Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzenie27 wrote:Mamakejti szkoda że się jakoś nie zgadałyśmy ja się pod koniec rozbudziłam bo mój mąż był ciężarną o znizkach na wózki nic mi nie wiadomo ale ja mam wózek od siostry więc też szczególnie się nie interesowałam tym.
No proszę, pozdrów koniecznie Marię ode mnie, siedziałam w pierwszym rzędzie;) ma Chłopak talent;) a Ty Palmersa w łazience;)Marzenie27 lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Byłam dziś u endokrynolog i przez moj wzrost TSH mimo brania leków zwiększyła mi dawkę. 5x w tyg 75 a 2x w tyg 50.
Odebraliśmy dziś zakupy z wyprzedaży w Smyku (butki i niedrapki Mój psiak ma gust - od razu wybrał te fajniejsze butki ) i kurcze jeszcze został ostatni zestaw body w 3-paku taki świąteczny, z tych za 20 zł Mąż go wyczaił I akurat w rozmiarze 68 taki jak będzie miało pewnie na święta/zimą Ale jestem zadowolona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 19:44
Anga1989 lubi tę wiadomość
-
1kaktus wrote:Ja chcialam albo adamexa apena albo barletta i padlo na aspene. Wiesz w zaleznosci od koloru mze byc krotszy czas oczekiwania ale jakby sie okazalo ze bedzie te 8 tyg to ja wole jednak zamo2ic z wyprzedzenem. A dodatkowo w Katowicach maja byc jakies targi min wozkow niepamietam czy w marcu czy w kwietniu i wtedy tez sprzedawca mowil ze beda mieli wieksza ilosc zamowien pewnie wiec dmuchajac na zimne wole zamowic wczesniej a co jak Dziecio bedzie przed terminem? Przeciez jakby bylo te +/- 2 tyg to moze sie pojawic nawet na poczatku lipca.
-
bulkaasia wrote:Udało mi się dziewczyny kupić dwa kosze Mojżesza + 4 prześcieradła + paczka pampersów za 15 funtów czyli 75zl
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8455bef4fd36.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/97649365fff6.jpg[/urlLorry lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Selja wrote:My też kupimy wcześniej skoro trzeba zakładać ze musimy czekać. Jutro jedziemy jeszcze do jednego sklepu, zobaczymy. Szkoda że sprzedałam w tamtym roku mieszkanie w ok. Katowic bo bym też się wybrała na takie targi
Ja mam do Katowic ok 100 km ale nawet mi sie niechce jaka kolorystyka Cie interesuje? Ja planuje szarosci. Moze z dodatkiem czerwonego. Ciekawe na ktore kolory czeka sie najkrocej -
Dzień dobry moje lipcoweczki! Dzis niedziela- dzień brzuszka czekam na piękne fotki.
Wczoraj caly dzień sie leniłam i chyba dlatego dzis wstalam o takiej dziwnej porze, w zupelnych ciemnościach
Mam postanowienie nie martwienia i nie myślenia do wizyty, tylko cieszenia się ciążą! Nie mam na nic wpływu oprócz samopoczucia mojej Anielki to tez czynie i z uśmiechem idę wyjść z psamiPaula55, Marzenie27 lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Dzień dobry w niedzielę!!!
Nic w miarę przespana, katar i ramię dalej nie dają o sobie zapomnieć ;(
Wczoraj mąż był u jednej pani, która napisała do mnie ,że ma na zbyciu ciuszki po córkach i kilka rzeczy. Więc kupiłam jej dziewczynkom po lalce bo ja to nie lubię tak z pustymi rękoma. Gdy małż wrócił to mnie zatkało. Przywiózł nie tylko 3 kartony ciuchów ale łóżeczko, wanienka, bujaczek, zabawki i wózek dla bliźniat z gondolami i siedziskami do spacerowki!!!
Totalnie w szoku i mega szczęśliwa, że są jeszcze tacy ludzie. Mąż chciał zapłacić ale nie chcieli ani grosza.
Także tylko muszę kupić butelki, smoczki, pieluchy i foteliki samochodowe i mam kompletNicka678, lottinka, Jaguś_7810, 1kaktus, megi78, Mania25, Muszka15, mamakejti, Paula55, DTEM, asiczka11, Marciiik, DarkPrincess, AniaKami, Solane, evcikm81, krolikan, Selja, sisi, Marzenie27, Maria91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybulkaasia wrote:Dzień dobry w niedzielę!!!
