X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania25 wrote:
    Krolikan pokaz co kupilas :D Wkopuje PanneNatalie :D A wpisalaas ten dodakowy kod na rabat 20%?

A w weekend pisalyscie cos o darmowych termoforkach z pester wisni. Czy mozecie podrzucic stronke i opis co trzeba zrobic by to dostac?? :)

Trzeba sie na bebi klub zarejestrować :) Ale ktoś pisał, że mu nie zadziałało... Ja czekam na przesyłkę :D

• mamakejti Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krolikan wrote:
    nie pamiętam która dała ten cynk o wyprzedaży w 5 10 15, ale uduszę... :) Oczywiście poczyniłam zakupy.. zapewne zbyt duże.. :)

to byłam ja, kusiciel wyprzedażowy;)
    jeszcze biegasz na Racławickie? czy juz po?

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • krolikan Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojjj... już dawno nie (jeśli dobrze liczę, to z 8 lat temu skończyłam ):) tzn. teraz biegam na Racławickie - ale po drugiej stronie ulicy, do pracy..

krolikan

0d1yyx8di6bri9tp.png
    w57vqqmzbhaj93vv.png
  • krolikan Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania25 wrote:
    Krolikan pokaz co kupilas :D Wkopuje PanneNatalie :D A wpisalaas ten dodakowy kod na rabat 20%?

A w weekend pisalyscie cos o darmowych termoforkach z pester wisni. Czy mozecie podrzucic stronke i opis co trzeba zrobic by to dostac?? :)

oto, co nakupiłam(większość w rozm.62 ),rabat oczywiście wykorzystałam..
    Ogólnie wiem, że zwariowałam :) ale na swoją obronę przypomnę, że do wczoraj nie kupiłam nic a nic! :)
    a te ceny naprawdę wyszły super korzystne..
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8593ed3df297.png

Anga1989, megi78, Pikcia, mamakejti, evcikm81, cookiemonster, Marzenie27 lubią tę wiadomość

krolikan

0d1yyx8di6bri9tp.png
    w57vqqmzbhaj93vv.png
  • Mania25 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krolikan super ciuszki :D Tez myslalam o tych body w paski :D
    Eeee nie zwariowałaś, gdybym miała tylko tyle rzeczy kupionych dla dziecka na dzień dzisiejszy, co Ty (a ja jestem 2tyg do tyłu :D ), to bym czuła się rozgrzeszona :D Ale mam nadzieję, że apetyt będzie Ci rosł w miarę jedzenia :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 18:15

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• She86 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania zaprosiłam Cię do przyjaciółek, jeśli można również bym dołączyła na fb :)

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

• krolikan Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania25 wrote:
    Krolikan super ciuszki :D Tez myslalam o tych body w paski :D
    Eeee nie zwariowałaś, gdybym miała tylko tyle rzeczy kupionych dla dziecka na dzień dzisiejszy, co Ty (a ja jestem 2tyg do tyłu :D ), to bym czuła się rozgrzeszona :D Ale mam nadzieję, że apetyt będzie Ci rosł w miarę jedzenia :D

hehe. ja apetyt mam... tylko cały czas toczy się we mnie walka tego apetytu ze zdrowym rozsądkiem.. :) jak widać raz wygrywa jedno, raz drugie.. :)

krolikan

0d1yyx8di6bri9tp.png
    w57vqqmzbhaj93vv.png
  • Mania25 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krolikan wrote:
    hehe. ja apetyt mam... tylko cały czas toczy się we mnie walka tego apetytu ze zdrowym rozsądkiem.. :) jak widać raz wygrywa jedno, raz drugie.. :)

Jesteś już w połowie ciąży :) Nawet BBF mówi, że czas kompletować wyprawkę :D
    Ja się nie interesowałam rzeczami dopóki nie zaczęłam tu oglądać zakupów dziewczyn :D Przez to przepadłam a i mój Mąż mnie nie hamuje, więc sobie pozwalam :) Ale pocieszam się tym że jak będzie maj-czerwiec, to będziemy musieli skupić się mam nadzieję na ogarnianiu mieszkania po remoncie i skręcaniu mebli, układaniu w szafkach itd :)

krolikan lubi tę wiadomość

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• mamakejti Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niech będę zła do końca

http://www.natka.redcart.pl/c/82/outlet-okazje-.html,4.html

nabyłam rożek i baldachim....fajna firma, ceny też

Anga1989 lubi tę wiadomość

f2w3skjotzzbwk43.png
  • kruszynka5 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania25 znalazłam Ciebie na fc i co teraz musze zrobić? Czekać na Twoja akceptację? ;)

