Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz po wizycie i zakupach ( kupiliśmy fotelik do samochodu dla Igorka).
U nas wszystko ok, słyszałam serducho dzidziusia, niestety bez usg ale we wtorek mam połówkowe to jakoś wytrzymam. Pytałam o twardnienie i ból brzucha - mam brać magnez 3 razy dziennie po 2 tabletki, jakby to nie pomogło to dodatkowo wspomóc się nospą jednak nie ma lepszego lekarstwa na twardnienie brzucha jak leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć!
Pomogę mężowi ogarnąć trochę mieszkanie i zastosuję się do zaleceń gin, poleżę i was nadrobię
...wszyscy mają pączki- mam i jamamakejti, Anga1989, Nalunia, kruszynka5, megi78, bulkaasia, DarkPrincess, cookiemonster, Selja, Nicka90, Solane, rosax3, Marzenie27 lubią tę wiadomość
-
Evcik dzieki za info o kości ogonowej dzisiaj tfu tfu lepiej
Jestem juz po wizycie
Mala ma 150g, crl juz nie do zmierzenia, ale ok 10 cm. Szyjka wysoko, zamknieta ciaza wysoka (wysoko nad spojeniem), łożysko wysoko na tylnej ścianie - podobno niemożliwe ze czułam ruchy ale jednocześnie przy takim polozeniu mam poczuć wcześnie. Kurczę no jestem pewna ze czułam...i dokladnie w miejscu gdzie głowica mi jezdzila po brzucholu.
Na twardnienia magnez i oszczędzanie, na bol kości pilka i basen- zamierzam chodzić tylko kurczę w jakim stroju?!
Dziękuję wam za kciuki, zadzialaly!!!Anga1989, Leoparde, Nalunia, cookiemonster, evcikm81, Pikcia, kruszynka5, megi78, bulkaasia, gabi544, mamakejti, DarkPrincess, krolikan, Mania25, Selja, Marzenie27 lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Dziękuję dziewczyny
Stres schodzi, Glowa boli, czuje sie jak po maratonie
Kaktus no właśnie ja tez sie boje.
Mania, ja niestety nie mogę stosować tamponow....bo mam infekcje jestem alergik i niestety wlozone nawet na krotki czas mnie podrażniają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 20:14
-
Ostatnio nawet w aptece widzialam tampony z probiotykami ale i tak uwazam ze infekcje sa mi nipotrzebne wiec dmucham na zimne. Jak ktos niemial z tym problemow to basen jest naprawde super.
A Lottinka wazne tez zeby na pilce cwiczyc z asekuracja kogos podtrzymujacego. -
Kaktus, zacznę! Tylko niech mi szanowny malzonek piłę napompuje i będę wyczyniać cuda wianki
Problem ze często wyjeżdża. Rozloze sobie wtedy jakies materace może jakbym miała zamiar sie Z tej pilki zsunąćPannaNatalia lubi tę wiadomość
-
my już po USG połówkowym, Marysia potwierdzona - nic między nóżkami nie wyrosło Mała waży 380g termin porodu 4 lipiec najważniejsze że cała zdrowa i piękna, ziewała całe USG hehe albo trzymała się za główkę - cudaczek nasz mały
krolikan, DarkPrincess, Mania25, 1kaktus, megi78, cookiemonster, Pikcia, kruszynka5, Anga1989, Leoparde, lottinka, mamakejti, Solane, rosax3, gabi544, Marciiik, PannaNatalia, bulkaasia, evcikm81, Marzenie27, Selja, asiczka11, sisi lubią tę wiadomość
-
Miałam dzisiaj okropny koszmar... Powiem Wam tylko tyle, że tak płakałam w tym śnie, że nikt nie potrafił mnie uspokoić. Takie ogromne łzy mi leciały. Ale chyba przez sen też płakałam bo gdy się obudziłam rano to oczy całe posklejane miałam... Tragedia :'(
-
Anga, trzymaj się - pamiętaj, ze to tylko zły sen, a one się nie sprawdzają!!!
A ja dziś przekraczam granice zakończony tydzień 20, zaczynamy 21.. Równo 50% za nami
Dobrego dnia laseczki!Anga1989, megi78, cookiemonster, Muszka15, Marzenie27, Selja, sisi lubią tę wiadomość
krolikan
-
Dziewczyny co do kalafiorowatosci mózgu to ja czasem tak przekręcanie słowa, że aż sama się z siebie śmieje, a nigdy wcześniej mi się to aż tak nie zdarzało!
Super, że już niektóre z Was po połówkowych, ja już tez nie mogę się doczekać już bym tak chciała żeby dzidek był już z nami, ja z tych bardziej niecierpliwych jestem
Co do boleści pleców i innych to ja tez niestety odczuwam i już nie panikuje tylko uznaje że póki są do wytrzymania to widać tak musi być. Jestem drobnej budowy, bioder barwie wcale no to musi sobie lokator miejsce wybudować ;p
Co do poduch to polecam sklep internetowy supermami ja zakupiłam nie dość ze niedroga to całkiem fajna poduchę
Czy z Was tez tak hmmmm cieknie ? Ja co prawda biorę ciagle luteinę i czasem jakaś globułkę z probiotykiem ale wczoraj momentami to aż się wystraszyłam czy to nie te wycieki wód i wieczorem dotrwałam w aptece testy na wody, i jak zaczęłam testować to upławy się skończyły tak wiec czekam, ale wole dmuchać na zimne ;p -
Czesc
Co u jagus ? Wydaje mi sie ze nie odzywa sie dlugo albo nie widzialam postu.
Co fo snow to ciazowe sa okropne ! Wczoraj z synem ogladalam pokemony a w nocy mi sie snily.. chofzilismy po lesie i gonily nad te osy z pokemonow pizniej nagle znalazlam die nad wisla owinieta spiworem e krzakach bo tam spalam a obok jacys ludzie mili namiot. Uciekalismy przed nimi a jak sie okazalibtobzwykly bezfimny ktiry u mojej babci sobie sniadanie do pracy robil
A o basen to piwiem ze z synem chidzilam cala ciaze. Bez tamponow . Calkiem normalnie. I nigdy nic nie zalapalam. Ale zdarzaja sie kobiety co lapia infekcje. W tej ciazy jeszcze nie bylam ale na pewno w czerwcu pojawie sie na odkrytym by rozluznic mala i poplywac z nia. O ile sily bede miec. I mozliwe ze na kryty pojedziemy w niedziele.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp