X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • Pikcia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lottinka, jak telefonem robię zdjęcia, to go trzymam w poziomie, bo przy ładowaniu na "zapodaj" przekręca fotki i bokiem się ładują na forum :)

Bardzo fajny pomysł z tą grupą na fb :) Tutaj wrzucam takie "ucięte" zdjęcia, bo przecież nigdy nie wiadomo, kto nasz wątek odwiedza...

km5scwa1iu8rlkuf.png

F. <3 III.2019
    M. <3 VII.2017
    K. <3 IV.2006

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi grupami jest dokładnie tak.jak pisze Muszka. Zamknięta to nie to samo co TAJNA :)
    Tajnej Noe widzi nikt oprócz członków :) przerabiamy to od 3 lat :P
    Teraz piszemy o wszystkim. Znamy się doskonale, do tego stopnia ze w miarę możliwości jeżdżąc po Polsce spotykamy się :)

Ok ok już dość gadania Zaraz pisze do moderatorki grupy na priv ;)

Maria91 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maria91 wrote:
    Grupa utworzona, to może w prywatnych wiadomościach napiszcie swoje dane i dodam Was do grupy :) (najpierw zaproście mnie do przyjaciółek)
    Poszło ;)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa ja dopiero zobaczyłam że mam od was zaproszenia!! Sorry Laski :* już przyjęte ;)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Maria91 Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2017, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Z tymi grupami jest dokładnie tak.jak pisze Muszka. Zamknięta to nie to samo co TAJNA :)
    Tajnej Noe widzi nikt oprócz członków :) przerabiamy to od 3 lat :P
    Teraz piszemy o wszystkim. Znamy się doskonale, do tego stopnia ze w miarę możliwości jeżdżąc po Polsce spotykamy się :)

Ok ok już dość gadania Zaraz pisze do moderatorki grupy na priv ;)

Ale nasza faktycznie będzie fajna, bo to nie "masówka" do której należy 1000 osób i tylko nieuprzejmości itp. U nas będzie rodzinnie ;)

ckai3e3kpa7j0vb9.png
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maria poszlo :-)

A wogole Dzien dobry wszystkim :-)

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Ja jak zwykle odpadam koło 20, wczoraj nawet wcześniej, bo córa ma wstała o 5:30 (w niedzielę...) i miała powera cały dzień, musieliśmy nadążać, no i padła koło 19:30 a my razem z nią....

odpowiadam więc na wczorajsze posty:

krolikan, ja nie mam tej wkładki, do gotowania na parze, bo w szybkowarze to ja raczej takie długogotujace się potrawy przyrządzam, a na parze, 7 minut normalnie, więc zanim bym zassała i odessała szybkowar już by było po;)

lottinka - wyraziłaś troskę, czy wyrobie technologicznie, hmmmm zacznijmy od tego, że ja nie mam konta na fb;) czyli wg aktualnych standardów nie istnieję;)

ślę życzenia dobrego dnia!

PannaNatalia lubi tę wiadomość

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 5 miesiacu! :)

mamakejti, Anga1989 lubią tę wiadomość

• Leoparde Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane mamuśki :-)

Czytam Was kiedy tylko mam chwilę, w środę wracamy do domu to będę już na bieżąco. Brzuszki piękne, cudowne, ciążowe :-* <3

Wczoraj leżałam na plecach i obserwowaliśmy z mężem brzuszek, idziemy z postępem bo kopniaki widać już gołym okiem :-D

Przełamałam się troszkę i kupiłam dzidziusiowi kilka pieluszek, ręcznik i kocyk. Na ciuszki jeszcze się nie odważyłam ale połówkowe w przyszłym tygodniu więc to tylko kwestia czasu;-)

Miłego dnia życzę :-*

mamakejti, Nicka678, PannaNatalia, krolikan, Pikcia, Marzenie27, Marciiik, sisi lubią tę wiadomość

• Ewela35 Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krolikan wrote:
    Marzenie, a gdzie Ty się do tej szkoły rodzenia zapisałaś?? Ja rozważałam poród i szkołę rodzenia w Świdniku, ale tam piszą, że na zajęcia zapraszają od 30tego tygodnia ciaży...
    U mnie to samo szkola po 30 tyg. My zaczynamy w maju

w4sqyx8d5t3hk7tg.png
  • Solane Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny. Maria zaproszenie poszlo :)

