Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
PannaNatalia wrote:
Ja zaczynam szykować taktykę na czwartkowego lidla. Jak tu się dopchać, żeby nie gonić
także w środę po endokrynologu przejdę się od razu do L sprawdzić czy jest jakaś opcja;)
PannaNatalia lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Wow mamakejti ale masz superowego lidla!
Ja jak czytam ile lasek sie napala stwierdziłam ze będę się trzymać z dala bo jeszcze mnie jakaś z większy brzuchem staranuje
rosa, super brzucho! Troche sie wypelnil górą jakbyEverything you need will come to you at the perfect time
-
nick nieaktualnyNie napalam się aż tak strasznie
jak będzie sajgon to odpuszcze
raz już mnie staranowały baby jak kupowałam robota kuchennego. Z rąk mi po prostu wyrwały, bo "to jej"
Przez te mdłości zaoszczędziłam sporo kasy bo nie mogłam łazić po sklepach
czuję się nieswojo, muszę je po prostu wydać
Leoparde, joannapoznan lubią tę wiadomość
-
Nadrobione .
Ale zmiana z chlopca coreczkageatuluje
Anga jak sytuacja z hormonami partnera ? Juz dobrze ?
U nas tez sa dwa iniona. Nelly Laura H.
Fajne te wasze brzuszki ♡♡♡
I slodziasne ciuszki ♡
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
PannaNatalia wrote:Nie napalam się aż tak strasznie
jak będzie sajgon to odpuszcze
raz już mnie staranowały baby jak kupowałam robota kuchennego. Z rąk mi po prostu wyrwały, bo "to jej"
Przez te mdłości zaoszczędziłam sporo kasy bo nie mogłam łazić po sklepach
czuję się nieswojo, muszę je po prostu wydać
Ja się nie napalam, przejdę się w środę wieczorem i jak coś będzie to ok, ewentualnie w czwartek pójdę, ale nie będę koczować pod sklepem od 6;) po śniadanku na spacerek pójdę
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Witam sie i ja
Wyspana,brzuchol nieugnieciony co jest ostatnio dla mnie nowoscia..
Bloodmary,wspolczuje szczerze,ja sie przeciagam tak delikatnie,staram nie napinac w lozku bo juz nie raz sobie cos uszkodzilam wlasnie w lozku....
I brzuchatki fajne!
Nawilzacz hmm nic nie wiem w tym temacie,u nas taka wilgotnosc ze ludzie raczej osuszacze kupuja...
Megi,ale okazja,faktycznie udalo Ci sie upolowac,super! Takie akcje lubie najbardziej
Bulkaasia,wiem ze stresior bedaie i nic na to nie poradzisz,ale fajnie ze teraz juz czesto bedziecie sie podgladac wiec od wizyty do wizyty moze nie zdazysz sie nakrecic &&&
Ja mam dzisiaj dzien wolny wiec relaks pelna piersia...po corke dopiero o 16.15 musze pojechac....spokojne sniadanko teraz bo jeszcze w pizamie siedze...moze pranie wstawie? Korzystam z lenistwa bo jutro znow do pracy...bulkaasia lubi tę wiadomość
-
U mnie już od dwóch tygodni rogal w użyciu, pies idealnie wpasował się między dolny a górny kraniec
Mąż nie narzeka, tyle że ja rogala trzymam od zewnętrznej, żeby jednak w nocy jakoś się przytulić. Nie przeszkadza to w spaniu ani na lewym, ani na prawym boku, a i tak budze się czasami na wznak.
Nicka678 wrote:Chyba mnie wzięłas namowilas na zmiane
A w jakiej jest cenie i gdzie moge go kupic?
Ja kupiłam w aptece internetowej, bo często robię tam zakupy - kupuję m.in. Pregnę i magnez
lottinka wrote:Ooo będzie dzisiuuus!
Pogratulowalam jej w komentarzach i jakos odbieram za nietakt to ze gratuacji tam niewiele a pełno "a ja", "a mi", "a u mnie bylo tak"...
Dzień dobry, kurczę pospalabym jeszcze ale budzi mnie co rano bol gardla (taki z przesuszenia śluzówki jakoby) i musze wstać napic się czegoś ciepłego...polecacie może jakiś dobry nawilżacz powietrza? Chyba muszę kupic.
