X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :-)
    http://static.pokazywarka.pl/a/n/d/e2cb555e08a4c1ffca91daf9a889cdbf_orig.jpg

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2017, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZDROWY SYN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzięki za wsparcie :) Kocham was dziś kocham cały świat :)))))))))

Nalunia, lipa, Selja, DarkPrincess, mamakejti, Leoparde, Nicka90, gabi544, lottinka, evcikm81, monika91, Muszka15, Solane, Magdaaaaa, sisi, Mania25, kruszynka5, Kattty, Pikcia, bulkaasia, PannaNatalia, asiczka11, Another, Alimak, DTEM, cookiemonster, Junioer, Marciiik, Paula55 lubią tę wiadomość

• Nalunia Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MEGI wiedziałam wiedziałam!!!!!!!!!!!!!! super :) a teraz pączuś :D

megi78 lubi tę wiadomość

[img][/img]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jest pączuś już będzie trzeci dzisiaj ale co tam skoro browarka nie można :)

PannaNatalia lubi tę wiadomość

• Tina85 Ekspertka

Wysłany: 23 lutego 2017, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lipa wrote:
    A jaka masz szyjke? Bo nie mogę znaleźć posta.

Najpierw miałam 3cm, potem cudownie urosła do 5cm a na ostatniej wizycie okazało sie, ze jednak 2.5cm no i zobaczymy co bedzie za tydzien, ale jak to lekarz określił szału nie ma!

• krolikan Ekspertka

Wysłany: 23 lutego 2017, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megi78 wrote:

MEGI!! SUPER, FANTASTYCZNIE!! :)

Ale przecież mu ty wszystkie wiedziałyśmy, że będzie dobrze!!!! :)

megi78 lubi tę wiadomość

krolikan

0d1yyx8di6bri9tp.png
    w57vqqmzbhaj93vv.png
  • Tina85 Ekspertka

Wysłany: 23 lutego 2017, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megi78 wrote:

Megi super wiesci!! A akurat pod suwaczkiem masz napisane, ze dziecko odczuwa Twoje emocje, wiec dzisiaj oboje na pewno w fantastycznych humorach :)

megi78 lubi tę wiadomość

• Selja Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kruszynka5 wrote:
    A który kolor najbardziej Ci się podoba :)
    Chyba 20lb czyli szary. Fotelik weźmiemy czerwony ;) już bym chciała go zamawiać ale nie ma to sensu poczekamy do kwietnia.

Megi wiedziałam że wszystko będzie dobrze. Tak samo dobrze będzie i Bulkaasii <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 12:39

megi78 lubi tę wiadomość

p19u3e3kwjkqlfv6.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megi78 wrote:

Zajebiście, gratuluję!!!!!!!! cudownie!

megi78 lubi tę wiadomość

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Ewela35 Ekspertka

Wysłany: 23 lutego 2017, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi super wieści gratuluje synka!!!!

megi78 lubi tę wiadomość

w4sqyx8d5t3hk7tg.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megi78 wrote:

Cudowna wiadomość!!! Cieszę się ogromnie!

megi78 lubi tę wiadomość

• lipa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tina85 wrote:
    Najpierw miałam 3cm, potem cudownie urosła do 5cm a na ostatniej wizycie okazało sie, ze jednak 2.5cm no i zobaczymy co bedzie za tydzien, ale jak to lekarz określił szału nie ma!
    I co, Leżysz? Czy żyjesz normalnie, tylko oszczędnie?

age.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1kaktus wrote:
    Slyszalam juz wersje ze brat bedzie nazywal sie Gorge (brat swinki Pepy) ale Spangebob to przebija :) ale to musi byc super z tymi kolysankami!!! Cudnego masz Synusia :-) no ja wczoraj tlumaczylam 3 latce ile razy jeszcze musi spac zanim sie pojawi Nasz Dzidzius i usluszalam ze musze teraz jesc ciasteczka i zelki zeby Dzidzius duzy rosl :-)
    Dzieci są fantastyczne <3
    Niech rośnie zdrowo maleństwo i super, że córka dba i troszczy się o mamusie tak jak umie ;-)

• Tina85 Ekspertka

Wysłany: 23 lutego 2017, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lipa wrote:
    I co, Leżysz? Czy żyjesz normalnie, tylko oszczędnie?

