X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie szybko w ten pochmurny poranek

3mam kciukasy za wizyty

Bullkaasi corce i evcikowi ogormne Sto lat!!

Cos jeszcze szybko dojem i jade macnac te poduchy i kupic stanik sportowy do spania bo te nocne przewalanie cycow mnie juz wkurza...

Dobrego dnia kobitki!

Jaguś_7810, bulkaasia lubią tę wiadomość

0MPT.png
  • Solane Ekspertka

Wysłany: 26 stycznia 2017, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja witam sie w 5 miesiacu :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

Co do trudnosci dostepnosci lekow to polecam szukac w aptekach przyszpitalnych. Tak mi doradzila kiedys pani w aptece jak szukalam clexanu na poczatku ciazy i nigdzie nie bylo. Teraz od razu z recepta ide do apteki w szpitalu i za kazdym razem wszystko jest dostepnr.

Anga1989, Zoja, Jaguś_7810, mamakejti, gabi544, DTEM, megi78 lubią tę wiadomość

w57v9n73n742fstj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2017, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7522fc069c53.jpg

OJ TAM OJ TAM! :D

Jaguś_7810, DarkPrincess, Zoja, Leoparde, Anga1989, asiczka11, Tina85, Amore, DTEM, bulkaasia, Mania25, joannapoznan, Muszka15, lottinka, sisi, Maria91, Solane lubią tę wiadomość

• Zoja Ekspertka

Wysłany: 26 stycznia 2017, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Lipcóweczki :-)
    Miłego dzionka, MamaKejti i Jaguś trzymam kciuki za wizyty!
    Sto lat: dla Ewcik i Córci Bułkaasia :-) <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 13:19

Jaguś_7810, mamakejti lubią tę wiadomość

gannskjo7b9tly2x.png

18.11.2015 Aniołek - W
  • asiczka11 Przyjaciółka

Wysłany: 26 stycznia 2017, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

bulkaasia dla córki najlepszego :) i dla Ciebie evcik też w dniu urodzin :*

Zaczęłam piąty miesiąc i od kilku dni czuję smyrnięcia i puknięcia w dole brzucha :D rano i wieczorem. Minęły mi już mega wzdęcia więc to raczej nie jelita. Nie mogę się doczekać aż mąż też będzie mógł poczuć!

...haha a pod koniec ciąży powiem dzieciowi przestań już kopać! :D

Jaguś_7810, mamakejti, bulkaasia, evcikm81, sisi, Solane lubią tę wiadomość

Oleczka ur. 10.06.2017 <3

f2w33e3kg3ugig3f.png
  • Pikcia Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Jaguś, Mamokejti, kciuki za dzisiejsze wizyty &&& i czekamy na wieści :)

ewcik, najlepsze życzenia urodzinowe :) I dla Twojej córci bulkaasia również serdeczne życzenia :)

PannaNatalia, rosa, świetne ciuszki :)

Jaguś_7810, mamakejti, bulkaasia, evcikm81 lubią tę wiadomość

km5scwa1iu8rlkuf.png

F. <3 III.2019
    M. <3 VII.2017
    K. <3 IV.2006

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2017, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evcik 100 lat :).
    Bulkasia szczęścia i radosci dla córki :)

bulkaasia, evcikm81 lubią tę wiadomość

• Amore Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ktoś się boi bardzo promieniowania z telefonu i wogóle to w sklepie można kupić odpromiennik. :)

xvqvdqg.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evcik - radosnej osiemnastki!!!!!!

evcikm81 lubi tę wiadomość

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiczka11 wrote:
    Dzień dobry!

Zaczęłam piąty miesiąc i od kilku dni czuję smyrnięcia i puknięcia w dole brzucha :D rano i wieczorem. Minęły mi już mega wzdęcia więc to raczej nie jelita. Nie mogę się doczekać aż mąż też będzie mógł poczuć!

...haha a pod koniec ciąży powiem dzieciowi przestań już kopać! :D

asiczka u mnie jest dokładnie tak samo;) smyrnięcia, przesuwania, odbijanie piłeczki, to chyba nasze pociechy szaleją;)

asiczka11, sisi lubią tę wiadomość

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • DTEM Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak dziewczynki- u nas też smyranko, puknięcia, zwłaszcza w spokojniej pozycji na wypoczynku!!! Choc czasem da o sobie znać również w trakcie normalnych czynności :) Ach... JA CHCĘ NA USG!!!!

Dziewczynki Wy takie miłe, życzliwe, urocze jesteście i baaaaaaaaaaardzo WAS lubię , więc może któraś zrobi za mnie dziś obiad???? Mam ochotę na placka po węgiersku :)

Evcik- stówka, dużo dużo zdrwówka!!!

