Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Maria zaproszenie wysłane!
Muszka ja to uważam, że karma wraca. Oddałam wszystko co miałam po synku (ciuszki, wózek, łóżeczko, laktator, sterylizator, bujaczek itp) za darmo. Nie planowałam wtedy kolejnych dzieci więc nie było mi już potrzebne a jej bardzo. Nie chodzi by zarobić tylko aby pomóc i uszczęśliwić siebie nawzajem
Bo ja to już taki typ - jak mam to dam!!!
Jutro wizyty, stres jest, paznokcie obgryzlamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 08:59
Mania25, Paula55, Marciiik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Drogie Laseczki!
postaram się dla WAS nauczyć fb;) i zdjęcia wstawiać
wszystkim z Was, które rozważają szybkowar - dla mnie wynalazek na miarę zmywarki, zwłaszcza, że gotuję ten cholerny rosół co drugi dzień ...naprawdę...
DTEM - wiem, że jestem alikusicielką np. w domu rodzinnym stworzyłam potwora i do mojej mamy kilka razy w tygodniu przychodzą paczuszki from China;)
cookiemonster się ostatnio odezwała, wczoraj, potwierdziła, że Antonina zostaje Antoniną
ale Zoja milczy i BloodyMary tez już długo nic nie pisała, odezwijcie się Dziewczyny!DTEM lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualnyAnga1989 wrote:Ja dzisiaj idę obejrzeć ten wózek, który mi wpadł w oko. Mam tylko nadzieję, że cena z kosmosu nie będzie bo jakoś 2 tysi na wózek nie uśmiecha mi się wydawać
-
Anga1989 wrote:Ja dzisiaj idę obejrzeć ten wózek, który mi wpadł w oko. Mam tylko nadzieję, że cena z kosmosu nie będzie bo jakoś 2 tysi na wózek nie uśmiecha mi się wydawać
Kochanie, sprawdź na olx w Twoich okolicach, ja właśnie u siebie wyhaczyłam fajny za 800, a w sklepie jest za 1800;)
spróbuj zapolować, włącz męskie geny;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Uwaga uwaga! Możecie być dumne....
Mamakejti jest na fb, tylko za cholerę nie wie co i jak.....
Dobra, Maria91 wysłałam zaproszenie do przyjaciółek....
megi78, krolikan, lottinka, Marciiik, DTEM lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny oby tak było, bo ruchy jakoś tak słabo... No i czy to nadal są GIRLS, hahaha
Bo jak coś im wyrosło to wtedy te dwa kartony ciuszków będę wysyłać gdzieś
DTEM udanych ferii i wypoczynku!!!
Jadę w metrze, koło mnie siedzi starsza zadbana babka i tak wali alko że aż mnie mdli, bleee. Jeszcze 3 stacje i świeże powietrze!!!DTEM lubi tę wiadomość
-
No właśnie BloodMary nie pisała ze dwa tygodnie, a jeśli dobrze pamiętam, to ostatni jej wpis był o tym, że coś jej strzeliło w plecach czy szyi i nie może się ruszać.. Zapamiętałam to jakoś i teraz się stresuję..
o Zoji to już nawet nie piszę - martwię się co u niej..
Ale pamiętam też, że była Tweety - rzucał mi się w oczy jej żółty awatar.. i jakoś strasznie dawno chyba jej nie było...
Pewnie wyjdzie na to, że nie potrzebnie się nakręcamy - każdy w końcu ma prawo być zajęty.. i nie mieć czasu "siedzieć na kompie".. ale: LASKI - MOGŁYBYŚCIE DAĆ ZNAĆ CO Z WAMI!!
krolikan
-
nick nieaktualnymamakejti wrote:Uwaga uwaga! Możecie być dumne....
Mamakejti jest na fb, tylko za cholerę nie wie co i jak.....
Dobra, Maria91 wysłałam zaproszenie do przyjaciółek.... -
DTEM - megaferii, wymocz się, wymasuj i odpocznij!
Co do wyjazdów, my w kwietniu (między Wielkanocą a majówką) śmigniemy nad morze, a potem dopiero we wrześniu juz z Igim znów nad morze.
Planuję tez jakiś weekendzik w gospodarstwie apiturystycznym ulik;) - coś dla PannyNatalii;)
bulkaasia - najmocniejsze kciuki, nie obgryzamy paznokci, bo jesteśmy sexi mamuśki!bulkaasia, DTEM lubią tę wiadomość
-
bulkaasia wrote:Jadę w metrze, koło mnie siedzi starsza zadbana babka i tak wali alko że aż mnie mdli, bleee. Jeszcze 3 stacje i świeże powietrze!!!
Może dobrze wygląda, bo się konserwuje od środka;)
krolikan, Marzenie27 lubią tę wiadomość
-
Mamakeiti i chyba Megi - obie planujecie wyjazdy nad morze w sierpniu/we wrześniu. Daleko macie nad Polskie morze? Ja bym z chęcią też tak aktywnie spędzałam czas z dzieckiem tym bardziej że mój Mąż chce zrobić sobie co najmniej miesiąc urlopu po urodzeniu ale mega się boję tego czy taki miesieczniak-dwumiesieczniak nie bedzie za mały na kilkugodzinna podróż, czy w ogóle na wyjazd gdziekolwiek i czy my sobie poradzimy z nim na takim wyjeździe. Jakie Wy macie podejście?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 09:38
-
Dzień dobry!!
Ale zawrzalo z tym fb pełna mobilizacja. Brawo
DTEM udanego wyjazdu! Odpoczywajcie do oporu
Bulkaasia wdech i wydech wszystko jest dobrze! Nie stresuj się
My z maluszkiem polecimy do Pl tak sierpień/wrzesień. Z synem lecielismy jak miał 7 tyg (bo chciałam być już po połogu)
Ahh nad Polskim morzem w sierpniu czy wrześniu jeszcze będzie superbulkaasia, DTEM lubią tę wiadomość
-
Mania25 wrote:Mamakeiti i chyba Megi - obie planujecie wyjazdy nad morze w sierpniu/we wrześniu. Daleko macie nad Polskie morze? Ja bym z chęcią też tak aktywnie spędzałam czas z dzieckiem ale mega się boję tego czy nie jest za małe na kilkugodzinna podróż, czy w ogóle na wyjazd gdziekolwiek i czy my sobie poradzimy z nim na takim wyjeździe. Jakie Wy macie podejście?
Mania, ja mam ok 500 km.....teraz z 4,5 latką jeździmy pierdolino, jest fajnie, ale już z młodym autkiem wypad się szykuje... wychodzę z założenia, że urodzę w czerwcu, więc jak będzie miał ok 3 mcy i jak będzie ok zdrowotnie to pakujemy się i jedziemy, Młody pewnie przespi całą drogę, planuję hotel z szybkim dojazdem do szpitala w razie W
moja Młoda była z nami pierwszy raz na wyjeździe takim dalekim samolotowym jak miała 11 mcy, ale to był wyjazd Hamburg-Brema, ja na uniwerku, mąż z córką na spacerkach;) było bardzo fajnie i bez żadnych komplikacji, potem już ruszyliśmy z podróżami dalszymi..."nie spoczniemy, nim zajdziemy..."