Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Mamusie
Wpadam tylko na chwilkę, żeby się przywitać i zaraz uciekam do lekarza
Sporo nas dzisiaj wizytuje, więc za wszystkie mocno trzymam kciuki &&& bulkaasia, za Ciebie podwójnie Musi być dobrze!
bulkaasia lubi tę wiadomość
-
PannaNatalia wrote:Pewnie mogłabym pojechać koleżankę z zagrożeniem wezwali na komisję. Jedyne nad czym się zastanawiam to to, czy zgłosić im, że jutro mnie nie ma, w poniedziałek też mnie nie ma itd, bo wtedy mam wizyty. Może mój lekarz mi w końcu da paragon, przecież z wszystkiego muszę się teraz spowiadać.
Tak, ZUS płaci do 20 pracowników, dlatego mówie, że ONI jeszcze mi nie wypłacili. Księgowa powiedziała, że celowo odwlekają i często tak robią. Często też kontrolują te z 1 i te z 2, nie ma reguły.
Ja też nigdy nie byłam na l4, a pracuje już prawie 4 lata
PannaNatalia serio przedzwoń do nich, nie będziesz musiała się zastanawiać, co robić. Będziesz miała jasną sytuację. I w razie czego możesz zapisać imię i nazwisko osoby, z którą rozmawiałaś i godzinę z datą połączenia, żebyś w razie gdyby ww przyszłości ktoś się czepiał, to miała podkładkę. W infoliniach nagrywają rozmowy prawdopodobnie, a w inspektoratach chyba nie. -
PannaNatalia wrote:Mamokejti, dziś się nie stresuj przecież dopiero jutro będziesz miała konsultacje, helloooł?
No tak, ale jak coś wyjdzie w praniu to się dzisiaj okaże....
a za tydzień juz sobie drugie usg zamówiłam u innego lekarza, bo zaufanie jest dobre, ale kontrola lepsza;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:bulkaasia - kciuki zaciśnięte, pazury wbijają się w skórę jest dobrze, schładzaj tego Piccolo, czy co Wy tam w London pijecie bezalko....
rosax3 - zamieściłam filmik na fb specjalnie dla Ciebie (bo od niemieckiego uzytkownika), zauroczył mnie
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyOrbitka wrote:A co do kontroli z zusu .ja prowadzę własną działalność i od kwietnia idę na zwolnienie.czy któraś ma podobną sytuację ??i czy jak będę na zwolnieniu to muszę przebywać w domu ??
Zadbaj, żeby w kodzie wpisali 2. Wtedy możesz wychodzić, ale w razie kontroli, a Twojej nieobecności, musisz im udowodnić, że byłaś np. w sklepie albo aptece i przedstawić paragon.
Kaktus, ta wizyta nie będzie wpisana bo jest u innego lekarza ale w razie czego na usg będzie data z godziną.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 10:57
-
Orbitka wrote:A co do kontroli z zusu .ja prowadzę własną działalność i od kwietnia idę na zwolnienie.czy któraś ma podobną sytuację ??i czy jak będę na zwolnieniu to muszę przebywać w domu ??
-
Orbitka wrote:A co do kontroli z zusu .ja prowadzę własną działalność i od kwietnia idę na zwolnienie.czy któraś ma podobną sytuację ??i czy jak będę na zwolnieniu to muszę przebywać w domu ??
Jak będziesz miała kod 2 to możesz poza udowodnieniem że byłaś w aptece, na badaniach albo w sklepie po podstawowe produkty możesz podać,że byłaś na spacerze, a każdy lekarz wpisze Ci w zaleceniach dotlenianie siebie i Dziecka.PannaNatalia, Selja lubią tę wiadomość
-
Kruszynka teraz pomyślałam, możesz zrobić też coś z rybek:
Pstrąga pieczonego w folii a w środku masło i koperek, albo do środka wkładasz kapustę kiszoną.
Łososia: Pieczesz w folii fileta przyprawiasz solą pieprzem koprem a na to układam kilka plasterków cytryny i zapiekasz w folii aluminiowej.
Już wiem co dzisiaj będzie u mnie na obiadkruszynka5 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak jakoś cisza od ostatnich dni się tutaj porobiła ...
Nie sądzicie dziewczyny ?
Trzymam kciuki za wizytujące dziś, jutro :*
My wizyta w czwartek- połówkowe . Wkońcu się zobaczymy.
Miałam wam pisać... U mnie ruchy pojawiły się 18+5 i są praktycznie od tego dnia codziennie, raz mniejsze raz większe , ale co najważniejsze mąż też je wyczuwa i nagrywam nawet filmiki bo na brzuszku już widać fale hahaha Super uczucie, naprawdę !!!DarkPrincess, sisi lubią tę wiadomość
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie