Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie szybko w ten pochmurny poranek
3mam kciukasy za wizyty
Bullkaasi corce i evcikowi ogormne Sto lat!!
Cos jeszcze szybko dojem i jade macnac te poduchy i kupic stanik sportowy do spania bo te nocne przewalanie cycow mnie juz wkurza...
Dobrego dnia kobitki!Jaguś_7810, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
A ja witam sie w 5 miesiacu
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Co do trudnosci dostepnosci lekow to polecam szukac w aptekach przyszpitalnych. Tak mi doradzila kiedys pani w aptece jak szukalam clexanu na poczatku ciazy i nigdzie nie bylo. Teraz od razu z recepta ide do apteki w szpitalu i za kazdym razem wszystko jest dostepnr.Anga1989, Zoja, Jaguś_7810, mamakejti, gabi544, DTEM, megi78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/7522fc069c53.jpg
OJ TAM OJ TAM!Jaguś_7810, DarkPrincess, Zoja, Leoparde, Anga1989, asiczka11, Tina85, Amore, DTEM, bulkaasia, Mania25, joannapoznan, Muszka15, lottinka, sisi, Maria91, Solane lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
bulkaasia dla córki najlepszegoi dla Ciebie evcik też w dniu urodzin :*
Zaczęłam piąty miesiąc i od kilku dni czuję smyrnięcia i puknięcia w dole brzucharano i wieczorem. Minęły mi już mega wzdęcia więc to raczej nie jelita. Nie mogę się doczekać aż mąż też będzie mógł poczuć!
...haha a pod koniec ciąży powiem dzieciowi przestań już kopać!Jaguś_7810, mamakejti, bulkaasia, evcikm81, sisi, Solane lubią tę wiadomość
Oleczka ur. 10.06.2017
-
Dzień dobry
Jaguś, Mamokejti, kciuki za dzisiejsze wizyty &&& i czekamy na wieści
ewcik, najlepsze życzenia urodzinoweI dla Twojej córci bulkaasia również serdeczne życzenia
PannaNatalia, rosa, świetne ciuszkiJaguś_7810, mamakejti, bulkaasia, evcikm81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
asiczka11 wrote:Dzień dobry!
Zaczęłam piąty miesiąc i od kilku dni czuję smyrnięcia i puknięcia w dole brzucharano i wieczorem. Minęły mi już mega wzdęcia więc to raczej nie jelita. Nie mogę się doczekać aż mąż też będzie mógł poczuć!
...haha a pod koniec ciąży powiem dzieciowi przestań już kopać!
asiczka u mnie jest dokładnie tak samo;) smyrnięcia, przesuwania, odbijanie piłeczki, to chyba nasze pociechy szalejąasiczka11, sisi lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Tak tak dziewczynki- u nas też smyranko, puknięcia, zwłaszcza w spokojniej pozycji na wypoczynku!!! Choc czasem da o sobie znać również w trakcie normalnych czynności
Ach... JA CHCĘ NA USG!!!!
Dziewczynki Wy takie miłe, życzliwe, urocze jesteście i baaaaaaaaaaardzo WAS lubię , więc może któraś zrobi za mnie dziś obiad???? Mam ochotę na placka po węgiersku
Evcik- stówka, dużo dużo zdrwówka!!!
Bulkaasia- dla Twojej "prawie" dorosłej córy również najlepszego!!!bulkaasia, evcikm81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnga1989 wrote:Ja juz tez zamówiłam komplet 3x body, pare niedrapkow, pare skarpeteczek, jeden komplecik i smoczek z maskotka
DTEM bajarantkadawaj do garow
-
megi78 wrote:Ange szaleje hehehe. Ja niedrapkow nie kupuje w razie co zwykle cienkie skarpetki założę ale dla syna nie używałam tego bo on się wkurzal. No i bez oslonietych rączek dzieci poznają lepiej świat, a sensoryka jest ważna od początku.
DTEM bajarantkadawaj do garow
Megi musze korzystać bo w sumie do nie dawna mialam zakaz samego patrzenia na ciuszki (moja mamuska jest przesadna) a ze od ostatniej wizyty jej przeszlo to musze korzystać bo jeszcze jej sie odwidzi i znowu bedzie mnie gonic haha
A co do niedrapkow tylko jedna pare zamawiam i nic wiecej nie kupuje. W szpitalu zaloze ale w domu juz sie obejdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 12:29
-
Leoparde wrote:Powiem Wam dziewczyny, że dzisiaj miałam swój pierwszy raz w leginsach
w sensie takim, że miałam pierwszy raz leginsy na sobie
Zawsze w jeansach, w ostateczności dres a dzisiaj się przełamałam, baaa nawet wyszłam w nich z domuczułam się dziko, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia
ja też nie nosze leginsów ale teraz chyba zacznę, bo kupiłam sobie długą koszulę i długi sweter i fajnie to wygląda z czarnymi leginsami i długimi kozakami.
Ja dzinsy w każdej ciąży kupowałam na gap.eu, teraz też są normalne rurki a nie jakieś bezkształtne worki. Z polskich sklepów fajny jest 9fashion.pl i coolmama.pl
Szukam też na Zalando a na super wyjścia (ja mam w maju komunię syna) asos.com, niestety to wszystko sklepy netowe. I HM jeszcze fajne ale oni mają dla mnie dziwną rozmiarówkę na spodnie, normalnie noszę 34 a te ciążowe wiszą na mnie więc odpusciłam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnga1989 wrote:Megi musze korzystać bo w sumie do nie dawna mialam zakaz samego patrzenia na ciuszki (moja mamuska jest przesadna) a ze od ostatniej wizyty jej przeszlo to musze korzystać bo jeszcze jej sie odwidzi i znowu bedzie mnie gonic haha
A co do niedrapkow tylko jedna pare zamawiam i nic wiecej nie kupuje. W szpitalu zaloze ale w domu juz sie obejdzieszczególnie, że to takie przyjemne. dla dużego dziecka już tej przyjemności nie ma tylko obowiązek. Widzisz nawet mój M oszalał
. Osobiście jestem tego zdania,że nie ma co się powstrzymywać. Moja mama też przesądna i jak zobaczyła rampers, który kupiłam to stwierdziła, że troszkę mnie pogrzało ale mam to w nosie
Anga1989 lubi tę wiadomość