Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mamakejti, znam tego linka bo to pierwszy z googla po wpisaniu 'wozek dziecięcy głęboki' ale zwróć uwagę że lista przedstawia wyłącznie wózki głęboko-spacerowe
z wyjątkiem emmaljungi, która dla mnie odpada z powodu wyglądu, ceny i jeszcze raz wygląduEverything you need will come to you at the perfect time
-
1kaktus wrote:Kruszynka ja jestem zdecydowana na aspene albo barlette ale bardziej aspena. Pomiedzy pajero a aspena jest roznica taka ze pajero niejest tak amortyzowany jak aspena. W zaleznosci od tego gdzie chcesz nim jezdzic. My biezemy opcje 2w1 no fotelik chce dokupic porzadniejszy jakos niemam zaufania do tych zestawowych jakos
2w1 czyli gondola+spacerówka bez fotelika? Właśnie tez się zastanawiamy..
Kruszynka5 -
A my się zgadalismy z Mężem ze na początku września pojedziemy do Gdańska na 3 noce jeśli oczywiście nam się dziecka trafi spokojne i łatwe w ogarnieciu zarezerwowalam na booking.com pokój z aneksem kuchennym itd z bezpłatnym odwołaniem rezerwacji. Szkoda tylko że Max 2 tyg przed wyjazdem no ale... Ostatni dostępny pokój więc super. ciekawe czy wyjedziemy ale dzięki Wam i innym osobom które tak robiły wierzę w to ze sie da
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 21:49
-
hej no zaproście mne do tego fB !!!
Te które wybierają się nad morze to dawać znać- zapraszam do nas na kawkę i nie tylko, nocleg też się znajdzie:)
Mania- Gdańsk od nas daleko, ale wiedz że się da - my z bliźniakami jeżdzimy po całej Polsce odkąd pół roku skończyły- na zagrabanicę się jeszcze nie rzucamy -
Wstaje i szykuje sie na szpital. Prosze trzymac za nas kciuki:)
Boje sie strasznie:( ale wierze ze bedzie wszystko dobrze:)
Wszelkie rady dotyczace szwu i tego co mnie czeka mile widziane:)
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
AniaKami wrote:Wstaje i szykuje sie na szpital. Prosze trzymac za nas kciuki:)
Boje sie strasznie:( ale wierze ze bedzie wszystko dobrze:)
Wszelkie rady dotyczace szwu i tego co mnie czeka mile widziane:)
AniaKami - spokojnie, nie stresuj się, ten zabieg miałam dwa razy, żadnych niepożądanych efektów ubocznych nie miałam, naprawdę, a spokój w głowie za to!
Kciuki i melduj jak będziesz po!AniaKami lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
lottinka wrote:mamakejti, znam tego linka bo to pierwszy z googla po wpisaniu 'wozek dziecięcy głęboki' ale zwróć uwagę że lista przedstawia wyłącznie wózki głęboko-spacerowe
z wyjątkiem emmaljungi, która dla mnie odpada z powodu wyglądu, ceny i jeszcze raz wyglądu
hahahaha, ja wpisałam wózek tylko z gondolą..... w meu sa jeszcze inne oprócz tych głęboko-spacerowych, ale w sumie do 6 mcy jakiego innego potrzeba? potem bejbi złapie za krawędzie, siądzie samo i wyrok jest jeden: spacerówka!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
a co do wózków Kobietki, to ja chyba zostanę przy swoim Peg Perego, wystarczy mi na te 6 mcy, mam taki 3w1, ale spacerówkę mam chicco i drugą mamas&papas (bo amitnie polecieliśmy bez wózka do Londynu, jak mała miała 2,5 roku i ręce tatusia nie wytrzymały, więc wpadlismy do najbliższego sklepu i wrócilismy do PL ze spacerówką)
mam jeszcze superterenową spacerówkę taką retro, kupiłam za chyba 100 z megadużymi kołami, specjalnie na wyprawy po pagórkowym terenie ogrodu botanicznego, więc pewnie nei będę już kupować wózka, a szkoda, bo takie ładne modele teraz są...ale szkoda mi troche tego, co stoi w garażu...
