Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Maria super są takie uwagi Bo my jeszcze jesteśmy na tym etapie, że chciałybyśmy, żeby było już coś widać, chciałybyśmy się chwalić światu, ale jest ta świadomość, że jeszcze dla obcych osób nasz wygląd może nie być jednoznaczny. I to troszkę zasmucające A jak ktoś tak zupełnie spontanicznie w ten sposób skomentuje nasz wygląd, to można uwierzyć w to, że może jednak... Wczoraj chodziłam po IKEI i jak się przeglądałam w tamtejszych lustrach to narzekałam, że nic nie widać itd Ale to chyba tylko z mojej perspektywy tak wyglądało ....
Maria wspołćzuję... A zamówiłaś klasyczną propozycję? Pamiętam jak pare lat temu na studiach pojechałam do dzisiejszego Mężą, poszliśmy do chińskiej restauracji, wzięłam kurczaka z curry i od razu po posiłku wsiadłam w tramwaj i za jakieś 20-30 min miałam być w domu. Modliłam się, by szybciej jechał i by łazienka była wolna.... Od tamtej pory wiem, że jeśli chińska restauracja to potrawy z jak najmniejszą ilością przypraw... Wtedy nie mają zbytniej możliwości, by zabić posmak nieświeżego mięsa... -
Muszka15 wrote:
moim zdaniem super wyglądasz! i ja tam nie widzę żadnego drugiego podbródka!! Dziewczyny to jednak mają skłonność do przesadnej samokrytyki...krolikan
-
Mania25 wrote:Maria super są takie uwagi Bo my jeszcze jesteśmy na tym etapie, że chciałybyśmy, żeby było już coś widać, chciałybyśmy się chwalić światu, ale jest ta świadomość, że jeszcze dla obcych osób nasz wygląd może nie być jednoznaczny. I to troszkę zasmucające A jak ktoś tak zupełnie spontanicznie w ten sposób skomentuje nasz wygląd, to można uwierzyć w to, że może jednak... Wczoraj chodziłam po IKEI i jak się przeglądałam w tamtejszych lustrach to narzekałam, że nic nie widać itd Ale to chyba tylko z mojej perspektywy tak wyglądało ....
Maria wspołćzuję... A zamówiłaś klasyczną propozycję? Pamiętam jak pare lat temu na studiach pojechałam do dzisiejszego Mężą, poszliśmy do chińskiej restauracji, wzięłam kurczaka z curry i od razu po posiłku wsiadłam w tramwaj i za jakieś 20-30 min miałam być w domu. Modliłam się, by szybciej jechał i by łazienka była wolna.... Od tamtej pory wiem, że jeśli chińska restauracja to potrawy z jak najmniejszą ilością przypraw... Wtedy nie mają zbytniej możliwości, by zabić posmak nieświeżego mięsa...
My tam jedliśmy już niejeden raz i zawsze było ok, mega mi smakowało. I zawsze jem to samo... A tam jest mega ruch i cały czas wszystko jest świeże i samemu się sobie wybiera i nakłada. Ale pewnie mojemu Lokatorowi nie podeszły takie smaki tym razem ;p;p
-
Mania i Maria jupii ale nas dużo w tym samym tygodniu
Mania zawsze można pomyśleć nad stworzeniem grupy na fb. Była by TYLKO dla nas większość dziewczyn w pewnym momencie stąd tak robi bo tu nie ma prywatności
Sama jestem w 3 grupach z ovu i Belly na fb
Muszka wyluzuj Super wyglądaszMaria91, lottinka, DTEM lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Mania i Maria jupii ale nas dużo w tym samym tygodniu
Mania zawsze można pomyśleć nad stworzeniem grupy na fb. Była by TYLKO dla nas większość dziewczyn w pewnym momencie stąd tak robi bo tu nie ma prywatności
Muszka wyluzuj Super wyglądasz
Dokladnie. Zakłada któras tajna grupe widoczna tylko dla osob z grupy i finitoPaula55 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Mania i Maria jupii ale nas dużo w tym samym tygodniu
Muszka wyluzuj Super wyglądasz
Ja się zapisałam na fb do jednej grupy, wyczytałam, że jest zamknięta, więc myślałam, że nikt nie widzi, że do niej należę... A tu się okazało, że posty są niewidoczne dla innych, ale członków widać... I bratowa mi pisze, że jej się pojawiają propozycje dołączenia do grupy w której jestem "rodzę w lipcu" czy jakoś tak... Później pytam koleżanek czy to widziały, a one że tak:( A ja nie chciałam taką drogą ogłaszać światu, poza tym nie chciałam żeby "obcy" znajomi wiedzieli... I się szybko usuwałam stamtąd ;/
Więc jeśli uda się jakoś założyć grupę żeby nie było widać dla obcych nawet kto w niej jest, to jestem za -
Jestescie urocze z tymi milymi slowami,dzieki!! Jak dzwonie do domu na skypie to tylko slysze jaka to jestem pulchna,babcia to mi juz ostatnio tak pojechala ze mnie zatkalo ze sie spaslam -wtedy jeszcze serio nic na plusie nie mialam
Evaa lubi tę wiadomość
-
Paula ekstra pomysł!!! Jeśli nikt nie będzie chętny to jutro nogę założyć grupę tylko osobiście preferuje jakas bardzo neutralna nazwę . Niby wiem że tajna itd ale jakoś nie znam na tyle Facebooka żeby być pewna ze znajomym się nie wyświetli ze tu jesteśmy.
-
Właśnie miałam zaproponować fb jest nas tu w wątku tyle co jest i raczej piszemy juz w stalym gronie
Proponuję jednak żebyśmy normalnie pisały w wątku a na fb zdjęcia, jakie tam 'prywaty' etc. Co wy na to? Jakos tak smutno w ogóle rozstawać się z bbf
No i mamakejti...nie wiadomo czy wyrobi technologicznie hahahEverything you need will come to you at the perfect time
-
Muszka15 wrote:Jestescie urocze z tymi milymi slowami,dzieki!! Jak dzwonie do domu na skypie to tylko slysze jaka to jestem pulchna,babcia to mi juz ostatnio tak pojechala ze mnie zatkalo ze sie spaslam -wtedy jeszcze serio nic na plusie nie mialam
Pewnie jest tak, że wyobraźnia na nich działa wiedzą, że jesteś w ciąży to może mózg działa na podobnej zasadzie jak przy: "co nie usłyszy, to sobie dopowie"... tylko "co nie zobaczy..."krolikan
-
lottinka wrote:Właśnie miałam zaproponować fb jest nas tu w wątku tyle co jest i raczej piszemy juz w stalym gronie
Proponuję jednak żebyśmy normalnie pisały w wątku a na fb zdjęcia, jakie tam 'prywaty' etc. Co wy na to? Jakos tak smutno w ogóle rozstawać się z bbf
No i mamakejti...nie wiadomo czy wyrobi technologicznie hahah
Jestem za jednak to miejsce jest fajne, poza tym jednak kiedyś ktoś może skorzystać na tym co piszemy wyszukiwarka Google zanosibw różne miejsca -
Maria, poszlo
Wtf z tym zapodaj, zapodaję się - niestety bokiem, sorka obraca mnie za karę że śmiałam się z mamykejti
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/94fe897a9e2f.jpgMaria91, Pikcia, Muszka15, krolikan, Paula55, sisi, Anga1989, kruszynka5, mamakejti, Leoparde, Solane, cookiemonster, bulkaasia, DTEM, Mania25, megi78, Marzenie27, Marciiik lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time