Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do psa to mój jest rozpieszczony. Ale pod tym kątem ze kaazdy go przytula a jest nas 5 osób. Każdy się z nim bawi itd. On laknie kontaktu z człowiekiem. Chce być z kimś w pokoju. Jak jestem sama w domu to gdy siedzę to wchodzi mi na kolana, jak leżę to leży też na kanapie. Teraz też leży ze mną
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/067e35d6c062.jpg
Z tym skakaniem to musimy spróbować wpleść w życie te zasady bo boję się ze kiedyś niechcący zrobi coś dziecku albo przez niego coś się stanie. U nas to akurat nie ma rodzin z dziecmi Wiec musimy poczekac jak się nasze pojawi. taki plus ze pies będzie na górze a my na dole z oddzielnym wejściem ale pewnie nie będę miała sumienia trzymać go cały dzień zamkniętego na górze aż Tata wróci z pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 10:03
-
Mania, póki nie wchodzi na kolana nieproszony albo schodzi po jednym słowie, to problemu nie ma. Ale skoro ciągle łaknie kontaktu, to jednak bym ograniczyła go na tej zasadzie, że nie pozwalała ciągle za sobą chodzić czy ze sobą leżeć - bojąc się, że jak np. będę karmić, to będzie próbował wejść na dziecko czy coś, zwłaszcza że jest mały
-
cookiemonster wrote:Aaaa, muszę przetestować, bo kocham kawę miłością absolutną i też lavazzę i oczywiście świeżo mieloną. Natomiast najukochańsza kawa dla mnie to zdecydowanie wietnamska i przyrządzona po wietnamsku:) cudo! nawet zwykła kawa smakuje w ten sposób zaparzona super, tylko, że w Wietnamie dodają do tego mleczko kondensowane i robi się bomba kaloryczna, ale za to jaka pyszna:)
w związku z tym, że znam Twój adres...nie znasz dnia ani godziny, kiedy wparuję do Ciebie na kawę po wietnamsku;)cookiemonster lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
SteveS wrote:Mania, póki nie wchodzi na kolana nieproszony albo schodzi po jednym słowie, to problemu nie ma. Ale skoro ciągle łaknie kontaktu, to jednak bym ograniczyła go na tej zasadzie, że nie pozwalała ciągle za sobą chodzić czy ze sobą leżeć - bojąc się, że jak np. będę karmić, to będzie próbował wejść na dziecko czy coś, zwłaszcza że jest mały
A to akurat pod tym kątem jest ok bo jak mu sie nie pozwoli wejść to ok u nas też jest tak ze jak my z Mężem mamy poscielone łóżko to wie że nie może wejść. Ale jak tylko zabierzemy pościel to jest hop na kanapę ale moja siostra i szwagier czasem pozwalają mu spać ze sobą w łóżku i to od razu widać że spał z nimi bo do nas też próbuje wtedy wejść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 10:17
-
o
I jeszcze pytanie - czy któraś z Was stosuje Etiaxil w ciąży? Można, jest bezpieczny?
Pozdrawiam i życzę miłego Dnia Zakochanych [/QUOTE]
Jeśli to jest ta kulka pod pachy to kupowałam ja teraz dla kolegi w pl z witaminami ciazowymi,więc pani aptekarz wiedziała, że jestem w ciąży to powiedziała żebym tylko tego nie używała. -
Hej dziewczyny, wszystkiego naj naj naj z okazji Walentyyynek jeśli chodzi o wózki to my zdeydowaliśmy się na ANEX SPORT - wysoka goldola (ja mam 170, mąż 190 więc dla nas super), dodatkowe amortyzatory więc nie będzie problemu z krawężnikami, pompowane zdejmowane! koła, super spacerówka zabezpieczająca przed zimnem, zasuwana buda niemalże do samej gondoli w razie chłodu, generalnie super- bierzemy 2w1 + fotelik kiddy evoluna i-size bo ma funkcję leżenia, czekamy na nowe kolory wózków bo mają być począkiem marca 4 nowe ale na chwilę obecną ten kolor nas zachwycił:
Ciacho, sisi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny. Jestem tegoroczną kwietniówką.
