X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • krolikan Ekspertka

Wysłany: 12 lutego 2017, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny - wymiękłam ze śmiechu jak zobaczyłam ten filmik.. :) ja się obawiam jednego szkraba, a ta kobieta ogarnia czwórkę na raz.. :)

http://www.deon.pl/po-godzinach/michalki/art,396,ta-mama-zasluguje-na-szacunek-wideo.html

sisi, Marciiik lubią tę wiadomość

krolikan

0d1yyx8di6bri9tp.png
    w57vqqmzbhaj93vv.png
  • krolikan Ekspertka

Wysłany: 12 lutego 2017, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DTEM, to mów co tam masz dokładnie..

krolikan

0d1yyx8di6bri9tp.png
    w57vqqmzbhaj93vv.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krolikan wrote:
    dziewczyny - wymiękłam ze śmiechu jak zobaczyłam ten filmik.. :) ja się obawiam jednego szkraba, a ta kobieta ogarnia czwórkę na raz.. :)

http://www.deon.pl/po-godzinach/michalki/art,396,ta-mama-zasluguje-na-szacunek-wideo.html

Jak znajde filmik z udzialem ojca to wstawie linka :) bo akurat wersje z ojcem widzialam

l22nhdgen92nqanl.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jest :)

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1144244755690009&id=1143977482383403

l22nhdgen92nqanl.png
  • krolikan Ekspertka

Wysłany: 12 lutego 2017, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tata miał łatwiejszą wersję, bo pajace na zamki zapinane.. :)

krolikan

0d1yyx8di6bri9tp.png
    w57vqqmzbhaj93vv.png
  • Orbitka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Orbitka, też Cię pamiętam z CLO;) u Jagny75 wynik testu Nifty prawidłowy;) czeka na synka;)
    No to bardzo sie ciesze caly czas czekalam na dobre wiesci :)

w4sqyx8db6pby0vm.png

• krolikan Ekspertka

Wysłany: 12 lutego 2017, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamakejti, ten twój szybkowar ma sitko do gotowania na parze? czy to się oddzielnie kupuje?

krolikan

0d1yyx8di6bri9tp.png
    w57vqqmzbhaj93vv.png
  • Marzenie27 Ekspertka

Wysłany: 12 lutego 2017, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicka678 wrote:
    Dobry! :)
    Zapisałam się na warsztaty Bezpieczny Maluch :D
    A jak to u was jest ze szkołami rodzenia,zapisujecie/zapisalyscie sie? Tesciowie wczoraj marudzili,ze mam miec wiecej ruchu i zaczac cwiczyc,aby jeśli sie okaze ze bede rodzic sn to zeby porod byl szybszy i mniej bolesny. Hmm ale lepiej sie skonsultowac z lekarzem czy nie ma przeciwwskazań i jakie te ćwiczenia prawda? Jakas joga czy cus..
    A no i jak to jest z poloznymi? Macie swoje? Bo ja zadnej i nie wiem jak sie do tego zabrac i czy nie za pozno?
    Mi lekarz dał taką rozpiskę z ćwiczniami, ale za często nie korzystam ;) ja się zapisałam na szkołę rodzenia, ale żeby była bezpłatna to właśnie musiałam wypełniać deklarację że wybieram położną stamtąd. Chyba jakoś w przyszłym tygodniu mam mieć pierwsze spotkanie :)

Nicka678 lubi tę wiadomość

2nn3vfxm7v9y72dw.png
  • Marzenie27 Ekspertka

Wysłany: 12 lutego 2017, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megi78 wrote:
    No dziewczyny piękne brzuszki :)
    Paula razem witamy się w 18 tc tym samym w 5 miesiącu :). Cholera ale z ciebie laska kochana no no. Pięknie wyglądasz i byle tak do końca
    Muszka ja po schudnieciu tez zaczęłam przybierać mam +1kg.
    DTEM z tym imieniem dla chłopca masakra mam wrażenie ze dla dziewczynki łatwiej. U nas jak wszystko pójdzie dobrze będzie Mikołaj
    Gabi kolejnych pięknych lat życzę.
    Nica wygląd pępka nieistotny jest !!!

Ja też chciałam Mikołaj ale mężowi się nie podobało i ma być u nas Krzyś :D

ajami19 lubi tę wiadomość

2nn3vfxm7v9y72dw.png
  • ajami19 Ekspertka

Wysłany: 12 lutego 2017, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzenie27 wrote:
    Ja też chciałam Mikołaj ale mężowi się nie podobało i ma być u nas Krzyś :D

Świetnie:-). Ja już mam małego Krzysia. I super chłopczyk z niego :-)

Marzenie27, DarkPrincess lubią tę wiadomość

• Pikcia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A oto i mój brzuszek w 18+5:

