Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mamakejti wrote:Dzień dobry!
Ja witam się leniwie, niedzielnie;) brzuszków zazdraszczam, muszę się w końcu nauczyć zdjęcia wstawiać
Ja wchodze na fotosik.pl
Dodaje zdjecie
Daje bez ograniczen wiekowych
Zapisuje zdjecie
Wybieram fora dyskusyjne
Potem otworz zdjecie w oryginalnym rozmiarze
I kopiuje link tutaj
mamakejti lubi tę wiadomość
-
Dtem ja niewiem kto tam mieszka ale zdecudowanie mniejszy problem mam z imieniem dla chlopca bedzie Antoni albo Ignacy a dla Dziewczynki coz ciagla wielka biewiadoma jak narazie wahamy sie miedzy Zuzanna a Antosia ale jakos tak niemam przekonania w tym. Wiec jak macie jakies propozycje klasycznych imion dla Dziewczynek to chetnie podpatrze we wtorek sie dowiem kto tam mieszka mam nadzieje i ze wkoncu zaczne czuc Dziecia
-
Cześć dziewczyny pozdrawiam Was w to niedzielne przedpołudnie, my jeszcze leniuchujemy z moim brzuchostróżem:) Mamy się wybrać oglądać meble, ale jest tak zimno ze chyba odpuścimy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb56169a4b52.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 10:51
-
No właśnie przy Leo boję się że w Pl każdy będzie mówił LEON a mnie szlag trafi haha
Dla dziewczynek tyle pięknych imion
Oo to Ignasiow u nas będzie dużo z tego co czytam
Ohh Gabi właśnie!! Cudownej rocznicy i wspaniałych kolejnych lat :*
Megi Kochana moja hi5
Dziękuję za komplementy, ale powiem wam że średnio się że sobą czuje w tym stanie.gabi544 lubi tę wiadomość
-
1kaktus wrote:Dtem ja niewiem kto tam mieszka ale zdecudowanie mniejszy problem mam z imieniem dla chlopca bedzie Antoni albo Ignacy a dla Dziewczynki coz ciagla wielka biewiadoma jak narazie wahamy sie miedzy Zuzanna a Antosia ale jakos tak niemam przekonania w tym. Wiec jak macie jakies propozycje klasycznych imion dla Dziewczynek to chetnie podpatrze we wtorek sie dowiem kto tam mieszka mam nadzieje i ze wkoncu zaczne czuc Dziecia
Z klasyków to Katarzyna;) naprawdę nie widuję dziewczynek w wieku przedszkolnym i mniej o tym imieniu....no dobra, prywatę uprawiam, bo jestem mamakejti;) ale serio, teraz nie ma małych Kasi...lottinka lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Dzień dobry!
Ja witam się leniwie, niedzielnie;) brzuszków zazdraszczam, muszę się w końcu nauczyć zdjęcia wstawiać
DTEM - przybijam piątkę, bo u nas będzie Ignacy;) bardzo podoba mi się Florian, ale M jest przeciwko, on z kolei chciał Alberta, ale wiecie, mi sie jednak z Seksmisją kojarzy: nie krępuj się Albercik, usta-usta.." pisałam już o tym chyba;)
no więc zostaje Ignacy
no to piąteczka- będziemy porównywać naszych Ignasi:) no no Albercik ... ha ha
Megi Mikołaj jest śliczne ale moja przyjaciółka ma właśnie synka 1,5 roku któreg jestem chrzestną więc no ... nie da rady, ale imię polecam- zdrobnień multum a chopaki jak malowane!!!
1kaktus- u nas miała być Alicja i podoba mi się mega, fajne też Celinka, Helenka, Maja, Wiktoria. Emilka(moja córcia ) i Antośka (nasza gwiazda lubiła taką pisenkę Antosha i tak przylgnęło do niej). Kasia też super- ponadczasowe choć ostatnio zapomniane niestety.
Kaaarooolina89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej! Strasznie mi się podoba imię... Wojmir. Nie wiem dlaczego, taki mały Wojuś ale mąż wydziwia, więc stanęło na Janku, chociaż też ich ostatnio sporo.