Nie chcę się wbijać w tematy, ale pisze, ale nie chcę, żeby któraś się nacięła, tak samo, jak ja. Wiem, że zakupy wyprawkowe jeszcze przed Wami, tym bardziej odradzam zakupy przez stronę słodkisen.com.pl (koszule ciążowe, do karmienia, body, leginsy ciążowe) oraz u użytkownika allegro dolce_sonno. To ten sam sklep. Zamówiłam towar miesiąc temu, przelałam pieniądze na konto i kontakt się urwał. Strona ma "przerwę techniczną", nikt na mejle nie odpowiada, a telefony mają zabitą pocztę głosową. To samo z allegro, towar przychodzi po licznych prośbach i groźbach. Z tego co mi wiadomo, nie jestem jedyną, którą zrobili w balona. Myślę, że stres spowodowany tym, czy koszule do szpitala zdążą dojść na czas, nie jest nam potrzebny.
Życzę spokojnych ciąż!PannaNatalia lubi tę wiadomość
-
Nalunia wrote:Hej dziewczyny, wszystkiego naj naj naj z okazji Walentyyynek jeśli chodzi o wózki to my zdeydowaliśmy się na ANEX SPORT - wysoka goldola (ja mam 170, mąż 190 więc dla nas super), dodatkowe amortyzatory więc nie będzie problemu z krawężnikami, pompowane zdejmowane! koła, super spacerówka zabezpieczająca przed zimnem, zasuwana buda niemalże do samej gondoli w razie chłodu, generalnie super- bierzemy 2w1 + fotelik kiddy evoluna i-size bo ma funkcję leżenia, czekamy na nowe kolory wózków bo mają być począkiem marca 4 nowe ale na chwilę obecną ten kolor nas zachwycił:
Nalunia lubi tę wiadomość
-
lottinka wrote:haha, dziewczyny, już niedługo
https://media.giphy.com/media/3o85g8bPN3qTmFvZXG/giphy.gif
Już się nie mogę tego doczekać!! W ogóle CHYBA poczułam pierwsze ruchy rano, ale sama nie wiem czy to to ;p Takie jakby łaskotanie w brzuchu mnie obudziło, ale tylko chwilkę i cisza;/ Więc nie wiem czy to było to.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 15:06
lottinka, Muszka15, Nalunia lubią tę wiadomość
-
Hejka...najlepszego w dzien Swietegeo Walentego!
My sie dzisiaj wyspalysmy-corka ma ferie wiec urzedujemy razem,bylysmy na miescie na goracej czekoladzie,oblecialysmy wszystkie lumpy...tak nam zlecialo...z tym ze sie nalazilam i juz na dzis ruchu wystarczy,teraz znooooow chce mi sie spac...jesc i spac,to moje najwieksze potrzeby ostatnich dni
Tez czekam na relacje z wizyt,sama mam jakies uczuciowe odretwienie przed moim jutrzejszym polowkowym,chyba z nerwow mnie zblokowalo...maz tez sie widze boi wiec juz nawet nie mowi ze wsio bedzie dobrze.
Z ciekawszych spraw macie jakies jeszcze niewybrane gadzety wylrawkowe?u nas nastepujaco..
* termometr,nadal nie mam pomyslu a chce jednak jakis konkret kupic do szybszego pomiaru
* elektroniczna niania,nam sie bardzo przyda,z corka mielismy taka bez monitorka kamery jeszcze ale swietny zasieg miala i lampeczke,teraz wybor jest przeogromny i mimo ze to jedyne co zlecilam mezowi do rozeznania to widze ze i On ma ciezko cos wybrac,nie chcemy placic jak za zboze..
* wanienka,lezaczek ewentualny...brak pomyslu zupelnie,pelno tego teraz...wiem ze szybko bede chciala korzystac z normalnej wanny tylko akurat mamy taka bardzo gleboka wiec na poczatku bedzie ciezko sie tak schylic
* kosmetyki do kapieli,chcialabym jakas naturalna serie na poczatek zapodac,nie mam pojecia co jest teraz na rynku..ogolnie zadne oliwki nie wchodza w gre,no i chcialabym ograniczyc je do niezbednego minimum...
Reszta wydaje mi sie ze wiem czego bede szukac,ale moze macie jakies ciekawe propozycje do tych moich niewiadomych? Porownajmy pomysly -
1kaktus wrote:Dziewczyny a co myslicie o detwktorach oddechu? Kupuje ktoras?
Prosze o kciuki na wizycie
My wybraliśmy płytkowy monitor oddechu AngelCare ac315 - jest to 2w1 bo dodatkowo jest video niania, chcę być spokojniejsza jak mała będzie spała.