Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry Dziewczyny. Witam Nowa Mamusie
Ja wczoraj mialam ciezki dzien. W pracy albo do kompa uziemiona albo duzo chodzenia i stania sporo spotkan, a po pracy jeszcze na zakupy sie wybralismy. A ci do wrednych bab. Stalam w kolejce w sklepie (brzusio juz widac mysle ze dlatego ostatnio bolal bo sie powiekszal) a tam gosciu myk przedemnie mysle spoko niebede sie denerwowac a on tu zone wola a ta leci na kark na szyje i mnie potracila nawet przepraszam niebaknela. Na szczescie potracila mnie z boku i w miejcu w ktorym Dziecia jeszcze niema wiec Dziecio niezagozone ale mord w oczach mialam. Powiedzialam jej ze chociaz przepraszam wypadalo by powiedziec to stwierdzila ze mowila przepraszam jak przejsc chciala, ani ja ani M tego nieslyszelismy a slyszalam tylko jak do swojego pqrtnera mowila ze on to jednak cwaniaczek jest ho w kolejce stac niemusza. Porazka z ludzmi.
A ja po tych eskapadach jak wrocilismy to normalbie plecy mi wysiadly i chodzilam jak paralityk i z bolu wyc mi sie chcialo.
A jeszcze dalej mnie przeziebienie troche meczy teraz M cos tez chory lazi wiec musze nienapawa mnie to optymizmem wszystko.
W pracy coraz wiecej nerwow i zamieszania chyba sobie odpuszcze powoli bo obawiam sie o Dziecio. Myslalam ze dluzej popracuje i wogole ale atmosfera ciezka komp 8 h albo ganianie srednia atomsfera dla Dziecia. Zobaczymy co gin powie a wizycie.
Ach pomarudzilam sobie. Wybaczcie chyba kiepski dzien mam dzisiajKattty lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Mania, piękne łóżeczko, ale ceny powalają! Też szukałam kompaktowego, bo mamy pokój na poddaszu i nie mamy gdzie upchać jeszcze jeden komodytylko kurcze, nie wiem czy ta część "sypialna" nie jest za mała?
mamakejti, współczuje jazd z córągeneralnie jestem mega świrem na punkcie medycyny naturalnej, dlatego uznałam, że może warto byłoby córke przerzucić na produkty pszczele? Na pewno jej nie zaszkodzą, a możesz zaopatrzeć się w propolis (inaczej kit pszczeli) w kroplach. To wyciąg alkoholowy, można znaleźć też wodne ale one nie działają tak dobrze. Kit działa na wszystkie bakterie gram + i -, beztlenowe i tlenowe, wirusy, pasożyty, mają właściwości bakteriobójcze i ztrzymują namnażanie się bakterii, leczą zakażenia górnych dróg oddechowych, przeciwdziałają powikłaniom... Wiem, że brzmi to jak encyklopedia, ale od kilku lat działam w tym temacie i wiem, że takie kuracje działają cuda
może warto spróbować prócz antybiotykoterapii wspomóc się właśnie naturalnymi środkami?
A co do przykrych komentarzy to cóż...W lidlu wzięłam ostatnią bluzkę ciążową Lkę
baba obok w szoku, pyta się czy to ta ostatnia L co była? Ja mówie, że tak... a ona:
- A no tak, bo Pani przecież jest wielka, to ja sobie Mkę wezmę
- No tak, ale na moje oko to Pani w M się nie wciśnie
Aha - nie jestem wielka. Po prostu jestem wysoka, mam 175 i chodzę jeszcze w wysokich butachbrzucha nie widać w płaszczu, ale co tam, przecież trzeba komuś dogryźć, a nóż spanikuje i odda bluzkę?
Teściówka też ostatnio - oooo tak sobie z Danielkiem rozmawiamy no i mu mówie, że ostatnio przybyłaś! Kiedy ostatni raz byłaś na wadze?
RLY??? Przytyłam 1 kg, a zgubiłam 4.. Muszę chyba powoli oswoić teściową, że teraz to raczej tendencja wzrostowa będzie czy myślicie, że sama się zorientuje, że dziecko, wody, macica i piersi trochę ważą?Kattty, mamakejti lubią tę wiadomość
-
PannaNatalia Ty to masz przeboje z teściową, masakra... U mnie to tesciu przegina z komentarzami - zachowuje sie tak jakby to ON był w ciąży i wie co dla mnie najlepsze
Hah nastepnym razem planuje mu dogryzc, ze jak jest taki madry to zeby zaszedl w ciążę i ciekawe co wtedy powie
-
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry Kochane Brzuchatki! My umówiliśmy się na dziś na obejrzenie łóżeczka. Panna Natalia kupujemy używane więc kilkaset zlotych mniej płacimy. Może coś się uda utargowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 09:28
PannaNatalia lubi tę wiadomość
-
mamakejti wrote:Mam nadzieję, że teraz śpisz;) Pola i Roma - superowo! a nie miało być z R?
Klara, Maria, Kornelia, Karina, Kora (albo Cora), Lara, Laura, Krystyna (może jakaś wersja współczesna pasująca do UK, Krissy), Marta ...nie miej za złe, tak sobie wymyślam, bo u mnie syn, więc daję upust fantazji na imiona żeńskie;)
Ależ nie mam za co się gniewać
Tak chciałam z literka "r" bo dwójkę mam : córka Wiktoria Daria a syn Dorian Tymoteusz.
Z tych co wyminilas była Klara, Marta to imię mojej zmarłej siostry i będzie jako drugie dla którejś
Na razie są to tylko propozycje bo nadal nie ma 100% pewności, że to dziewczyny będą
Na wszelkie propozycje jestem otwartamamakejti lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane. Sorry ze wczoraj milczalam ale nie miałam czasu za bardzo, a jak przeczytałam wasze historie o stratach to o mało mi serce nie pękło i nie dałam rady nic odp... Wyobrazilam sobie ze mojej mamy zabraknie i peklam... Daj Boże wszystkim dożyć odchowanych dorosłych dzieci i gromady wnuków...
A tymczasemAnga super ze po wizycie ok. No i dalej dziewuszks to już chyba się nie zmieni
Megi Kochana moja Boże co ja czytamtak.mi przykro ze przez to przechodzisz! Tyle stresów... Napewno maluszek ma się świetnie i badania tylko to potwierdza. Jestem z wami całym sercem
Witam nowa mamę. Kochana świetny jest twój Polski!! Nie jeden rodowity Polak ma więcej błędów jak pisze
Bulkaasia miałam znajoma Rome. Imię Dla silnej kobiety! Super oba imiona.
Laseczki nie ma co się gadaniem przejmowaćdumnie wypinajcie brzuszki
zawsze ktoś powie że jesteście za małe/za duże.
Ale chamstwa nie znoszę i gdyby ktoś mnie tak potrącił że było by to niebezpieczne też dosadnie zwróciła bym uwagę!!
Ale się rozpisałamAnga1989, bulkaasia, Kattty, megi78 lubią tę wiadomość
-
rosa, dzięki, jeszcze jeden tekst i serio przejdę do komunikacji znanej od wieków
widzę że nie tylko mi się trafiają super żarciki i komentarze! to pocieszające
żeby nie robić z mojego męża jakiegoś potwora, on to wszystko - jego zdaniem - mówi z miłością.
np patrzy się na mnie i widzę że zszokowany tym co widzi...pytam się więc o co chodzi, a on "no bo ten brzuszek jest ogromny!"
