Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny kochane
Nie kłóćcie się bo to bez sensu
Fakt faktem - nawet jeżeli Nicka zmienia co chwile konta to jej sprawa. Fakt mogłaby odżałować te 50zl czy ileś na abonament, jeżeli tak zależy ale Nam nic do tego
Mamy teraz ważniejsze rzeczy teraz na głowie zostały Nam ostatnie 4,5 miesiąca na przywitanie naszych pociech i odpoczynek bo od 1 lipca to każda z nas bedzie siedziec jak na szpilkach
-
nie uważam, że robię zamęt z byle czego. nie lubię oszustów. jeśli ktoś kłamie w jednej sprawie, to równie dobrze może kłamać na temat całego swojego życia, ciąży itp... mało było już osób na of i bbf które kłamały że są w ciąży, albo kradły tożsamość i zdjęcia ???
ale skoro nikomu więcej takie zachowanie nie przeszkadza, to faktycznie trzeba skończyć ten temat... natomiast mam wątpliwości co do pozostania tutaj i jeszcze wypowiadania się na fb pod swoim imieniem i nazwiskiem jeśli widzę że są osoby, którym chyba nie bardzo można zaufać....
-
Anga może i jej sprawa, ale sory bardzo...jeśli robi to z podowu abonamentu to to jest oszustwo finansowe.
Pomyśl czy jakbyś miała taki serwis jak ten, który trzeba by było jakoś utrzymać aby funkcjonował a ludzie kantowali zeby nie płacic tego abonamentu to byś była zadowolona ? Ktoś w to wkłada dużo pracy, potrzebuje kasy na utrzymanie i na bank jak każdy normalny człowiek z własną działalnością chce jeszcze na tym zarobić !cookiemonster, sisi lubią tę wiadomość
-
kamika23 wrote:nie uważam, że robię zamęt z byle czego. nie lubię oszustów. jeśli ktoś kłamie w jednej sprawie, to równie dobrze może kłamać na temat całego swojego życia, ciąży itp... mało było już osób na of i bbf które kłamały że są w ciąży, albo kradły tożsamość i zdjęcia ???
ale skoro nikomu więcej takie zachowanie nie przeszkadza, to faktycznie trzeba skończyć ten temat... natomiast mam wątpliwości co do pozostania tutaj i jeszcze wypowiadania się na fb pod swoim imieniem i nazwiskiem jeśli widzę że są osoby, którym chyba nie bardzo można zaufać....Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 09:55
Kruszynka5 -
mnie się to również nie podoba, mówię o tym wprost bo nie wiem czemu miałabym przemilczeć, ale też nie zamierzam ciągnąć tematu i denerwować się życiem obcej mi osoby, bo jest mi to teraz zupełnie niepotrzebne.
Jedyne co to nie wiem czy chcę wrzucać zdjęcia na fejsa w tajnej grupie, jeśli jest tam ktoś kto może równie dobrze być łysym grubym Wackiem, ale nie Nicką....po prostu takie akcje wpływają na zupełny brak zaufania, i uważam że z tej strony jest to nie fair w stotunku do innych uczestniczek wątku i fb.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 09:58
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Kruszynka o to chodzi własnie...dlaczego ? jesli nie potrafi się nawet wytłumaczyć, albo chociaż przyznać do tego że nie chce wydawać kasy na abonament a chce czerpać z info które się jej nie należą za darmo no to jak można komuś takiemu ufać ?
Lottinka uważam tak samo i póki nie powie prawdy, albo się stąd i z fb nie usunie to ja przestaje się dzielić na forach jakimikolwiek informacjami z mojego życia... nie będę czegoś takiego tolerowała. Żal mi będzie Was zostawiać, ale nie chce mieć doczynienia z kimś kto może okłamywać i oszukiwać -
kamika23 wrote:Anga może i jej sprawa, ale sory bardzo...jeśli robi to z podowu abonamentu to to jest oszustwo finansowe.
Pomyśl czy jakbyś miała taki serwis jak ten, który trzeba by było jakoś utrzymać aby funkcjonował a ludzie kantowali zeby nie płacic tego abonamentu to byś była zadowolona ? Ktoś w to wkłada dużo pracy, potrzebuje kasy na utrzymanie i na bank jak każdy normalny człowiek z własną działalnością chce jeszcze na tym zarobić !
Ale ja to rozumiem bo tu Cie popieram sama sobie wykupilam abonament z zeszłorocznej promocji chyba na 8 miesięcy tam bylo.
Ja Wam powiem moje drogie tylko tyle, że jestem neutralna w tym temacie.
Może zabrzmi to troche egoistycznie ale mnie to nie interesuje dopóki mi złego nie wyrządza.
Oczywiście każda ma prawo powiedzieć swoje zdanie ale myślę, ze czasami lepiej przymknąć oko i się samemu do siebie uśmiechnąć
-
Dziewczyny niedenerwujcie sie, poperam Was w pelni kazda z Nas chce sie czuc komfortowo umieszczajac informacje na swoj temat na tym watku lub wlasny wizerunek wrecz z pelnymi danymi na po to wlasnie stworzonej tajnej grupie na fb. Na innych watkach zdarzalo sie podszywanie pod kogos wiec takie rzeczy sie zdarzaja. Tylko niema sensu sie denerwowac. Z drugiej strony dla mnie jest dziwne zmienianie konta i skoro niejest to nic zlego to powinno zostac wyjasnione i po krzyku poprostu. A zakladanie nowego konta tylko dla bezplatnego abonamentu juz wogole niema dla mnie osobiscie sensu. I jest mocno dziwne.
Anga ja z tej samej promocji chyba skorzystalam ale do konca kwietnia a potem bede przedluzac. -
no tak kaktus i jak Ty się czujesz na tym etapie ? jak ruchy, bo nie wiem czy widziałam czy pisałaś
Nicka trzeba było od razu powiedzieć o co chodzi, a nie mówić że to ja robie problem. Po drugie może trzeba bardziej się zastanawiać nad tym co się pisze, żeby potem nie musieć kasować postów ? skoro zmieniasz konto już któryś raz to chyba masz jakiś problem z przekazywaniem odpowiednio przefiltrowanych informacji... Rozumiem, że czasami człowiek napisze coś czego potem żałuje no ale kurde.... albo sie ponosi tego konsekwencje, albo się myśli, a nie kasuje posty bo się boi że ktoś to przeczyta.... no żal troche... -
kamika23 wrote:no tak kaktus i jak Ty się czujesz na tym etapie ? jak ruchy, bo nie wiem czy widziałam czy pisałaś
Nicka trzeba było od razu powiedzieć o co chodzi, a nie mówić że to ja robie problem. Po drugie może trzeba bardziej się zastanawiać nad tym co się pisze, żeby potem nie musieć kasować postów ? skoro zmieniasz konto już któryś raz to chyba masz jakiś problem z przekazywaniem odpowiednio przefiltrowanych informacji... Rozumiem, że czasami człowiek napisze coś czego potem żałuje no ale kurde.... albo sie ponosi tego konsekwencje, albo się myśli, a nie kasuje posty bo się boi że ktoś to przeczyta.... no żal troche...
Ps. Nicka swoją drogą wersje numeryczne "123" i "789" jakoś bardziej do Ciebie pasowały niż to "90"kamika23, Junioer lubią tę wiadomość
-
kamika23 wrote:no tak kaktus i jak Ty się czujesz na tym etapie ? jak ruchy, bo nie wiem czy widziałam czy pisałaś
Czuje sie znosnie tylko nadal zdarzaja sie randki z porcelana i problemy z kregoslupem (ale to juz przed ciaza mialam myslalam ze zaleczone) pozatym odpukujac niezle.
Nieczuje mojego Maluszka niestety jeszcze ale doczekac sie niemoge a jak u Ciebie?
