Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
rosax3 wrote:Zaloz gb bo pewnie za jakis czas na stale przeniediemy sie do fb i forum zostanie zapomiane..
Przewaznir wladnie tak bywa jak fb powstaje
Chyba się zapłaczę Czytam Was od połowy grudnia, przeżywam wszystko z Wami, czasem nawet coś polubię po tajniaku U mnie termin na początek sierpnia, ale buja się między końcem lipca. Będę bardzo zasmucona, bo się zżyłam z Wami, chociaż Wy nic o mnie nie wiecie (Boże, brzmię jak jakiś stalker ).Selja, Anga1989, Marciiik, mamakejti, lottinka, gabi544, DarkPrincess, sisi lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Chyba się zapłaczę Czytam Was od połowy grudnia, przeżywam wszystko z Wami, czasem nawet coś polubię po tajniaku U mnie termin na początek sierpnia, ale buja się między końcem lipca. Będę bardzo zasmucona, bo się zżyłam z Wami, chociaż Wy nic o mnie nie wiecie (Boże, brzmię jak jakiś stalker ).
-
Selja wrote:Dołącz do nas na fb"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
Przeminelo tu kilka fziewczyn dodajac 2-3 posty. Nie tesknie za nimi ale dziewczyny co byly od poczatku mnie martwia. Co u nich i jak i co i gdzie . Mogly by sie ofezwac .
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyHej
Dziś piąteczekam. Ange przez Twoje zapiekanki dziś robie je na obiad .
Co do uplawow u mnie też masakra oczywiście po amnio przez 2 dni wkrecalam sobie ze to wody, ale szybko wybiła to z głowy.
Powodzenia dzisiaj na wizytach.
Kurcze rzeczywiście kilka dziewczyn się od dłuższego czasu nie odzywa oby ich kłopoty minęły I do nas wróciły szczęśliwe.
Ka od poniedziałku do pracy ufff nie będę tyle myśleć wiadomo o czym.
Stalker hehehe dobre .
Jeszcze raz miłego dnia buziaki -
Hej Kobietki
Mam pytanie, które nie daje mi spokoju już od kilku dni - chodzi o ROZSTĘPY. Po pierwszej ciąży mam ich kilka (głównie na brzuchu), i tak się zastanawiam, jak to będzie wyglądało w tej ciąży. Czy pojawią się nowe, czy te "stare" się powiększą i nowych już nie będzie? Smaruję się minimum 2 razy dziennie różnymi specyfikami, żeby jak najlepiej przygotować swoją skórę, ale co z tego będzie? Jeśli wiecie coś na ten temat, czytałyście jakieś artykuły, to będę wdzięczna za odpowiedzi
Za wizytujące dziś trzymam kciuki &&&
Megi, za Twoje wyniki równieżWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 12:48
-
nick nieaktualnymamakejti wrote:megi78 - czyli, że w przyszłym tygodniu masz wyniki? będziemy tu wszystkie kciukasy zaciskać!
Dzięki ze trzymasz kciuki Pikcia ty również.
Co do rozstępów nie pomogę choć logika mi wskazuje że jak już coś to będą nowe, niestety -
Lipcóweczki, ja odzywam się rzadko, na bieżąco wiem co u Was Czasami moje wypowiedzi jak z choinki wyrwane, ale wybaczcie czasami mam już coś napisać to mała się budzi i dupa blada.
Pikcia wrote:Hej Kobietki
Mam pytanie, które nie daje mi spokoju już od kilku dni - chodzi o ROZSTĘPY. Po pierwszej ciąży mam ich kilka (głównie na brzuchu), i tak się zastanawiam, jak to będzie wyglądało w tej ciąży. Czy pojawią się nowe, czy te "stare" się powiększą i nowych już nie będzie? Smaruję się minimum 2 razy dziennie różnymi specyfikami, żeby jak najlepiej przygotować swoją skórę, ale co z tego będzie? Jeśli wiecie coś na ten temat, czytałyście jakieś artykuły, to będę wdzięczna za odpowiedzi
-
Ja również chętnie dowiem się jak to z tymi rozstępami jest. W pierwszej ciąży pod sam koniec pojawiły się na brzuchu. Po porodzie smarowałam bio oil, trochę się rozjaśniły i były ledwo widoczne. Teraz też od 4 miesiąca wcieram w siebie ten bio oil ale nie wiem czy da to jakieś rezultaty. Póki co rozstępy bardzo widoczne nie są, ale brzuch też jeszcze duży nie jest.
-
Another wrote:Jeśli reszta babeczek nie będzie miała nic przeciwko to chętnie. Pójdę za głosem większości. W innym wypadku nie będę się "wpychać" bo przecież po to przechodzicie na fb, żeby uniknąć takich "stalkerów" jak ja
Marudzisz jak baba w ciazy witaj wsrod lipcowekAnother lubi tę wiadomość