Przejrzałam wstępnie opinie o rodzajach i kurde nie wiem, miałam wziac na ultradźwięki ale mam 2psy na codzien w sypialni w nocy,nie chcę im przeszkadzać...
Acchhh z tego wszystkiego zapomniałam!!! Dzień dobry w 15 tygodniu!!!Nicka przypomnialas mi! Życzę Ci miłego 16
))
Ja podejrzewam, że ludzie nie doczytali nawet do konca tego wpisu, stąd brak gratulacji często
Co do nawilżaczy to też trzeba uważać - najpierw moze sporo wietrz? Nawilżacz to najlepiej z filtrem, no i go czyścić, bo inaczej syf straszny się w tym rozwija. Ja miałam mega problem z zatokami (a mam alergię na roztocza kurzu + astmę) i nawilżacz u mnie pogorszył sprawę, ale z drugiej strony przeszło, jak wyprowadziłam się z Wrocławia do obecnej miejscowości w świętokrzyskim. Widać powietrze nie takieAle moja mama ma podobny problem i u niej częste wietrzenie i niższa temperatura w domu działa cuda.
Dziś mam wizytę, nieco się stresuję, ale z drugiej strony się cieszę, że to już. Zapytam go przy okazji, czy mogę na jakąś jogę czy gimnastykę iść, bo mój kręgosłup woła na ratunek...
-
Dzień dobry
Gratulacje kolejnych tygodnileci ten czas...
Rosa ale brzus!
Muszka to samo mi
Alampisac hihi. U nas osuszacz działa właśnie po kąpieli i jak pranie susze
Korzystacjcie z Lidia laseczki. Super ubranka mają
Pamiętam że miałam body dla syna niby rozmiar pd 4 mies a śmigal w nich do 9 mies haha
Ja dziś wyspana elegancko. W sumie to nie budzę się w nocy to nie mam problemów ze snem
Jutro idę do szpitala na badania krwi prenatalne 2 trym bo na usg nie dało zmierzyć się przeziernosci...
-
A co do gratulacji dla mamaginekolog...
Ja śledzę ja na Ig, Fb, blogu i snapchacie i uwierzcie że dostała miliard gratulacji.
Jak ktoś gratulowal raz to po co ma się 4 razy powtarzać? Ogrom ludzi trzyma za nią kciuki i ona o tym wie.
A we wpisie było pytanie co o tym myślą jej czytelniczki więc każdy odp
-
SteveS, to na pewno sprawa Wrocławia
kocham to miasto ale już też czekam na wyprowadzkę.
no i właśnie tak to jest z tymi nawilżaczami...mocno się waham cały czas. A co do grzania, w sypialni kaloryfery wyłączone i wietrzę codziennie, ale gucio to daje mam wrażenie. Byle do wiosny!!!Everything you need will come to you at the perfect time
-
Paula,to beda Ci robic ten test potrojny tak? Chyba tak to sie zwie,w pierwszej ciazy go mialam z krwi wlasnie bo na usg genetyczne mnie nie umowili na czas..
Ja pranie susze tylko w suszarce bo mamy ogrzewanie nawiewowe wiec brak kaloryferow i mogloby schnac wieeeki,juz nie wspomne o ewentualnym grzybku...ale obywa sie bez osuszacza...czasem jak jest w miare suche powietrze to po kapieli otwieram drzwi na dom zeby sie po sypialniach rozeszlo...ale to malo kiedy
Ja juz tak bardzo czekam na usg polowkowe ,niemoge sie doczekac a to za 2 tygodnie z kawalkiem...boje sie tez bardzo jak to wszystko sie potworzylo,na genetycznym pomiarow nie robili a potem przez te leki ktore przyjmowalam to juz wogole....wyobraznia szaleje....jeszcze przypada to na ferie zimowe wiec corka pojedzie z nami i bardzo chce wejsc na usg,oby wszystko bylo wporzadku bo bedzie histeria podwojna... -
Ja we Wrocławiu czułam się naprawde tragicznie, łącznie z atakami astmy, jakich nie miałam od dzieciństwa. Teraz nawilżam powietrze np. wieszając ręczniki mokre w pokoju, trochę to daje
Ale my mamy dość niską temperaturę - max 19 stopni w mieszkaniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 10:27
-
no żesz dupa...coś się zepsuło na suwaczkach, chciałam poprawić swój (miałam datę o 1 dzień przesuniętą) i teraz mam inny i nie chce się zmienić ;(
myślałam myślałam i wymyśliłam, że najpierw kupię higrometr z termometrem (polecacie jakiś?) a potem wypróbuję domowe sposoby.
