Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
DarkPrincess, to ja pytałam o Etiaxil Ja kiedyś używałam, bo zwykłe antyperspiranty nie działają. W ciąży nie stosuję, ale od kilku dni mam taki problem, że już nie wiem, jak sobie z tym poradzić Zapytam mojego gina, co on na ten temat myśli. Bo jak teraz mam taki porblem, to aż się boję, co będzie, jak się cieplej zrobi...
DarkPrincess lubi tę wiadomość
-
Pikcia wrote:DarkPrincess, to ja pytałam o Etiaxil Ja kiedyś używałam, bo zwykłe antyperspiranty nie działają. W ciąży nie stosuję, ale od kilku dni mam taki problem, że już nie wiem, jak sobie z tym poradzić Zapytam mojego gina, co on na ten temat myśli. Bo jak teraz mam taki porblem, to aż się boję, co będzie, jak się cieplej zrobi...
Doskonale Cię rozumiem i też obawiam się lata a nawet wiosny, tym bardziej że na koniec maja moja chrzesnica ma komunię. Wtedy już będzie ciepło plus dojdzie stresik więc może być problem. Daj znać jak się czegoś dowiesz, bo ja mojej gin nawet nie będę się pytać. Ostatnio pytałam o nospe to mi ją odradzila twierdząc że zanim zacznie działać to ból brzucha mi już zdąży przejść. -
Co do pocenia, poczucia gorąca teraz zimą itd. to ja zimą nigdy go nie odczuwam, poza tym niskie ciśnienie powoduje, że wieczorem często bluza mi nie wystarczy i muszę na siebie nałożyć taki roboczy szlafrok, żeby było mi ciepło...
Ale czytałam, że na tym etapie to normalne, że możemy czuć się tak bardzo rozgrzane. Nie wiem, kiedy to mija czy się utrzymuje całą ciążę, czy nie. Ale samo doznanie jest książkowe.monika91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrobie naleśniki z serem i truskawkami, zapiekane w bitej śmietanie, ciul, będę grubasem ale ''przecież to nie ja żre, tylko pan fasolka ''
Mania25, megi78, Pikcia, DarkPrincess, Marciiik, mamakejti, cookiemonster, krolikan, lottinka, Marzenie27 lubią tę wiadomość
-
PannaNatalia wrote:robie naleśniki z serem i truskawkami, zapiekane w bitej śmietanie, ciul, będę grubasem ale ''przecież to nie ja żre, tylko pan fasolka ''
tja, ja wciągnęłam... rosół, pierogi ruskie i godny kawałek tortu Pavlovej......
ale "przecież to nie ja żre, tylko pan fasolka "
lottinka, Marzenie27 lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:tja, ja wciągnęłam... rosół, pierogi ruskie i godny kawałek tortu Pavlovej......
ale "przecież to nie ja żre, tylko pan fasolka "mamakejti lubi tę wiadomość
-
PannaNatalia wrote:robie naleśniki z serem i truskawkami, zapiekane w bitej śmietanie, ciul, będę grubasem ale ''przecież to nie ja żre, tylko pan fasolka ''
-
PannaNatalia lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
cookiemonster wrote:Aaa, zapomniałam Ci wczoraj napisać, że serdecznie zapraszamy na kawę, ale zapowiedz się to właśnie Pavlovą zrobię, bo to ulubiony deser w rodzinie:))
Dziękuję Kochana;) ja Pavlovą uwielbiam....
a za chwilę w ramach rozpasania będe robiła to:
http://www.mojewypieki.com/przepis/paczki-na-serku-homogenizowanymcookiemonster, krolikan lubią tę wiadomość
-
Do tej pory, jak Was czytam, to się martwiłam, że ja ciągle nie czuję ruchów mojej dzidzi... Już nie mówiąc o tym, że zwyczajnie zazdroszczę..
No ale zapytałam siostrę i moją mamę.. One zaczynały czuć jakoś po połowie ciąży - 21, 22 tydzień.. więc to u nas może zwyczajnie rodzinne... a szkoda..krolikan
-
u mnie gilgotki były wczoraj!!!! zaraz się najem lodów, bo wczoraj po lodach tak wariowała
krolikan nie martw się, 21 tydzień to już zaraz u CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 17:39
Everything you need will come to you at the perfect time
-
A ja niby najedzona ale przeglądałam instagram... I Mojewypieki umieściły plastry jabłka w cieście naleśnikowym z cynamonem... I ciągle fantazjuje o tym. Jeszcze trochę i idę je robić razem z kwestią smaku dają takie zdjęcia ze od razu ślinka cieknie...
Krolikan piszą ze w pierwszej ciąży właśnie koło 20 tygodnia więc spokojnie już niedługo
Lottinka super!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 17:51
-
No i stało się, zażeram własnie pączki, a że mój M jest fit to gardzi, więc muszę sprostać sama z córcią.....
są genialne, banalne w wykonaniu, nie da sie ich spieprzyć.....Marciiik, cookiemonster lubią tę wiadomość
-
mamakejti wrote:No i stało się, zażeram własnie pączki, a że mój M jest fit to gardzi, więc muszę sprostać sama z córcią.....
są genialne, banalne w wykonaniu, nie da sie ich spieprzyć.....
Ja właśnie zjadłam całą paczkę pierniczków;p aż mi niedobrze;p -
Dziewczyny pomóżcie mam taki bol kości ogonowej ze najpierw się z siebie smialam, a teraz po dwóch dniach gdzie bol sie nasilil jest micoraz mniej do śmiechu! Trudno wstac, usiąść, położyć, chodzić....no jak paraliyczna kaczka i z wiecznym grymasem bólu kolysze sie z nogi na nogę!!!
Pomoc której oczekuje to 'ja tez tak miałam, przeszlo!' bo jak przejdzie to luz, niech boli. A jak nie przejdzie to chyba sie poddam narkozie całkowitej do poroduEverything you need will come to you at the perfect time