X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • Mania25 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maria super są takie uwagi :D Bo my jeszcze jesteśmy na tym etapie, że chciałybyśmy, żeby było już coś widać, chciałybyśmy się chwalić światu, ale jest ta świadomość, że jeszcze dla obcych osób nasz wygląd może nie być jednoznaczny. I to troszkę zasmucające :) A jak ktoś tak zupełnie spontanicznie w ten sposób skomentuje nasz wygląd, to można uwierzyć w to, że może jednak... :D Wczoraj chodziłam po IKEI i jak się przeglądałam w tamtejszych lustrach to narzekałam, że nic nie widać itd :D Ale to chyba tylko z mojej perspektywy tak wyglądało .... :D

Maria wspołćzuję... A zamówiłaś klasyczną propozycję? Pamiętam jak pare lat temu na studiach pojechałam do dzisiejszego Mężą, poszliśmy do chińskiej restauracji, wzięłam kurczaka z curry i od razu po posiłku wsiadłam w tramwaj i za jakieś 20-30 min miałam być w domu. Modliłam się, by szybciej jechał i by łazienka była wolna.... Od tamtej pory wiem, że jeśli chińska restauracja to potrawy z jak najmniejszą ilością przypraw... Wtedy nie mają zbytniej możliwości, by zabić posmak nieświeżego mięsa...

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• krolikan Ekspertka

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszka15 wrote:
    4d0754b1ba11e12fmed.jpg
    Matko co za fotka,nie dosc ze znow bokiem mi wyszlo to jeszcze troche od dolu i zaprezentuje Wam moj drugi podbrodek...skupmy sie wiec na brzuchu! ;)

moim zdaniem super wyglądasz! i ja tam nie widzę żadnego drugiego podbródka!! Dziewczyny to jednak mają skłonność do przesadnej samokrytyki... :)

krolikan

0d1yyx8di6bri9tp.png
    w57vqqmzbhaj93vv.png
  • Maria91 Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania25 wrote:
    Maria super są takie uwagi :D Bo my jeszcze jesteśmy na tym etapie, że chciałybyśmy, żeby było już coś widać, chciałybyśmy się chwalić światu, ale jest ta świadomość, że jeszcze dla obcych osób nasz wygląd może nie być jednoznaczny. I to troszkę zasmucające :) A jak ktoś tak zupełnie spontanicznie w ten sposób skomentuje nasz wygląd, to można uwierzyć w to, że może jednak... :D Wczoraj chodziłam po IKEI i jak się przeglądałam w tamtejszych lustrach to narzekałam, że nic nie widać itd :D Ale to chyba tylko z mojej perspektywy tak wyglądało .... :D

Maria wspołćzuję... A zamówiłaś klasyczną propozycję? Pamiętam jak pare lat temu na studiach pojechałam do dzisiejszego Mężą, poszliśmy do chińskiej restauracji, wzięłam kurczaka z curry i od razu po posiłku wsiadłam w tramwaj i za jakieś 20-30 min miałam być w domu. Modliłam się, by szybciej jechał i by łazienka była wolna.... Od tamtej pory wiem, że jeśli chińska restauracja to potrawy z jak najmniejszą ilością przypraw... Wtedy nie mają zbytniej możliwości, by zabić posmak nieświeżego mięsa...

My tam jedliśmy już niejeden raz i zawsze było ok, mega mi smakowało. I zawsze jem to samo... A tam jest mega ruch i cały czas wszystko jest świeże i samemu się sobie wybiera i nakłada. Ale pewnie mojemu Lokatorowi nie podeszły takie smaki tym razem ;p;p

ckai3e3kpa7j0vb9.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania i Maria jupii ale nas dużo w tym samym tygodniu <3

Mania zawsze można pomyśleć nad stworzeniem grupy na fb. Była by TYLKO dla nas :) większość dziewczyn w pewnym momencie stąd tak robi bo tu nie ma prywatności :)

Sama jestem w 3 grupach z ovu i Belly na fb ;)

Muszka wyluzuj ;) Super wyglądasz ;)

Maria91, lottinka, DTEM lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:

Mania zawsze można pomyśleć nad stworzeniem grupy na fb. Była by TYLKO dla nas :) większość dziewczyn w pewnym momencie stąd tak robi bo tu nie ma prywatności :)

Dokladnie. Zakłada któras tajna grupe widoczna tylko dla osob z grupy i finito ;)

Paula55 lubi tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
  • Maria91 Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:

