Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tina85 wrote:Najpierw miałam 3cm, potem cudownie urosła do 5cm a na ostatniej wizycie okazało sie, ze jednak 2.5cm no i zobaczymy co bedzie za tydzien, ale jak to lekarz określił szału nie ma!
Teraz wiem,że długa i twarda. Lekarz Wam zawsze te szyjke mierzy? Mi tak w cm to jeszcze nielipa lubi tę wiadomość
Córeczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
mamakejti wrote:Dzień dobry!
ja znów o brzasku, bo spać nie mogę....widocznie taką mam przypadłość ciążową, w zamian za to, ze nie rzygałam;)
Bardzo dobrego dnia Wam życzę!
Witaj w klubie bo ja od 5 nie śpię plus kilka pobudek w nocy.
Poza tym dzien dobry dziewczyny.
Trzymam kciuki za wizytujace dzisiaj i czekam na relacje
Milego piatku
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Dziś pomiomo, że za oknem deszcz i wiatr ja witam się z wami z uśmiechem .
No i żebyście nie czuły się samotne mamakejti i Ange ja również od piątej oczy jak 5 złotych.
Muszę w poniedziałek do Lidla
Miłego dnia dziewczyny ja już przy kawce w pracy -
Dzień dobry
Druga noc z rzędu przespana w całości, nawet na siku nie musiałam wstawać
Za to wczoraj wieczorem tak mnie bolały pachwiny i kość łonowa, że nie mogłam chodzić ani się z boku na bok obrócić. Po nocy przeszło.
Szukam na necie ciekawych ciuszków dla dziewczynki i jest ciężko. Mam wrażenie ze wszystko jest takie oklepane...
Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj i czekam na relacje
Miłego dnia
-
Ale z Was dziewczyny ranne ptaszki.Ja gdyby nie to ze to pracy muszę wstac to spalabym do poludnia. Śpię jak zabita,budzę się tylko kiedy zorientuje sie ze śpię na brzuchu.Właśnie próbuje sie obudzic w pracy ale jeszcze tydzien i wybieram się na dłuższy wypoczynek:)
-
jednataka wrote:Tina,mam nadzieję, że Cię pociesze. W ciazy z córką również miałam 2,5 cm szyjki. Mój lekarz nic mi nie mowil nt temat, urodziłam o czasie, do końca uprawialam sport i byłam bardzo aktywna fizycznie. Właściwie to miałam cc w 40tc i nie było śladu,że szyjka się do czegoś szykuje
Teraz wiem,że długa i twarda. Lekarz Wam zawsze te szyjke mierzy? Mi tak w cm to jeszcze nie
Dzięki!! Lubię takie historie Ja mocno wierze, ze tak wlasnie bedzie! Mam zamiar donosić do tego skończonego 37 tyg a potem juz moge smialo rodzic, albo dać sie pokroić
U mnie szyjkę pierwszy raz zmierzył koło 15 tyg bo zauważył, ze jest dość krótka i potem juz na każdej wizycie. Najgorsze jest to, ze cały czas jej wymiar sie zmienia, wiem, ze to zależy od pomiarów, ale gdyby cały czas miała te 3cm byłabym spokojniejsza, a ona mi warjuje. W poprzedniej ciazy (prowadzona w Uk) nikt mi szyjki przez cała ciąże nie mierzył, a jeszcze cholera przy porodzie nie chciała sie otworzyć i położne mówiły ze chyba jest ze stali, wiec mam nadzieje, ze cos jej z tych właściwości zostało
-
1kaktus wrote:To podaj pizze i zrob zdjecie tesciowej
Oj kusisz troche rozrywki mi sie w ciazy należy
Te danie jednogarnkowe to super pomysł ( teściowej tez by sie nie spodobał ) mam nawet takiego słów cookera, z ktorego wychodzi pyszne mięsko! Bede cos kombinować
-
Alimak wrote:Dziewczyny powiem Wam, że mnie przerażacie hehe, macie powybierane już wózki, foteliki, łóżeczka.. ja jeszcze nawet o niczym nie myślę w sumie to raczej ja siebie sama bardziej przerażam
A powiedzcie, wybieracie fotelik dopiero jak już macie wybrany konkretny wózek na oku? Bo o ile dobrze kojarzę to nie każdy fotelik pasuje do stelaża wózka potem?
Lottinka pochwal się też tutaj chustą jak już dostaniesz
Spokojnie mamy czas. Ja jestem w tym samym tyg co ty i tez jeszcze nie mam oprócz podusi do spania i w przyszłości karmienia nic.... jedynie troszkę podejrzane w internetach co tam bym chciała być może.... -
Alimak, Magdaaaaa ja też jeszcze nic nie mam wybranego - większość wózków mi się nie podoba, chciałabym taki, który jest lekki i nieźle sprawdza się w terenie i żeby spacerówka miała kubełkowe siedzisko. A gondola nie może być taką plastikową wanienką, bo na lato, to niepraktyczne. A taki wózek chyba nie istnieje (albo kosztuje bardzo dużo).
Pocieszam się, że jest jeszcze czas.
Do soboty w Kielcach trwają targi Kids Time, gdzie wystawia się większość producentów wózków i innych sprzętów dla dzieci - jutro się chyba wybiorę. -
Aha, w środę miałam usg połówkowe - młoda ma prawie 25 cm i waży 370 gram ma wielkie stopy - 3,5 cm
Jaguś_7810, mamakejti, Anga1989, Nicka90, rosax3, Marciiik, kruszynka5, bulkaasia, Pikcia, sisi, megi78, Nalunia, Alimak, Selja, DarkPrincess, Solane, asiczka11, Kalia lubią tę wiadomość
-
megi78 wrote:Dzień dobry
Dziś pomiomo, że za oknem deszcz i wiatr ja witam się z wami z uśmiechem .
No i żebyście nie czuły się samotne mamakejti i Ange ja również od piątej oczy jak 5 złotych.
Muszę w poniedziałek do Lidla
Miłego dnia dziewczyny ja już przy kawce w pracy
Megi - teraz to banan nie będzie Ci schodził do lipca z twarzy;) nawet podczas akcji porodowej;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Kobietki a jaka posciel do lozeczka kupujecie ? Ja sie zastanawiam czy isc do sklepu kupic czy zamowic. Chodzi o kolderke i poduszke. Ja wiem ze wiekszosc z was od razu w lato jej nie uzyje ale pytam na przyszlosc
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Odliczam do wizyty ^^
To juz tylko 3 dni do polowkowych!
Ajjjj i musialam termin na po poludniu wziac by stary ze mna poszedl no i ide na 15.50 ! Pierwszy raz tak pozno. Zawsze byly wizyty z rana
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Junioer wrote:Alimak, Magdaaaaa ja też jeszcze nic nie mam wybranego - większość wózków mi się nie podoba, chciałabym taki, który jest lekki i nieźle sprawdza się w terenie i żeby spacerówka miała kubełkowe siedzisko. A gondola nie może być taką plastikową wanienką, bo na lato, to niepraktyczne. A taki wózek chyba nie istnieje (albo kosztuje bardzo dużo).
Pocieszam się, że jest jeszcze czas.
Do soboty w Kielcach trwają targi Kids Time, gdzie wystawia się większość producentów wózków i innych sprzętów dla dzieci - jutro się chyba wybiorę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 09:28