foteliki też mam 2, mam dla niemowlaka z Peg Perego, tylko zastnanawiam się, czy juz mu się termin przydatności nie skończył, a drugi większy, tylko jak córka wyrosła z fotelika dla niemowlaka to przesadzilismy ją do większego do jazdy tyłem i każda podróż zarzygana, dopiero jak w Londynie korzystalismy z fotelika do jazdy przodem (bo innego znajomi nie mieli) to było ok, więc po porocie nasz cholernie drogi, wypasiony fotelik powędrował do garażu, a my w biegu kupowalismy taki do jazdy przodem, od tej pory córka nie rzyga podczas jazdy...
także rekomendacje rekomendacjami, a rzygi rzygami..."nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Jakaś nakręcona jestem...próbowałyście kawy z Rossmanna? Adamed (ta firma farmaceutyczna) wyprodukowała pyszność dla kobiet w ciąży i karmiących;) zgłosili to nawet do opatentowania, skusiłam się bo była w promocji na waniliową (jest jeszcze zwykła), żeby bardziej deserowo było i powiem Wam że jest zgodna z moimi oczekiwaniami;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Witam, widzę ze nie było mnie przez weekend a tu takie zmiany tzn. Grupa na FB.
Powiem szczerze że byłam pewna że dojdzie to forum do tego miejsca. Pamiętam grupa sierpniowych mamuś 2014 która czytałam w całości post po poście i przeżywała wszytsko co tam się dzieje.... ale nie miałam odwagi się odezwać... pod koniec postanowiła stworzyć grupę na FB i dziewczyny praktycznie przestały się odzywać. A mi było przykro ze nie miałam odwagi się odezwać i nie było mnie z nimi. Tym razem postanowiłam ze tak nie będzie i od pierwszego dnia czytam wszytsko kilka razy w tygodniu o staram się czasem odezwać...
I na grupę FB tez poproszę która pomoże?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 06:55
-
AniaKami wrote:Moim faworytem jest adamex vicco orange, mieta albo red!! albo barletta rainbow w tych samych kolorach:)
Ogladalismy tez vicco tylko my duzo jedzic bedziemy bo terenie (lasek itd) i sprzedawca odradzal Nam zelowe kola dlatego padlo na aspene lub barlette. Akurat miete widzialam na zywo kolor piekny ale ja chyba jednak pojde w klasyczne szarosci jak bedzie aspen aplus to z czerwienia. Tylko zastanawiam sie nad kolorem stelaza. Bialy minse bardzo podoba ale kwestia praktycznosci l... -
Wyslij mi kochana zaproszenie i swoje imie i nazwisko to dodam cie do znajomych i do grupy:) mam nadzieje ze mi sie uda:)
-
W temacie wózków juz kiedyś pisałam.
Ja mam JEDO FYN 2 w 1 + fotelik maxicosi z adaptera do wózka. Gondola w użyciu był 8 mc bo jest rozmiarów z tych większych (co dla mnie bardzo ważne), potem spacerówka od zestawu w koło domu bo mega wygasa dla dziecka i dla prowadzącego (wygodne koła duże, w spacerów ce wygodnie, ciepły śpiwór na zimę do kompletu, duża buda itd).
A na wyjazdy sakochodem na wakacje, do sklepu, do lekarza, na spacer dziś do parku w innym mieście itd. Kupiliśmy parasolke maclarena xt.
Wiec ja wózka juz nie kupuje.... a szkoda bo nowe modele JEDO są superNicka90 lubi tę wiadomość
-
1kaktus wrote:Ogladalismy tez vicco tylko my duzo jedzic bedziemy bo terenie (lasek itd) i sprzedawca odradzal Nam zelowe kola dlatego padlo na aspene lub barlette. Akurat miete widzialam na zywo kolor piekny ale ja chyba jednak pojde w klasyczne szarosci jak bedzie aspen aplus to z czerwienia. Tylko zastanawiam sie nad kolorem stelaza. Bialy minse bardzo podoba ale kwestia praktycznosci l...
Szwagierka ma barlette z bialym stelazem i nie narzeka, ja tez nie widzialam zeby miala problem z utrzymaniem czystosci a jezdzi w deszcz i chlapy bo core do szkoly musi odprowadzac, ja tez stawiam na bialy stelaz bo wyglada slicznie i nadaje lekkosci wozkowi:)