Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale super Angda!
Ja tez bym wziela pierwszy
Wozki tej firmy tak mi sie podobaja.. a jak zobaczylam na zywo to jestem w nich zakochana... Marze o tym by wozic juz w ich wozeczku nasze dziecko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 20:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anga, ja tez bym wybrała ten pierwszy, a zdecydowałaś sie na 3 w 1? Tak sie dopytuje bo ja dla synka zrobiłam taki zakup i gondola sprawdziła sie super a spacerówka juz nie, wiec warto zwrócić i na nią uwagę- w gondoli maluszek pojeździ maksymalnie 6 miesięcy a spacerówka to juz jednak na lata
-
No właśnie 3w1 będziemy kupować powiem Wam, że te bebetto są nawet fajne ale ubogie kolorystyki mają. Da się coś wybrać na szczęście jutro wracam spowrotem do goscia i już od a do z będę się wszystkiego dopytywać. Niech wykłada oba modele a ja je będę testować
Ten pierwszy kolorystycznie jest ładny, drugi jakby miał jeszcze inny dodatkowy kolor oprocz tego turkusu to tez by był fajny. No nic, nie bede gdybać tylko jutro zapadnie ostateczna decyzja
-
megi78 wrote:No i teraz widać pani prawnik"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Anga, dla mnie tez 1
Kurcze type sie mowi ze Te wozki x w 1 maja najczezciej dodupne spacerowki - a mozecie mi wymienic kilka wozkow ktore wystepuja w wersji gondola only? Bo oprócz emmajungi nie znajduję.
Az chyba zadzwonie do jakiegoś sklepu zapytać jaki jest czas oczekiwania na mojego wybrankaEverything you need will come to you at the perfect time
-
Tina85 wrote:Anga, ja tez bym wybrała ten pierwszy, a zdecydowałaś sie na 3 w 1? Tak sie dopytuje bo ja dla synka zrobiłam taki zakup i gondola sprawdziła sie super a spacerówka juz nie, wiec warto zwrócić i na nią uwagę- w gondoli maluszek pojeździ maksymalnie 6 miesięcy a spacerówka to juz jednak na lata
podpisuję się pod tym!!!!!!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualnymamakejti wrote:megi Kochana - silnie udomowiony prawnik, ale sobie odbiję..... jak pierwszy raz ruszyłam z domu przy córce, to na 4 noce;) do Rygi...juz sobie destynacje na Ignacego szykuję
A teraz już wiem że zrobię wypad duuuuzo dalej . -
lottinka wrote:Anga, dla mnie tez 1
Kurcze type sie mowi ze Te wozki x w 1 maja najczezciej dodupne spacerowki - a mozecie mi wymienic kilka wozkow ktore wystepuja w wersji gondola only? Bo oprócz emmajungi nie znajduję.
Az chyba zadzwonie do jakiegoś sklepu zapytać jaki jest czas oczekiwania na mojego wybranka
lottinka: http://www.bobowozki.com.pl/wozki-klasyczne/gleboko-spacerowe/p/lista-375.php"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Anga, to zwróć szczególna uwagę na ta spacerówkę- warto na przykład zmierzyć ile centymetrów ma oparcie- u nas po roczku mały juz sie ledwo mieścił- po prostu z niej wyrósł! Zaraz i tak sie przesiedlismy do mniejszej i lżejszej spacerówki, ale szkoda mi było tamtej. Ja zakładałam, ze w gondoli pojeździ do 6 miesiąca a w spacerówce to moze i do dwóch lat. Co prawda teraz ma niecałe dwa i niechętnie wsiada do wozka ale fajnie byłoby miec taka opcje. A i zobacz czy rozkłada sie na płasko i ile ma stopni do rozkładania bo to tez jest pozniej przydatne . U mnie w spacerówce jeszcze strasznie irytowała to ze jak złożyłam daszek to on tak wisiał zamiast ładnie złożyć sie do środka- moze to nie tragedia ale mnie wkurzało no to troche ponarzekaliśmy na moj wozek, ale moze sie komuś przyda a moze ktos dorzuci cos wiecej a propos tego na co zwracać uwagę
-
Kruszynka ja jestem zdecydowana na aspene albo barlette ale bardziej aspena. Pomiedzy pajero a aspena jest roznica taka ze pajero niejest tak amortyzowany jak aspena. W zaleznosci od tego gdzie chcesz nim jezdzic. My biezemy opcje 2w1 no fotelik chce dokupic porzadniejszy jakos niemam zaufania do tych zestawowych jakos