Haha, mama właśnie napisała mi smsa, że nakupowała mi kamieni, które mam przy sobie nosić, bo widzi, że popadam w jakąś głębsza depresje. No i chyba zaczęły działać, bo zapisałam się na fitness dla brzuchatek
Ładuje telefon i idę cyknąć fotkę. Ostatnią zrobiłam w 16 tygodniu, a teraz już 20. Ale zapitala! -
1kaktus wrote:Dtem ja niewiem kto tam mieszka ale zdecudowanie mniejszy problem mam z imieniem dla chlopca bedzie Antoni albo Ignacy a dla Dziewczynki coz ciagla wielka biewiadoma jak narazie wahamy sie miedzy Zuzanna a Antosia ale jakos tak niemam przekonania w tym. Wiec jak macie jakies propozycje klasycznych imion dla Dziewczynek to chetnie podpatrze we wtorek sie dowiem kto tam mieszka mam nadzieje i ze wkoncu zaczne czuc Dziecia
-
DTEM wrote:mamakejti- zdjęcie obowiązkowo, no już czas się nauczyć!!!
hahahha, najpierw muszę ogarnąć przerzucanie z komórki na lapka, już znalazłam kabelek, nalałam kawkę, startuję, podpięłam, a tu kurna ładowania z lapka....fuuuuuuk, nie ten kabelek...ja wiem, ze sa blututhy sruthy, ale ja pomimo posiadania wysokiego wykształcenia jestem blondynką technologiczną.....w dodatku niereformowalną......a już myślałam, że ogarniam....."nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Bulkasia ale czad ! Zazdraszczam ze trafilas na takich ludzi .
Ja wczoraj od rana wymioto2alam... nie wiem czy z jedzenia slubnego czy malej cis nie pasowalo .. ale w koncu zabralam sie za sprzatanie . Caly dom wysprzatalam na zmiane z zyganiem..
Dzis roczniciwy obiad u rodzicow.
A wczoraj po kilku latach podtaniwilam sciagnac zele i miec ktotkie paznokcie . Teraz niech dochodza do siebie . A ja nie umiem pisac na tel bez paznokci jejuu literki ni3 teafiam i pisze 3x dluzej.bulkaasia lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Z przepisu MAni25:
Przedstawiam Wam Ignacego:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c23b4f58e7ef.jpgrosax3, AniaKami, Anga1989, Ewela35, megi78, lottinka, Paula55, DTEM, cookiemonster, krolikan, Pikcia, Muszka15, Nicka678, sisi, bulkaasia, DarkPrincess, Marzenie27, Mania25, kruszynka5, Kinga40, Marciiik, Alimak lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Mamakejti sliczny!!!
Co do fotek z iphona to polecam zapisac na mailu albo przeslac sobie w messengerze i otworzyc na kompie, najszybciej;))
Bo kabelkow nawet ja nie ogarniam i tego programu jak sie podlaczy wiec po co sobie zycie utrudniac hihi:)mamakejti, Marzenie27 lubią tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
AniaKami wrote:Mamakejti sliczny!!!
Co do fotek z iphona to polecam zapisac na mailu albo przeslac sobie w messengerze i otworzyc na kompie, najszybciej;))
Bo kabelkow nawet ja nie ogarniam i tego programu jak sie podlaczy wiec po co sobie zycie utrudniac hihi:)
Kochana, ja nawet internetu w iphonie nie mam, świadomie i na życzenie, ale teraz by sie przydał....."nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Eeee a czemu niebieska ?
Ale wy korcicie ! Mam czekac do czerwca ?! Chce juz lozeczko wozek i Nelly na rekach !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 12:11
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
No właśnie, ta radość
Ja mam fajnie bo mam w miare duzy balkon. Tego u mojego brakuje wiec jak tylko się zrobi ciepło to bede mogła spokojnie wierzyć wszystko i prać
Im szybciej sie kupi tym potem bede spokojniejsza ze wszystko mam
Na razie niebieska a i tak jeszcze jeden komplet bede kupowac poscieli na zmianeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 12:13
-
Ja zaczynam 18tc (wg USG) od przykrego aczkolwiek niegroźnego wypadku... schodziłam ze schodów w kapciach i jeden kapeć zsunął mi się z stopy i bym nieźle przekoziołkowała ratowałam się łapiąc barierki i ściany i finalnie klapnęłam na tyłek i zjechałam z 4 schodków.
Na szczęście nie uderzyłam mocno, więcej było huku i mojego zdenerwowania. Czuję się dobrze, nic mnie nie boli, na razie będę się obserwować ale jestem na maksa na siebie zła, aż się poryczałam bo jakbym poleciała na brzuch to mogło by się to wszystko skończyć bardzo źleWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 12:13
07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