Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Angaa ja upatrzyłam sobie w internecie jeden model Bebetti i musimy zobaczyć go kiedyś na żywo. Na nie też czeka się 8 tygodni??
Wczoraj widziałam się z kolezanka, która ma małe dziecko i wózek bebetto i nie pytałam o nic bo nie chwaliłam się ciążą (Mąż za szybko tak pokierowała rozmową, że już nie chciałam kręcic ) no i ma wózek Bebetto. Przepiękny -
Anga1989 wrote:Mania niestety od 6 do 8 tygodni się czeka. No i np w zależności od modelu to już miedzy 1500 a 1750 można kupić. Tak więc noooo... Muszę mojemu info przekazać chociaz wiem, że bedzie pyszczec...
No to widzę, że w kwietniu będziemy musieli zamówić... I wpłaca się zaliczkę czy od razu całą kwotę?? U mnie tata chce kupić wózek, ale my jak coś to pójdziemy nie w fundowanie, ale w dołożenie się do wózka. -
Mania25 wrote:No to widzę, że w kwietniu będziemy musieli zamówić... I wpłaca się zaliczkę czy od razu całą kwotę?? U mnie tata chce kupić wózek, ale my jak coś to pójdziemy nie w fundowanie, ale w dołożenie się do wózka.
Wiesz tego nie wiem ale na pewno zaliczke trzeba bedzie dac. Wogóle gościu powiedzial ze lepiej wczesniej kupic bo jezeli chodzi o zamowienia na lato to sa opoznienia przez nawal zamowien. I ze max w maju bedziemy mogli zamowic
-
Ja z kolei wczoraj się dowiedziałam, że moja koleżanka, kiedys bardzo bliska(za czasów liceum) urodziła córeczke dokładnie 8 tygodni prze terminem, a miała termin dokładnie na urodziny mojej Natalki. Okazało się że miała zatrucie ciażowe, stan przedrzucawkowy i skończyło się pilnym cc. Na szczęście wszystko skończyło się dobrze, mała wczoraj wyszła z inkubatora, uczy się jeść. Koleżanka tez już doszła do siebie A tak super się czuła, nic się nie zapowiadało na taki zbieg zdarzeń, tzn narzekała na obrzęki, ale w III trymestrze sama tez bardzo narzekałam, a nic mi nie byłoNatalia 27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
Anga1989 wrote:Wiesz tego nie wiem ale na pewno zaliczke trzeba bedzie dac. Wogóle gościu powiedzial ze lepiej wczesniej kupic bo jezeli chodzi o zamowienia na lato to sa opoznienia przez nawal zamowien. I ze max w maju bedziemy mogli zamowic
Hoho no tak bo niektorzy jak jest chlodno to moga nie kupowac jeszcze wozka bo nie chca z dziecmi wychodzic, a moze mnostwo porodow zawsze jest latem? Obysmy mialy miejsca na porodowkach No to nastawimy sie na kwiecien takze jeszcze 2 miesiace na spokojne pochodzenie po sklepachWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 17:06
-
Anga1989 wrote:Dodałam nowy album w grupie na fb gdzie będziemy mogły dodawać zdjęcia z naszych zakupowych szaleństw
fajnie
w ogóle podoba mi się ten pomysł z FB, bo jak już się wciągniemy to tam mamy większe możliwości - chociażby utrzymania porządku i pogrupowania tematów..
i np. to, że rozmowy są podzielone na wątki i się można tylko do tego odnosić i być bardziej na bieżąco, a nie szukać po forum jak chcemy skomentować coś, o czym pisała któraś z pięć stron wcześniej..
No powiem Wam, że ten nocny pomysł wyszedł w dechę!!Mania25, megi78 lubią tę wiadomość
krolikan
-
Anga1989 wrote:Dodałam nowy album w grupie na fb gdzie będziemy mogły dodawać zdjęcia z naszych zakupowych szaleństw
Rozdziewiczyłam album Ale widzę, że żeby fotka pokazała się na głównej, to trzeba coś umieścić jako komentarz (np opis zdjęcia).
Królikan mi też się podoba -
Krolikan pokaz co kupilas Wkopuje PanneNatalie A wpisalaas ten dodakowy kod na rabat 20%?
A w weekend pisalyscie cos o darmowych termoforkach z pester wisni. Czy mozecie podrzucic stronke i opis co trzeba zrobic by to dostac??Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 17:33
PannaNatalia lubi tę wiadomość
-
lottinka wrote:tubispl si, kawał życia w stajni, ale niestety dawno już na koniu nie siedziałam...i teraz coś się nie zanosi
PannaNatalia, straszne...
No ja juz tez z 2 lata nie siedzialam na koniu po pierwszym dziecku odeszlo to troche na dalszy plan wiadome teraz przy dwojce dzieci to nie wiem kiedy usiade...... Oj brakuje mi tego