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/efec5e6d13ed.jpg

Anga1989, krolikan, bulkaasia, Paula55, Solane, Leoparde, megi78, Mania25, DarkPrincess, lottinka, sisi, mamakejti, Ewela35, DTEM, Marzenie27, Marciiik lubią tę wiadomość

km5scwa1iu8rlkuf.png

F. <3 III.2019
    M. <3 VII.2017
    K. <3 IV.2006

• krolikan Ekspertka

Wysłany: 12 lutego 2017, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzenie, a gdzie Ty się do tej szkoły rodzenia zapisałaś?? Ja rozważałam poród i szkołę rodzenia w Świdniku, ale tam piszą, że na zajęcia zapraszają od 30tego tygodnia ciaży...

krolikan

0d1yyx8di6bri9tp.png
    w57vqqmzbhaj93vv.png
  • DarkPrincess Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2017, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    My dziś zakupowo, siostra kupiła naszemu maluchowi zestaw 3 bodziaków :D Po zakupach wstąpiliśmy do KFC, mój maluch uwielbia chyba twistera, bo pochłonęłam aż dwa :)

Co do imion u nas nie było problemu z wyborem, padło na nasze imiona z bierzmowania - jeśli będzie dziewczynka to Wiktoria, jeśli synek to Krzyś :)

krolikan, Marzenie27 lubią tę wiadomość

zrz6i09ksymsc0lz.png
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DarkPrincess imię Wiktoria piękne :) Moja córka takie nosi <3

DarkPrincess lubi tę wiadomość

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • Maria91 Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2017, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi i Paula, też się witam w 18 tygodniu :) Idziemy łeb w łeb ^^ Zdjęcie dodam jutro jak mogę, bo nie mam siły po pracy już dziś go robić. Brzuszki macie rewelacyjne! Ja jeszcze nie mam tak mocno widocznego, w pracy kto wie, to mówi, że powoli coś widać, ale kto nie wie to się jeszcze nawet nie domyśli, że to brzuszek ciążowy :) Luźno się ubieram, wiec go nie eksponuje.

Co do ćwiczeń, bardzo bym chciała też chociaż delikatnie poćwiczyć, ale lekarz mi zabronił... Ani ćwiczeń, ani NIC innego ;P Więc czekamy... Może się doczekamy ;p

Wczoraj byłam na balu karnawałowym z mężem i z ekipą z pracy, bardzo się cieszę, że poszłam :) Co prawda nie mogłam potańczyć za dużo, bo mnie boli bardzo jak stoję i lekarz nie pozwolił szaleć, ale zjadłam pyszną kolację, posiedzieliśmy i trochę inny wieczór spędziliśmy :)

megi78, Paula55, Marciiik lubią tę wiadomość

ckai3e3kpa7j0vb9.png
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to my dzisiaj :-)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/88b68544696b.jpg

Mania25, Anga1989, krolikan, Paula55, lottinka, Pikcia, sisi, mamakejti, Leoparde, Solane, bulkaasia, DTEM, Marzenie27 lubią tę wiadomość

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • Mania25 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maria91 wrote:
    Megi i Paula, też się witam w 18 tygodniu :) Idziemy łeb w łeb ^^

Jeszcze ja się dołączam do klubu osiemnastek :) Osiągnęłyśmy ciążową pełnoletność :D

Mimo tego, że miałam na sobie luźną sukienkę, to Teściowa stwierdziła, że brzuszek już widać i nie da się go ukryć :D Hihi, ale mam z tego radochę :D

Paula55, megi78 lubią tę wiadomość

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• Mania25 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaNatalia, Paula wydajecie się być Pięknymi Kobietami! :) Kurcze szkoda, że to forum jest publiczne, bo tak to mogłybyśmy się wszystkie ujawnić. Zawsze inaczej się pisze z osobami, które kojarzy się z wyglądu :)

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• Maria91 Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2017, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania, też dziś mimo luźnej sukienki koleżanka, która wie o ciąży, powiedziała, że powoli coś wypycha sukienkę - też się ucieszyłam jak głupia ;p haha

Ja w 5 miesiąc wkraczam z przytupem, byliśmy z mężem w chińskiej restauracji, bo taaaaakąąą miałam ochotę i chyba się czymś zatrułam (albo za dużo zjadłam) i rzyganko ;/ Więc chińskiej mam dość na kilka miesięcy ;p

Mania25 lubi tę wiadomość

ckai3e3kpa7j0vb9.png
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4d0754b1ba11e12fmed.jpg
    Matko co za fotka,nie dosc ze znow bokiem mi wyszlo to jeszcze troche od dolu i zaprezentuje Wam moj drugi podbrodek...skupmy sie wiec na brzuchu! ;)

Ja dzis w pracy dostalam niezle w kosc,przespalam potem wiekszosc dnia...jutro znowu buu

Fajnie poogladac Wasze brzusie,kazdy inny i kazdy fajny,wyjatkowy..

Bulkaasia,masz farta ale wiesz co,ja mysle ze to poprostu dobro wraca,Ty dalas cos mnie a teraz Tobie ktos cos daje...i wspaniale,niech Ci sie darzy!

krolikan, Mania25, lottinka, Anga1989, Pikcia, sisi, mamakejti, Leoparde, Solane, megi78, bulkaasia, DTEM, Marzenie27, Marciiik, DarkPrincess lubią tę wiadomość

0MPT.png
‹‹ 613 614 615 616 617 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