..a potem będzie już wiosnaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 10:31
mamakejti lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Witam sie po wizycie:) dzidziol zdrowo rosnie, drugi lekarz potwierdza chlopca.
Zmierzyl mi dzisiaj szyjke, ma 5 cm jak miala wiec odetchnelam z ulga.
W czwartek mam wizyte prywatna, pobierze mi wymaz z szyjki na posiew i bede czekac do 7 dni na wyniki. Mam nadzieje ze bakterie wykoncze i gdzies tak 13.02 pojde do szpitala bo zaczynam sie coraz bardziej stresowac. 25 tydzien juz niedlugo a ja bez szwa:(
A to moj okazaly brzuchol w 18 tyg;) na wadze narazie -1,5kg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6174849a6f44.jpgMuszka15, Leoparde, DTEM, Anga1989, Amore, Marciiik, She86, mamakejti, bulkaasia, sisi, megi78 lubią tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Lottinka,moj tez o jeden dzien do tylu ale juz nie chce go ruszac bo sie caly pomyli pewnie
AniaKami,przy 5 cm szyjce nadal beda zakladac szew,tylko ze wzgledu na sytuacje z przeszlosci tak? Pyram bo tak sie zastanawiam czy z 5 cm moze sie faktycznie zrobic zero w krotkim czasie,w sensie przy porodzie moze ale tak normalnie w zwyklym przebiegu ciazy? -
U nas w Lidlu też pewnie będzie młyn (więc nawet mi się nie chce jechać specjalnie 10 km)- podeślę mamę jak będzie na spacerze i jak jej się uda to ok.
Bułkaasia- jutro podglądasz, to trzymamy kciukii za dzisiejsze wizyty również- Steve !
dawać znać, jak nasze maluchy !!! My również jutro wizytujemy, już schizuję, że malucha jakoś słabiej czuję albo może już wcale- nie wiem, stres i tyle.
Muszka- my mamy połówkowe 9.02, zadzwoniłam zapytać czy moje bąki mogą ze mną i pani powiedziała, że oczywiście, więc zadzwoń zapytaj?- ja nie mogę się doczekać ich reakcji na widok maluszka i ciekawa jestem jak o płeć zapytają bo jak narazie w domu podział, ja z córą za Alicją, mąż i syn dalej na Bolka uparci (nie traktujemy na serio perwszych badań- bo ta płeć była niepewna)!!!
PannaNatalia- Ty pierwsza zaczynasz połówkowe?!, już razem z Tobą się doczekać nie mogę
-
Muszka15 wrote:Lottinka,moj tez o jeden dzien do tylu ale juz nie chce go ruszac bo sie caly pomyli pewnie
AniaKami,przy 5 cm szyjce nadal beda zakladac szew,tylko ze wzgledu na sytuacje z przeszlosci tak? Pyram bo tak sie zastanawiam czy z 5 cm moze sie faktycznie zrobic zero w krotkim czasie,w sensie przy porodzie moze ale tak normalnie w zwyklym przebiegu ciazy?
Ze wzgledu na wczesniejsze przezycia szew mi zaloza profilaktycznie, w poprzedniej ciazy nie mialam badanej szyjki wiec nie wiem jaka byla z nia sytuacja czy skracala sie stopniowo czy skrocila sie z dnia na dzien. Nie bralam wtedy juz luteiny od 16 tyg, teraz biore i moze ona mi tez duzo pomaga, naprawde nie wiem. Mozliwe ze szew bedzie zbyteczny w tej ciazy ale wole czuc sie bezpiecznie;)
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....