Ja się zapisałam na fb do jednej grupy, wyczytałam, że jest zamknięta, więc myślałam, że nikt nie widzi, że do niej należę... A tu się okazało, że posty są niewidoczne dla innych, ale członków widać... I bratowa mi pisze, że jej się pojawiają propozycje dołączenia do grupy w której jestem "rodzę w lipcu" czy jakoś tak... Później pytam koleżanek czy to widziały, a one że tak:( A ja nie chciałam taką drogą ogłaszać światu, poza tym nie chciałam żeby "obcy" znajomi wiedzieli... I się szybko usuwałam stamtąd ;/
    Więc jeśli uda się jakoś założyć grupę żeby nie było widać dla obcych nawet kto w niej jest, to jestem za :)

ckai3e3kpa7j0vb9.png
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestescie urocze z tymi milymi slowami,dzieki!! Jak dzwonie do domu na skypie to tylko slysze jaka to jestem pulchna,babcia to mi juz ostatnio tak pojechala ze mnie zatkalo ze sie spaslam -wtedy jeszcze serio nic na plusie nie mialam :)

Evaa lubi tę wiadomość

0MPT.png
  • Mania25 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ekstra pomysł!!! Jeśli nikt nie będzie chętny to jutro nogę założyć grupę :) tylko osobiście preferuje jakas bardzo neutralna nazwę . Niby wiem że tajna itd ale jakoś nie znam na tyle Facebooka żeby być pewna ze znajomym się nie wyświetli ze tu jesteśmy.

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• Muszka15 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm bo chyba grupa tajna to co innego niz zamknieta,trzeba tajna utworzyc,ja mam takich kilka i nic nie widac

0MPT.png
  • Maria91 Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też jestem za! :) Też mogę utworzyć, właśnie obczaiłam co i jak ;) Tylko najpierw 2 osoby muszą zostać "znajomymi" na fb ;) Żeby móc założyć:)

ckai3e3kpa7j0vb9.png
  • Mania25 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maria to zaproszę Cię do przyjaciółek zaraz, napisze moje dane i możesz mnie na fejsie zaprosić i założyć grupę :)

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• Maria91 Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania25 wrote:
    Maria to zaproszę Cię do przyjaciółek zaraz, napisze moje dane i możesz mnie na fejsie zaprosić i założyć grupę :)

OK:)

ckai3e3kpa7j0vb9.png
  • Mania25 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maria tylko jeszcze musisz zaakceptować zaproszenie chyba bp nie nogę do Ciebie nic napisać :)

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• lottinka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie miałam zaproponować fb :) jest nas tu w wątku tyle co jest i raczej piszemy juz w stalym gronie :)

Proponuję jednak żebyśmy normalnie pisały w wątku :) a na fb zdjęcia, jakie tam 'prywaty' etc. Co wy na to? Jakos tak smutno w ogóle rozstawać się z bbf :)

No i mamakejti...nie wiadomo czy wyrobi technologicznie hahah :D

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • krolikan Ekspertka

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszka15 wrote:
    Jestescie urocze z tymi milymi slowami,dzieki!! Jak dzwonie do domu na skypie to tylko slysze jaka to jestem pulchna,babcia to mi juz ostatnio tak pojechala ze mnie zatkalo ze sie spaslam -wtedy jeszcze serio nic na plusie nie mialam :)

Pewnie jest tak, że wyobraźnia na nich działa :) wiedzą, że jesteś w ciąży to może mózg działa na podobnej zasadzie jak przy: "co nie usłyszy, to sobie dopowie"... tylko "co nie zobaczy..." :)

krolikan

0d1yyx8di6bri9tp.png
    w57vqqmzbhaj93vv.png
  • Mania25 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lottinka wrote:
    Właśnie miałam zaproponować fb :) jest nas tu w wątku tyle co jest i raczej piszemy juz w stalym gronie :)

Proponuję jednak żebyśmy normalnie pisały w wątku :) a na fb zdjęcia, jakie tam 'prywaty' etc. Co wy na to? Jakos tak smutno w ogóle rozstawać się z bbf :)

No i mamakejti...nie wiadomo czy wyrobi technologicznie hahah :D

Jestem za :) jednak to miejsce jest fajne, poza tym jednak kiedyś ktoś może skorzystać na tym co piszemy :) wyszukiwarka Google zanosibw różne miejsca :)

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• Maria91 Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania25 wrote:
    Maria tylko jeszcze musisz zaakceptować zaproszenie chyba bp nie nogę do Ciebie nic napisać :)

Zaakceptowałam ;)

ckai3e3kpa7j0vb9.png
  • Mania25 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszło :)

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• Maria91 Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grupa utworzona, to może w prywatnych wiadomościach napiszcie swoje dane i dodam Was do grupy :) (najpierw zaproście mnie do przyjaciółek)

rosax3 lubi tę wiadomość

ckai3e3kpa7j0vb9.png
  • lottinka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maria, poszlo :)

Wtf z tym zapodaj, zapodaję się - niestety bokiem, sorka obraca mnie za karę że śmiałam się z mamykejti :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/94fe897a9e2f.jpg

Maria91, Pikcia, Muszka15, krolikan, Paula55, sisi, Anga1989, kruszynka5, mamakejti, Leoparde, Solane, cookiemonster, bulkaasia, DTEM, Mania25, megi78, Marzenie27, Marciiik lubią tę wiadomość

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
‹‹ 614 615 616 617 618 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