Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Leoparde wrote:Przespałam pół dnia, ale przynajmniej nie czuję się jak zombie
Widzę, fajne tematy poruszone.
Ja się zastanawiam nad laktatorem ale pewnie kupie. Pamiętam że w trzeciej dobie miałam taki nawał pokarmu , że nie umiałam sobie z nim poradzić. Gnałam męża do apteki, żeby kupił cokolwiek. Przywiózł mi jakiś ręczny, marki nie pamiętam i okazał się zbawieniem.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Ja odliczam do jutrzejszej wizyty
zostalo 14 godzin 50 min.
Robilam zakupy na wish *_* maja przyhsc do 3.03 . Takie malutkie tylko.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/15cdddcbec46.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 20:13
Amore, Zoja, Marzenie27, joannapoznan lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosa,rozumiem Cie doskonale bo sama sie bardzo stresuje na polowkowe ktore mam za 2 tyg,nie ma dnia zebym nie myslala o tym...ostatnie usg mialam w 14 tyg i tylko zeby zobaczyc czy serce bije ,nic nie wiem,nie mam pojecia czy dziecko po tych lekach sie dobrze rozwija...jak bede dzien przed to pewnie od zmyslow bede odchodzic...
Dzis mam jakis kiepski dzien ogolnie,jeszcze pierwszy raz bol kregoslupa mi sie pojawil w tej ciazy i jakby zoladek mnie bolal,nie jadlam nic ciezkostrawnego a jakos mnie gniecie i tak ogolnie niefajnie sie czuje...chce juz isc spac i zaczac jutro fajny nowy dzien -
O matko jak Wy produkujecie
po pracy ciezko Was nadrobic. W dzien czasem zagladam.
Jedna z Was pisala ze jak jest w domu to mniej podbrzusze boli ja tez tak uwqzam odkad wrocilam do pracy codziennie czuje brzuch. Cos czuje ze dlugo niepopracuje.
Trzymam kciuki za wszystkoe wizyty.
Brzusio rosnie ale Dziecia nadal nieczuje
-
Spokojnie kaktus, poczujesz wkrótce, najpierw smyranie potem pukanie potem kopanie
Moje dziś kopało jak słyszało muzykę klasyczną i... disco polo
Mój brzucho też się napina i twardnieje czasem, właśnie najczęściej po pracy. Potem leżę i odpoczywam i jest dobrzeAle trzeba faktycznie troszkę przystopować, zwolnić tempo.
Rosa, relax take it easy. Nelly na pewno ma się dobrze
Muszka, odliczamy 2 tyg do połówkowego, ja teżodpoczywaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 20:44
Oleczka ur. 10.06.2017
-
rosax3 wrote:Ja odliczam do jutrzejszej wizyty
zostalo 14 godzin 50 min.
Robilam zakupy na wish *_* maja przyhsc do 3.03 . Takie malutkie tylko.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/15cdddcbec46.jpg
na wizycie będzie na bank wszystko OK, zobaczysz!!
co do wisha, to ja mam problem, bo jak tylko tam wejde - na mama.wish, to jakiegoś świra dostaję..strasznie dużo rzeczy mi się podoba i zdecydowanie zbyt dużo czasu tracę na przeglądanie tego wszystkiego... a nawet jeszcze nie wiem, czy mam się skupiać na rzeczach dla dziewczynki czy dla chłopca...
no masakra...krolikan
-
Ja tez bardzo prosze o kciuki za moja jutrzejsza wizyte i pobranie wymazu do posiewu zeby byl czysciutki jak bede odbierac wyniki! Z gory dziekuje pieknie;)
Amore, rosax3, Anga1989, Jaguś_7810, gabi544, Nicka678, Leoparde, Marciiik, She86 lubią tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Dziewczyny ja wlasnie wrocilam ze szpitala. Wieczorem pojawil sie rozowy sluz. W samochod i na ip. Zostalam szybko przyjeta i zbaďana. Na szczescie z Malutka wszystko dobrze, wiercila sie ze lekarce bylo ciezko serce zlapac na usg ale jak uslyszalam bicie to kamien z serca spadl. Maz na korytarzu jak uslyszal doplera to tez mowi ze mega ulge poczul. Lekarka powiedziala ze krew jest rozrzadzona przez acard i ckexane i dlatego mogla zabatwic sluz. Bo z lozyskiem i szyjka wszystko dobrze. Do tego jeszcze krew z nosa w szpitalu mi poszla. Mam wrocic do luteiny ale najpierw musze skonsultowac sie z moim lekarzem.
Z tych wrazen chyba nie zasne. Ogromnie sie ciesze ze z Mala jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 01:07
Amore, Jaguś_7810, gabi544, Nicka678, Leoparde, Selja, She86, AniaKami, joannapoznan lubią tę wiadomość
-
Solane wrote:Dziewczyny ja wlasnie wrocilam ze szpitala. Wieczorem pojawil sie rozowy sluz. W samochod i na ip. Zostalam szybko przyjeta i zbaďana. Na szczescie z Malutka wszystko dobrze, wiercila sie ze lekarce bylo ciezko serce zlapac na usg ale jak uslyszalam bicie to kamien z serca spadl. Maz na korytarzu jak uslyszal doplera to tez mowi ze mega ulge poczul. Lekarka powiedziala ze krew jest rozrzadzona przez acard i ckexane i dlatego mogla zabatwic sluz. Bo z lozyskiem i szyjka wszystko dobrze. Do tego jeszcze krew z nosa w szpitalu mi poszla. Mam wrocic do luteiny ale najpierw musze skonsultowac sie z moim lekarzem.
Z tych wrazen chyba nie zasne. Ogromnie sie ciesze ze z Mala jest ok.
Dzięki Bogu wszystko w porządkuSolane lubi tę wiadomość
Kruszynka5