Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZDROWY SYN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzięki za wsparcie Kocham was dziś kocham cały świat ))))))))Nalunia, lipa, Selja, DarkPrincess, mamakejti, Leoparde, Nicka90, gabi544, lottinka, evcikm81, monika91, Muszka15, Solane, Magdaaaaa, sisi, Mania25, kruszynka5, Kattty, Pikcia, bulkaasia, PannaNatalia, asiczka11, Another, Alimak, DTEM, cookiemonster, Junioer, Marciiik, Paula55 lubią tę wiadomość
-
MEGI wiedziałam wiedziałam!!!!!!!!!!!!!! super a teraz pączuś
megi78 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
megi78 wrote:ZDROWY SYN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzięki za wsparcie Kocham was dziś kocham cały świat ))))))))
MEGI!! SUPER, FANTASTYCZNIE!!
Ale przecież mu ty wszystkie wiedziałyśmy, że będzie dobrze!!!!megi78 lubi tę wiadomość
krolikan
-
megi78 wrote:ZDROWY SYN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzięki za wsparcie Kocham was dziś kocham cały świat ))))))))
Megi super wiesci!! A akurat pod suwaczkiem masz napisane, ze dziecko odczuwa Twoje emocje, wiec dzisiaj oboje na pewno w fantastycznych humorachmegi78 lubi tę wiadomość
-
kruszynka5 wrote:A który kolor najbardziej Ci się podoba
Megi wiedziałam że wszystko będzie dobrze. Tak samo dobrze będzie i BulkaasiiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 12:39
megi78 lubi tę wiadomość
-
Tina85 wrote:Najpierw miałam 3cm, potem cudownie urosła do 5cm a na ostatniej wizycie okazało sie, ze jednak 2.5cm no i zobaczymy co bedzie za tydzien, ale jak to lekarz określił szału nie ma!
-
1kaktus wrote:Slyszalam juz wersje ze brat bedzie nazywal sie Gorge (brat swinki Pepy) ale Spangebob to przebija ale to musi byc super z tymi kolysankami!!! Cudnego masz Synusia no ja wczoraj tlumaczylam 3 latce ile razy jeszcze musi spac zanim sie pojawi Nasz Dzidzius i usluszalam ze musze teraz jesc ciasteczka i zelki zeby Dzidzius duzy rosl
Niech rośnie zdrowo maleństwo i super, że córka dba i troszczy się o mamusie tak jak umie
-
lipa wrote:I co, Leżysz? Czy żyjesz normalnie, tylko oszczędnie?
Staram sie oszczędzać, ale mam w domu jeszcze dwuletniego synka, wiec nie zawsze jest to mozliwe. Lezec plackiem lekarz mi nie kazał, wiec mam nadzieje ze taki oszczędniejszy tryb życia wystarczy, chociaż nie bede ściemniać- martwi mnie to cholernie.
Wlasnie urodziny małego zbliżają sie wielkimi krokami (marzec) i musze zrobic imprezę na 18 osób i tak sie zastanawiam jak to zrobic, zeby sie nie narobiclipa lubi tę wiadomość
-
Tina85 wrote:Staram sie oszczędzać, ale mam w domu jeszcze dwuletniego synka, wiec nie zawsze jest to mozliwe. Lezec plackiem lekarz mi nie kazał, wiec mam nadzieje ze taki oszczędniejszy tryb życia wystarczy, chociaż nie bede ściemniać- martwi mnie to cholernie.
Wlasnie urodziny małego zbliżają sie wielkimi krokami (marzec) i musze zrobic imprezę na 18 osób i tak sie zastanawiam jak to zrobic, zeby sie nie narobic
Mnie to czeka w maju..zamierzam po prostu wynająć bawialnię, bo będą dzieci, tort zamówię i jakieś słodkości do kawy/herbaty, w tym roku po prostu nie mam siły na gotowanie i pieczenie, sprzątanie przed i po...."nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Leoparde wrote:Dzieci są fantastyczne
Niech rośnie zdrowo maleństwo i super, że córka dba i troszczy się o mamusie tak jak umie
Ta 3 latka czeka na kuzyna Michas bedzie moim pierwszym Dzieckiem mamy jednego Aniolka w niebie. Ale fakt Dzieci sa cudne
Tina dbaj o siebie i byleby spokojnie!!!
Megi cudowne wiadomosci na inne nieczekalismy!!! -
Tina85 wrote:Staram sie oszczędzać, ale mam w domu jeszcze dwuletniego synka, wiec nie zawsze jest to mozliwe. Lezec plackiem lekarz mi nie kazał, wiec mam nadzieje ze taki oszczędniejszy tryb życia wystarczy, chociaż nie bede ściemniać- martwi mnie to cholernie.
Wlasnie urodziny małego zbliżają sie wielkimi krokami (marzec) i musze zrobic imprezę na 18 osób i tak sie zastanawiam jak to zrobic, zeby sie nie narobic
-
1kaktus wrote:Ta 3 latka czeka na kuzyna Michas bedzie moim pierwszym Dzieckiem mamy jednego Aniolka w niebie. Ale fakt Dzieci sa cudne
Tina dbaj o siebie i byleby spokojnie!!!
Megi cudowne wiadomosci na inne nieczekalismy!!!
-
No wlasnie juz sie nad tym zastanawiałam, ale to raczej nie przejdzie. Moi rodzice, teściowie i trójka mojego i męża rodzeństwa z dziećmi przyjada z różnych miast- cześć z nich na pewno zostanie u nas na noc, wiec nie moge ich trzymać bez obiadu cały dzien gdyby wszyscy byli na miejscu to zdecydowanie wybrałabym sale i ewentualnie ciasto i kawa dla dorosłych, a tak musze cos kombinować. Na pewno mamę zaangażuje do pomocy- albo przyjedzie dzien wczesniej i cos mi ogarnie albo przywiezie juz gotowe ze soba. Tak szczerze mówiąc to nie mam na to za bardzo ochoty, ale mały jest juz podekscytowany, ze beda dzieci, prezenty i balony juz nawet tort sobie wybrał ze strażą pożarna wiec matka sie musi spiąć i jakos to ogarnac
Moja młodzież wlasnie zasnęła a sąsiadka z góry zaczela grać na pianinie...grrr... mam nadzieje, ze mi do nie obudzi!