Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
lottinka, jak telefonem robię zdjęcia, to go trzymam w poziomie, bo przy ładowaniu na "zapodaj" przekręca fotki i bokiem się ładują na forum
Bardzo fajny pomysł z tą grupą na fb Tutaj wrzucam takie "ucięte" zdjęcia, bo przecież nigdy nie wiadomo, kto nasz wątek odwiedza... -
Z tymi grupami jest dokładnie tak.jak pisze Muszka. Zamknięta to nie to samo co TAJNA
Tajnej Noe widzi nikt oprócz członków przerabiamy to od 3 lat
Teraz piszemy o wszystkim. Znamy się doskonale, do tego stopnia ze w miarę możliwości jeżdżąc po Polsce spotykamy się
Ok ok już dość gadania Zaraz pisze do moderatorki grupy na privMaria91 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Z tymi grupami jest dokładnie tak.jak pisze Muszka. Zamknięta to nie to samo co TAJNA
Tajnej Noe widzi nikt oprócz członków przerabiamy to od 3 lat
Teraz piszemy o wszystkim. Znamy się doskonale, do tego stopnia ze w miarę możliwości jeżdżąc po Polsce spotykamy się
Ok ok już dość gadania Zaraz pisze do moderatorki grupy na priv
Ale nasza faktycznie będzie fajna, bo to nie "masówka" do której należy 1000 osób i tylko nieuprzejmości itp. U nas będzie rodzinnie -
Dzień dobry!
Ja jak zwykle odpadam koło 20, wczoraj nawet wcześniej, bo córa ma wstała o 5:30 (w niedzielę...) i miała powera cały dzień, musieliśmy nadążać, no i padła koło 19:30 a my razem z nią....
odpowiadam więc na wczorajsze posty:
krolikan, ja nie mam tej wkładki, do gotowania na parze, bo w szybkowarze to ja raczej takie długogotujace się potrawy przyrządzam, a na parze, 7 minut normalnie, więc zanim bym zassała i odessała szybkowar już by było po;)
lottinka - wyraziłaś troskę, czy wyrobie technologicznie, hmmmm zacznijmy od tego, że ja nie mam konta na fb;) czyli wg aktualnych standardów nie istnieję
ślę życzenia dobrego dnia!PannaNatalia lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry kochane mamuśki
Czytam Was kiedy tylko mam chwilę, w środę wracamy do domu to będę już na bieżąco. Brzuszki piękne, cudowne, ciążowe :-*
Wczoraj leżałam na plecach i obserwowaliśmy z mężem brzuszek, idziemy z postępem bo kopniaki widać już gołym okiem
Przełamałam się troszkę i kupiłam dzidziusiowi kilka pieluszek, ręcznik i kocyk. Na ciuszki jeszcze się nie odważyłam ale połówkowe w przyszłym tygodniu więc to tylko kwestia czasu;-)
Miłego dnia życzę :-*mamakejti, Nicka678, PannaNatalia, krolikan, Pikcia, Marzenie27, Marciiik, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maria91 zaproszenie wysłane. Ja ostatnio jestem strasznie rozkojarzona, dzisiaj np poblokowalam hasla w pracy do komputera bo ich zapomniałam. Żyję czwartkową wizytą wczoraj poogladam waszych zakupow i sama zaczęłam szukac cosik dla malenstwa i zamowilismy body i czapeczki.
-
nick nieaktualnyDzień dobry
No trochę nas tych 18 jest .
Muszka no kurcze szukałam u ciebie tego podbródka i nie wiem chyba jestem ślepa
Mamakejt zainspirowałas mnie tym szybkowarem i ja też chcę . No i jak cie na fb nie ma to rzeczywiście nie istniejesz hehehe , ale powiem ci ze chyba miałam podobne podejście do tego, ale jak już mam to fb to uważam że super sprawa.
Maria zaproszenie wysłałam
Miłego dnia dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 08:07
-
krolikan wrote:DTEM, to mów co tam masz dokładnie..
Kochana z zakupów mam kilka bodziaków, rajtuzek, komplet ze spódniczką, skaroetki coś tam jeszcze teściowa dokupiła i jedną torbę do przebrania dostałam od koleżanki. Zamówiłam jeszcze kilka damskich rzeczy z Alli (dała się nakusić pewnym forumowiczkom!!!) ale będą za 2 mce mogę wrzucić zdjęcia- albo lepiej przesłać na messengerza, ale dopiero jak wrócimy z ferii- dziś wyjeżdżamy i zaraz zamierzam dokończyć pakowanie -
Doczytałam- Witajcie!!!
Pomysł z facebookiem- świetny, proszę o mnie pamiętać!!!
Muszka- drugi podbródek??? Kobieto chcesz żebym w depresyjne kompleksy wpadła, jesteś śliczna i wyglądasz na 18 lat maks!!!
wszystkie Wasze focio-brzusie są śliczne piękne i każdy inny i cudowny!!!
Mamakejti- to założysz konto specjalnie dla NAS? plis????
Martwię się o Zoję i cookiemonster i pozostałe milczące- sumienia nie macie, tak ciężarną stresować???
Zaraz ruszamy do Szklarskiej- juuuupiiiii!!!
Wyślę Wam drążniąco-wkurwiające fotki na miejscu!!!!
Mój SYN- chyba już chcał zbym wiedziała, że jest Synem i przestała do niego mówic Alicja- b od usg kpie i wierzga jak szalony- KOCHAM nad życie!!!
krolikan, PannaNatalia, megi78, Mania25, Nicka678, mamakejti, Leoparde lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
DTEM udanych ferii!!
i na spokojnie z tymi ciuszkami- zdążymy myślę, że tu nie tylko ja będę zainteresowana dziewczęcymi zakupami.. to raczej problemu mieć nie powinnaś..
Dzisiaj zacznę szukać pomysłu na wyjazd w dłuższy majowy weekend. Wczoraj z mężem zdaliśmy sobie sprawę z tego, że to będzie nasz ostatni w życiu(zanim będziemy starzy ), spokojny wypad we dwoje.. i trzeba coś zorganizować..Mania25, DTEM lubią tę wiadomość
krolikan