Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzis wizyta. Cala noc zle spalam rano obudzilam sie z wymiotami.. trwaja i nie odpuszczaja.. a zaraz trzeba wyjezdzac.. martwie sie co z tym serduszkiem i lozyskiem..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Cześć Piękności!
Ja wczoraj po południu odpadąłm, bo miałam wizytancję u endokrynologa, all ok, dziedzic ma swoją tarczycę i następna wizyta dopiero za 3 mce;)
po lekarzy wpadłam do smyka - Laski kupiłam 5pak body z długim rękawem za 29 zł, to taniej niż w ciuchlandzie;) zaraz włażę na smyka netowego poszperać, ale body boskie bo z rozciągliwej bawełny...
wczoraj w Lidlu jeszcze nie wyłożyli towaru, byłam o 19, ale trudno smyk fajniejszy;) a dużo rzeczy mam już po córce - pościele, kocyki, prześcieradła....
mocno trzymam kciuki za Wasze wizyty: AniaKami, rosax3! Kto jeszcze?
A ja wkraczam w 19 tydzieńtzn. wtaczam się
DTEM, Anga1989, Leoparde, Marciiik, Nicka678, gabi544 lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Solane- super, że z malutką wszystko ok:)
mamakejti- to super wiadomości!!!
Trzymam kciuki za wszystkie zestresowane dzisiajczekamy na newsy!!!
Bułkaasia- jak tam dziewczyny, wsio ok po uderzeniu?
Moja mamuśka też dzis upolowała w Liidlu 1 (ostatnią) parę leginsów- rozm M, ciekawe czy wejdę do tego komplet body i jakiś dresikpopołudniu oblukam:)
-
mamakejti, a ja zachęcona przez Ciebie byłam wczoraj po 19 w lidlu i przebierałam w wyłożonym towarze sama, normalnie jakiś raj
mam spodnie ciazowe rozm S ktore są ogromne i chciałam je dziś oddać, ale jakby któraś z was je chciała to mogę odsprzedać. Tylko wysłać mogę dopiero po weekendzie
oprocz tego kupiłam super skarpetki, rajstopy, bodziaki i dresy dla małejbyłam nastawiona na nie a pomacałam popatrzyłam i naprawde spoko są, przede wszystkim fajne ściągacze w skarpetkach i spodniach, nie cisną.
aaa i dla siebie mam jeszcze tą szarą bluzkę ciążową. S i też jest luźna ale bardzo fajnaLeoparde, mamakejti, Amore, gabi544 lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
lottinka - cieszę się, że Cię zainspirowałam, u mnie dopiero opróżniali półki na towar;) a później już mi się nie chciało iść....teraz też sobie poleguję, bo zapadało śniegiem i jakiegoś lenia mam;)
w sumie to mnie biustonosze do karmienia pociągały, może coś zostanie na potem;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nosiłam S, hm mam 38, a to jest....no duuuuze - jak dla mnie to moze to S byłoby wlasnie OK na duże M małe L
no i ta guma jest luzna i wielka - raczej nie na mój brzuch w 4 miesiacu mimo że wydaje mi się że mam zacny
przymierz M, jak stwierdzisz że za duże to z przyjemnością prześlę Ci Spoczekam, narazie nie oddaję.
ewela no to o ile mocno nie przytyłaś to będą za duże.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 09:36
Everything you need will come to you at the perfect time
-
She86 wrote:To jak ja pojadę do lidla koło 14 to już pewnie nic nie będzie. A chciałam kupić body i komplet welurowy do żłobka dla córci.
She86 zerknij na strony smyka, ceny naprawdę fajne, jestem zaskoczona, że aż takie przeceny są
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 09:45
She86 lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Dzień dobry
Solane współczuję tych stresównajważniejsze że dobrze się skończyło!
Rosa i kto tam jeszcze wizytuje, czekam na wieści
Kurde ale polowania w lidlu. Wrzucajcie foty choć popatrzę
Na mnie też wiecznie te ubrania ogromne były bo ja 34 rozm noszę
Solane lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć, wróciłam z bojów
wydałam 250 zł
dopiero w domu obejrzałam co kupiłam
ale jestem zadowolona
oblężenie wielkie, kołderek nie było już o 8:30, a body zostały same duże
mąż mnie zabije jak nie ukryje dowodów zbrodni
Mania25, joannapoznan, DTEM, gabi544, She86 lubią tę wiadomość