Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe No to czuje się powieszona, chociaż przyznam, że to może trochę zdziwić ;p gdybym nie przeczytała gdzieś o tych wodach to pewnie bym sobie takich głupot nie wykręcała hehe a już zaczęłam się powoli zastanawiać czy to nie jakieś popuszczanie moczu Hahah, oj dzieje się w naszych organizmach rewolucja...dzieje
-
Magdaaaaa wrote:Hehe No to czuje się powieszona, chociaż przyznam, że to może trochę zdziwić ;p gdybym nie przeczytała gdzieś o tych wodach to pewnie bym sobie takich głupot nie wykręcała hehe a już zaczęłam się powoli zastanawiać czy to nie jakieś popuszczanie moczu Hahah, oj dzieje się w naszych organizmach rewolucja...dzieje
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax3 No to dziewczyny czuje się uspokojona bo mam dokładnie tak samo ;p czas zaopatrzyć się we wkładki i nosić przy sobie (a miałyśmy zapomnieć na 9 miesięcy o takich rzeczach hihi
A sny tez zauważyłam że są nieco bardziej hmmm.... kreatywne Hahah
Wczoraj z mężem byliśmy na "sztuka kochania" polecammoże nie najlepsze dla tych co maja szlaban na sex bo może trochę wkurzyć ale fajny film i genialna rola boczarskiej
Marciiik lubi tę wiadomość
-
rosax3 wrote:Tez mi sie wydaje ze jest taka mozliwosc ze maluchy tak sie uloza ze z pecherza poleci. Mozliwe ze po prostu popudzczamy delikatnie
No fakt... to ci będzie później... mój dzidziek jest bardzo nisko wiec może i to ma wpływ
A dodam, że czasem tyle razy w ciągu dnia chodzę siusiu, że idzie oszaleć ;p -
nick nieaktualnyHeja
ja też mam problem z ilością śluzu, czasem muszę zmieniać majtki
chyba czas zaopatrzyć się we wkładki bo ciężko funkcjonować.
Gratuluje połówkowychja im bliżej terminu, tym bardziej się denerwuje. Ale na szczęście jadę z mamuśką więc liczę na jakiś maraton po galeriach
Aaaa no i jedzie do mnie paczka z 5.10.15mąż prawie skończył oklejanie komody więc czeka mnie wielkie układanie.
Aha, tak jak mówiłam kiedyś, że jestem straszną maniaczką naturalnych rzeczy itd itd itpprzygotuje Wam liste kosmetyków, proszków, bez parabenów i konserwantów dla maluchów. Tylko muszę ją znaleźć, bo jeszcze przed testowaniem przygotowałam się na wyprawkę. Dużo z babydream jest ok z tego co pamiętam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 09:09
Marzenie27, gabi544, Marciiik lubią tę wiadomość
-
PannaNatalia, podziel sie koniecznie, ale może na fb-będzie łatwiej zapisać :)co do kosmetyków polecam srokao.pl - skarbnica wiedzy, czyli czemu nie kupować ziaji i johnssona
Rosa a jaki strój na basen ubierlas na brzucha, 2 czesciowy? Dziwnie tak na basen w bikinijakimś stylem pływałaś?
monika91 lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Cześć dziewczyny!
U mnie też dość mocne wycieki, z wkładkami chodzę już z miesiąc. Zauważylam, że sa mocniejsze, jeśli towarzyszą temu te wszystkie rozciągania, więc zakładam, że wszystko się tam zmienia i stąd zwiększona ilosć śluzu. Zresztą u gina byłam w takim właśnie dniu i powiedział, że to zupełnie normalne.
Co do basenu - ja pływać nie umiem, ale sa u nas zajęcia w wodzie dla ciężarnych. Nie chodzę właśnie z uwagi na infekcje. Wg mojego gina nie powinno się stosować tamponów w ciąży absolutnie. A ja od zawsze mam skłonności zwłaszcza do grzybic, czasem długa kąpiel powodowała nawrót, więc basenu nie zaryzykuję.
Od trzech dni, odkąd mialam te strasznie bóle kręgosłupa i miednicy, zmienił mi się kształt brzucha, tzn. wyraźnie się zmniejszył i wydłużył, juz nie jest taki wystający, ale za to maluszka czuję kilka razy dziennie i oby tak (tfu tfu tfu) pozostało -
Hej dziewczyny. Bylam wczoraj na warsztatach Bezpieczny Maluch i polecam kazdemu a na pewno przy pierwszej ciazy. Jestem mocno uswiadomiona o fotelikach i poprawnym montażu, jaki powinien być kąt nachylenia itp. Nie wiedzialam ze jak mój brzuch jest w odleglosci mniejszej niż 25 cm od kierownicy to juz nie powinnam prowadzic auta i duzo wiecej.
