X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • tubispl Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2017, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cóż to uciekacie z forum na facebooka :P można dołączyć czy to dla wybranych :P:P

xnw4qqmzuoifsosb.png
  • lottinka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tubispl no oczywiście że dla wybranych czyli wszystkich naszych lipcoweczek :D czekamy na Ciebie! :)

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • Ewela35 Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maria91 wyslalam ci zaproszenie :)

w4sqyx8d5t3hk7tg.png
  • tubispl Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2017, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie jakiś czas temu czułam różne bólgotki ale nigdy nie byłam pewna czy to dzidziuś wczoraj dostałam 2 mocniejsze kopniaczki więc już powoli się zaczyna w końcu :) no tylko jak na razie cisza ciekawe kiedy znowu da o sobie znać...

xnw4qqmzuoifsosb.png
  • Mania25 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaNatalia dzięki za cynk :D Zamówiła spodenki i bluzę ;) W rozmiarze 68, żeby były
    na chłodniejszy czas :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d261613f2e9.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c74d397e4d59.jpg

Tubispl pewnie że możesz dołączyć :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 12:58

Anga1989, DarkPrincess, cookiemonster, Maria91 lubią tę wiadomość

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• lottinka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania ale super! Ech aż odpalę kompa bo tak z komórki niewygodnie buszować po tym 5.10.15 ;)

ckai3e3kbl63wt3b.png
  • Mania25 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lottinka wrote:
    Mania ale super! Ech aż odpalę kompa bo tak z komórki niewygodnie buszować po tym 5.10.15 ;)

Nono zbyt duży wybór :D
    Skarpeteczki też są fajne, ale ja kupiłam mnóóóstwo na alieexpress i chyba więcej już nie będę ;) No chyba że będziemy mieć jednak córkę, to dostanę szału zakupowego.,.. :D

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania, zmaówiłam te same tylko 74 rozmiar :D :P prócz tego jeszcze 4 inne bluzy :D piękne ubranka są!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 13:11

Mania25 lubi tę wiadomość

• monika91 Znajoma

Wysłany: 13 lutego 2017, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Mam pytanie odnośnie witamin. Będziecie je brać do końca ciąży? Chcę właśnie zrobić zamówienie i nie wiem czy wziąć na razie na cały 2 trymestr czy od razu na dłużej? Lekarz mi nie mówił jak długo się je bierze, a wy co sądzicie?

Proszę też o dodanie mnie do grupy na fb. Wiem że się nie udzielam i mnie nie kojarzycie ale jestem tu z Wami od początku:)

f2w3rjjgr0mcb3mw.png
  • tubispl Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2017, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania zaprosiłam cię do przyjaciółek to jak możesz podaj namiary na siebie na fb

xnw4qqmzuoifsosb.png
  • Mania25 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaNatalia wrote:
    Mania, zmaówiłam te same :P prócz tego jeszcze 4 inne bluzy :D piękne ubranka są!

No to prawda! A dla dziewczynek sa w ogole cudne... <3

Tubispl poszło :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 13:21

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• tubispl Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2017, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śliczne ubranka kupujecie.... ja na razie zakupów nie robię ostatnio przejrzałam rzeczy po synku te najmniejsze to trochę tego jest nawet jak się okaże dziewczynka to też się trochę wybierze :) coś troszkę pokupie jak już się dowiem co będę miała.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 13:18

xnw4qqmzuoifsosb.png
  • tubispl Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2017, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lottinka czyżbyś jeżdziła konno :)?

xnw4qqmzuoifsosb.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu, same piękności pojadą w lipcu na porodowkę! Śliczne jesteście dziewczyny! :-)

PannaNatalia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania25 wrote:
    No to prawda! A dla dziewczynek sa w ogole cudne... <3

Tubispl poszło :)

No, mojemu niestety nic już nie odpadnie :D ale następna bankowo będzie dziewczynka!
    Mąż przecież obiecał :D

Właśnie siedzę na tym fb i się zastanawiałam od dłuższego czasu dlaczego moja koleżanka od czerwca nie pochwaliła się córką. Teraz dodała post i prosi o 1% bo ma Edwardsa :( skąd te cholerstwa się biorą, czemu tak jest. Jestem zabita właśnie, bo to już na palcach dwóch rąk mogę zliczyć znajomych z chorymi dzieciaczkami.

• lottinka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tubispl si, kawał życia w stajni, ale niestety dawno już na koniu nie siedziałam...i teraz coś się nie zanosi :D

PannaNatalia, straszne... :(

ckai3e3kbl63wt3b.png
  • cookiemonster Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaNatalia wrote:
    No, mojemu niestety nic już nie odpadnie :D ale następna bankowo będzie dziewczynka!
    Mąż przecież obiecał :D

Właśnie siedzę na tym fb i się zastanawiałam od dłuższego czasu dlaczego moja koleżanka od czerwca nie pochwaliła się córką. Teraz dodała post i prosi o 1% bo ma Edwardsa :( skąd te cholerstwa się biorą, czemu tak jest. Jestem zabita właśnie, bo to już na palcach dwóch rąk mogę zliczyć znajomych z chorymi dzieciaczkami.
    To jest straszne, autentycznie straszne. Ja z kolei znam bardzo dużo par, które albo miały problemy z zajściem albo poronieniami albo dzieci szybko zmarły. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie, niestety.

3cb, 24 cykle starań o Młodą
    3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • lottinka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przypomnijcie mi jak to jest z Edwardsem. Czy my to sprawdzamy na pappa i NIFTY?

też znałam maluszka z tym zespołem. żył 4 miesiące :( to są takie tragedie o których nie mogę obecnie nawet myśleć. Mam nadzieję że wszystkie nasze dzieciaczki będą zdrowe. Naprawdę - tylko to jest ważne...

PannaNatalia lubi tę wiadomość

ckai3e3kbl63wt3b.png
  • Mania25 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pappa na pewno tak. szczerze to ja dopiero teraz zobaczylam jak wygladaja dzieci z zespolem Edwardsa. Wczesniej nawet sie tym nie interesowalam... Skupialam sie na wyniku na zespol Downa, bo tylko tu sie orientowalam co i jak.

Ja też mam taką nadzieję Lottinka... Że dzieci bedą zdrowe, porody bezproblemowe i bedziemy sie w tylko pelni cieszyc od czerwca do sierpnia po porodach. Ja boje sie tez niedotlenienia przy porodzie. Mojej kolezanki siostra byla niedotleniona i mimo ze ma 20pare lat to prawie nie chodzi sama, nie mowi....

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• Maria91 Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2017, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela35 wrote:
    Maria91 wyslalam ci zaproszenie :)

Odpisałam Ci:) Sprawdź wiadomości, nie mogę znaleźć Twojego profilu na fb

ckai3e3kpa7j0vb9.png
‹‹ 620 621 622 623 624 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