Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyejkej, czyżby spodnie z gumką po bokach? też je mam i najchętniej nie ściągałabym z tyłka, są zarąbiste
Kattty - https://docs.google.com/spreadsheets/d/1rrLKHzdHRn61FwUbeb4fFH9Gdj3ZobNqbFBxJoVqK2c/edit?usp=drivesdk tylko grzecznie!Kattty lubi tę wiadomość
-
Hellou
Kupilam w koncu sukienke czyt. Worek do kartoflito taka bardziej tunika nada sie do noszonia na co dzien. I myske ze brzuch z nia bedtie rosl.
A no i oczywiscie czapeczki i bodziakidzial sukienej obok niemowlakow i jak sie powstrzymac ?
Ja mam przewijak komode i na niego kladlam ta taka poduche specjalnie na przewijaki no nie wiem jak to sie nazywa ale mysle ze wiecie o co kaman.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/620c61185c0f.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 17:44
Muszka15, lottinka, Leoparde lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
To ja dodam o przewijaku ze w pierwszej ciazy za sprawa hormonow urzadzalam o przewijak niezle sceny
maz sie uparl ze niepotrzebny bubel a ja ze muuusze go miec,odpuscilam ale ile placzu bylo hehe...mialam taka nakladke co sie na przewijak daje z ceraty jakby,miekka taka prostokatna i kladlam na lozko,mielismy i mamy nadal wysokie wiec bylo w miare...w salonie uzywalam maty z torby do wozka,takiej zwijanej tez ceratowo obitej i spoko bo nie zawadzalo....w sumie pozniej uznalam ze faktycznie nam ten przewijak potrzebny zupelnie nie byl
a jak bylam u znajomej i ona kladla dziecko na przewijak taki nakladany na lozeczko i widzialam ze jej corka lezy grzecznie i czeka na zmiane pieluchy to juz serio bylam w szoku,nasza tak grzecznie nie lezala od bardzo wczesnego wieku wiec ja nie wiem,chyba pasami musialabym ja do tego przewijaka przywiazac zeby sie ogarnac...u nas to czesto w locie byla zmiana pieluchy,zsuwala sie,okrecala,uciekala,wierzgala wszystkimi konczynami...najbezpieczniej bylo na duzym lozku lub podlodze poprostu....tym razem tez nie kupuje nic poza ta miekka nakladka ktora mozna polozyc wszedzie
lottinka, Leoparde lubią tę wiadomość
-
ejkej, poka poka ten zestaw pojemników! którą komodę wybraliście?
jeansy też lubiłam...2 miesiące, aż mi poszły w poprzek uda - chyba jakaś wada materiału (bo z tylka mi leciały, lekko za duże, więc to nie kwestia moich gabarytów)
dzięki dziewczyny za opinie o przewijakach!
mam gotowe zdjęcie brzucha na jutro!z wczoraj po obiadku, wersja maxi
Everything you need will come to you at the perfect time
-
PannaNatalia wrote:ejkej, czyżby spodnie z gumką po bokach? też je mam i najchętniej nie ściągałabym z tyłka, są zarąbiste
Kattty - https://docs.google.com/spreadsheets/d/1rrLKHzdHRn61FwUbeb4fFH9Gdj3ZobNqbFBxJoVqK2c/edit?usp=drivesdk tylko grzecznie!
Z materialem powyzej, biodrowki, skinny jeans maja nazwe
http://lp2.hm.com/hmprod?set=source%5B/model/2016/E00%200469562%20002%2063%201998.jpg%5D,type%5BSTILLLIFE_FRONT%5D&hmver=2&call=url%5Bfile:/product/mobilefullscreen%5D
http://lp2.hm.com/hmprod?set=source%5B/environment/2016/8AZ_0925_012R.jpg%5D,width%5B3188%5D,height%5B3728%5D,x%5B1155%5D,y%5B1339%5D,type%5BFASHION_FRONT%5D&hmver=0&call=url%5Bfile:/product/mobilefullscreen%5D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 16:43
PannaNatalia lubi tę wiadomość
-
lottinka wrote:ejkej, poka poka ten zestaw pojemników! którą komodę wybraliście?
jeansy też lubiłam...2 miesiące, aż mi poszły w poprzek uda - chyba jakaś wada materiału (bo z tylka mi leciały, lekko za duże, więc to nie kwestia moich gabarytów)
dzięki dziewczyny za opinie o przewijakach!
mam gotowe zdjęcie brzucha na jutro!z wczoraj po obiadku, wersja maxi
Zwa sie onsklig http://m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/art/30199283
Z zalozenia takie podreczne centrum dowodzenia
A komode hemnes 3 szuflady biala bejca bo w takim kolorze mamy w tym pokoju szafe, jest pojemna -
czyli klasycznie i dobrze, do tego w dobrej cenie Ikei - I like
czyli przewijak położysz na łóżeczku? bardzo ładne te łóżeczka z woodies i cena też przyjemna
kruszynka, wypowiem się od siebiełóżeczko planuję z mokee (https://pl.mokee.eu/)
ma 8 czy 9 poziomów wysokości i zdejmowany bok. Przyczepię jego stelaż do naszego łóżka tymi zaczepami zaciąganymi plasikowymi, co w jedną stronę zaciągniesz a w drugą nie - wiesz o które mi chodzi?
Co do przewijaka i komody ciągle zmieniam zdanie, bo chciałabym też fotel upchać a sypialnię mam 16m i stoi w niej nasze łóżko (180 szerokości) i 4,5 metrowa szafa na jedną całą ścianę, więc mam pewne ograniczeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 17:16
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Kruszynka,ja bede kupowala lozeczko dostawiane do naszego lozka(bedzie w sypialnie na gorze domu) a do salonu ( na dole) bede chciala koszo-bujaczek-lezaczek tiny love...w planie byl kosz mojzesza ale ten tiny love ma wiecej funkcji wiec to bedzie takie 3w1
-
kruszynka5 wrote:Dziewczyny a czy Wy będziecie kupowaly takie typowe łóżeczko czy może takie dostawiane do łóżka rodziców? Czy może normalne lozeczko do pokoju dziecka a do sypialni na noc kołyska czy kosz Mojżesza? Wyraźcie proszę swoje zdania
Kupowac nie będę bo mam i póki co nie planuję zmian - do sypialni na górze mam małe łóżeczko takie specjalne do 6 mca zycia, drewniane, jak podrośnie, przejdzie do łóżeczka 140/70 cm
a do salonu na dole mam kosz Mojżesza ew. leżaczek"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
lottinka wrote:czyli klasycznie i dobrze, do tego w dobrej cenie Ikei - I like
czyli przewijak położysz na łóżeczku? bardzo ładne te łóżeczka z woodies i cena też przyjemna
)
Raczej planuje ten osobny przewijak classic changer, pozniej moze byc polkami
Lozeczko kupimy country pot chyba tak sie zwiemamy na tyle blisko z sypialni do pokoju dziecia, ze mam nadzieje, ze bedzie to jego miejsce spania w nocy
aczkolwiek od kolezanki dostane kosz mojzesza, wiec bedzie w razie wu
W trakcie dnia albo tam obok mnie albo na wkladce newborn set na krzeselku stokke tripp trapp- taki jest plan
-
ejkej - stokke to genialny wybór, jak moja młoda była newborn, to jeszcze tej wkładki nie było, ale krzesełko jest miodzio, 5 lat juz nam służy i czasem ja na nim przysiądę i nie załamało się, to jest naprawdę mega produkt;) kupię drugie, bo córa swojego oddac nie chce..i się jej nie dziwię, więc pewnie władkę newborn tym razem nabędę"nie spoczniemy, nim zajdziemy...
"
-
lottinka wrote:ooo idę oglądać!!!
jeśli macie jeszcze jakieś swoje hity, dzielcie się śmiało z nami świeżynkami!!!
stokke wytrzymuje do 70 kg wg zapewnień producenta, ale zapewniam Was że mój egzemplarz wytrzymał więcej;) jak juz bejbi będzie siedzące to warto mieć ten wkład który robi fotelik
nie ksztuje to mało, ale Laski to jest porządny kawałek mebla na kolejne 10 lat dziecia przy stole;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:ejkej - stokke to genialny wybór, jak moja młoda była newborn, to jeszcze tej wkładki nie było, ale krzesełko jest miodzio, 5 lat juz nam służy i czasem ja na nim przysiądę i nie załamało się, to jest naprawdę mega produkt;) kupię drugie, bo córa swojego oddac nie chce..i się jej nie dziwię, więc pewnie władkę newborn tym razem nabędę
Wlasnie tak slyszalam, nabylismy na olx nowe biale z baby set w okazyjnej cenie, musze dokupic newborn jeszcze - tez jest zamysl by sluzylo dluuugo, dlatego przekonalam meza, wydatek jest ale patrzac na opcje i czas uzytkowania..na krzeselko do karmienia i tak wydasz a tu masz newborn od urodzenia potem baby set a potem samo krzeselko
Kupujac uzywane musisz tylko spr date produkcji krzeselka na stronie stokke jest data graniczna, zeby pasowal newborn i baby bo do starszej wersji nie pasuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 17:51
-
ja się nad nweborn zastanowię, bo razem z wkładką z materiału to 5 stówek wychodzi, a nie wiem na ile to wystarczy, tzn do jakiej wagi/wzrostu dziecka
skoro mam kosz Mojżesza..... ale pomysł jest super dla tych z Was, które od początku wszystko kupują"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."