-
A wlasnie mi sie przypomnialo jakby ktoras byla zainteresowana poduchami Motherhood do w smyku stacjonarnym jest promocja. Ta co ja chce z 169 na cos kolo 130 zl. Ja dzisiaj zamawiam moze kregoslup troche odpocznie, mam tez zamiar zaczac cwiczyc na pilce ale to jak M bedzie w domu bo bezpieczniej.
-
Nicka90 wrote:Tutaj nie chodzi o ten caly ABONAMENT, mnie on serio wisi,mam za co zapłacic stac mnie na niego,ale on mi nie jest do zycia potrzebny i jakos bez niego bylam dlugi czas.Tutaj chodzi o to ,ze teraz akurat zmieniłam konto bo na starym mialam posty których sie nie dalo usunac a nie chcialam ich miec wiec jedyne wyjscie tylko takie bylo. Do pomocy pisałam kilkakrotnie,lecz zero odezwu z ich strony. I proszę mnie tu nie oskarzac o klamstwa i nie wiadomo co jeszcze
Co do usuwania wiadomości to ja kilka razy usunelam swoją wiadomość zanim ktoś się do niej odniósł bo stwierdzalam że w sumie to trochę bez sensu coś napisala
m albo sama już znalazlam odpowiedź najpierw wchodzi się w edytowanie wiadomości i potem można wybrać opcję usuń
A co do zakładania konta to akurat dla mnie takie zachowanie jeśli się nie chce płacić a chce się mieć wszystkie opcje jest spoko. Tylko że wtedy bym pisała że starego konta a nowe miała tylko dla siebie do podgladania ile % minęło itd
Poza tym mamy Nicke na Facebooku więc wiemy z kim piszemy ja już jak tworzyliśmy grupę na fejsie zobaczylam że numerek się zmienił przy nazwie Nicka ale co by nie było napisane dalej to wciąż jest Nicka no nie wiem ja tu nic strasznego mimo wszystko na razie nie widzę.PannaNatalia lubi tę wiadomość
-
hej piękne ja też dziś wizytuję ale jako ostatnia bo mam na 19:30 JUPI nie mogłam się doczekać tego połówkowego USG ja już od 3 dni mam pobudkę o 6 przez sąsiadkę która rozkręca radio bo chyba jest głucha i dodatkowo ma go na ścianie naszej sypialni gdzie mamy głowy z mężem dziś mąż obiecał do niej pójść i mam nadzieję że coś się poprawi. Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziewczyny - czekamy na relacje
-
kruszynka online też są promocje w tym sklepie ja zamawiałam w poniedziałek ale trochę mnie dziwi że dalej jest status "opłacone" a nie wysyłają jeszcze...niby do 2 dni od zamówienia powinni wysłać z tego co pisało na stronie. No ale moze dużo wysyłek przez wyprzedaż mają
kaktus to współczuje problemów z kręgosłupem. Mnie wymioty męczyły jakoś do 16 tyg. i już miałam dość, wiec sobie nie wyobrażam jak Ty sie meczysz nadal
Ja od dwóch dni mam poduche rogala supermami i jest mega wygodna, wiec też polecam kosztuje 95 zł. A piłka to chyba dobry pomysł Mi mama mówi, żebym sobie kupiła za jakiś czas... Co do ćwiczeń to ja sie tak na joge wybieram ze się wybrać nie mogę
Nicka ja się dobrze zastanowiłam na temat tego co napisałam i nie mam zamiaru przepraszać, bo niczego nie żałuję Tak samo jak nie mam zamiarów kasować postów i zakładać nowego konta Po drugie nie ja zaczełam temat, ale pociągnełam go dalej, ktoś inny zwrócił uwagę że znów kombinujesz... i jak widać nie tylko ja to widzę Źle Ci nie życzę, ale nie zamierzam z Tobą rozmawiać nigdy więcej i to wszystko. Gdybyś nie kombinowała to nie byłoby Ci teraz przykro. Dziękuję za uwagę, lecę korzystać ze słonecznego dniaMadlene.:) lubi tę wiadomość