Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaguś- gratuluję małego synusia!!!
ja mam połówkowe 9.02. ale chyba przede mną jest PannaNatalia
nie mogę się doczekać aby potwierdził tą moją córcie- jak na początku było mi obojętnie tak teraz marzy mi się mała słodka księżniczkaAnga1989, Leoparde, Jaguś_7810, PannaNatalia, Marciiik lubią tę wiadomość
-
Jaguś gratulacje!!!
))
U mnie polowkowe dopiero w marcu, miedzy 8 a 18. Trermin narazie nieznany, będę umawiać w połowie lutego.
MATKO to juz polowa!!!!! A przeciez ja dopiero zaczynam ciążę, jak to?!?!?!Jaguś_7810, Marciiik lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
lottinka wrote:Jaguś gratulacje!!!
))
U mnie polowkowe dopiero w marcu, miedzy 8 a 18. Trermin narazie nieznany, będę umawiać w połowie lutego.
MATKO to juz polowa!!!!! A przeciez ja dopiero zaczynam ciążę, jak to?!?!?!
Oj leci ten czas
Ja jeszcze pamiętam tego bladziocha w 10dpo
-
Evcik 100 lat!!!
Buklasia wszystkiego naj dla córy
Gratuluję wizyt i kciuki za kolejne &&&
Jeszcze nie dawno wydawało mi się, że są same dziewczynki, a tu proszę jaka zmianabulkaasia lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Juz sie niemoge doczekac tego usg ale tez sie troszke boje,to bedzie pierwsze dokladne ogladanie i mierzenie wiec wiadomo...
Weszlam na next wyprzedaz,mam juz w koszyku 2 neutralne bodziaki...nic tylko kliknac! Ale na dziewczynke to za serio niskue ceny maja takie cudenka ahhh
Powklejajcie jeszcze swoich cudow troche to nie bede miala wyjscia i klikne -
A o jakim kolorze wózka myślicie?
Ja chyba uwielbiam kolor czarny i chyba syn będzie jeździł w czarnym:)
Na razie to mój typ Babyhome,
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7087e6a31f1d.jpg
chciałabym jeszcze na żywo zobaczyć Mutsy. -
nick nieaktualnyMuszka15 wrote:Juz sie niemoge doczekac tego usg ale tez sie troszke boje,to bedzie pierwsze dokladne ogladanie i mierzenie wiec wiadomo...
Weszlam na next wyprzedaz,mam juz w koszyku 2 neutralne bodziaki...nic tylko kliknac! Ale na dziewczynke to za serio niskue ceny maja takie cudenka ahhh
Powklejajcie jeszcze swoich cudow troche to nie bede miala wyjscia i klikne. Były w grudniu a teraz lipa
-
megi bo chyba polska stronka nie prowadzi wyprzedazy,u nas codziennie rano dokladaja az do nastepnej wyprzedazy,nie ma tego tyle ale w sumie na newborna to 4 stronki byly do przegladniecia...ja czesto wchodze bo starszej corce kupuje i do domu graty tez lubie...a ze konto tam mam kredytowe to moja zguba
uwielbiam ich jakos a i sprzedac pozniej latwiej,fajnie tez ze kolorystycznie wszystskie kolekcje do siebie pasuja ,za cala cene to niemkupuje bo ja sknera jestem ale wyprzedaz jest moja
-
Taka oto sytuacja:
Zrobiłam ten placek po węgierku, do tego sałatka colesław i ogóreczek kiszony- no ięknie, pół dnia w kuchni no ale tak mi się chce... nareszcie zjem coś na co mam ochotę. Przychodzi mąż- z uśmiechem nakładam nam obiadek, siadamy do stołu. Patrzę na ten mój talerz i patrzę... mąż z pelną gęba do mnie " no czemu nie jesz- pycha!". A ja w płacz ... " męsko jest żle pokrojone- za duża kostka!!!" i z rykiem na górę do sypialni.... i po obiedzie
No nienormalna jestem- kuźwa nie ruszę tego placka i już!!!joannapoznan lubi tę wiadomość
-
DTEM
Ty chyba w ciazy jestes
hehe....ja bym zjaaadla ten twoj placek,tzn chyba
bo wczoraj robilam makaron taki z pomidorowym sosem,wszystko pieknie wymieszalam,posolilam i nie moglam sie przelamac zeby sprobowac czy dosc tej soli
czekalam na meza,jak sobie nalozylam to tez musialam odczekac az sie przelamie zeby wlozyc to w usta...blokada i juz
-
nick nieaktualnyDTEM wrote:Taka oto sytuacja:
Zrobiłam ten placek po węgierku, do tego sałatka colesław i ogóreczek kiszony- no ięknie, pół dnia w kuchni no ale tak mi się chce... nareszcie zjem coś na co mam ochotę. Przychodzi mąż- z uśmiechem nakładam nam obiadek, siadamy do stołu. Patrzę na ten mój talerz i patrzę... mąż z pelną gęba do mnie " no czemu nie jesz- pycha!". A ja w płacz ... " męsko jest żle pokrojone- za duża kostka!!!" i z rykiem na górę do sypialni.... i po obiedzie
No nienormalna jestem- kuźwa nie ruszę tego placka i już!!!.
-
He he widzę ze dzisiaj co drugi obiad to taki resztkowy
u mnie też taki, zupka pieczarkowa bo z wczoraj pieczarki zostały no i do tego resztki spaghetti z wczoraj
nie lubię takiego obiadu bo się nie najadam i chętnie bym wpadła dzisiaj do DTEM podjesc troszkę