X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Maria zaproszenie wysłane!

Muszka ja to uważam, że karma wraca. Oddałam wszystko co miałam po synku (ciuszki, wózek, łóżeczko, laktator, sterylizator, bujaczek itp) za darmo. Nie planowałam wtedy kolejnych dzieci więc nie było mi już potrzebne a jej bardzo. Nie chodzi by zarobić tylko aby pomóc i uszczęśliwić siebie nawzajem ;)
    Bo ja to już taki typ - jak mam to dam!!!

Jutro wizyty, stres jest, paznokcie obgryzlam :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 08:59

Mania25, Paula55, Marciiik lubią tę wiadomość

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DTEM miłego wypoczynku i tylko zabardzo nas nie drażnij tymi fotami. Weź przykład z Leoparde jedno zdjęcie i koniec ;) :D
    Bulkasia!!! zostaw paznokcie w spokoju wszystko będzie ok :)

Leoparde, DTEM lubią tę wiadomość

• mamakejti Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Laseczki!

postaram się dla WAS nauczyć fb;) i zdjęcia wstawiać;)

wszystkim z Was, które rozważają szybkowar - dla mnie wynalazek na miarę zmywarki, zwłaszcza, że gotuję ten cholerny rosół co drugi dzień ...naprawdę...

DTEM - wiem, że jestem alikusicielką;) np. w domu rodzinnym stworzyłam potwora i do mojej mamy kilka razy w tygodniu przychodzą paczuszki from China;)

cookiemonster się ostatnio odezwała, wczoraj, potwierdziła, że Antonina zostaje Antoniną;)

ale Zoja milczy i BloodyMary tez już długo nic nie pisała, odezwijcie się Dziewczyny!

DTEM lubi tę wiadomość

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • krolikan Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bulkaasia.. trzymamy kciuki - nie stresuj się - przecież wszystko będzie DOBRZE!!!

bulkaasia lubi tę wiadomość

krolikan

0d1yyx8di6bri9tp.png
    w57vqqmzbhaj93vv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga1989 wrote:
    Ja dzisiaj idę obejrzeć ten wózek, który mi wpadł w oko. Mam tylko nadzieję, że cena z kosmosu nie będzie bo jakoś 2 tysi na wózek nie uśmiecha mi się wydawać ;)
    Ange a może obejrzyj i spróbuj znaleźć używany. Kupić nowy możesz w każdej chwili

• lottinka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maria, powiedz proszę czy ja odpisalam Tobie...czy sobie bo nie rozumiem tych wiad prywatnych tutaj :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 09:18

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga1989 wrote:
    Ja dzisiaj idę obejrzeć ten wózek, który mi wpadł w oko. Mam tylko nadzieję, że cena z kosmosu nie będzie bo jakoś 2 tysi na wózek nie uśmiecha mi się wydawać ;)

Kochanie, sprawdź na olx w Twoich okolicach, ja właśnie u siebie wyhaczyłam fajny za 800, a w sklepie jest za 1800;)
    spróbuj zapolować, włącz męskie geny;)

f2w3skjotzzbwk43.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga uwaga! Możecie być dumne....

Mamakejti jest na fb, tylko za cholerę nie wie co i jak.....

Dobra, Maria91 wysłałam zaproszenie do przyjaciółek....

megi78, krolikan, lottinka, Marciiik, DTEM lubią tę wiadomość

f2w3skjotzzbwk43.png
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny oby tak było, bo ruchy jakoś tak słabo... No i czy to nadal są GIRLS, hahaha :D
    Bo jak coś im wyrosło to wtedy te dwa kartony ciuszków będę wysyłać gdzieś ;)

DTEM udanych ferii i wypoczynku!!!

Jadę w metrze, koło mnie siedzi starsza zadbana babka i tak wali alko że aż mnie mdli, bleee. Jeszcze 3 stacje i świeże powietrze!!!

DTEM lubi tę wiadomość

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • krolikan Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie BloodMary nie pisała ze dwa tygodnie, a jeśli dobrze pamiętam, to ostatni jej wpis był o tym, że coś jej strzeliło w plecach czy szyi i nie może się ruszać.. Zapamiętałam to jakoś i teraz się stresuję..

o Zoji to już nawet nie piszę - martwię się co u niej..

Ale pamiętam też, że była Tweety - rzucał mi się w oczy jej żółty awatar.. :) i jakoś strasznie dawno chyba jej nie było...

Pewnie wyjdzie na to, że nie potrzebnie się nakręcamy - każdy w końcu ma prawo być zajęty.. i nie mieć czasu "siedzieć na kompie".. ale: LASKI - MOGŁYBYŚCIE DAĆ ZNAĆ CO Z WAMI!!

krolikan

0d1yyx8di6bri9tp.png
    w57vqqmzbhaj93vv.png
  • Mania25 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bulkasia nie martw się. Wszystko będzie dobrze :* jutro wrócisz szczęśliwa i spokojna! :) i ciekawe czy zobaczysz co dziecko ma między nóżkami :)

bulkaasia lubi tę wiadomość

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Uwaga uwaga! Możecie być dumne....

