Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
lottinka wrote:Bulkaasia dziewczyno jaką Ty masz piękną córkę!!!! To musi być ogromna duma i szczęście jakos Twoja cora mi uzmysłowiła że moje maleństwo w brzuchu siedzące też kiedys będzie kobietą...i moka rola w tm żeby była dobra, piekna i znala swoją wartość
Dziękuję Ci bardzo za takie miłe słowa Wiktoria to moja duma, jest bardzo dobrym dzieckiem a przede wszystkim odpowiedzialna i ambitna
Życzę Ci również tak wspaniałej córki!!! -
uffff, ależ stres z tym fb,żeby niczego nie spier......
laski to teraz mam rozdwojenie;) matko jak mnie małż wyczai na fb to pęknie ze śmiechu....hahahahaha, jak nie będę czegoś wiedziała to będę Was pytać.....
lottinka, Maria91, megi78, cookiemonster, Selja, krolikan lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
monika91 wrote:Hej. Mam pytanie odnośnie witamin. Będziecie je brać do końca ciąży? Chcę właśnie zrobić zamówienie i nie wiem czy wziąć na razie na cały 2 trymestr czy od razu na dłużej? Lekarz mi nie mówił jak długo się je bierze, a wy co sądzicie?
Proszę też o dodanie mnie do grupy na fb. Wiem że się nie udzielam i mnie nie kojarzycie ale jestem tu z Wami od początku:)
Monika to zalezy jakie bierzesz bo czesc nawet jest zalecane po porodzie. Moj gin potwierdzil ze bede je brala do konca ciazy a po porodzie mi je zmieni na inne. -
mamakejti wrote:uffff, ależ stres z tym fb,żeby niczego nie spier......
laski to teraz mam rozdwojenie;) matko jak mnie małż wyczai na fb to pęknie ze śmiechu....hahahahaha, jak nie będę czegoś wiedziała to będę Was pytać.....
Pierwsze koty za płoty teraz już z górki hehe
-
mamakejti wrote:No dobra, mam pierwszy firewall na fb, jak jestem na swojej stronie to jak mam wleźć na grupę naszą?
Mamakejti po lewej stronie powinna Ci się wyświetlić lista grup do których należysz.
W kolejności po lewej od góry jest (przynjamniej u mnie) imię i nazwisko, aktualności, messenger, SKRÓTY i pod tymi skrótami może będzie widoczna nazwa grupy.mamakejti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Halo wróciłam z zimnej Polski,a tu się dzieje,czytam was ale jakoś brak czasu na pisanie.
Też poproszę o namiar na fb,szefowa dodałam do przyjaciolek.
My rosniemy zaczynamy 19 tydzień w końcu zaczynam czuć ruchy,coś tam bulgocze cudne uczucie.
Wyjechałem z Facundo a wrocilam z dziewczynka i nie mam Wogole pomysłu na imię.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/25f42b08c40a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 15:17
Mania25, Leoparde, Marzenie27, megi78, mamakejti, Anga1989, bulkaasia, Muszka15, Marciiik, Maria91, Nicka90, AniaKami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ajami19 wrote:Mamakejti po lewej stronie powinna Ci się wyświetlić lista grup do których należysz.
W kolejności po lewej od góry jest (przynjamniej u mnie) imię i nazwisko, aktualności, messenger, SKRÓTY i pod tymi skrótami może będzie widoczna nazwa grupy.
merci ajami;) znalazłam;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Evcik- to tak tez moze byc ze zmiana na dziewczynkę? Nawet nie wiedziałam ze takie przypadki sie zdarzają w każdym razie gratuluje dziewuchy i super brzuszek! U nas jesli potwierdzi sie dziewczynka to najprawdopodobniej bedzie Zosia, nawet synek juz mowi ze u mamy w brzuchu jest dzidzia Zosia
Ja dzisiaj oglądałam swoje zdjecia z pierwszej ciazy i brzuch jaki mam teraz miałam gdzies w 7-8 miesiącu! Szok! moze jak znajdę chwile to zrobie porównanie z dwóch ciąż.
-
No i wróciłam ze spacerku. Najbardziej przemawiaja do mnie wozki z bebetto. Ceny też jeszcze względne. Wejdę jeszcze później na neta na strone producenta i zobacze co i jak.
Oczywiście nie mogłam wyjść z pustymi rękami
Wiem, wiem... Jestem szalona kupiłam kocyk i dwa kaftaniki
DarkPrincess lubi tę wiadomość