Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Wyskakuje z łóżka ogarnąć się i biegnę na wizytę. Pewnie znowu okaże się że to standardowe spotkanie z omówieniem wyników i zleceniem kolejnych badań. Na szybkie Usg nawet nie liczę bo moja gin jest powściągliwa w tym temacie.
Połazimy z mężem tez po sklepach dzieciowych w poszukiwaniu fotelika samochodowego dla syna, bo wczoraj w trakcie powrotu do domu marudzil ze mu niewygodnie.
Wczoraj się wkur*iłam na maxa dziewczyny. Odbieralismy od teściów nasze łóżeczko wiklinowe, bo powoli zaczynamy zwozić wszystkie graciki do mieszkania. Sprawdzam materac, a on cały w kociej sierści! Koty teściowej spaly w naszym łóżeczku! No wkurw jak nie wiem co. Jeszcze gdyby te koty były cały czas w domu to jakoś bym to przebolała, ale to przybłędy, nikt nie wie skąd się wzięły i większość czasu spędzają na podwórku! Masakra
Anga1989, DarkPrincess lubią tę wiadomość
-
Hej mamcie
Nie pisałam tutaj wieki, ale dzisiaj chwilka wolnego to myślę a coś naskrobie hihih.
Z wieści u mnie to najważniejsze czekamy na synka, z czego się bardzo cieszę bo mam już córeczkę i fajnie na dokładkę mieć swojego siusiaka Imię jeszcze nie wybrane choć ciągle chodzi mi po głowie Miłosz, mąż powoli zaczyna akceptować.
Hmmm i wiecie co, jak mam chłopca w brzuszku to mogę robić zakupy, bo dla dziewczynki wszystko mam W ogóle będę robić wyprzedaż garderoby mojej córci, więc jak by któraś była zainteresowana to wstawię fotki jak to wszystko ogarnę.
Marzenie27, DarkPrincess lubią tę wiadomość
-
Witam i ja sie z rana .
Madlene gratuluje synka
Dtiewczyny trzymam kciuki za wizyty!!
Anga ja takich przeboi z bonprix to nie mialam jeszcze..
Madlene.:) lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Nicka90 wrote:Lottinka,juz dawno nie mialam abonamentu a zmienilam bo musiałam Ale z Ciebie maruda, bo sie obraze
A jesteśmy na fb to konto mam to same od x lat,zeby nie bylo
Przepraszam Cię bardzo ale co znaczy musiałam zmienić nick ? Dlaczego wszystkim wciskasz taki kit ? Ktoś Ci przystawił broń do głowy że musiałaś ? Nic do Ciebie nie mam, ale ewidentnie coś kręcisz... jeszcze nie spotkałam osoby która by tak zmieniała konta co chwile i sie zapierała że to niby nie z powodu abonamentu....
Witam się w tygodniu 19 Moje dziecię wczoraj urządziło sobie niezłą potańcówkę i przez pół dnia obserwowałam jak mi wypycha jakąś część ciała przez brzuch Dzisiaj rano też powiedział piękne dzień dobry tacie, dając serie kopniaków w dłońJunioer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
No u mnie w końcu względnie ze snem nie wliczając głupiego snu o którym nawet nie będę pisała.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
AniaKami no oby cie w końcu wypuścili z tym szwem z tego szpitala
Co do apetytu ja również nie narzekam ale co najciekawsze najbardziej wchodzi mi sok z kiszonej kapusty i ona sama - i proszę się nie śmiać
I jeszcze chodzi za mną sushi tak bardzo bym je zjadła hmmm. -
Ciocie: lottinka, Leoparde i Ewela - trzymam kciuki za dziś i proszę o meldunek po!
Madlene. - t masz dokładnie jak ja pół pokoju ubranek i gadżetów dla dziewczynki, a w brzuszku synek;) powoli nadrabiam zakupowo dla chłopca (no dobra, wcale nie powoli...)
Madlene.:), lottinka lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Leoparde wrote:(...)Sprawdzam materac, a on cały w kociej sierści! Koty teściowej spaly w naszym łóżeczku! No wkurw jak nie wiem co. Jeszcze gdyby te koty były cały czas w domu to jakoś bym to przebolała, ale to przybłędy, nikt nie wie skąd się wzięły i większość czasu spędzają na podwórku! Masakra
Nie ma tego złego... podobno nowe dziecko nowy materacy i dotyczy to łóżeczka, wózka, kołyski.
Ja mam po swoim synku i do wózka chce kupić nowy i do kołyski która dostane po bratanku (a on dostał po innych dzieciach) też na 100% wymienię.
Pomijam kurz i brud, ale głównie chodzi o to ze jest "wygnieciony" po innym dziecku, a podobno lepiej jak każde ma nowy, równy, swój..... coś jak z butami
-
mamakejti wrote:(...)
Madlene. - t masz dokładnie jak ja pół pokoju ubranek i gadżetów dla dziewczynki, a w brzuszku synek;) powoli nadrabiam zakupowo dla chłopca (no dobra, wcale nie powoli...)
To ja mam odwrotnie, cały strych (wyprawę, wyprasowane, ładnie poskładane, w workach próżniowych) ubrania po synku, a w brzuchu córka
No dobra sporo też tam mam po swojej bratanicy która teraz ma 2 latka, i pewnie też cześć uniwersalnych wiec jak to wszytsko zdejmie to tydzień będę segregować i potem zdecyduje co dokupić. Bo napewno coś ładnego, nowego będę chciała kupić ....ale to pewnie koniec kwietnia początek maja.Madlene.:) lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj spać nie mogłam co pisałam wcześniej.. ale później jeszcze drzemka mi się przytrafila
Trzymam kciuki za wszystkich oczywiście &&
A my dzisiaj wchodzimy w 18 tydz. (17+0) Jejku czyli zaczęłam dzisiaj 5 miesiącWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 09:31
sisi lubi tę wiadomość
Kruszynka5 -
mamakejti wrote:Ciocie: lottinka, Leoparde i Ewela - trzymam kciuki za dziś i proszę o meldunek po!
Madlene. - t masz dokładnie jak ja pół pokoju ubranek i gadżetów dla dziewczynki, a w brzuszku synek;) powoli nadrabiam zakupowo dla chłopca (no dobra, wcale nie powoli...) -
Dzień dobry
Kciuki za Wasze wizyty zacisniete! Wszystko będzie ok napewno
AniaKami współczuję stresu, że tak się to wszystko przeciąga. Ehh strasznie utknąc w szpitalu gdy bliscy nie mogą odwiedzać. Ale byle do celu :*
Ja tam z jedzeniem nie mam problemu (o zgrozo)! Więc czasem ciężko nad sobą zapanować
Nasz dzidź też wczoraj dawał takie popisy że szok. Czekałam z tel w ręce żeby nagrać filmik ale słabo widać A brzuch skakał
-
Paula ja też próbowałam wczoraj nagrać i nawet ja coś tam widzę na tym filmie ale to dlatego ze wiem gdzie patrzeć mąż nie widział, ale dobrze że czuje pod ręką
ja też jem jak szalona i wszystko co widzę prawie ale chyba dużo nie przytyłam...moja mało dokładna waga wskazuje 49,5...jestem ciekawa co pokaże elektroniczna za tydzien Waga przed ciążą 46 kg