Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bulkaasia dziewczyno jaką Ty masz piękną córkę!!!! To musi być ogromna duma i szczęście jakos Twoja cora mi uzmysłowiła że moje maleństwo w brzuchu siedzące też kiedys będzie kobietą...i moka rola w tm żeby była dobra, piekna i znala swoją wartość
bulkaasia lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
krolikan wrote:Mania - to już Cię na FB zaprosiłam (i strasznie przepraszam, za błąd w poprzednim poście... coś mi się za dużo literek powciskało.. )
PS. Laska jesteś, że hoho!!
Krolikan ee nie masz za co przepraszac, nawet fajnie brzmi "Manina" Podoba mi się
Dziękuję za miłe słowa :*
Bulkasia podzielam opinię Lottinki piękną masz córkę!bulkaasia lubi tę wiadomość
-
mamakejti wrote:ejkej, ja nakręcona naszymi rozmowami o tripp trap skontaktowałam sie ze sprzedającym ten piękny zestaw biały za 600, zaproponowałam że teraz mu wyślę połowę, potem on mi prześle skan nadania przesyłki, a nastepnie ja kolejna połowę, on się zgodził, ja podałam maila, na który on miał wysłac nr konta i....słuch po panu zaginął, jak napisałam na olx, czy odstępuje od transakcji, to wyświetliło mi się, że konto zostało skasowane...więc dobrze, że byłam ostrożna, a Ty Piękna biegnij na Policję....szkoda kasy i puszczać tego płazem...
Masakra.. u mnie sytuacja jest bardziej wg mnie dziwna. Nie chce pisac tu na forum, napisze na grupie posta a Wy napiszcie co o tym myslicie.. -
nick nieaktualny