3jgx43r8kbrl47x9.png

Kruszynka5
  • Mania25 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kruszynka ogólnie to jak weszłam w wiadomości to dostałam 3 zaproszenia i od razu napisałam wiadomość do wszystkich. Jedna z osób mnie zaprosiła do znajomych - to Ty? Bo już jakiś czas temu zaakceptowałam zaproszenie i dołączyłam do grupy tę osobę :) Jesli to nie Ty, to zaproś mnie do znajomych na fejsie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 18:45

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tina85 wrote:
    Evcik- to tak tez moze byc ze zmiana na dziewczynkę? Nawet nie wiedziałam ze takie przypadki sie zdarzają :) w każdym razie gratuluje dziewuchy i super brzuszek! U nas jesli potwierdzi sie dziewczynka to najprawdopodobniej bedzie Zosia, nawet synek juz mowi ze u mamy w brzuchu jest dzidzia Zosia :)

Ja dzisiaj oglądałam swoje zdjecia z pierwszej ciazy i brzuch jaki mam teraz miałam gdzies w 7-8 miesiącu! Szok! moze jak znajdę chwile to zrobie porównanie z dwóch ciąż.
    A nie wiesz ze z chlopcow wiecej kobietek sie robi ? Pepowina czesto udaje pisioka

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • kruszynka5 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania25 wrote:
    Kruszynka ogólnie to jak weszłam w wiadomości to dostałam 3 zaproszenia i od razu napisałam wiadomość do wszystkich. Jedna z osób mnie zaprosiła do znajomych - to Ty? Bo już jakiś czas temu zaakceptowałam zaproszenie i dołączyłam do grupy tę osobę :) Jesli to nie Ty, to zaproś mnie do znajomych na fejsie ;)

Chyba już trafiłam ;) plotki ploteczki ? :)

3jgx43r8kbrl47x9.png

Kruszynka5
  • Mania25 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak :)

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• Tina85 Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    A nie wiesz ze z chlopcow wiecej kobietek sie robi ? Pepowina czesto udaje pisioka

Nie wiedziałam! Myslalam, ze jak juz cos dynda miedzy nogami to raczej sie nie wchłonie i bedzie chłopak, a tu taka niespodzianka.

• asiczka11 Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2017, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojesu ale facebookowy szał :) miło was zobaczyć mniej incognito :D zdałam sobie sprawę, że wy mnie chyba nie widzicie z twarzy, ale to się zmieni zaraz :)

odliczanie do połówkowych w walentynki!!!! aaaaa :) jeszcze ze 2-3 osoby też jutro wizytują :D

Oleczka ur. 10.06.2017 <3

f2w33e3kg3ugig3f.png
  • krolikan Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiczka11 wrote:
    ojesu ale facebookowy szał :) miło was zobaczyć mniej incognito :D zdałam sobie sprawę, że wy mnie chyba nie widzicie z twarzy, ale to się zmieni zaraz :)

odliczanie do połówkowych w walentynki!!!! aaaaa :) jeszcze ze 2-3 osoby też jutro wizytują :D

powodzenia na badaniach - na bank wszystkie pomiary wyjdą idealnie! :)

a ja sobie zdałam sprawę, że mogłam wymienić zdjęcie profilowe... :) do tej pory korzystałam z FB głównie z powodu messsengera, a poza tym traktowałam go ciut po macoszemu.. :) i teraz się patrzę, że mam taką fotę z jakiegoś ogniska, gdzie byłam nie do końca trzeźwa :) i jeszcze włosy jakieś w kosmykach "wiatrem czesane".. no masakra.. i teraz już prawie każdy zajrzał i zobaczył.. już "po rybach".. :) ale jak znajdę coś bardziej "wyjściowego" to może w końcu zaktualizuję... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 19:21

krolikan

0d1yyx8di6bri9tp.png
    w57vqqmzbhaj93vv.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra Laski wstawiłam facjate na fb.....

krolikan, megi78, cookiemonster lubią tę wiadomość

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak więc ogłaszam wszem i wobec, że mojemu gorzej odbiło niż mi. Jutro mam iść wózek zamówić (!) i wybrać między:
    Bebetto Murano

f962b1c6535fbb35med.png

Bebetto Torino

9c895b313ccca224med.png

krolikan, Mania25, Nicka90, Solane, DarkPrincess lubią tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
  • krolikan Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga - i w tych kolorach akurat? czy to przykładowe i tylko o model chodzi? :)

krolikan

0d1yyx8di6bri9tp.png
    w57vqqmzbhaj93vv.png
‹‹ 623 624 625 626 627 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