Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny - wymiękłam ze śmiechu jak zobaczyłam ten filmik.. ja się obawiam jednego szkraba, a ta kobieta ogarnia czwórkę na raz..
http://www.deon.pl/po-godzinach/michalki/art,396,ta-mama-zasluguje-na-szacunek-wideo.html
sisi, Marciiik lubią tę wiadomość
krolikan
-
krolikan wrote:dziewczyny - wymiękłam ze śmiechu jak zobaczyłam ten filmik.. ja się obawiam jednego szkraba, a ta kobieta ogarnia czwórkę na raz..
http://www.deon.pl/po-godzinach/michalki/art,396,ta-mama-zasluguje-na-szacunek-wideo.html
Jak znajde filmik z udzialem ojca to wstawie linka bo akurat wersje z ojcem widzialam
-
Nicka678 wrote:Dobry!
Zapisałam się na warsztaty Bezpieczny Maluch
A jak to u was jest ze szkołami rodzenia,zapisujecie/zapisalyscie sie? Tesciowie wczoraj marudzili,ze mam miec wiecej ruchu i zaczac cwiczyc,aby jeśli sie okaze ze bede rodzic sn to zeby porod byl szybszy i mniej bolesny. Hmm ale lepiej sie skonsultowac z lekarzem czy nie ma przeciwwskazań i jakie te ćwiczenia prawda? Jakas joga czy cus..
A no i jak to jest z poloznymi? Macie swoje? Bo ja zadnej i nie wiem jak sie do tego zabrac i czy nie za pozno?Nicka678 lubi tę wiadomość
-
megi78 wrote:No dziewczyny piękne brzuszki
Paula razem witamy się w 18 tc tym samym w 5 miesiącu . Cholera ale z ciebie laska kochana no no. Pięknie wyglądasz i byle tak do końca
Muszka ja po schudnieciu tez zaczęłam przybierać mam +1kg.
DTEM z tym imieniem dla chłopca masakra mam wrażenie ze dla dziewczynki łatwiej. U nas jak wszystko pójdzie dobrze będzie Mikołaj
Gabi kolejnych pięknych lat życzę.
Nica wygląd pępka nieistotny jest !!!
Ja też chciałam Mikołaj ale mężowi się nie podobało i ma być u nas Krzyśajami19 lubi tę wiadomość
-
A oto i mój brzuszek w 18+5:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/efec5e6d13ed.jpgAnga1989, krolikan, bulkaasia, Paula55, Solane, Leoparde, megi78, Mania25, DarkPrincess, lottinka, sisi, mamakejti, Ewela35, DTEM, Marzenie27, Marciiik lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
My dziś zakupowo, siostra kupiła naszemu maluchowi zestaw 3 bodziaków Po zakupach wstąpiliśmy do KFC, mój maluch uwielbia chyba twistera, bo pochłonęłam aż dwa
Co do imion u nas nie było problemu z wyborem, padło na nasze imiona z bierzmowania - jeśli będzie dziewczynka to Wiktoria, jeśli synek to Krzyśkrolikan, Marzenie27 lubią tę wiadomość
-
Megi i Paula, też się witam w 18 tygodniu Idziemy łeb w łeb ^^ Zdjęcie dodam jutro jak mogę, bo nie mam siły po pracy już dziś go robić. Brzuszki macie rewelacyjne! Ja jeszcze nie mam tak mocno widocznego, w pracy kto wie, to mówi, że powoli coś widać, ale kto nie wie to się jeszcze nawet nie domyśli, że to brzuszek ciążowy Luźno się ubieram, wiec go nie eksponuje.
Co do ćwiczeń, bardzo bym chciała też chociaż delikatnie poćwiczyć, ale lekarz mi zabronił... Ani ćwiczeń, ani NIC innego ;P Więc czekamy... Może się doczekamy ;p
Wczoraj byłam na balu karnawałowym z mężem i z ekipą z pracy, bardzo się cieszę, że poszłam Co prawda nie mogłam potańczyć za dużo, bo mnie boli bardzo jak stoję i lekarz nie pozwolił szaleć, ale zjadłam pyszną kolację, posiedzieliśmy i trochę inny wieczór spędziliśmy
megi78, Paula55, Marciiik lubią tę wiadomość
-
Maria91 wrote:Megi i Paula, też się witam w 18 tygodniu Idziemy łeb w łeb ^^
Jeszcze ja się dołączam do klubu osiemnastek Osiągnęłyśmy ciążową pełnoletność
Mimo tego, że miałam na sobie luźną sukienkę, to Teściowa stwierdziła, że brzuszek już widać i nie da się go ukryć Hihi, ale mam z tego radochęPaula55, megi78 lubią tę wiadomość
-
Mania, też dziś mimo luźnej sukienki koleżanka, która wie o ciąży, powiedziała, że powoli coś wypycha sukienkę - też się ucieszyłam jak głupia ;p haha
Ja w 5 miesiąc wkraczam z przytupem, byliśmy z mężem w chińskiej restauracji, bo taaaaakąąą miałam ochotę i chyba się czymś zatrułam (albo za dużo zjadłam) i rzyganko ;/ Więc chińskiej mam dość na kilka miesięcy ;pMania25 lubi tę wiadomość
-
Matko co za fotka,nie dosc ze znow bokiem mi wyszlo to jeszcze troche od dolu i zaprezentuje Wam moj drugi podbrodek...skupmy sie wiec na brzuchu!
Ja dzis w pracy dostalam niezle w kosc,przespalam potem wiekszosc dnia...jutro znowu buu
Fajnie poogladac Wasze brzusie,kazdy inny i kazdy fajny,wyjatkowy..
Bulkaasia,masz farta ale wiesz co,ja mysle ze to poprostu dobro wraca,Ty dalas cos mnie a teraz Tobie ktos cos daje...i wspaniale,niech Ci sie darzy!krolikan, Mania25, lottinka, Anga1989, Pikcia, sisi, mamakejti, Leoparde, Solane, megi78, bulkaasia, DTEM, Marzenie27, Marciiik, DarkPrincess lubią tę wiadomość