Staram sie oszczędzać, ale mam w domu jeszcze dwuletniego synka, wiec nie zawsze jest to mozliwe. Lezec plackiem lekarz mi nie kazał, wiec mam nadzieje ze taki oszczędniejszy tryb życia wystarczy, chociaż nie bede ściemniać- martwi mnie to cholernie.

Wlasnie urodziny małego zbliżają sie wielkimi krokami (marzec) i musze zrobic imprezę na 18 osób i tak sie zastanawiam jak to zrobic, zeby sie nie narobic :)

lipa lubi tę wiadomość

• mamakejti Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tina85 wrote:
    Staram sie oszczędzać, ale mam w domu jeszcze dwuletniego synka, wiec nie zawsze jest to mozliwe. Lezec plackiem lekarz mi nie kazał, wiec mam nadzieje ze taki oszczędniejszy tryb życia wystarczy, chociaż nie bede ściemniać- martwi mnie to cholernie.

Wlasnie urodziny małego zbliżają sie wielkimi krokami (marzec) i musze zrobic imprezę na 18 osób i tak sie zastanawiam jak to zrobic, zeby sie nie narobic :)

Mnie to czeka w maju..zamierzam po prostu wynająć bawialnię, bo będą dzieci, tort zamówię i jakieś słodkości do kawy/herbaty, w tym roku po prostu nie mam siły na gotowanie i pieczenie, sprzątanie przed i po....

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leoparde wrote:
    Dzieci są fantastyczne <3
    Niech rośnie zdrowo maleństwo i super, że córka dba i troszczy się o mamusie tak jak umie ;-)

Ta 3 latka czeka na kuzyna :-) Michas bedzie moim pierwszym Dzieckiem mamy jednego Aniolka w niebie. Ale fakt Dzieci sa cudne :-)

Tina dbaj o siebie i byleby spokojnie!!!

Megi cudowne wiadomosci na inne nieczekalismy!!!

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • lipa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tina85 wrote:

no właśnie. Może jakąś sala zabaw? Szkoda twojej energii i nerwów. A dzieci też będą na pewno zachwycone

age.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1kaktus wrote:
    Ta 3 latka czeka na kuzyna :-) Michas bedzie moim pierwszym Dzieckiem mamy jednego Aniolka w niebie. Ale fakt Dzieci sa cudne :-)

Tina dbaj o siebie i byleby spokojnie!!!

Megi cudowne wiadomosci na inne nieczekalismy!!!
    Oj przepraszam, gdzieś nie połączyłam wątków.

• Solane Ekspertka

Wysłany: 23 lutego 2017, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megi78 wrote:

Wierzylam ze tak bedzie. Bardzo sie ciesze :)

megi78 lubi tę wiadomość

w57v9n73n742fstj.png
  • Tina85 Ekspertka

Wysłany: 23 lutego 2017, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie juz sie nad tym zastanawiałam, ale to raczej nie przejdzie. Moi rodzice, teściowie i trójka mojego i męża rodzeństwa z dziećmi przyjada z różnych miast- cześć z nich na pewno zostanie u nas na noc, wiec nie moge ich trzymać bez obiadu cały dzien :) gdyby wszyscy byli na miejscu to zdecydowanie wybrałabym sale i ewentualnie ciasto i kawa dla dorosłych, a tak musze cos kombinować. Na pewno mamę zaangażuje do pomocy- albo przyjedzie dzien wczesniej i cos mi ogarnie albo przywiezie juz gotowe ze soba. Tak szczerze mówiąc to nie mam na to za bardzo ochoty, ale mały jest juz podekscytowany, ze beda dzieci, prezenty i balony :) juz nawet tort sobie wybrał ze strażą pożarna wiec matka sie musi spiąć i jakos to ogarnac ;)

Moja młodzież wlasnie zasnęła a sąsiadka z góry zaczela grać na pianinie...grrr... mam nadzieje, ze mi do nie obudzi!

‹‹ 660 661 662 663 664 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