Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Megi,gratki raz jeszcze!
Ja dowiozlam paczki,zjadlam juz troche chruscikow...i uwaga-wypilam pierwsza bezkofeinowa kawe od kilku mcy,szalu nie bylo,nadal srednio mi podeszla ale chcialam sprobowac skoro bylam w mojej ulubionej kawiarni...
Polazilam troche i brzus jak skalka,normalne...wiec teraz odpoczywam...
megi78 lubi tę wiadomość
-
Leoparde wrote:Oj przepraszam, gdzieś nie połączyłam wątków.
Alez ja sie wcale niegniewam moglam jasno napisac ale powaga z jaka mi tlumaczyla do mam jesc powalala juz niemowiac o tym jak mi tlumaczyla co to jest pepowina -
Tina ale pizzz na dowoz to tez obiad wszyscy to zrozumieja a przynajmniej powinni. A sniadanie po imprezie to tez wszystko na stol i kazdy bieze co chce. Nieprzemeczaj sie tylko tym za bardzo!!! Mozna zrobic bezoslugowe posilki a posprzatac pewnie Mama Ci pomoze Maz pewnie tez wiec na spokojnie. Dasz rade byleby podejsc na spokojnie.
lipa lubi tę wiadomość
-
1kaktus wrote:Tina ale pizzz na dowoz to tez obiad wszyscy to zrozumieja a przynajmniej powinni. A sniadanie po imprezie to tez wszystko na stol i kazdy bieze co chce. Nieprzemeczaj sie tylko tym za bardzo!!! Mozna zrobic bezoslugowe posilki a posprzatac pewnie Mama Ci pomoze Maz pewnie tez wiec na spokojnie. Dasz rade byleby podejsc na spokojnie.
Hehe chciałabym zobaczyc minę mojej teściowy jak jej serwuje pizzę na obiad Mama mi na pewno pomoze, a jeszcze mam w planie podejść szwagierkę, zeby zaproponowała zrobienie ciasta, bo super piecze, no i oczywiscie sprzątanie zostawiam mężowi tak wiec narazie moje planowanie ogranicza sie do wymyślania co by tu komu wcisnąć do zrobienia :plipa lubi tę wiadomość
-
Tina85 wrote:Hehe chciałabym zobaczyc minę mojej teściowy jak jej serwuje pizzę na obiad Mama mi na pewno pomoze, a jeszcze mam w planie podejść szwagierkę, zeby zaproponowała zrobienie ciasta, bo super piecze, no i oczywiscie sprzątanie zostawiam mężowi tak wiec narazie moje planowanie ogranicza sie do wymyślania co by tu komu wcisnąć do zrobienia :p
No i prawidłowo.. Logistyka jest najważniejsza
krolikan
-
tina zrób jednogarnkowy obiad typu slow cook - mięsko, warzywa, passata pomidorowa + przyprawy podsmażyć i bach do piekarnika na 130-150 st na 3-4h, do tego tylko ryż dziki lub ziemniaczkiz piekarnika, świeża sałata i będzie super, nie musisz stać przy garnkach tylko wszystko robi się w piekarniku
-
kruszynka5 wrote:Selja wrote:Chyba 20lb czyli szary. Fotelik weźmiemy czerwony już bym chciała go zamawiać ale nie ma to sensu poczekamy do kwietnia.
Z białym stelażem? No nam pan powiedział,ze do 8 tyg.się czeka..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 15:32
-
Selja wrote:Tak z białym stelażem. Mam powiedzieli że od 5 do 8 tygodni. Podobno firmy się w ten sposób zabezpieczają na wypadek dużej ilości zamówień a czasami wózki przychodzą po 2 tygodniach. Nie chce za wcześnie zamawiać żeby nie tracić miejsca w mieszkaniu. Muszę jeszcze zorganizować pokój Gosi więc nie chciałabym wrzucać tam wózka
No znajomi tak zamowili pozniej i Mala soe urodzila wczesniej a wozkq niebylo. Ja jednak nastawiam sie na te 8 tyg. Tymbardziej po marcowych targach. Zamowimy go w kwietniu.Selja lubi tę wiadomość
-
Nalunia wrote:tina zrób jednogarnkowy obiad typu slow cook - mięsko, warzywa, passata pomidorowa + przyprawy podsmażyć i bach do piekarnika na 130-150 st na 3-4h, do tego tylko ryż dziki lub ziemniaczkiz piekarnika, świeża sałata i będzie super, nie musisz stać przy garnkach tylko wszystko robi się w piekarniku
Uwielbiam dania jadnogarnkowe pycha -
Tina85 wrote:Hehe chciałabym zobaczyc minę mojej teściowy jak jej serwuje pizzę na obiad Mama mi na pewno pomoze, a jeszcze mam w planie podejść szwagierkę, zeby zaproponowała zrobienie ciasta, bo super piecze, no i oczywiscie sprzątanie zostawiam mężowi tak wiec narazie moje planowanie ogranicza sie do wymyślania co by tu komu wcisnąć do zrobienia :p
To podaj pizze i zrob zdjecie tesciowejNalunia lubi tę wiadomość
-
Alimak fotelik można zamontować niemalże do każdego wózka - wystarczy dokupić adaptery musisz się zastanowić czy bejbi będzie z wami dużo jeździło, krótkie czy długie trasy no i budżet jaki chcesz przeznaczyć. Jeśli wiesz że fotelik będziesz potrzebowała tylko żeby małe przejechało drogę dom-sklep sporadycznie to myślę że nie ma co przepłacać za najlepsze. U nas mała będzie robiła długie trasy więc inne parametry bierzemy pod uwagę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 19:04
-
PiKi o rany ale pech! przypomnij sobie gdzie ją ostatnio mialas, może jeszcze się znajdzie... Ja ostatnio moją 'zgubilam' w męża samochodzie - może Twoja też gdzieś jest w podobny sposób skitrana?
PiKi lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ed5afdf2486.jpg
Nasze 418gram szczescia '! Synuś ;*Muszka15, 1kaktus, kruszynka5, Alimak, Nalunia, krolikan, Xatu, monika91, mamakejti, Leoparde, tubispl, Mania25, Marciiik, bulkaasia, gabi544, sisi, DarkPrincess, Solane lubią tę wiadomość
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Alimak wrote:Dziewczyny powiem Wam, że mnie przerażacie hehe, macie powybierane już wózki, foteliki, łóżeczka.. ja jeszcze nawet o niczym nie myślę w sumie to raczej ja siebie sama bardziej przerażam
A powiedzcie, wybieracie fotelik dopiero jak już macie wybrany konkretny wózek na oku? Bo o ile dobrze kojarzę to nie każdy fotelik pasuje do stelaża wózka potem?
Lottinka pochwal się też tutaj chustą jak już dostaniesz
Praktycznie do kazdego chyba mozna kupic adaptery a te znane foteliki maja dostepne apatery do wiekszosci wozkow. -
Mądra ja chciałam zrobić sok i powrzucalam do wyciskarki mandarynki i jabłka ze skórką i co i efekt taki ze od tej mandarynkowej skórki sok okropnie gorzki...tylko małego łyczka wzięłam i od razu aż pluc się chciało a fuj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 21:57
Kruszynka5