X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

Wyskakuje z łóżka ogarnąć się i biegnę na wizytę. Pewnie znowu okaże się że to standardowe spotkanie z omówieniem wyników i zleceniem kolejnych badań. Na szybkie Usg nawet nie liczę bo moja gin jest powściągliwa w tym temacie.

Połazimy z mężem tez po sklepach dzieciowych w poszukiwaniu fotelika samochodowego dla syna, bo wczoraj w trakcie powrotu do domu marudzil ze mu niewygodnie.

Wczoraj się wkur*iłam na maxa dziewczyny. Odbieralismy od teściów nasze łóżeczko wiklinowe, bo powoli zaczynamy zwozić wszystkie graciki do mieszkania. Sprawdzam materac, a on cały w kociej sierści! Koty teściowej spaly w naszym łóżeczku! No wkurw jak nie wiem co. Jeszcze gdyby te koty były cały czas w domu to jakoś bym to przebolała, ale to przybłędy, nikt nie wie skąd się wzięły i większość czasu spędzają na podwórku! Masakra

Anga1989, DarkPrincess lubią tę wiadomość

• Nicka90 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2017, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 12:56

km5smg7ypbbal4gr.png
  • Ewela35 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2017, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny pozdrawiam z łóżeczka dzisiaj na urlopie a o 16 wizyta. Dzisiaj mialam taki wstrętny sen dotyczący maluszka, ze mam strasznego stresa przed wizytą. Trzymajcie kciuki za nas.

w4sqyx8d5t3hk7tg.png
  • Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamcie :)
    Nie pisałam tutaj wieki, ale dzisiaj chwilka wolnego to myślę a coś naskrobie hihih.
    Z wieści u mnie to najważniejsze czekamy na synka, z czego się bardzo cieszę bo mam już córeczkę i fajnie na dokładkę mieć swojego siusiaka :D Imię jeszcze nie wybrane choć ciągle chodzi mi po głowie Miłosz, mąż powoli zaczyna akceptować.

Hmmm i wiecie co, jak mam chłopca w brzuszku to mogę robić zakupy, bo dla dziewczynki wszystko mam :) W ogóle będę robić wyprzedaż garderoby mojej córci, więc jak by któraś była zainteresowana to wstawię fotki jak to wszystko ogarnę.

Marzenie27, DarkPrincess lubią tę wiadomość

28whyx8d41olhvnv.png
  • lottinka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Madlene, gratulacje!!! :) myślę ze jak wstawisz tu jakieś dziewczynskie slodziaki to wiele z nas sie na co skusi :)

Madlene.:) lubi tę wiadomość

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja sie z rana .
    Madlene gratuluje synka <3
    Dtiewczyny trzymam kciuki za wizyty!!
    Anga ja takich przeboi z bonprix to nie mialam jeszcze..

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicka90 wrote:
    Lottinka,juz dawno nie mialam abonamentu a zmienilam bo musiałam :) Ale z Ciebie maruda, bo sie obraze :P
    A jesteśmy na fb to konto mam to same od x lat,zeby nie bylo :P

Przepraszam Cię bardzo ale co znaczy musiałam zmienić nick ? Dlaczego wszystkim wciskasz taki kit ? Ktoś Ci przystawił broń do głowy że musiałaś ? Nic do Ciebie nie mam, ale ewidentnie coś kręcisz... jeszcze nie spotkałam osoby która by tak zmieniała konta co chwile i sie zapierała że to niby nie z powodu abonamentu....

Witam się w tygodniu 19 :) Moje dziecię wczoraj urządziło sobie niezłą potańcówkę i przez pół dnia obserwowałam jak mi wypycha jakąś część ciała przez brzuch ;) Dzisiaj rano też powiedział piękne dzień dobry tacie, dając serie kopniaków w dłoń <3

Junioer lubi tę wiadomość

ckaidqk34aroni5a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    No u mnie w końcu względnie ze snem nie wliczając głupiego snu o którym nawet nie będę pisała.
    Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
    AniaKami no oby cie w końcu wypuścili z tym szwem z tego szpitala :)
    Co do apetytu ja również nie narzekam ale co najciekawsze najbardziej wchodzi mi sok z kiszonej kapusty i ona sama - i proszę się nie śmiać :D :D :P
    I jeszcze chodzi za mną sushi tak bardzo bym je zjadła hmmm.

• mamakejti Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciocie: lottinka, Leoparde i Ewela - trzymam kciuki za dziś i proszę o meldunek po!

