Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Lejdis!
Panno Natalio - Ty żywcem do nieba pójdziesz, bo wszystkie ewentualne grzechy już u teściów odkupiłaśdzięki za rady z propolisem, właśnie odstrasza mnie ten alkohol...bo co zrobie jak mi 4,5 latka zawiana do przedszkola pójdzie;) zastanawiam się nad pyłkiem pszczelim, zeby rozpuszczać w wodzie na wieczór...
z Wiśniewskim to ja baraszkowałam, Leoparde chyba z Leandowskim;)
uprzejmie donoszę, że M przeżył seans kinowy z córkąa w nagrodę kupił sobie marynarkę....
PannaNatalia lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Anga1989 wrote:Ciekawe właśnie jak to w lipcu wyjdzie
każda z Nas ma przypuszczalny termin ale kiedy pociechy wyjdą tego nikt nie wie
mi profesorcia z góry zapowiedziałam, że "wcześniej się z tym uporamy", pewnie w 37-38 tc zdejmie mi szew i za kilka godzin urodzę...."nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Dokladnie,nikt nie wie jeszcze kiedy te porody tak nalrawde nastapia,chociaz w pierwszej ciazy mialam cc wyznaczone na dzien terminu
tym razem zobaczymy co sie wydarzy..
Szykujecie sie raczej na wszesniejszy porod czy raczej przenoszenie? ...ja bym na bank sporo przenosila corke gdyby jej poprostu nie wyjeli,mimo ze brzuch twardy juz na wczesnym etapie i moznaby pomyslec ze ciagle na jakichs skurczach to nic nie drgnelo...
Ja jeszcze raz apropo tych pieluch tetrowo,muslinowo bambusowych,nikt nic nie podpowie w tej kwestii? -
Hej dziewczyny ale ciężko was nadrobić... Gratuluje udanych wizyt moja niestety troszke mniej udana. Na szczęście z maluszkiem wszystko ok lekarz stwierdził że nic między nogami nie ma więc raczej dziewczynka
a z tych gorszych wiadomości to w poniedziałek idę do szpitala
w związku z podwyższonymi leukocytami i bakteriami w moczu. Mój gin stwierdził że musi się mną zająć nefrolog bo nerki są bardzo ważne w ciąży i on nie chce dawać na ślepo antybiotyku. Tak wiec proszę o kciuki za trafną i szybką diagnozę.
-
Muszka15 wrote:Aa widze mamakejti ruszy wczesniej,ale jeszcze czerwiec wypadnie w takim razie tak?
obstawiam Muszko, że w tygodniu między 15 a 22 czerwca
ale nie wyganiajcie mnie z lipcówek;)
generalnie Laseczki, które mają lub będą miały szew - pamiętajcie, że ściągamy go własnie w 37-38 tc i jak szyjka jest słaba, to akcja pójdzie migiem...."nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
moniqe wrote:Hej dziewczyny ale ciężko was nadrobić... Gratuluje udanych wizyt moja niestety troszke mniej udana. Na szczęście z maluszkiem wszystko ok lekarz stwierdził że nic między nogami nie ma więc raczej dziewczynka
a z tych gorszych wiadomości to w poniedziałek idę do szpitala
w związku z podwyższonymi leukocytami i bakteriami w moczu. Mój gin stwierdził że musi się mną zająć nefrolog bo nerki są bardzo ważne w ciąży i on nie chce dawać na ślepo antybiotyku. Tak wiec proszę o kciuki za trafną i szybką diagnozę.
kciuki moniqe! ogarnij bakterie i będzie git!moniqe lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualnymamakejti wrote:Hej Lejdis!
Panno Natalio - Ty żywcem do nieba pójdziesz, bo wszystkie ewentualne grzechy już u teściów odkupiłaśdzięki za rady z propolisem, właśnie odstrasza mnie ten alkohol...bo co zrobie jak mi 4,5 latka zawiana do przedszkola pójdzie;) zastanawiam się nad pyłkiem pszczelim, zeby rozpuszczać w wodzie na wieczór...
z Wiśniewskim to ja baraszkowałam, Leoparde chyba z Leandowskim;)
uprzejmie donoszę, że M przeżył seans kinowy z córkąa w nagrodę kupił sobie marynarkę....
No proszę Cię... Lewandowski wpadł do mnie na chwilkę
Pyłek też bardzo dobra sprawa. Działaaaaj
Monique, będzie dobrze! I dobrze, że wspominasz o tych leukocytach, bo u mnie też wyszły i zapomniałam powtórzyć, ehale zwaliliśmy z ginem na infekcje, w sumie wtedy miałam angine.
-
Dzien dobry!
Ja mialam leukocyty plytki i wszystko co sie da- na szczescie w powtorce wszystko wyszlo ok i obylo sie bez dodatkowych atrakcji
Wlasnie powrocilismy z wojazy, ikea zaliczona, nie planuje juz tam jechac do lipca zatem wrocilismy z komoda, zaslonkami, pieluszkami muslinowymi, reczniczkiem po kapieli, zestawem pojemnikow ktore montujesz na przewijak, wieszakami dzieciecymi i takimi tam pierdolkami
Lozeczko, przewijak planuje z woodies.pl, ale to na spokojnie, potem
No i napadlam na hm mama, wyszlam z jeansami, jestem w nich zakochanastykna mam nadzieje do konca, sa mega wygodne
Caly dzien zmieralam na bol glowy a po drodze jak na zlosc orlen byl w remonciewiec dopiero uporal sie z kawa i bol jak reka odjal uff
Nie kuscie mnie tu pisaniem o next, musze sie wstrzymac do poznania plci bo nie bede zamawiac za duzo dziewczynskich rzeczy jak pozniej moze sie okazac ze nie sa potrzebne - mam nadzieje ze wyprzedaze jeszcze bedaPannaNatalia, lottinka lubią tę wiadomość