No i bezcenna wiedza na temat pierwszej pomocy u noworodka i mozliwosc pocwieczenia na lalkach
A w prezencie smoczek
Aaa wchodzi już we mnie panika, na 13 usg polowkowe.Marzenie27, Nicka90, lottinka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja też tak mam ze śluzem, ciągle chodzę z wkładką
też właśnie się zastanawiałam jaki strój na basen, chyba lepiej by było zainwestować w jednoczęściowy :p
Ja mam wrażenie że mi brzuch podniósł się do góry ostatnio i nawet pierwszy raz poczułam jak synio mnie kopnął na wysokości pępka, bo wcześniej to tylko tak nisko. U mnie w ogóle słabo czuć ruchy bo mam łożysko na przedniej ścianie, ale ważne że czuć
PannaNatalia wrzuć listę tych kosmetyków na bbf, bo ja nie mam fejsachociaż może w końcu się zmotywuję żeby założyć przez wzgląd na to żeby do Was dołączyć
-
mamakejti wrote:asiczka11 - wczoraj mój M woła: czy to Ty włożyłaś pieczywo i nóż do pieczywa do lodówki?
Ja ostatnio koszulkę chciałam wrzucić zamiast do kosza na pranie to do śmietnika, ale w ostatniej chwili się opamiętałamale mój M padł ze śmiechu
-
Ja też mam czasem problemy ze sluzem
jednego dnia spokojnie a innego jak nie zdążę założyć wkładki to muszę majtki zmieniać
Co do kalafiorowatosci to wczoraj zbieramy się do ginekologa i miałam w głowie ze muszę coś wziąć z szafki i sięgnęłam po kryminałdopiero Mąż się zdziwił po co biorę książkę
Gratuluję wspaniałych wiadomości na wizytach -
Solane czekamy na relacje z połówkowego:) , my też z mężem idziemy na te warsztaty wkrótce - wydają się być bardzo pomocne
Zaczynamy z małą 21 tydzień ! już bliżej niż dalej jupiMarzenie27 lubi tę wiadomość
-
lottinka wrote:PannaNatalia, podziel sie koniecznie, ale może na fb-będzie łatwiej zapisać :)co do kosmetyków polecam srokao.pl - skarbnica wiedzy, czyli czemu nie kupować ziaji i johnssona
Rosa a jaki strój na basen ubierlas na brzucha, 2 czesciowy? Dziwnie tak na basen w bikinijakimś stylem pływałaś?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Marzenie27 wrote:Hej dziewczyny, ja też tak mam ze śluzem, ciągle chodzę z wkładką
też właśnie się zastanawiałam jaki strój na basen, chyba lepiej by było zainwestować w jednoczęściowy :p
Ja mam wrażenie że mi brzuch podniósł się do góry ostatnio i nawet pierwszy raz poczułam jak synio mnie kopnął na wysokości pępka, bo wcześniej to tylko tak nisko. U mnie w ogóle słabo czuć ruchy bo mam łożysko na przedniej ścianie, ale ważne że czuć
PannaNatalia wrzuć listę tych kosmetyków na bbf, bo ja nie mam fejsachociaż może w końcu się zmotywuję żeby założyć przez wzgląd na to żeby do Was dołączyć
Przewaznir wladnie tak bywa jak fb powstaje
07.11.2012 Julian
Jest tu gdzies gabi ? Wydaje mi sie ze ona tez milczy.. albo nie zauwatylam postow .
Jedyne co o niej wiem ze wszydtko ok bo wpis do pamietnika dodala
07.11.2012 Julian
Co do snów to wczoraj przed wizytą mialam horror snily mi się napierw popsute zęby, a potem wizyta u lekarza ktory mi oświadcza ze nie może mnie dalej prowadzić bo dziecko jest bardzo chore. Na wizytę szlam z cisnieniem 200, jak doktor mi powiedzial, że z synkiem jest wszystko to poczulam jak caly stres odplywa. No i wczoraj wieczorem wpadlam w szal zakupow dla dzidzi i siebie:)
-
Aaaaa i pisalam ze nie ma rozm mojego wozka a wczoraj bylam milo zadkoczona. Z friefrich hugo wychodza 3 sorty i jest jeden z gondola 80cm a na dodatek wozki te produkowane sa w polsce
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp