Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Anga1989 wrote:Ajami dzięki, chociaż myślałam, że uda mi się wszystko na miejscu załatwić bo jak ja mam np jechać do Katowic to aż mnie ściska. Nie lubie tam jeździć ale to taka ostateczna opcja jest
To do opola masz nie az tak strasznie dsleko w najgorszym razie poogladaj soebie na stronie baby blue i w ostatecznosci jak nic nieznajdziej wycieczka do opola. Ja mialam zamiar jechac do wroclawia za wozkiem i niewiedzialam ze wnopolu w tym sklepie tez sa te modele a tez chcialam pomacac koniecznie. -
lottinka wrote:A chelaty?
Czuje sie kompletnym debilem w temacie
Chelaty są organiczne nawet nie wiem czy nie są najlepiej przyswajalne spośród organicznych ale to bym musiała poszukać informacji czy na pewno
Kaktus nie wiem co to za lekarz który stwierdził że chelat magnezu to nieorganiczna forma magnezu. Oby tylko zmęczony albo zdekoncentrowany Ale Wazne że pomogłoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 09:26
lottinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMania25 wrote:Chelaty są organiczne nawet nie wiem czy nie są najlepiej przyswajalne spośród organicznych ale to bym musiała poszukać informacji czy na pewno
Kaktus nie wiem co to za lekarz który stwierdził że chelat magnezu to nieorganiczna forma magnezu. Oby tylko zmęczony albo zdekoncentrowany Ale Wazne że pomogło
Ja biore chela mag b6 raz dziennie i lekarz jak mu powiedziałam,ze biore chele to mowil ze dobrze,wiec przeciwdziała skurczom z tego wynika -
Nicka678 wrote:Ja biore chela mag b6 raz dziennie i lekarz jak mu powiedziałam,ze biore chele to mowil ze dobrze,wiec przeciwdziała skurczom z tego wynika
I jak pomaga to jest nawazniejsze. My sprawdzilismy mleczan tez dziala.
Tutaj krotkie opracowanie na ten temat
http://gabinetrefleksoterapii.pl/magnez-stop-dezinformacji-kupuj-madrze/
Jest ich sporo w internecie.
Z tego co znalazlam chelaty sa tak popularne tylko na rynku polskim. I wydaje sie ze sa kolejnym chwytem markwtingowym firm farmaceutycznych bo tylko one podpisuja sie pod ich badaniami. -
Dzień dobry mamusie Ja już wczoraj nie pisałam bo jak mąż wrócił z pracy to pojechaliśmy po prezent dla koleżanki. Idziemy dziś na imprezkę
Potem byłam wykończona.
Po 1: Anga jaki brzuszek super apartament ma twój lokator
Muszka ja mam duuzo wizyt pomiędzy tymi standardowymi. Tyle że cześć w szpitalu cześć w Health Centre. Mam scan w 32 tyg ale ja już listów nie dostaje bo wszystko poprawianie mam. Jedynie do hc dzwonie tydz wcześniej ale też wiem w jakich tyg ma być wizyta...
Ja biorę te same Wit co Muszka
Jagus bardzo się cieszę że sprawa ruszyła! Najgorzej żyć w zawieszeniu. Trzymam kciuki by wszystko się ułożyło!!
