Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Wyskakuje z łóżka ogarnąć się i biegnę na wizytę. Pewnie znowu okaże się że to standardowe spotkanie z omówieniem wyników i zleceniem kolejnych badań. Na szybkie Usg nawet nie liczę bo moja gin jest powściągliwa w tym temacie.
Połazimy z mężem tez po sklepach dzieciowych w poszukiwaniu fotelika samochodowego dla syna, bo wczoraj w trakcie powrotu do domu marudzil ze mu niewygodnie.
Wczoraj się wkur*iłam na maxa dziewczyny. Odbieralismy od teściów nasze łóżeczko wiklinowe, bo powoli zaczynamy zwozić wszystkie graciki do mieszkania. Sprawdzam materac, a on cały w kociej sierści! Koty teściowej spaly w naszym łóżeczku! No wkurw jak nie wiem co. Jeszcze gdyby te koty były cały czas w domu to jakoś bym to przebolała, ale to przybłędy, nikt nie wie skąd się wzięły i większość czasu spędzają na podwórku! Masakra
Anga1989, DarkPrincess lubią tę wiadomość
-
Hej mamcie
Nie pisałam tutaj wieki, ale dzisiaj chwilka wolnego to myślę a coś naskrobie hihih.
Z wieści u mnie to najważniejsze czekamy na synka, z czego się bardzo cieszę bo mam już córeczkę i fajnie na dokładkę mieć swojego siusiakaImię jeszcze nie wybrane choć ciągle chodzi mi po głowie Miłosz, mąż powoli zaczyna akceptować.
Hmmm i wiecie co, jak mam chłopca w brzuszku to mogę robić zakupy, bo dla dziewczynki wszystko mamW ogóle będę robić wyprzedaż garderoby mojej córci, więc jak by któraś była zainteresowana to wstawię fotki jak to wszystko ogarnę.
Marzenie27, DarkPrincess lubią tę wiadomość
-
Witam i ja sie z rana .
Madlene gratuluje synka
Dtiewczyny trzymam kciuki za wizyty!!
Anga ja takich przeboi z bonprix to nie mialam jeszcze..
Madlene.:) lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Nicka90 wrote:Lottinka,juz dawno nie mialam abonamentu a zmienilam bo musiałam
Ale z Ciebie maruda, bo sie obraze
A jesteśmy na fb to konto mam to same od x lat,zeby nie bylo
Przepraszam Cię bardzo ale co znaczy musiałam zmienić nick ? Dlaczego wszystkim wciskasz taki kit ? Ktoś Ci przystawił broń do głowy że musiałaś ? Nic do Ciebie nie mam, ale ewidentnie coś kręcisz... jeszcze nie spotkałam osoby która by tak zmieniała konta co chwile i sie zapierała że to niby nie z powodu abonamentu....
Witam się w tygodniu 19Moje dziecię wczoraj urządziło sobie niezłą potańcówkę i przez pół dnia obserwowałam jak mi wypycha jakąś część ciała przez brzuch
Dzisiaj rano też powiedział piękne dzień dobry tacie, dając serie kopniaków w dłoń
Junioer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
No u mnie w końcu względnie ze snem nie wliczając głupiego snu o którym nawet nie będę pisała.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
AniaKami no oby cie w końcu wypuścili z tym szwem z tego szpitala
Co do apetytu ja również nie narzekam ale co najciekawsze najbardziej wchodzi mi sok z kiszonej kapusty i ona sama - i proszę się nie śmiać
I jeszcze chodzi za mną sushi tak bardzo bym je zjadła hmmm. -
Ciocie: lottinka, Leoparde i Ewela - trzymam kciuki za dziś i proszę o meldunek po!
Madlene.- t masz dokładnie jak ja pół pokoju ubranek i gadżetów dla dziewczynki, a w brzuszku synek;) powoli nadrabiam zakupowo dla chłopca (no dobra, wcale nie powoli...)
Madlene.:), lottinka lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Leoparde wrote:(...)Sprawdzam materac, a on cały w kociej sierści! Koty teściowej spaly w naszym łóżeczku! No wkurw jak nie wiem co. Jeszcze gdyby te koty były cały czas w domu to jakoś bym to przebolała, ale to przybłędy, nikt nie wie skąd się wzięły i większość czasu spędzają na podwórku! Masakra
Nie ma tego złego... podobno nowe dziecko nowy materacy i dotyczy to łóżeczka, wózka, kołyski.
Ja mam po swoim synku i do wózka chce kupić nowy i do kołyski która dostane po bratanku (a on dostał po innych dzieciach) też na 100% wymienię.
Pomijam kurz i brud, ale głównie chodzi o to ze jest "wygnieciony" po innym dziecku, a podobno lepiej jak każde ma nowy, równy, swój..... coś jak z butami
-
mamakejti wrote:(...)
Madlene.- t masz dokładnie jak ja pół pokoju ubranek i gadżetów dla dziewczynki, a w brzuszku synek;) powoli nadrabiam zakupowo dla chłopca (no dobra, wcale nie powoli...)
To ja mam odwrotnie, cały strych (wyprawę, wyprasowane, ładnie poskładane, w workach próżniowych) ubrania po synku, a w brzuchu córka
No dobra sporo też tam mam po swojej bratanicy która teraz ma 2 latka, i pewnie też cześć uniwersalnych wiec jak to wszytsko zdejmie to tydzień będę segregować i potem zdecyduje co dokupić. Bo napewno coś ładnego, nowego będę chciała kupić....ale to pewnie koniec kwietnia początek maja.
Madlene.:) lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj spać nie mogłam co pisałam wcześniej.. ale później jeszcze drzemka mi się przytrafila
Trzymam kciuki za wszystkich oczywiście &&
A my dzisiaj wchodzimy w 18 tydz. (17+0)Jejku czyli zaczęłam dzisiaj 5 miesiąc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 09:31
sisi lubi tę wiadomość
Kruszynka5 -
mamakejti wrote:Ciocie: lottinka, Leoparde i Ewela - trzymam kciuki za dziś i proszę o meldunek po!
-
Dzień dobry
Kciuki za Wasze wizyty zacisniete! Wszystko będzie ok napewno
AniaKami współczuję stresu, że tak się to wszystko przeciąga. Ehh strasznie utknąc w szpitalu gdy bliscy nie mogą odwiedzać. Ale byle do celu :*
Ja tam z jedzeniem nie mam problemu (o zgrozo)! Więc czasem ciężko nad sobą zapanować
Nasz dzidź też wczoraj dawał takie popisy że szok. Czekałam z tel w ręce żeby nagrać filmik ale słabo widaćA brzuch skakał
-
Paula ja też próbowałam wczoraj nagrać i nawet ja coś tam widzę na tym filmie ale to dlatego ze wiem gdzie patrzeć
mąż nie widział, ale dobrze że czuje pod ręką
ja też jem jak szalona i wszystko co widzę prawieale chyba dużo nie przytyłam...moja mało dokładna waga wskazuje 49,5...jestem ciekawa co pokaże elektroniczna za tydzien
Waga przed ciążą 46 kg