Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaKami wrote:Wyslij mi kochana zaproszenie i swoje imie i nazwisko to dodam cie do znajomych i do grupy:) mam nadzieje ze mi sie uda:)
Wysłałam ci zaproszenie tu bo inaczej nic do Ciebie nie mogę tu napisać zaakceptuje proszę.
AniaKami lubi tę wiadomość
-
mamakejti wrote:Jakaś nakręcona jestem...próbowałyście kawy z Rossmanna? Adamed (ta firma farmaceutyczna) wyprodukowała pyszność dla kobiet w ciąży i karmiących;) zgłosili to nawet do opatentowania, skusiłam się bo była w promocji na waniliową (jest jeszcze zwykła), żeby bardziej deserowo było i powiem Wam że jest zgodna z moimi oczekiwaniami;)
-
Ewela35 wrote:Ja kupilam saszetke zwyklej tak dla sprobowania i mi nie podeszla. Ja przed ciążą pilam duzo kawy bez lawazzy byl dzien stracony, a teraz od poczatku ciazy wypilam chyba 3 jak mialam niskie cisnienie. Jakos mi teraz kawa nie smakuje.
Ja podobnie jestem kawoszką lavazza qualita oro to moja ulubiona, koniecznie z ziarenek świeżo zmielonych, a wiadomo teraz się ograniczam, chociaż był etap kiedy w ogóle nie pilam, teraz znów piję filiżankę dziennie (małą) a popołudniu właśnie tę waniliową"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualnyHej
Nicka ten drugi mi się podoba
Noc do d... zauważyłam, że zaczynam znowu panikować. Muszę znowu głęboko oddychać i nie zwariować jeszcze 8 dni. Dluugich i stresujących. Dobrze, że jestem z wami bo czuję tu radość taką jaka powinna być w tym okresie. Boże pozwól mi też czuć ja niedługo.
Miłego dnia dziewczynyNicka90 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny:
Pytanie albo od razu seria z patelni
Ostatnimi dniami jak sie budze rano to tak mnie caly brzuch boli i podbrzusze jakbym nie wiem, zakwasy czy cos miala. Ciężko mam wstac. W dzien troszke przejdzie ale nie do konca.
Co to moze byc? Mam juz panikowac czy byc jak dotąd w miare spokojna?
-
Anga może nie pomogę Ci tak bezpośrednio ale ja miałam np kilka dni temu tak ze czułam jak mi się brzuch rozciąga. Czułam jakby rozciagalo się coś naprezonego. No i po tym bardziej wyskoczył mi brzuszek może u Ciebie to tez objaw rozciągania? A śpisz na tej specjalnej poduszce czy nie? Bo może siłą ciężkości jak śpisz na boku powoduje że wszystko Ci się przez sen rozciąga i dlatego? Ja u siebie czuje takie coś jak Leze. Póki co nie mam poduszki.
-
nick nieaktualnyAnga1989 wrote:Dziewczyny:
Pytanie albo od razu seria z patelni
Ostatnimi dniami jak sie budze rano to tak mnie caly brzuch boli i podbrzusze jakbym nie wiem, zakwasy czy cos miala. Ciężko mam wstac. W dzien troszke przejdzie ale nie do konca.
Co to moze byc? Mam juz panikowac czy byc jak dotąd w miare spokojna?
Ange a nie robisz sobie za długich spacerów?
Spróbuj troszkę zwolnić weź nospe i poobserwuj. Jak to sam ból bez skurczy to na bank nic złego. Nie zapominaj ze może ci się tam teraz rozciągać i to też może być nieprzyjemne. PATELNIA! !!!!
-
Nicka90 wrote:Hej laseczki!
Powodzenia na wizytach
Anga,zabije bedziemy miec te same wozki,super
Ja mam dwa typy, taki jak Anga bebetto murano:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0cdd7223c7bc.jpg
Bebetto luca:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d05d8502a798.jpg -
Mania25 wrote:Anga może nie pomogę Ci tak bezpośrednio ale ja miałam np kilka dni temu tak ze czułam jak mi się brzuch rozciąga. Czułam jakby rozciagalo się coś naprezonego. No i po tym bardziej wyskoczył mi brzuszek może u Ciebie to tez objaw rozciągania? A śpisz na tej specjalnej poduszce czy nie? Bo może siłą ciężkości jak śpisz na boku powoduje że wszystko Ci się przez sen rozciąga i dlatego? Ja u siebie czuje takie coś jak Leze. Póki co nie mam poduszki.
-
A co do kawy to całe szczęście ze lubię jej smak (ale koniecznie z mlekiem) bo niemal każdego dnia boli mnie głowa. Ale tylko do momentu jak się napije kawy. Wcześniej tak nie miałam bolała mnie może raz dwa w tygodniu na początku 4. Miesiąca ale ostatnie jakieś półtora tygodnia to pogorszenie w tym temacie. Pojutrze mam wizytę więc powiadomie o tym ginekologa.
-
Bo wlasnie na razie jestem spokojna bo tłumaczę to sobie tym, ze sie wszystko rozciaga.
Hmm spacery... Sama nie wiem, moze faktycznie ostatnio za duzo chodze. Spróbuję od jutra siąść na tylku i zobacze czy cos to da a i nie mam tej poduszki, kładąc sie spac to przez 15min szukam pozycji wygodnej a dopiero pozniej zasypiam
Dzieki dziewczyny
-
AniaKami wrote:Moim faworytem jest adamex vicco orange, mieta albo red!! albo barletta rainbow w tych samych kolorach:)
Ja tez najbardziej obstawiam Adamex vicco. Jak ostatnio robilam rundke po wozkach z mezem to nigdzie go nie bylo. Pan ze Swiata dziecka powiedzial ze jest taki jak Adamex barleta tylko ma kola zelowe i jest lzejszy. W sobote jedziemy w inne miejsce zapolowac na niego. A te barlette wyprobowalam na rozne sposoby, w sklepie bylo ulozone rozne podloze ( np kamienie, kostka) zeby potestowac wozki. Mieslismy tez pelna prezentacje jak sie wszystko sklada i wypina. Jestem przenonana do niego.
Jedynie troche watpliwosci budzi wlasnie spacerowka, bo np w baby desing jest wyzsze oparcie... ale tamte w ogole mi sie nie podobaja. Wiem wiem ze chodzi glownie o wygode dziecka... ale mamusi tez sie musi podobac
W sobote zaczerpne wiedzy innego specjalisty.AniaKami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry w Walentynki
U mnie dziś też ciężka noc - znowu przez kota Dziś wyjątkowo ja odwiozłam córkę do szkoły, bo mąż musi odespać. Ja sobie w ciągu dnia odbiję
Chciałam Wam napisać, że jesteście wszystkie piękne, kobietki Miło zobaczyć jak wyglądacie na zdjęciach na fb I nawet mamakejti odważyła się pokazać więcej, niż tylko swoje stopy
Za wizytujące dzisiaj mocno trzymam kciuki &&& Zdawajcie nam relacje po wizytach
I jeszcze pytanie - czy któraś z Was stosuje Etiaxil w ciąży? Można, jest bezpieczny?
Pozdrawiam i życzę miłego Dnia Zakochanych
mamakejti lubi tę wiadomość