Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie i ja
DTEM zazdroszczę wyjazdu! Baw sie dobrze!
Co do podróży z maluchami to chyba duzo zależy od dziecka- mój był bardzo placzliwo-kolkowy wiec nie było mowy o jakichkolwiek wyjazdach. Za to jak tylko mu sie poprawiło koło 3 miesiąca odrazu polecieliśmy do Polski- był akurat lipiec wiec mieliśmy super wakacje, no i mniej wiecej tyle musieliśmy czekac na paszport. Ale i tak przez pol drogi w samolocie do Polski wył na pewno macie takie doświadczenia z wyjącymi niemowlakami w samolocie- nic przyjemnego! Za to pozniej było juz super, jak lecieliśmy do Polski ostatni raz to miał około 1,5 roku i była jeszcze 4 takich dzieci w podobnym wieku- myslalam ze rozniosą ten samolot- latali w ta i spowrotem a za nimi 5 matek
My akurat mieszkamy w Trojmiescie, wiec z morzem u nas nie ma problemu. Za to we wrześniu jedziemy na wesele do Rzeszowa- to jedni z naszych bliższych znajomych, wiec pojedziemy na pewno, chociaż nie wiem jak to bedzie z szalonym dwulatkiem i niemowlaczkiemDTEM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Selja wrote:Ja też chcę dołączyć tylko co mam zrobić??
2 odbierz poczte, zaakcpetuj, napisz mi swoje imie i nazwisko
3 zaprosze Cie na fejsie do znajomych -zaakceptuj to zaproszenie
4 zaprosze Cie do grupy na fejsie - zaakceptuj -
nick nieaktualny
-
A czy na pewno znajomi na fb nie beda widziec ze naleze do tej grupy i nie wyda sie ze jestem w ciazy? Tak jak to dziewczyny pisaly wczesniej?
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
AniaKami wrote:A czy na pewno znajomi na fb nie beda widziec ze naleze do tej grupy i nie wyda sie ze jestem w ciazy? Tak jak to dziewczyny pisaly wczesniej?
Grupa jest tajna, wiec tylko członkowie mogą ją wyszukać i widzieć posty. Dla innych - nie istniejeAniaKami lubi tę wiadomość
-
Mania25 wrote:1 wyslalam Ci zaproszenie do przyjaciolek.
2 odbierz poczte, zaakcpetuj, napisz mi swoje imie i nazwisko
3 zaprosze Cie na fejsie do znajomych -zaakceptuj to zaproszenie
4 zaprosze Cie do grupy na fejsie - zaakceptujMania25 lubi tę wiadomość
-
ejkej wrote:Tak, szkoda gadac formalnie odstapilam od zakupu, jak dzis nie bedzie kasy na koncie (na co niestety nie licze) to odwiedzamy komisariat...
ejkej, ja nakręcona naszymi rozmowami o tripp trap skontaktowałam sie ze sprzedającym ten piękny zestaw biały za 600, zaproponowałam że teraz mu wyślę połowę, potem on mi prześle skan nadania przesyłki, a nastepnie ja kolejna połowę, on się zgodził, ja podałam maila, na który on miał wysłac nr konta i....słuch po panu zaginął, jak napisałam na olx, czy odstępuje od transakcji, to wyświetliło mi się, że konto zostało skasowane...więc dobrze, że byłam ostrożna, a Ty Piękna biegnij na Policję....szkoda kasy i puszczać tego płazem..."nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Współczuję ejkej mam nadzieję że odzyskasz kasę i więcej się nie natniesz. Niestety, takie prawa internetow, nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie ogłoszenia
ejkej lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
krolikan wrote:Manina - ja Cię zaprosiłam, żebyś i mnie dodała - jeśli możesz
Zaakceptowałam zaproszenie
Mamakejti Twoje również
Wiecie co, ja Wam wyślę moje dane, bo nie będziecie miały ze mną zadnego problemu, zaproscie mnie na fejsie do znajomych, a ja Was zaproszę do grupyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 11:21
mamakejti lubi tę wiadomość
-
mamakejti wrote:ejkej, ja nakręcona naszymi rozmowami o tripp trap skontaktowałam sie ze sprzedającym ten piękny zestaw biały za 600, zaproponowałam że teraz mu wyślę połowę, potem on mi prześle skan nadania przesyłki, a nastepnie ja kolejna połowę, on się zgodził, ja podałam maila, na który on miał wysłac nr konta i....słuch po panu zaginął, jak napisałam na olx, czy odstępuje od transakcji, to wyświetliło mi się, że konto zostało skasowane...więc dobrze, że byłam ostrożna, a Ty Piękna biegnij na Policję....szkoda kasy i puszczać tego płazem...
oooo.. a ja też chciałam się rzucić na ten biały zestaw... dobrze, że mnie M powstrzymał...a myślałam, że taka super okazja przeleciała mi koło nosa...krolikan