Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
lottinka wrote:Nalunia, jak Ci przyjdą materiały to wstaw proszę!
Hej brzuchatki:) My też dziś wizytujemy ale u gina prowadzącego
przyszłą mi pierwsza paczuszka z materiałami od projektbawelna.pl i jestem mega mega zadowolona - w gratisie dostałam 0,5mb bawełny elastycznej w angry birds Zamówiłam wróżki, ptaszki w klatce - bawełna premium, wielorybki - tkanina muślinowa (cudna delikatnie lejąca) i 2 metry minky gwiazdki kremowy - wydaje mi się że jeszcze grubszy od minky w groszki 380g - super w piątek jeszcze jedna paczuszka większa
Anga1989, DarkPrincess, Jaguś_7810, megi78, mamakejti, Luz Maria lubią tę wiadomość
-
Po lewej stronie lekko bawełna przebija wzorem ale to normalne, a minky gładki jeśli o to chodzi super jakość - dużo lepsze i delikatniejsze od zwykłej bawełny, a no i w ogóle nic nie czuć i nic nie śmierdzi.
-
Jaguś_7810 wrote:Tak jakoś cisza od ostatnich dni się tutaj porobiła ...
Nie sądzicie dziewczyny ?
Trzymam kciuki za wizytujące dziś, jutro :*
My wizyta w czwartek- połówkowe . Wkońcu się zobaczymy.
Miałam wam pisać... U mnie ruchy pojawiły się 18+5 i są praktycznie od tego dnia codziennie, raz mniejsze raz większe , ale co najważniejsze mąż też je wyczuwa i nagrywam nawet filmiki bo na brzuszku już widać fale hahaha Super uczucie, naprawdę !!!Jaguś_7810 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Alimak wrote:Nalunia śliczne a powiedz mi jeśli będziesz robiła jakieś kocyki to z jakimś wypełnieniem?
-
Jaguś_7810 wrote:Jeszcze jakbym wiedziała jak się nazywa grupa to byłoby całkiem spoko "lottinka" miała mi napisać w prywatnej, ale coś cisza jest
Sama nie znajdziesz, bo grupa jest tajna i nie widać jej w wynikach wyszukiwania. Napisz do Angi, ma admina i Cię zaprosiAnga1989 lubi tę wiadomość
-
Alimak wrote:Tak właśnie też zaczęłam się nad tym zastanawiać czy by nie uszyć, nigdy tego nie robiłam ale o zszyciu bawełny z bambusem nie pomyślałam, dobry pomysł
A to wypełnienie to się tak luzem robi czy jest jakiś sposób żeby się w środku potem nie przemieszczało?
Próbuj na pewno Ci sie spodoba )))Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 16:13
Alimak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja zauważyłam falujący brzuch upiekłam i zjadłam mleczną kanapkę chyba mu smakuje bo grandzi na potęgę. Rany, aż się popłakałam
Anga1989, Jaguś_7810, cookiemonster, megi78, Muszka15, Nalunia, mamakejti, Another, bulkaasia, Maria91, sisi, rosax3 lubią tę wiadomość
-
Panna NAtalia poproszę przepis na tą pyszną mleczną kanapkę!!
-
Uffff, przylazłam do domu;) zahaczyłam o cukiernię z koleżanką, bo Młody zażyczył sobie stefankę...
u nas wszystko ok, tzn. serducho zapitala 140/min, wymiary o tydzień do przodu, tym razem lekarz nie podał wagi, póki co oddycha z ulgą jutro wizyta u prowadzącej profesorci, opierdziel zbiorę za niskie żelazo....
a za tydzień usg w ramach weryfikacji;) u innego lekarza
no to teraz Leoparde zdaje relacjęlottinka, cookiemonster, megi78, Muszka15, krolikan, Anga1989, Nalunia, Alimak, sisi, Solane lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."