Ja z rana nadrobilam posty z calej niedzieli. Ale super brzuszkow sie naoogladalam. No i wyprawka Bulkasi - mega!!

bulkaasia lubi tę wiadomość

w57v9n73n742fstj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maria, zaproszenie poszło :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 07:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, mój syn to zboczuch, pobijam rekordy w snach :D
    Nie pamiętam co miałam pisać, ale miłego dnia. Idę żreć :D

• Ewela35 Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maria91 zaproszenie wysłane. Ja ostatnio jestem strasznie rozkojarzona, dzisiaj np poblokowalam hasla w pracy do komputera bo ich zapomniałam. Żyję czwartkową wizytą wczoraj poogladam waszych zakupow i sama zaczęłam szukac cosik dla malenstwa i zamowilismy body i czapeczki.

w4sqyx8d5t3hk7tg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    No trochę nas tych 18 jest :D.
    Muszka no kurcze szukałam u ciebie tego podbródka i nie wiem chyba jestem ślepa
    Mamakejt zainspirowałas mnie tym szybkowarem i ja też chcę :). No i jak cie na fb nie ma to rzeczywiście nie istniejesz hehehe :D, ale powiem ci ze chyba miałam podobne podejście do tego, ale jak już mam to fb to uważam że super sprawa.

Maria zaproszenie wysłałam

Miłego dnia dziewczyny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 08:07

• DTEM Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krolikan wrote:
    DTEM, to mów co tam masz dokładnie..

Kochana z zakupów mam kilka bodziaków, rajtuzek, komplet ze spódniczką, skaroetki coś tam jeszcze teściowa dokupiła i jedną torbę do przebrania dostałam od koleżanki. Zamówiłam jeszcze kilka damskich rzeczy z Alli (dała się nakusić pewnym forumowiczkom!!!) ale będą za 2 mce :) mogę wrzucić zdjęcia- albo lepiej przesłać na messengerza, ale dopiero jak wrócimy z ferii- dziś wyjeżdżamy i zaraz zamierzam dokończyć pakowanie :)

5djy9n73ddhyjn9b.png 9.110heart.gif.
    9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • DTEM Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytałam- Witajcie!!!

Pomysł z facebookiem- świetny, proszę o mnie pamiętać!!!

Muszka- drugi podbródek??? Kobieto chcesz żebym w depresyjne kompleksy wpadła, jesteś śliczna i wyglądasz na 18 lat maks!!!

wszystkie Wasze focio-brzusie są śliczne piękne i każdy inny i cudowny!!!

Mamakejti- to założysz konto specjalnie dla NAS? plis????

Martwię się o Zoję i cookiemonster i pozostałe milczące- sumienia nie macie, tak ciężarną stresować???

Zaraz ruszamy do Szklarskiej- juuuupiiiii!!!

Wyślę Wam drążniąco-wkurwiające fotki na miejscu!!!!

Mój SYN- chyba już chcał zbym wiedziała, że jest Synem i przestała do niego mówic Alicja- b od usg kpie i wierzga jak szalony- KOCHAM nad życie!!!

krolikan, PannaNatalia, megi78, Mania25, Nicka678, mamakejti, Leoparde lubią tę wiadomość

5djy9n73ddhyjn9b.png 9.110heart.gif.
    9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DTEM, to miłego pobytu :D My z mężem zmajstrowaliśmy syna właśnie w Szklarskiej :D :D

DTEM lubi tę wiadomość

• krolikan Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DTEM udanych ferii!! :)
    i na spokojnie z tymi ciuszkami- zdążymy :) myślę, że tu nie tylko ja będę zainteresowana dziewczęcymi zakupami.. to raczej problemu mieć nie powinnaś.. :)

Dzisiaj zacznę szukać pomysłu na wyjazd w dłuższy majowy weekend. Wczoraj z mężem zdaliśmy sobie sprawę z tego, że to będzie nasz ostatni w życiu(zanim będziemy starzy :) ), spokojny wypad we dwoje.. :) i trzeba coś zorganizować..

Mania25, DTEM lubią tę wiadomość

krolikan

0d1yyx8di6bri9tp.png
    w57vqqmzbhaj93vv.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj idę obejrzeć ten wózek, który mi wpadł w oko. Mam tylko nadzieję, że cena z kosmosu nie będzie bo jakoś 2 tysi na wózek nie uśmiecha mi się wydawać ;)

l22nhdgen92nqanl.png
‹‹ 615 616 617 618 619 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