X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • Pikcia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lottinka, jak telefonem robię zdjęcia, to go trzymam w poziomie, bo przy ładowaniu na "zapodaj" przekręca fotki i bokiem się ładują na forum :)

Bardzo fajny pomysł z tą grupą na fb :) Tutaj wrzucam takie "ucięte" zdjęcia, bo przecież nigdy nie wiadomo, kto nasz wątek odwiedza...

km5scwa1iu8rlkuf.png

F. <3 III.2019
    M. <3 VII.2017
    K. <3 IV.2006

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi grupami jest dokładnie tak.jak pisze Muszka. Zamknięta to nie to samo co TAJNA :)
    Tajnej Noe widzi nikt oprócz członków :) przerabiamy to od 3 lat :P
    Teraz piszemy o wszystkim. Znamy się doskonale, do tego stopnia ze w miarę możliwości jeżdżąc po Polsce spotykamy się :)

Ok ok już dość gadania Zaraz pisze do moderatorki grupy na priv ;)

Maria91 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maria91 wrote:
    Grupa utworzona, to może w prywatnych wiadomościach napiszcie swoje dane i dodam Was do grupy :) (najpierw zaproście mnie do przyjaciółek)
    Poszło ;)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa ja dopiero zobaczyłam że mam od was zaproszenia!! Sorry Laski :* już przyjęte ;)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Maria91 Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2017, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Z tymi grupami jest dokładnie tak.jak pisze Muszka. Zamknięta to nie to samo co TAJNA :)
    Tajnej Noe widzi nikt oprócz członków :) przerabiamy to od 3 lat :P
    Teraz piszemy o wszystkim. Znamy się doskonale, do tego stopnia ze w miarę możliwości jeżdżąc po Polsce spotykamy się :)

Ok ok już dość gadania Zaraz pisze do moderatorki grupy na priv ;)

Ale nasza faktycznie będzie fajna, bo to nie "masówka" do której należy 1000 osób i tylko nieuprzejmości itp. U nas będzie rodzinnie ;)

ckai3e3kpa7j0vb9.png
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maria poszlo :-)

A wogole Dzien dobry wszystkim :-)

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Ja jak zwykle odpadam koło 20, wczoraj nawet wcześniej, bo córa ma wstała o 5:30 (w niedzielę...) i miała powera cały dzień, musieliśmy nadążać, no i padła koło 19:30 a my razem z nią....

odpowiadam więc na wczorajsze posty:

krolikan, ja nie mam tej wkładki, do gotowania na parze, bo w szybkowarze to ja raczej takie długogotujace się potrawy przyrządzam, a na parze, 7 minut normalnie, więc zanim bym zassała i odessała szybkowar już by było po;)

lottinka - wyraziłaś troskę, czy wyrobie technologicznie, hmmmm zacznijmy od tego, że ja nie mam konta na fb;) czyli wg aktualnych standardów nie istnieję;)

ślę życzenia dobrego dnia!

PannaNatalia lubi tę wiadomość

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 5 miesiacu! :)

mamakejti, Anga1989 lubią tę wiadomość

• Leoparde Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane mamuśki :-)

Czytam Was kiedy tylko mam chwilę, w środę wracamy do domu to będę już na bieżąco. Brzuszki piękne, cudowne, ciążowe :-* <3

Wczoraj leżałam na plecach i obserwowaliśmy z mężem brzuszek, idziemy z postępem bo kopniaki widać już gołym okiem :-D

Przełamałam się troszkę i kupiłam dzidziusiowi kilka pieluszek, ręcznik i kocyk. Na ciuszki jeszcze się nie odważyłam ale połówkowe w przyszłym tygodniu więc to tylko kwestia czasu;-)

Miłego dnia życzę :-*

mamakejti, Nicka678, PannaNatalia, krolikan, Pikcia, Marzenie27, Marciiik, sisi lubią tę wiadomość

• Ewela35 Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krolikan wrote:
    Marzenie, a gdzie Ty się do tej szkoły rodzenia zapisałaś?? Ja rozważałam poród i szkołę rodzenia w Świdniku, ale tam piszą, że na zajęcia zapraszają od 30tego tygodnia ciaży...
    U mnie to samo szkola po 30 tyg. My zaczynamy w maju

w4sqyx8d5t3hk7tg.png
  • Solane Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny. Maria zaproszenie poszlo :)