Bulkaasia- dla Twojej "prawie" dorosłej córy również najlepszego!!!

bulkaasia, evcikm81 lubią tę wiadomość

5djy9n73ddhyjn9b.png 9.110heart.gif.
    9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2017, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra to ja też swą słabość odsłonie. Chociaż skarpetki kupił mąż :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c6f74d40e4b.jpg

Anga1989, Amore, joannapoznan, rosax3, Solane lubią tę wiadomość

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz tez zamówiłam komplet 3x body, pare niedrapkow, pare skarpeteczek, jeden komplecik i smoczek z maskotka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 12:13

megi78, Amore lubią tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2017, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga1989 wrote:
    Ja juz tez zamówiłam komplet 3x body, pare niedrapkow, pare skarpeteczek, jeden komplecik i smoczek z maskotka ;)
    Ange szaleje hehehe. Ja niedrapkow nie kupuje w razie co zwykle cienkie skarpetki założę ale dla syna nie używałam tego bo on się wkurzal. No i bez oslonietych rączek dzieci poznają lepiej świat, a sensoryka jest ważna od początku.
    DTEM bajarantka ;) dawaj do garow ;) ;D

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megi78 wrote:
    Ange szaleje hehehe. Ja niedrapkow nie kupuje w razie co zwykle cienkie skarpetki założę ale dla syna nie używałam tego bo on się wkurzal. No i bez oslonietych rączek dzieci poznają lepiej świat, a sensoryka jest ważna od początku.
    DTEM bajarantka ;) dawaj do garow ;) ;D

Megi musze korzystać bo w sumie do nie dawna mialam zakaz samego patrzenia na ciuszki (moja mamuska jest przesadna) a ze od ostatniej wizyty jej przeszlo to musze korzystać bo jeszcze jej sie odwidzi i znowu bedzie mnie gonic haha

A co do niedrapkow tylko jedna pare zamawiam i nic wiecej nie kupuje. W szpitalu zaloze ale w domu juz sie obejdzie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 12:29

l22nhdgen92nqanl.png
  • joannapoznan Koleżanka

Wysłany: 26 stycznia 2017, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leoparde wrote:
    Powiem Wam dziewczyny, że dzisiaj miałam swój pierwszy raz w leginsach ;-) w sensie takim, że miałam pierwszy raz leginsy na sobie :-D
    Zawsze w jeansach, w ostateczności dres a dzisiaj się przełamałam, baaa nawet wyszłam w nich z domu :-D czułam się dziko, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia ;-)

:) ja też nie nosze leginsów ale teraz chyba zacznę, bo kupiłam sobie długą koszulę i długi sweter i fajnie to wygląda z czarnymi leginsami i długimi kozakami.

Ja dzinsy w każdej ciąży kupowałam na gap.eu, teraz też są normalne rurki a nie jakieś bezkształtne worki. Z polskich sklepów fajny jest 9fashion.pl i coolmama.pl
    Szukam też na Zalando a na super wyjścia (ja mam w maju komunię syna) asos.com, niestety to wszystko sklepy netowe. I HM jeszcze fajne ale oni mają dla mnie dziwną rozmiarówkę na spodnie, normalnie noszę 34 a te ciążowe wiszą na mnie więc odpusciłam.

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2017, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga podaj stronke gdzie zamawiasz :)

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicka678 wrote:
    Anga podaj stronke gdzie zamawiasz :)

Wish mama. Zamawialam juz kilkadziesiat rzeczy z wisha i jak na razie sie nie przejechalam wiec spokojnie z wish mama bede zamawiac

l22nhdgen92nqanl.png
  • joannapoznan Koleżanka

Wysłany: 26 stycznia 2017, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:

po porodzie spróbuję z ciałem nadążyc za stopami....

:) :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga1989 wrote:
    Megi musze korzystać bo w sumie do nie dawna mialam zakaz samego patrzenia na ciuszki (moja mamuska jest przesadna) a ze od ostatniej wizyty jej przeszlo to musze korzystać bo jeszcze jej sie odwidzi i znowu bedzie mnie gonic haha

A co do niedrapkow tylko jedna pare zamawiam i nic wiecej nie kupuje. W szpitalu zaloze ale w domu juz sie obejdzie ;)
    Aaaaaa to trzeba korzystać nie ma co :) szczególnie, że to takie przyjemne. dla dużego dziecka już tej przyjemności nie ma tylko obowiązek. Widzisz nawet mój M oszalał :). Osobiście jestem tego zdania,że nie ma co się powstrzymywać. Moja mama też przesądna i jak zobaczyła rampers, który kupiłam to stwierdziła, że troszkę mnie pogrzało ale mam to w nosie ;)

Anga1989 lubi tę wiadomość

‹‹ 507 508 509 510 511 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