Nic w miarę przespana, katar i ramię dalej nie dają o sobie zapomnieć ;(
Wczoraj mąż był u jednej pani, która napisała do mnie ,że ma na zbyciu ciuszki po córkach i kilka rzeczy. Więc kupiłam jej dziewczynkom po lalce bo ja to nie lubię tak z pustymi rękoma. Gdy małż wrócił to mnie zatkało. Przywiózł nie tylko 3 kartony ciuchów ale łóżeczko, wanienka, bujaczek, zabawki i wózek dla bliźniat z gondolami i siedziskami do spacerowki!!!
Totalnie w szoku i mega szczęśliwa, że są jeszcze tacy ludzie. Mąż chciał zapłacić ale nie chcieli ani grosza.
Także tylko muszę kupić butelki, smoczki, pieluchy i foteliki samochodowe i mam komplet
Czy to na Carboocie? -
nick nieaktualnyDobry!
Zapisałam się na warsztaty Bezpieczny Maluch
A jak to u was jest ze szkołami rodzenia,zapisujecie/zapisalyscie sie? Tesciowie wczoraj marudzili,ze mam miec wiecej ruchu i zaczac cwiczyc,aby jeśli sie okaze ze bede rodzic sn to zeby porod byl szybszy i mniej bolesny. Hmm ale lepiej sie skonsultowac z lekarzem czy nie ma przeciwwskazań i jakie te ćwiczenia prawda? Jakas joga czy cus..
A no i jak to jest z poloznymi? Macie swoje? Bo ja zadnej i nie wiem jak sie do tego zabrac i czy nie za pozno? -
Nicka, to prawda, jesli tylko ciąża nie jest zagrożona, powinnyśmy się ruszać jesli do tej pory lezalas to należałoby to zrobić z glowa, delikatnie. Trochę pływania, spacerów (polecam kijki), ćw wzmacniające. Oczywiście możesz skonsultować z lekarzem, ale jeszcze nie poznałam takiego który by powiedzial ze w ciąży należy leżeć bo tak
Poród jest jak maraton!
Ja niestety czuję jak spadlam z formy. No i widzę. Nie wyglądam najpiękniej, mięśnie flaki. Na spacerach z psami szybciej dostaję zadyszki. Taka kolej rzeczy grunt żeby kompletnie sie nie zastać!
Teraz do wizyty leze i walczę z własnym życiem mej macicy, ale już nie mogę się doczekać slow 'wszystko ok'....byle do wizyty. Do tego czasu chodzę tylko 3x dziennie na lekkie spacery.Everything you need will come to you at the perfect time
-
nick nieaktualny
-
Nicka ja nawet mając tego krwiaka i miałam wtedy dużo odpoczywać to chodziłam na spacery. Przed ciążą byłam na pełnych obrotach przez 7 dni w tygodniu, więc ciężko mi było się przestawić do "spoczynkowego" trybu życia. Tak więc można powiedzieć, że od samego początku ciąży spacery to był numer jeden u mnie. Z dnia na dzień coraz więcej km robie hehe ale z głowa bo i tak zauważyłam, że już łapią mnie powoli zadyszki i małe postoje na zlapanie oddechu
Tak więc spacery to na obowiązku dziennym powinny u nas być
Tak poza tym dzień dobry. Noc u mnie tragiczna, nie wyspałam się. Tak więc to będzie ciężki dzień dla mnie ale mojego oddeleguje do siebie i pewnie bede mogla zrobic sobie popoludniu drzemke
Może psa sobie dzisiaj obetne maszynka bo powoli zaczyna wyglądać jak mop
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Bulkasia ale super. Przy blozniakach to jednak wielkie wsparcie takie gifty .
Lottinka na bank będzie dobrze
Nicka jak dużo lezalas zacznij od spacerów. Nie wiem jak u ciebie ale u mnie w tych kopleksach sportowych są normalnie zajęcia dla kobiet w ciąży. Co do szkoły rodzenia nie byłam w pierwszej ciąży i teraz tez nie zamierzam isc. Położnej tez nie wynajmuje bo ja osobiście nie widzę w tym większego sensu. Ale może komuś się to przydało. Wszystkie moje koleżanki które miały taka położną po wszystkim miały takie samo zdanie jak ja. Chociaż mówiły ze lepiej, bezpieczniej się czuły.bulkaasia, lottinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bulkasia mega prezent super ze sa jeszcze tacy ludzie!
Oj tak dzis dzień fotek brzuszkowych jak się trochę ogarnę życiowo dziś to zrobię i wstawię póki co wracam do świata żywych wczoraj Tata z Mężem zrobili wielki gar gołąbków. Starczy im pewnie na 3-4 dni oni za gołąbki to daliby się pokroić teraz na każdy posiłek beda sobie je podgrzewaćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 09:08
bulkaasia lubi tę wiadomość