Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
PannaNatalia dzięki za cynk Zamówiła spodenki i bluzę W rozmiarze 68, żeby były
na chłodniejszy czas
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d261613f2e9.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c74d397e4d59.jpg
Tubispl pewnie że możesz dołączyćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 12:58
Anga1989, DarkPrincess, cookiemonster, Maria91 lubią tę wiadomość
-
lottinka wrote:Mania ale super! Ech aż odpalę kompa bo tak z komórki niewygodnie buszować po tym 5.10.15
Nono zbyt duży wybór
Skarpeteczki też są fajne, ale ja kupiłam mnóóóstwo na alieexpress i chyba więcej już nie będę No chyba że będziemy mieć jednak córkę, to dostanę szału zakupowego.,.. -
nick nieaktualny
-
Hej. Mam pytanie odnośnie witamin. Będziecie je brać do końca ciąży? Chcę właśnie zrobić zamówienie i nie wiem czy wziąć na razie na cały 2 trymestr czy od razu na dłużej? Lekarz mi nie mówił jak długo się je bierze, a wy co sądzicie?
Proszę też o dodanie mnie do grupy na fb. Wiem że się nie udzielam i mnie nie kojarzycie ale jestem tu z Wami od początku:) -
śliczne ubranka kupujecie.... ja na razie zakupów nie robię ostatnio przejrzałam rzeczy po synku te najmniejsze to trochę tego jest nawet jak się okaże dziewczynka to też się trochę wybierze coś troszkę pokupie jak już się dowiem co będę miała.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 13:18
-
nick nieaktualnyMania25 wrote:No to prawda! A dla dziewczynek sa w ogole cudne...
Tubispl poszło
No, mojemu niestety nic już nie odpadnie ale następna bankowo będzie dziewczynka!
Mąż przecież obiecał
Właśnie siedzę na tym fb i się zastanawiałam od dłuższego czasu dlaczego moja koleżanka od czerwca nie pochwaliła się córką. Teraz dodała post i prosi o 1% bo ma Edwardsa skąd te cholerstwa się biorą, czemu tak jest. Jestem zabita właśnie, bo to już na palcach dwóch rąk mogę zliczyć znajomych z chorymi dzieciaczkami. -
PannaNatalia wrote:No, mojemu niestety nic już nie odpadnie ale następna bankowo będzie dziewczynka!
Mąż przecież obiecał
Właśnie siedzę na tym fb i się zastanawiałam od dłuższego czasu dlaczego moja koleżanka od czerwca nie pochwaliła się córką. Teraz dodała post i prosi o 1% bo ma Edwardsa skąd te cholerstwa się biorą, czemu tak jest. Jestem zabita właśnie, bo to już na palcach dwóch rąk mogę zliczyć znajomych z chorymi dzieciaczkami. -
przypomnijcie mi jak to jest z Edwardsem. Czy my to sprawdzamy na pappa i NIFTY?
też znałam maluszka z tym zespołem. żył 4 miesiące to są takie tragedie o których nie mogę obecnie nawet myśleć. Mam nadzieję że wszystkie nasze dzieciaczki będą zdrowe. Naprawdę - tylko to jest ważne...PannaNatalia lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Na pappa na pewno tak. szczerze to ja dopiero teraz zobaczylam jak wygladaja dzieci z zespolem Edwardsa. Wczesniej nawet sie tym nie interesowalam... Skupialam sie na wyniku na zespol Downa, bo tylko tu sie orientowalam co i jak.
Ja też mam taką nadzieję Lottinka... Że dzieci bedą zdrowe, porody bezproblemowe i bedziemy sie w tylko pelni cieszyc od czerwca do sierpnia po porodach. Ja boje sie tez niedotlenienia przy porodzie. Mojej kolezanki siostra byla niedotleniona i mimo ze ma 20pare lat to prawie nie chodzi sama, nie mowi....