Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No i wywolalam burzę a nie miałam wcale zamiaru. Dla mnie EOT, co miałam powiedziec powiedziałam. Nie zamierzam tez dzielić ludzi na tych z którymi gadam i z ktorym nie - bo to jakaś taka zla energia a ja teraz wyłącznie rzygam tęczą
Tylko zle wrażenie pozostalo niestety.
Aaaaaaa dziewczęta moje mile- JADE!!!!!!! Proszę o kciuki, niech nie dostane opr za przytycie i niech moja mala coreczka pokaze sie dzis ladnie matce
Aaa można mi polowkowe wpisać, zapisalam sie na 16 marcaMania25, megi78, DarkPrincess lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
kamika23 wrote:kruszynka online też są promocje w tym sklepie ja zamawiałam w poniedziałek ale trochę mnie dziwi że dalej jest status "opłacone" a nie wysyłają jeszcze...niby do 2 dni od zamówienia powinni wysłać z tego co pisało na stronie. No ale moze dużo wysyłek przez wyprzedaż mają
Właśnie online widzę,ze są wyprzedaże,tylko zastanawiam się czy stacjonarnie są te same..
Kruszynka5 -
Nicka90 wrote:Kamika, to Ty zaczelas ten temat nie ja. Ja dobrze sie zastanawiam nad tym co pisze, tu nie chodzilo o mnie akurat.
I nie rob ze mnie jakiejs nienormalnej, no sory to nie jest mile, nie znasz mnie a oceniasz to raz a dwa to ze twierdzisz ze ja jestem jakas oszustka to wielka przesada, to raczej do Ciebie powinno byc skierowane pytanie czy sie zastanawiasz nad tym co chcesz napisac, bo obrazanie kogos jest tutaj nie na miejscu. Nikogo tym nie krzywdze,jestem miła na forum, ile moge to pomagam a tu takie cos. Jest mi bardzo przykro z tego powodukamika23 lubi tę wiadomość
-
Mamakejti, dzięki Tobie wylądowałam dziś w cukierni na mini pączusiach
i zjadłam raptem 4, resztą chciałam się podzielić, wyszłam z cukierni, a po drodze sklep z butami. Weszłam, zaczęłam przymierzać, kupiłam of course jedną parę, a jak, wyszłam, po drodze dorgeria i powtórka z rozrywki, w końcu dotarłam do samochodu, wracam do domu i co? W domu okazało się, że zapomniałam pączusiów w sklepie;(( baby brain/kalafiorowatość level hard, proponuję przyznawanie jakiś nagród za takie wyczyny... jak patelnia jest to niech będzie i takie trofeum:
DarkPrincess, lottinka, Anga1989, ajami19, mamakejti, gabi544, asiczka11, megi78, Marciiik, PannaNatalia, Magdaaaaa, Solane, Luz Maria lubią tę wiadomość
-
mamakejti wrote:cookiemonster - good girl! welcome to second, harder, level!
https://www.youtube.com/watch?v=j0LD2GnxmKUmamakejti lubi tę wiadomość
-
lottinka wrote:Dziewczyny pomóżcie mam taki bol kości ogonowej ze najpierw się z siebie smialam, a teraz po dwóch dniach gdzie bol sie nasilil jest micoraz mniej do śmiechu! Trudno wstac, usiąść, położyć, chodzić....no jak paraliyczna kaczka i z wiecznym grymasem bólu kolysze sie z nogi na nogę!!!
Pomoc której oczekuje to 'ja tez tak miałam, przeszlo!' bo jak przejdzie to luz, niech boli. A jak nie przejdzie to chyba sie poddam narkozie całkowitej do porodu
Może przejść ale może zostać do kocnca.
Ja nawet dostalam.sterowanie ma fizjo ale wizyta w kwietniu.
Mam nadzieję że przejdzielottinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycookiemonster wrote:Mamakejti, dzięki Tobie wylądowałam dziś w cukierni na mini pączusiach
i zjadłam raptem 4, resztą chciałam się podzielić, wyszłam z cukierni, a po drodze sklep z butami. Weszłam, zaczęłam przymierzać, kupiłam of course jedną parę, a jak, wyszłam, po drodze dorgeria i powtórka z rozrywki, w końcu dotarłam do samochodu, wracam do domu i co? W domu okazało się, że zapomniałam pączusiów w sklepie;(( baby brain/kalafiorowatość level hard, proponuję przyznawanie jakiś nagród za takie wyczyny... jak patelnia jest to niech będzie i takie trofeum:
Padłam! Bardzo mi się to trofeum podoba
Ja razu pewnego postanowiłam zrobić pomidorową. Poszłam do sklepu i wszystko dumna z siebie kupiłam. Wszystko poza pomidorami...cookiemonster lubi tę wiadomość
-
cookiemonster wrote:Wiesz jakie pierwsze skojarzenie mam po tym co napisałaś? Takie: ( i z góry przepraszam za ten repertuar;)
https://www.youtube.com/watch?v=j0LD2GnxmKU
how much is the fish? lalalalllalalalala
w sumie ciąża t jednak jest trochę state of mind;)cookiemonster lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Zauważyłam, że nasz bobas najaktywniejszy robi się po posiłkach Dziś dało się wyczuć, gdzie ma rączki i nóżki, widać po przekątnej mu póki co najwygodniej. I mężowi pierwszy raz udało się uchwycić kopniaczka, kiedy dotykał brzucha A na obiad dziś u nas paella.