Jej tylke napisalyscie że nie ogarniam
Ahh my na "wakacje" do Pl jedziemy. Mąż bierze tacierzynski później razem z urlopem i tak na 4 tyg sierpień/wrzesień chcemy być w Pl
Laseczki ja od kilku dni tak porządnie czuje malucha ale dziś w nocy mnie OBUDZIL!! tak brykalAnga1989, DTEM lubią tę wiadomość
-
Mania25 wrote:Chelaty są organiczne nawet nie wiem czy nie są najlepiej przyswajalne spośród organicznych ale to bym musiała poszukać informacji czy na pewno
Kaktus nie wiem co to za lekarz który stwierdził że chelat magnezu to nieorganiczna forma magnezu. Oby tylko zmęczony albo zdekoncentrowany Ale Wazne że pomogło
Zaden lekarz ja napisalam ze z tego co wiem (po czym jest kropka i odniesienie do tego co napisala Lottinka ze nic niewie na ten temat -sama tez niewiedzialam wiec zapytalam lekarza) a maz bral normalny magnez w formie nieorganicznej i to zakwestionowal internista i zalecil mleczan jako najlatwiej przyswajalna forme bo czesc nawet organicznych niesa tak latwo przyswajalne dla organizmu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 10:09
Mania25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Megi, nadchodzę z patelnią dla Ciebie jesteś juz po amnio, teraz juz tylko pozytywne wieści u was będą!
Ja wcale nie jestem lepsza a patelnia juz mi nie pomaga. Macica mi się najbardziej spina w nocy, kompletnie nie mogę się ułożyć mam taka wielką nadzieję że wszystko jest ok...wizyta w poniedziałek.PannaNatalia lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Co do patelni mi też by się przydała. Odkąd wróciłam od chirurga to małej nie czuję. W dodatku w nocy o 3:30 obudził mnie pełny pęcherz z bólem w podbrzuszu po prawej stronie. Rano to samo. Kłucie i ból podbrzusza. Mam nadzieję, że po nospie mi przejdzie bo jeżeli do wieczora będzie się ten ból nasilał to pójdę chyba na IP.
-
nick nieaktualny
-
Witam !
Jagus ciesze sie ze sie odezwalas i ze z mezem zaczyna sie ukladac. Milosc ponad wszystko . Bedzie dobrze . I brawo dla tesciowej.
Jejuuu jaki ja sen mialam !!!
Obudzilam sie bo mialam bole ! Nagle bylam w szpitalu i bylo duzo krwi.. polozna sprawdzila ze mam rozwarcie i zaczela sie akcja porodowa.. moja malutka byla taka mini mini i mowila ze jej zimno i chce spac i przykrywala sie koldra szpitalana.. byla cala w krwi i po chwili martwa ... tak wiec noc ciulowo przespana ! Skad takie cos sie bierze ...
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, noc do dupy
Od wczoraj mam nawrót choroby - zwapnienie mięśnia ramienia. Miałam ostatnio 6 lat temu i dostawałam leki, maści i morfine. To jest taki ból, że po ścianie chodzę Ruszyć ręką nie można, ból tragedia. Leżę i płacze bo nic nie mogę wziąść z leków tylko paracetamol, który nie działa zbytnio. Mam okłady, maści... Ehhhh... -
Udało mi się dziewczyny kupić dwa kosze Mojżesza + 4 prześcieradła + paczka pampersów za 15 funtów czyli 75zl
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8455bef4fd36.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/97649365fff6.jpg[/urlEwela35, Marciiik, Paula55, mamakejti, She86, sisi, Mania25, evcikm81, DTEM, cookiemonster, Solane lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybulkaasia, marze o takim koszu! w Anglii tego mnóstwo, mam nadzieję, że wyhaczę gdzieś taki w PL po taniości
To i ja się pochwale widokiem.
Księżna Natalia, zamknięta w swym pokoiku wypierdolniku, który strzeże zła i okrutna Królowa Teściowa Nawet kraty mam w oknie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba12dc9d8c78.jpg
Marzenie27, Kattty, 1kaktus, Muszka15, Marciiik, mamakejti, Mania25, bulkaasia, sisi, cookiemonster, Solane lubią tę wiadomość
-
bulkaasia, osz Ty, przebilas mnie ja za tyle kupiłam jeden na olx. Jednak polacy kurde cenią sobie te używki. Zazwyczaj taniej niż 150 (brzydki kosz) lub 200 (juz ladny ) nie da się znaleźć. Z bujanym stojakiem ceny to nawet 350 za uzywke.
bulkaasia lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time