X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, która chce rybaczki mamalicious rozmiar 29 ciążowe i długie jeansy gap też ciążowe rozmiar 8 za koszty wysyłki?

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    acha i zarzucam jeszcze jeden temat, własnie zabiłam moją 3 stację parową - Tefala, wcześniej miałam 2 AEG, czy możecie mi coś polecić ? plis, plis!

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Zaloz gb bo pewnie za jakis czas na stale przeniediemy sie do fb i forum zostanie zapomiane..
    Przewaznir wladnie tak bywa jak fb powstaje

Chyba się zapłaczę :( Czytam Was od połowy grudnia, przeżywam wszystko z Wami, czasem nawet coś polubię po tajniaku :P U mnie termin na początek sierpnia, ale buja się między końcem lipca. Będę bardzo zasmucona, bo się zżyłam z Wami, chociaż Wy nic o mnie nie wiecie (Boże, brzmię jak jakiś stalker B)).

Selja, Anga1989, Marciiik, mamakejti, lottinka, gabi544, DarkPrincess, sisi lubią tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Selja Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Chyba się zapłaczę :( Czytam Was od połowy grudnia, przeżywam wszystko z Wami, czasem nawet coś polubię po tajniaku :P U mnie termin na początek sierpnia, ale buja się między końcem lipca. Będę bardzo zasmucona, bo się zżyłam z Wami, chociaż Wy nic o mnie nie wiecie (Boże, brzmię jak jakiś stalker B)).
    Dołącz do nas na fb :)

p19u3e3kwjkqlfv6.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selja wrote:
    Dołącz do nas na fb :)
    Jeśli reszta babeczek nie będzie miała nic przeciwko to chętnie. Pójdę za głosem większości. W innym wypadku nie będę się "wpychać" bo przecież po to przechodzicie na fb, żeby uniknąć takich "stalkerów" jak ja :D

bpz77ab.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another nie marudź :) na pewno nikt nie bedzie miał nic przeciwko ;)

l22nhdgen92nqanl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blood Mary też się już od dawna nie odzywa...

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dużo dziewczyn przestało się udzielać na Lipcówkach :(

l22nhdgen92nqanl.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another na moje mozesz dojsc :)
    Niech cie ktos doda

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 10:59

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeminelo tu kilka fziewczyn dodajac 2-3 posty. Nie tesknie za nimi ale dziewczyny co byly od poczatku mnie martwia. Co u nich i jak i co i gdzie . Mogly by sie ofezwac .

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Dziś piąteczekam. Ange przez Twoje zapiekanki dziś robie je na obiad :).
    Co do uplawow u mnie też masakra oczywiście po amnio przez 2 dni wkrecalam sobie ze to wody, ale szybko wybiła to z głowy.
    Powodzenia dzisiaj na wizytach.
    Kurcze rzeczywiście kilka dziewczyn się od dłuższego czasu nie odzywa oby ich kłopoty minęły I do nas wróciły szczęśliwe.
    Ka od poniedziałku do pracy ufff nie będę tyle myśleć wiadomo o czym.
    Stalker hehehe dobre :D :P.
    Jeszcze raz miłego dnia buziaki

• mamakejti Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megi78 - czyli, że w przyszłym tygodniu masz wyniki? będziemy tu wszystkie kciukasy zaciskać!

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Pikcia Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki :)
    Mam pytanie, które nie daje mi spokoju już od kilku dni - chodzi o ROZSTĘPY. Po pierwszej ciąży mam ich kilka (głównie na brzuchu), i tak się zastanawiam, jak to będzie wyglądało w tej ciąży. Czy pojawią się nowe, czy te "stare" się powiększą i nowych już nie będzie? Smaruję się minimum 2 razy dziennie różnymi specyfikami, żeby jak najlepiej przygotować swoją skórę, ale co z tego będzie? Jeśli wiecie coś na ten temat, czytałyście jakieś artykuły, to będę wdzięczna za odpowiedzi :)

Za wizytujące dziś trzymam kciuki &&&

Megi, za Twoje wyniki również :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 12:48

km5scwa1iu8rlkuf.png

F. <3 III.2019
    M. <3 VII.2017
    K. <3 IV.2006

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    megi78 - czyli, że w przyszłym tygodniu masz wyniki? będziemy tu wszystkie kciukasy zaciskać!
    Tak kochana czwartek lub piątek powinny być. Im bliżej tym większa s....
    Dzięki ze trzymasz kciuki Pikcia ty również.
    Co do rozstępów nie pomogę choć logika mi wskazuje że jak już coś to będą nowe, niestety :(

• Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcóweczki, ja odzywam się rzadko, na bieżąco wiem co u Was :) Czasami moje wypowiedzi jak z choinki wyrwane, ale wybaczcie czasami mam już coś napisać to mała się budzi i dupa blada.
    Pikcia wrote:
    Hej Kobietki :)
    Mam pytanie, które nie daje mi spokoju już od kilku dni - chodzi o ROZSTĘPY. Po pierwszej ciąży mam ich kilka (głównie na brzuchu), i tak się zastanawiam, jak to będzie wyglądało w tej ciąży. Czy pojawią się nowe, czy te "stare" się powiększą i nowych już nie będzie? Smaruję się minimum 2 razy dziennie różnymi specyfikami, żeby jak najlepiej przygotować swoją skórę, ale co z tego będzie? Jeśli wiecie coś na ten temat, czytałyście jakieś artykuły, to będę wdzięczna za odpowiedzi :)
    Też chętnie się dowiem, w pierwszej ciąży smarowałam się codziennie i niestety mimo kremów które miały działaś cuda rozstępy się pojawiły w 9 m-cu :( Jak jeszcze dojdą nowe to nic tylko do końca życia strój jednoczęściowy :D

28whyx8d41olhvnv.png
  • ajami19 Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2017, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również chętnie dowiem się jak to z tymi rozstępami jest. W pierwszej ciąży pod sam koniec pojawiły się na brzuchu. Po porodzie smarowałam bio oil, trochę się rozjaśniły i były ledwo widoczne. Teraz też od 4 miesiąca wcieram w siebie ten bio oil ale nie wiem czy da to jakieś rezultaty. Póki co rozstępy bardzo widoczne nie są, ale brzuch też jeszcze duży nie jest.

• lottinka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another dołączaj i pisz :) my juz teraz więcej piszemy na fb niż tu :)

Chyba mamy podobnie termin! Na kiedy masz i kiedy polowkowe?

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    31 lipiec z USG, a połówkowe 16 marca, czyli 19+5 :)

lottinka lubi tę wiadomość

bpz77ab.png
  • lottinka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm to czemu mamy taka roznice w suwaczkach? Ja mam 30 lipiec om, 31 lipiec usg :) polowkowe tak samo, 16!!!! :))))

Another lubi tę wiadomość

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Jeśli reszta babeczek nie będzie miała nic przeciwko to chętnie. Pójdę za głosem większości. W innym wypadku nie będę się "wpychać" bo przecież po to przechodzicie na fb, żeby uniknąć takich "stalkerów" jak ja :D

Marudzisz jak baba w ciazy :-P :-P :-P witaj wsrod lipcowek :-)

Another lubi tę wiadomość

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
‹‹ 639 640 641 642 643 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