X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krolikan wrote:
    Anga - i w tych kolorach akurat? czy to przykładowe i tylko o model chodzi? :)

W tych kolorach. Mojemu sie ten pierwszy podoba

l22nhdgen92nqanl.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga1989 wrote:
    W tych kolorach. Mojemu sie ten pierwszy podoba

z tych jak bym miała wybierać, to tez pierwszy, już widze bialutkie podwozie tego drugiego jesienią....
    ale generalnie szła bym w inne kolory....

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • krolikan Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla mnie pierwszy też ładniejszy - ale to dlatego, że uwielbiam szarości w prawie każdym odcieniu i ten jasno miętowy jako dodatek też mi się bardzo podoba... :)

krolikan

0d1yyx8di6bri9tp.png
    w57vqqmzbhaj93vv.png
  • Mania25 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale super Angda! <3
    Ja tez bym wziela pierwszy :)
    Wozki tej firmy tak mi sie podobaja.. a jak zobaczylam na zywo to jestem w nich zakochana... Marze o tym by wozic juz w ich wozeczku nasze dziecko :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 20:02

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bym wybrała pierwszy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    dobra Laski wstawiłam facjate na fb.....
    No i teraz widać pani prawnik :D

• Tina85 Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga, ja tez bym wybrała ten pierwszy, a zdecydowałaś sie na 3 w 1? Tak sie dopytuje bo ja dla synka zrobiłam taki zakup i gondola sprawdziła sie super a spacerówka juz nie, wiec warto zwrócić i na nią uwagę- w gondoli maluszek pojeździ maksymalnie 6 miesięcy a spacerówka to juz jednak na lata ;)

• Tina85 Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze musze Cię uprzedzić- nasz wozek tez jest taki szaro zielony, tylko w duzo ciemniejszej tonacji i na wiosnę przyciągał wszystkie muchy i inne owady :) :)

• asiczka11 Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2017, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga, o jacie widzę że mamy identyczny gust, ja się wkrótce wybieram oglądać jakieś bebetto i właśnie te kolory biorę pod uwagę!!

Anga1989 lubi tę wiadomość

Oleczka ur. 10.06.2017 <3

f2w33e3kg3ugig3f.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie 3w1 będziemy kupować :) powiem Wam, że te bebetto są nawet fajne ale ubogie kolorystyki mają. Da się coś wybrać na szczęście :) jutro wracam spowrotem do goscia i już od a do z będę się wszystkiego dopytywać. Niech wykłada oba modele a ja je będę testować :P
    Ten pierwszy kolorystycznie jest ładny, drugi jakby miał jeszcze inny dodatkowy kolor oprocz tego turkusu to tez by był fajny. No nic, nie bede gdybać tylko jutro zapadnie ostateczna decyzja

l22nhdgen92nqanl.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megi78 wrote:
    No i teraz widać pani prawnik :D
    megi Kochana - silnie udomowiony prawnik, ale sobie odbiję..... jak pierwszy raz ruszyłam z domu przy córce, to na 4 noce;) do Rygi...juz sobie destynacje na Ignacego szykuję;)

f2w3skjotzzbwk43.png
  • lottinka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga, dla mnie tez 1 :)

Kurcze type sie mowi ze Te wozki x w 1 maja najczezciej dodupne spacerowki - a mozecie mi wymienic kilka wozkow ktore wystepuja w wersji gondola only? Bo oprócz emmajungi nie znajduję.

Az chyba zadzwonie do jakiegoś sklepu zapytać jaki jest czas oczekiwania na mojego wybranka :)

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tina85 wrote:
    Anga, ja tez bym wybrała ten pierwszy, a zdecydowałaś sie na 3 w 1? Tak sie dopytuje bo ja dla synka zrobiłam taki zakup i gondola sprawdziła sie super a spacerówka juz nie, wiec warto zwrócić i na nią uwagę- w gondoli maluszek pojeździ maksymalnie 6 miesięcy a spacerówka to juz jednak na lata ;)

podpisuję się pod tym!!!!!!

f2w3skjotzzbwk43.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    megi Kochana - silnie udomowiony prawnik, ale sobie odbiję..... jak pierwszy raz ruszyłam z domu przy córce, to na 4 noce;) do Rygi...juz sobie destynacje na Ignacego szykuję;)
    Hihihi ja pierwszy raz przy synu rejs po naszych jeziorach zaliczyłam 4 dni :). Później nabijalam się z moją przyjaciółką bo plywalismy na lajbie o nazwie wiagra i ona ze swoim M zaszła w ciążę z bliźniakami. A to też był ich pierwszy super wypad po narodzinach ich córki :).
    A teraz już wiem że zrobię wypad duuuuzo dalej :).

• mamakejti Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lottinka wrote:
    Anga, dla mnie tez 1 :)

Kurcze type sie mowi ze Te wozki x w 1 maja najczezciej dodupne spacerowki - a mozecie mi wymienic kilka wozkow ktore wystepuja w wersji gondola only? Bo oprócz emmajungi nie znajduję.

Az chyba zadzwonie do jakiegoś sklepu zapytać jaki jest czas oczekiwania na mojego wybranka :)

lottinka: http://www.bobowozki.com.pl/wozki-klasyczne/gleboko-spacerowe/p/lista-375.php

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Tina85 Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga, to zwróć szczególna uwagę na ta spacerówkę- warto na przykład zmierzyć ile centymetrów ma oparcie- u nas po roczku mały juz sie ledwo mieścił- po prostu z niej wyrósł! Zaraz i tak sie przesiedlismy do mniejszej i lżejszej spacerówki, ale szkoda mi było tamtej. Ja zakładałam, ze w gondoli pojeździ do 6 miesiąca a w spacerówce to moze i do dwóch lat. Co prawda teraz ma niecałe dwa i niechętnie wsiada do wozka ale fajnie byłoby miec taka opcje. A i zobacz czy rozkłada sie na płasko i ile ma stopni do rozkładania bo to tez jest pozniej przydatne . U mnie w spacerówce jeszcze strasznie irytowała to ze jak złożyłam daszek to on tak wisiał zamiast ładnie złożyć sie do środka- moze to nie tragedia ale mnie wkurzało ;) no to troche ponarzekaliśmy na moj wozek, ale moze sie komuś przyda a moze ktos dorzuci cos wiecej a propos tego na co zwracać uwagę :)

• kruszynka5 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co sądzicie o wózkach firmy adamex np pajero albo aspena? ;)

3jgx43r8kbrl47x9.png

Kruszynka5
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kruszynka5 wrote:
    A co sądzicie o wózkach firmy adamex np pajero albo aspena? ;)

aspena szczerze mi się podoba;)

f2w3skjotzzbwk43.png
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kruszynka ja jestem zdecydowana na aspene albo barlette ale bardziej aspena. Pomiedzy pajero a aspena jest roznica taka ze pajero niejest tak amortyzowany jak aspena. W zaleznosci od tego gdzie chcesz nim jezdzic. My biezemy opcje 2w1 no fotelik chce dokupic porzadniejszy jakos niemam zaufania do tych zestawowych jakos

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga a pisalas ze szukasz wozka retro :-) mibtez sie pierwszy bardziej podoba :-)

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
‹‹ 624 625 626 627 628 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