Mamakejti jest na fb, tylko za cholerę nie wie co i jak.....

Dobra, Maria91 wysłałam zaproszenie do przyjaciółek....
    Nie no kochana gratuluję weszłas właśnie jedna nogą w XXI wiek zaraz w tel będzie potrzebny Ci net :D

• mamakejti Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DTEM - megaferii, wymocz się, wymasuj i odpocznij!

Co do wyjazdów, my w kwietniu (między Wielkanocą a majówką) śmigniemy nad morze, a potem dopiero we wrześniu juz z Igim znów nad morze.

Planuję tez jakiś weekendzik w gospodarstwie apiturystycznym ulik;) - coś dla PannyNatalii;)

bulkaasia - najmocniejsze kciuki, nie obgryzamy paznokci, bo jesteśmy sexi mamuśki!

bulkaasia, DTEM lubią tę wiadomość

f2w3skjotzzbwk43.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bulkaasia wrote:
    Jadę w metrze, koło mnie siedzi starsza zadbana babka i tak wali alko że aż mnie mdli, bleee. Jeszcze 3 stacje i świeże powietrze!!!

Może dobrze wygląda, bo się konserwuje od środka;)

krolikan, Marzenie27 lubią tę wiadomość

f2w3skjotzzbwk43.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megi78 wrote:
    Nie no kochana gratuluję weszłas właśnie jedna nogą w XXI wiek zaraz w tel będzie potrzebny Ci net :D

Megi, bardziej martwi mnie to, że jak się wciągnę to szlag trafi moje ambitne plany naukowe....

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrze sie dziewczyny tez za uzywanymi ;) wczoraj przegladalam olx ;) tak wiec spoko loko - wszystko mam pod kontrolą ;) hehe

l22nhdgen92nqanl.png
  • Mania25 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamakeiti i chyba Megi - obie planujecie wyjazdy nad morze w sierpniu/we wrześniu. Daleko macie nad Polskie morze? Ja bym z chęcią też tak aktywnie spędzałam czas z dzieckiem tym bardziej że mój Mąż chce zrobić sobie co najmniej miesiąc urlopu po urodzeniu ale mega się boję tego czy taki miesieczniak-dwumiesieczniak nie bedzie za mały na kilkugodzinna podróż, czy w ogóle na wyjazd gdziekolwiek i czy my sobie poradzimy z nim na takim wyjeździe. Jakie Wy macie podejście?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 09:38

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej ;) Ja też chce na grupę na fb :) Maria wysłałam zaproszenie na bbf do przyjaciółek żeby podać Ci dane

ckaidqk34aroni5a.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!!
    Ale zawrzalo z tym fb :P pełna mobilizacja. Brawo :)

DTEM udanego wyjazdu! Odpoczywajcie do oporu :)

Bulkaasia wdech i wydech wszystko jest dobrze! Nie stresuj się ;)

My z maluszkiem polecimy do Pl tak sierpień/wrzesień. Z synem lecielismy jak miał 7 tyg (bo chciałam być już po połogu) ;)
    Ahh nad Polskim morzem w sierpniu czy wrześniu jeszcze będzie super <3

bulkaasia, DTEM lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• mamakejti Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania25 wrote:
    Mamakeiti i chyba Megi - obie planujecie wyjazdy nad morze w sierpniu/we wrześniu. Daleko macie nad Polskie morze? Ja bym z chęcią też tak aktywnie spędzałam czas z dzieckiem ale mega się boję tego czy nie jest za małe na kilkugodzinna podróż, czy w ogóle na wyjazd gdziekolwiek i czy my sobie poradzimy z nim na takim wyjeździe. Jakie Wy macie podejście?

Mania, ja mam ok 500 km.....teraz z 4,5 latką jeździmy pierdolino, jest fajnie, ale już z młodym autkiem wypad się szykuje... wychodzę z założenia, że urodzę w czerwcu, więc jak będzie miał ok 3 mcy i jak będzie ok zdrowotnie to pakujemy się i jedziemy, Młody pewnie przespi całą drogę, planuję hotel z szybkim dojazdem do szpitala w razie W

moja Młoda była z nami pierwszy raz na wyjeździe takim dalekim samolotowym jak miała 11 mcy, ale to był wyjazd Hamburg-Brema, ja na uniwerku, mąż z córką na spacerkach;) było bardzo fajnie i bez żadnych komplikacji, potem już ruszyliśmy z podróżami dalszymi...

f2w3skjotzzbwk43.png
‹‹ 616 617 618 619 620 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