Madlene.;) - t masz dokładnie jak ja pół pokoju ubranek i gadżetów dla dziewczynki, a w brzuszku synek;) powoli nadrabiam zakupowo dla chłopca (no dobra, wcale nie powoli...)

Madlene.:), lottinka lubią tę wiadomość

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Luz Maria Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2017, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leoparde wrote:
    (...)Sprawdzam materac, a on cały w kociej sierści! Koty teściowej spaly w naszym łóżeczku! No wkurw jak nie wiem co. Jeszcze gdyby te koty były cały czas w domu to jakoś bym to przebolała, ale to przybłędy, nikt nie wie skąd się wzięły i większość czasu spędzają na podwórku! Masakra

Nie ma tego złego... podobno nowe dziecko nowy materacy i dotyczy to łóżeczka, wózka, kołyski.
    Ja mam po swoim synku i do wózka chce kupić nowy i do kołyski która dostane po bratanku (a on dostał po innych dzieciach) też na 100% wymienię.

Pomijam kurz i brud, ale głównie chodzi o to ze jest "wygnieciony" po innym dziecku, a podobno lepiej jak każde ma nowy, równy, swój..... coś jak z butami :-)

• Luz Maria Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2017, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    (...)
    Madlene.;) - t masz dokładnie jak ja pół pokoju ubranek i gadżetów dla dziewczynki, a w brzuszku synek;) powoli nadrabiam zakupowo dla chłopca (no dobra, wcale nie powoli...)

To ja mam odwrotnie, cały strych (wyprawę, wyprasowane, ładnie poskładane, w workach próżniowych) ubrania po synku, a w brzuchu córka :-)

No dobra sporo też tam mam po swojej bratanicy która teraz ma 2 latka, i pewnie też cześć uniwersalnych wiec jak to wszytsko zdejmie to tydzień będę segregować i potem zdecyduje co dokupić. Bo napewno coś ładnego, nowego będę chciała kupić :-)....ale to pewnie koniec kwietnia początek maja.

• bulkaasia Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Kciuki za wszystkie dziś wizytujące i czekam na same dobre wieści!!!

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • Nicka90 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 12:56

km5smg7ypbbal4gr.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o nie nie nie kochana....wybacz ale jak chcesz się wytłumaczyć to się tłumacz tutaj do wszystkich dziewczyn, bo z takiej wielkiej grupy osób tylko Ty robisz jakieś przekręty z kontami. Zaproszenia od Ciebie nie mam zamiaru przyjąć

ckaidqk34aroni5a.png
  • kruszynka5 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj spać nie mogłam co pisałam wcześniej.. ale później jeszcze drzemka mi się przytrafila ;)

Trzymam kciuki za wszystkich oczywiście &&

A my dzisiaj wchodzimy w 18 tydz. (17+0) :) Jejku czyli zaczęłam dzisiaj 5 miesiąc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 09:31

sisi lubi tę wiadomość

3jgx43r8kbrl47x9.png

Kruszynka5
  • Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Ciocie: lottinka, Leoparde i Ewela - trzymam kciuki za dziś i proszę o meldunek po!

Jak się dowiedziałam tak ruszyłam w zakupowe tango. Bodziaków na pierwszym miesiąc mam pod dostatkiem. Teraz ciągle coś kupuje :d Ciężko się powstrzymać hihih...

28whyx8d41olhvnv.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)

Kciuki za Wasze wizyty zacisniete! Wszystko będzie ok napewno :)

AniaKami współczuję stresu, że tak się to wszystko przeciąga. Ehh strasznie utknąc w szpitalu gdy bliscy nie mogą odwiedzać. Ale byle do celu :*

Ja tam z jedzeniem nie mam problemu (o zgrozo)! Więc czasem ciężko nad sobą zapanować :/

Nasz dzidź też wczoraj dawał takie popisy że szok. Czekałam z tel w ręce żeby nagrać filmik ale słabo widać :P A brzuch skakał :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Nicka90 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2017, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 12:57

km5smg7ypbbal4gr.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ja też próbowałam wczoraj nagrać i nawet ja coś tam widzę na tym filmie ale to dlatego ze wiem gdzie patrzeć :P mąż nie widział, ale dobrze że czuje pod ręką :D

ja też jem jak szalona i wszystko co widzę prawie :P ale chyba dużo nie przytyłam...moja mało dokładna waga wskazuje 49,5...jestem ciekawa co pokaże elektroniczna za tydzien :) Waga przed ciążą 46 kg :P

ckaidqk34aroni5a.png
  • Nicka90 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2017, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 12:57

km5smg7ypbbal4gr.png
‹‹ 634 635 636 637 638 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