X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lottinka wrote:
    Bulkaasia dziewczyno jaką Ty masz piękną córkę!!!! To musi być ogromna duma i szczęście :) jakos Twoja cora mi uzmysłowiła że moje maleństwo w brzuchu siedzące też kiedys będzie kobietą...i moka rola w tm żeby była dobra, piekna i znala swoją wartość <3

Dziękuję Ci bardzo za takie miłe słowa :) Wiktoria to moja duma,<3 jest bardzo dobrym dzieckiem a przede wszystkim odpowiedzialna i ambitna :)
    Życzę Ci również tak wspaniałej córki!!!

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uffff, ależ stres z tym fb,żeby niczego nie spier......
    laski to teraz mam rozdwojenie;) matko jak mnie małż wyczai na fb to pęknie ze śmiechu....hahahahaha, jak nie będę czegoś wiedziała to będę Was pytać.....

lottinka, Maria91, megi78, cookiemonster, Selja, krolikan lubią tę wiadomość

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika91 wrote:
    Hej. Mam pytanie odnośnie witamin. Będziecie je brać do końca ciąży? Chcę właśnie zrobić zamówienie i nie wiem czy wziąć na razie na cały 2 trymestr czy od razu na dłużej? Lekarz mi nie mówił jak długo się je bierze, a wy co sądzicie?

Proszę też o dodanie mnie do grupy na fb. Wiem że się nie udzielam i mnie nie kojarzycie ale jestem tu z Wami od początku:)

Monika to zalezy jakie bierzesz bo czesc nawet jest zalecane po porodzie. Moj gin potwierdzil ze bede je brala do konca ciazy a po porodzie mi je zmieni na inne.

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    uffff, ależ stres z tym fb,żeby niczego nie spier......
    laski to teraz mam rozdwojenie;) matko jak mnie małż wyczai na fb to pęknie ze śmiechu....hahahahaha, jak nie będę czegoś wiedziała to będę Was pytać.....

Pierwsze koty za płoty ;) teraz już z górki hehe

l22nhdgen92nqanl.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, mam pierwszy firewall na fb, jak jestem na swojej stronie to jak mam wleźć na grupę naszą?

f2w3skjotzzbwk43.png
  • ajami19 Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

Fajnie, że taka grupa na facebooku powstała.

Czy również mogę dołączyć do Waszego facebookowego grona?

• Mania25 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli ktoś chce jeszcze dołączyć, to niech wyśle mi albo Marii91 zaproszenie do przyjaciółek na bbf :)

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• ajami19 Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    No dobra, mam pierwszy firewall na fb, jak jestem na swojej stronie to jak mam wleźć na grupę naszą?

Mamakejti po lewej stronie powinna Ci się wyświetlić lista grup do których należysz.
    W kolejności po lewej od góry jest (przynjamniej u mnie) imię i nazwisko, aktualności, messenger, SKRÓTY i pod tymi skrótami może będzie widoczna nazwa grupy.

mamakejti lubi tę wiadomość

• Maria91 Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2017, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze raz, bo coś mi nie dodało zdjęcia ;/

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/93e2b60e120d.jpg

Mania25, Leoparde, megi78, mamakejti, Anga1989, bulkaasia lubią tę wiadomość

ckai3e3kpa7j0vb9.png
  • Mania25 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maria skopiuj link pod "BBCode (do wstawienia na forum, wyświetla miniaturkę):
    " a nie"Kod HTML (do wstawienia na stronę/bloga, wyświetla miniaturkę): " i powinno byc ok :)

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• Maria91 Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2017, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania25 wrote:
    Maria skopiuj link pod "BBCode (do wstawienia na forum, wyświetla miniaturkę):
    " a nie"Kod HTML (do wstawienia na stronę/bloga, wyświetla miniaturkę): " i powinno byc ok :)

A weeeź, trochę techniki i człowiek nie ogarnia ;p

ckai3e3kpa7j0vb9.png
  • Mania25 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maria cudny brzusio <3 Sliczny <3

Maria91 lubi tę wiadomość

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, nie wiem teraz gdzie patrzeć, na forum czy na fb :D haha!

• evcikm81 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo wróciłam z zimnej Polski,a tu się dzieje,czytam was ale jakoś brak czasu na pisanie.
    Też poproszę o namiar na fb,szefowa dodałam do przyjaciolek.
    My rosniemy zaczynamy 19 tydzień w końcu zaczynam czuć ruchy,coś tam bulgocze cudne uczucie.
    Wyjechałem z Facundo a wrocilam z dziewczynka i nie mam Wogole pomysłu na imię.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/25f42b08c40a.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 15:17

Mania25, Leoparde, Marzenie27, megi78, mamakejti, Anga1989, bulkaasia, Muszka15, Marciiik, Maria91, Nicka90, AniaKami lubią tę wiadomość

w4sq3e3kcmsv45kr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tylko nie o tych wszystkich chorobach pleeeeeease. Ja wiem ze na każdym etapie może pójść coś nie tak, ale ponieważ czekam na te cholerne wyniki to jakoś szczególnie przewrazliwiona jestem

• ajami19 Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania25 wysłałam zaproszenie do przyjaciółek. Rozumiem, że teraz mam czekać na wiadomość od Ciebie?

• Mania25 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ajami19 wrote:
    Mania25 wysłałam zaproszenie do przyjaciółek. Rozumiem, że teraz mam czekać na wiadomość od Ciebie?
    Juz Ci odesłałam wiadomosc ;)

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• mamakejti Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ajami19 wrote:
    Mamakejti po lewej stronie powinna Ci się wyświetlić lista grup do których należysz.
    W kolejności po lewej od góry jest (przynjamniej u mnie) imię i nazwisko, aktualności, messenger, SKRÓTY i pod tymi skrótami może będzie widoczna nazwa grupy.

merci ajami;) znalazłam;)

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Tina85 Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evcik- to tak tez moze byc ze zmiana na dziewczynkę? Nawet nie wiedziałam ze takie przypadki sie zdarzają :) w każdym razie gratuluje dziewuchy i super brzuszek! U nas jesli potwierdzi sie dziewczynka to najprawdopodobniej bedzie Zosia, nawet synek juz mowi ze u mamy w brzuchu jest dzidzia Zosia :)

Ja dzisiaj oglądałam swoje zdjecia z pierwszej ciazy i brzuch jaki mam teraz miałam gdzies w 7-8 miesiącu! Szok! moze jak znajdę chwile to zrobie porównanie z dwóch ciąż.

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wróciłam ze spacerku. Najbardziej przemawiaja do mnie wozki z bebetto. Ceny też jeszcze względne. Wejdę jeszcze później na neta na strone producenta i zobacze co i jak.
    Oczywiście nie mogłam wyjść z pustymi rękami :P
    Wiem, wiem... Jestem szalona :D kupiłam kocyk i dwa kaftaniki :)

b024c973c3ee8faamed.jpg

DarkPrincess lubi tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
‹‹ 621 622 623 624 625 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