-mógłbyś raczej powiedzieć że piękny
-no ogromnie piękny przecież!!!
i takie to heheszki...a jeszcze przyjaciółka moja właśnie zaciążyła i podzieliła się ze mną swoją wagą startową - o ponad 10 kg mniejszą niż moja startowa, załamałam się na amen. Hormony nie pomagająaaaa do tego moje spodnie z H&M poszły mi na udzie po 2 mies noszenia...wtf, złośliwość rzeczy martwych
eh no nic, życzę wam miłej soboty, wszystkim zakupującym super łupów, wrzucajcie zdjęcia!
megi kochana! trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze!!! :*megi78 lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
nick nieaktualnya ja właśnie piekę chałwowiec z galaretką i masa oczywiście zbyt gęsta wyszła
tak to jest, jak królowa wchodzi do kuchni i poucza, że za mało mąki, margaryne do masy zamiast masła, szybcej mieszać, za wysoka temperatura w piekarniku. Saraty taty
ja ją zabije, przysięgam
-
Matko co za komentarze, rozszarpałabym za takie teksty. Na poprawę humoru napiszę Wam co mi się śniło a idiotami się nie przejmujcie. Muszą być bardzo nieszczęśliwymi ludźmi.
Z cyklu sny ciążowe:
Najpierw uciekałam przed rojem pszczół z przyjaciółmi i nie mogliśmy opuścić lasu i Polany tam się znajdującej, pszczoły się zamieniły w kosmitów, z którymi walczyłam, później budowałam z dziećmi i starą znajomą ze szkoły kilkupiętrowe budowle z duplo mojej wielkości, figurki też były mojej wielkości i czułam się tam jak w domu, no ale moi nowi przyjaciele przypomnieli mi, że czas zwalczyć kosmitów i pułapka jest gotowa, więc musieliśmy wnieść na dostojny bankiet na balowej sali wiaderko z wybuchową wodą (kosmici chodzili w smokingach i wyglądali już jak ludzie a jeden z przewodniczących jak Johnny Deepp), ale nam się nie udało więc wzięli nas na Łódź wikingowie (też kosmici) i wyrzucili na Syberii. Tam siedzieliśmy przy ognisku, szukaliśmy roślin żeby uszyć sobie piżamy, ale nic nie było. Wtedy kolega przy minus pińcet wyciągnął z siatki piwo i mówi, że by się napił, zaczęliśmy się śmiać, bo wszystko było zamarźnięte, powiedziałam mu tylko "szacun, że w takiej temperaturze chcesz zimne piwo pić" i mąż mnie obudził. -
nick nieaktualnyHaha, dzięki za wyrazy współczucia
mamy z mężem taki mały, drewniany domek letniskowy ale nie jest wykończony bo wszystko robiliśmy sami. Właśnie go namawiam, żeby wydać oszczędności życia i wynająć tam jakąś firme i uciekać, ale łatwo nie będzie. W lecie jeszcze okej, ale mamy tam otwarty kominek, którego nie da się zmodyfikować. Wierze, że moje dziecko będzie mądre, ale na pewno nie aż tak, żeby nie pchać tam łap
Ahhh prócz teściowej mam teścia, dwóch szwagrów z żonami i jedno 1,5 roczne dziecko - JEDEN PRYSZNIC, JEDNO WC, uwierzcie mi, że można zwariować. W mieście mamy mieszkanie z dwoma pokojami, ale mój księciunio nie chce tam pójść, bo jego miejsce jest na gospodarce
Fatim, czyżbyś się zajadała na noc?totalnie nie ogarniam, choć i tak dla mnie wygrała mamakejti (?) albo leoparde (?) nie pamiętam, która, ale baraszkowała z Wiśniewskim
-
nick nieaktualnyPannaNatalia, moi tez nie lepsi. Ostatnio tesciu ' a co ty taka wysypana jestes?' Nos kurde, ciaza swoje robi prawda?
Zadnymi fluidami sie nie smaruje to widac wypryski proste.
A ja mowie,ze juz bym cos kupila z ubranek to tesciowa wyciaga jakies 3 ubranka bez metek i mowi ze mialo to byc dla jakiejs sasiadki bo kupila jej ale okazaly sie za male juz. A ja patrze to juz kolory wyblakniete to raczej to nie było nowe. Moim zdaniem to od mojego meza albo szwagierki zostawila bo w jednym z ubranek znalazlam ubranko do chrztu od meza z niebieska kokardka. Wkurzylam sie bo wcisnela mi kit,ze to nowe..PannaNatalia lubi tę wiadomość