Ja z rana nadrobilam posty z calej niedzieli. Ale super brzuszkow sie naoogladalam. No i wyprawka Bulkasi - mega!!

bulkaasia lubi tę wiadomość

w57v9n73n742fstj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maria, zaproszenie poszło :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 07:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, mój syn to zboczuch, pobijam rekordy w snach :D
    Nie pamiętam co miałam pisać, ale miłego dnia. Idę żreć :D

• Ewela35 Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maria91 zaproszenie wysłane. Ja ostatnio jestem strasznie rozkojarzona, dzisiaj np poblokowalam hasla w pracy do komputera bo ich zapomniałam. Żyję czwartkową wizytą wczoraj poogladam waszych zakupow i sama zaczęłam szukac cosik dla malenstwa i zamowilismy body i czapeczki.

w4sqyx8d5t3hk7tg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    No trochę nas tych 18 jest :D.
    Muszka no kurcze szukałam u ciebie tego podbródka i nie wiem chyba jestem ślepa
    Mamakejt zainspirowałas mnie tym szybkowarem i ja też chcę :). No i jak cie na fb nie ma to rzeczywiście nie istniejesz hehehe :D, ale powiem ci ze chyba miałam podobne podejście do tego, ale jak już mam to fb to uważam że super sprawa.

Maria zaproszenie wysłałam

Miłego dnia dziewczyny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 08:07

• DTEM Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krolikan wrote:
    DTEM, to mów co tam masz dokładnie..

Kochana z zakupów mam kilka bodziaków, rajtuzek, komplet ze spódniczką, skaroetki coś tam jeszcze teściowa dokupiła i jedną torbę do przebrania dostałam od koleżanki. Zamówiłam jeszcze kilka damskich rzeczy z Alli (dała się nakusić pewnym forumowiczkom!!!) ale będą za 2 mce :) mogę wrzucić zdjęcia- albo lepiej przesłać na messengerza, ale dopiero jak wrócimy z ferii- dziś wyjeżdżamy i zaraz zamierzam dokończyć pakowanie :)

5djy9n73ddhyjn9b.png 9.110heart.gif.
    9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • DTEM Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytałam- Witajcie!!!

Pomysł z facebookiem- świetny, proszę o mnie pamiętać!!!

Muszka- drugi podbródek??? Kobieto chcesz żebym w depresyjne kompleksy wpadła, jesteś śliczna i wyglądasz na 18 lat maks!!!

wszystkie Wasze focio-brzusie są śliczne piękne i każdy inny i cudowny!!!

Mamakejti- to założysz konto specjalnie dla NAS? plis????

Martwię się o Zoję i cookiemonster i pozostałe milczące- sumienia nie macie, tak ciężarną stresować???

Zaraz ruszamy do Szklarskiej- juuuupiiiii!!!

Wyślę Wam drążniąco-wkurwiające fotki na miejscu!!!!

Mój SYN- chyba już chcał zbym wiedziała, że jest Synem i przestała do niego mówic Alicja- b od usg kpie i wierzga jak szalony- KOCHAM nad życie!!!

krolikan, PannaNatalia, megi78, Mania25, Nicka678, mamakejti, Leoparde lubią tę wiadomość

5djy9n73ddhyjn9b.png 9.110heart.gif.
    9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DTEM, to miłego pobytu :D My z mężem zmajstrowaliśmy syna właśnie w Szklarskiej :D :D

DTEM lubi tę wiadomość

• krolikan Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DTEM udanych ferii!! :)
    i na spokojnie z tymi ciuszkami- zdążymy :) myślę, że tu nie tylko ja będę zainteresowana dziewczęcymi zakupami.. to raczej problemu mieć nie powinnaś.. :)

Dzisiaj zacznę szukać pomysłu na wyjazd w dłuższy majowy weekend. Wczoraj z mężem zdaliśmy sobie sprawę z tego, że to będzie nasz ostatni w życiu(zanim będziemy starzy :) ), spokojny wypad we dwoje.. :) i trzeba coś zorganizować..

Mania25, DTEM lubią tę wiadomość

krolikan

0d1yyx8di6bri9tp.png
    w57vqqmzbhaj93vv.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj idę obejrzeć ten wózek, który mi wpadł w oko. Mam tylko nadzieję, że cena z kosmosu nie będzie bo jakoś 2 tysi na wózek nie uśmiecha mi się wydawać ;)

l22nhdgen92nqanl.png
‹‹ 615 616 617 618 619 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