Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMania25 wrote:Krolikan pokaz co kupilas Wkopuje PanneNatalie A wpisalaas ten dodakowy kod na rabat 20%?
A w weekend pisalyscie cos o darmowych termoforkach z pester wisni. Czy mozecie podrzucic stronke i opis co trzeba zrobic by to dostac??
Trzeba sie na bebi klub zarejestrować Ale ktoś pisał, że mu nie zadziałało... Ja czekam na przesyłkę -
krolikan wrote:nie pamiętam która dała ten cynk o wyprzedaży w 5 10 15, ale uduszę... Oczywiście poczyniłam zakupy.. zapewne zbyt duże..
to byłam ja, kusiciel wyprzedażowy;)
jeszcze biegasz na Racławickie? czy juz po?
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Mania25 wrote:Krolikan pokaz co kupilas Wkopuje PanneNatalie A wpisalaas ten dodakowy kod na rabat 20%?
A w weekend pisalyscie cos o darmowych termoforkach z pester wisni. Czy mozecie podrzucic stronke i opis co trzeba zrobic by to dostac??
oto, co nakupiłam(większość w rozm.62 ),rabat oczywiście wykorzystałam..
Ogólnie wiem, że zwariowałam ale na swoją obronę przypomnę, że do wczoraj nie kupiłam nic a nic!
a te ceny naprawdę wyszły super korzystne..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8593ed3df297.pngAnga1989, megi78, Pikcia, mamakejti, evcikm81, cookiemonster, Marzenie27 lubią tę wiadomość
krolikan
-
Krolikan super ciuszki Tez myslalam o tych body w paski
Eeee nie zwariowałaś, gdybym miała tylko tyle rzeczy kupionych dla dziecka na dzień dzisiejszy, co Ty (a ja jestem 2tyg do tyłu ), to bym czuła się rozgrzeszona Ale mam nadzieję, że apetyt będzie Ci rosł w miarę jedzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 18:15
-
Mania25 wrote:Krolikan super ciuszki Tez myslalam o tych body w paski
Eeee nie zwariowałaś, gdybym miała tylko tyle rzeczy kupionych dla dziecka na dzień dzisiejszy, co Ty (a ja jestem 2tyg do tyłu ), to bym czuła się rozgrzeszona Ale mam nadzieję, że apetyt będzie Ci rosł w miarę jedzenia
hehe. ja apetyt mam... tylko cały czas toczy się we mnie walka tego apetytu ze zdrowym rozsądkiem.. jak widać raz wygrywa jedno, raz drugie..krolikan
-
krolikan wrote:hehe. ja apetyt mam... tylko cały czas toczy się we mnie walka tego apetytu ze zdrowym rozsądkiem.. jak widać raz wygrywa jedno, raz drugie..
Jesteś już w połowie ciąży Nawet BBF mówi, że czas kompletować wyprawkę
Ja się nie interesowałam rzeczami dopóki nie zaczęłam tu oglądać zakupów dziewczyn Przez to przepadłam a i mój Mąż mnie nie hamuje, więc sobie pozwalam Ale pocieszam się tym że jak będzie maj-czerwiec, to będziemy musieli skupić się mam nadzieję na ogarnianiu mieszkania po remoncie i skręcaniu mebli, układaniu w szafkach itdkrolikan lubi tę wiadomość
-
Kruszynka ogólnie to jak weszłam w wiadomości to dostałam 3 zaproszenia i od razu napisałam wiadomość do wszystkich. Jedna z osób mnie zaprosiła do znajomych - to Ty? Bo już jakiś czas temu zaakceptowałam zaproszenie i dołączyłam do grupy tę osobę Jesli to nie Ty, to zaproś mnie do znajomych na fejsie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 18:45
-
Tina85 wrote:Evcik- to tak tez moze byc ze zmiana na dziewczynkę? Nawet nie wiedziałam ze takie przypadki sie zdarzają w każdym razie gratuluje dziewuchy i super brzuszek! U nas jesli potwierdzi sie dziewczynka to najprawdopodobniej bedzie Zosia, nawet synek juz mowi ze u mamy w brzuchu jest dzidzia Zosia
Ja dzisiaj oglądałam swoje zdjecia z pierwszej ciazy i brzuch jaki mam teraz miałam gdzies w 7-8 miesiącu! Szok! moze jak znajdę chwile to zrobie porównanie z dwóch ciąż.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Mania25 wrote:Kruszynka ogólnie to jak weszłam w wiadomości to dostałam 3 zaproszenia i od razu napisałam wiadomość do wszystkich. Jedna z osób mnie zaprosiła do znajomych - to Ty? Bo już jakiś czas temu zaakceptowałam zaproszenie i dołączyłam do grupy tę osobę Jesli to nie Ty, to zaproś mnie do znajomych na fejsie
Chyba już trafiłam plotki ploteczki ?
Kruszynka5 -
ojesu ale facebookowy szał miło was zobaczyć mniej incognito zdałam sobie sprawę, że wy mnie chyba nie widzicie z twarzy, ale to się zmieni zaraz
odliczanie do połówkowych w walentynki!!!! aaaaa jeszcze ze 2-3 osoby też jutro wizytująOleczka ur. 10.06.2017
-
asiczka11 wrote:ojesu ale facebookowy szał miło was zobaczyć mniej incognito zdałam sobie sprawę, że wy mnie chyba nie widzicie z twarzy, ale to się zmieni zaraz
odliczanie do połówkowych w walentynki!!!! aaaaa jeszcze ze 2-3 osoby też jutro wizytują
powodzenia na badaniach - na bank wszystkie pomiary wyjdą idealnie!
a ja sobie zdałam sprawę, że mogłam wymienić zdjęcie profilowe... do tej pory korzystałam z FB głównie z powodu messsengera, a poza tym traktowałam go ciut po macoszemu.. i teraz się patrzę, że mam taką fotę z jakiegoś ogniska, gdzie byłam nie do końca trzeźwa i jeszcze włosy jakieś w kosmykach "wiatrem czesane".. no masakra.. i teraz już prawie każdy zajrzał i zobaczył.. już "po rybach".. ale jak znajdę coś bardziej "wyjściowego" to może w końcu zaktualizuję...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 19:21
krolikan