Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tina85 wrote:Oj kusisz troche rozrywki mi sie w ciazy należy
Te danie jednogarnkowe to super pomysł ( teściowej tez by sie nie spodobał ) mam nawet takiego słów cookera, z ktorego wychodzi pyszne mięsko! Bede cos kombinować
Jak Tobie sie podoba to je zrob a tesciowa sie nieprzejmuj. To Ty i Dziecio jestescir teraz wazne a w dbiu urodzin Twoje drugie Dziecko a nie tesciowa. A takie dania jednogarnkowe sa wypasione. Pycha poprostu -
Ewela35 wrote:Jeju Junioer dzieki za info o targach to jutro po lekarzu zamiast wybierac plytki i panele jedziemy ogladac wózki. U mnie dzisiaj rowno połowa ciąży:) A
-
Hej dzisiaj super się wyspałam, tzn.jakaś tam pobudka była i raz siusiu nad ranem
Jeszcze mam 2 tyg.do polowkowych.. czy Wy też tak schizowalyscie,myslalyscie itp..zwariować mozna.. wcześniej ze 3 dni poczulam jakies puk,teraz od dwóch dni cisza, jedynie wczoraj przed snem i teraz coś jakby burczenie w brzuchu,przelewanie się, mam nadzieje,ze to moja Dzidzia
Kruszynka5 -
nick nieaktualnyCześć Dziewuszki
Przepraszam za milczenie, u nas wszystko w porządku, w sensie ciąży, ale miałam kipisz rodzinny i nie chciałam psuć Wam pozytywnego nastawienia.
gratuluję wspaniałych wieści po połówkowych
Megi - wiedziałam że takie będą wyniki !
czy tylko ja mam tak późno połówkowe? dopiero w czwartek i to będzie 21+6
Ja miałam taakie ambitne plany na dziś - sprzątanie piwnicy, a dziś rano wstałam z kaszlem i strasznym katarem, aż mi oczy łzawią od niego. Więc mleko z czosnkiem, syropek z cebuli już się kisi i trochę poleguję
Miłego dnia Kochane dziewczuszki.
P.S. Ja też chcę na facebooka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 09:57
Jaguś_7810, asiczka11 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, żeby dołączyć do FB, to musicie zaprosić do przyjaciółek Angę, Marię91, albo Manię25 ( bo one mają uprawnienia admina na FB) i potem w prywatnej wiadomości się wymienicie danymi FB i zostaniecie dołączone do grupy.
Serdecznie zapraszamykrolikan
-
Junioer wrote:To targi branżowe (wstęp dla osób ze sklepów/hurtowni) - możesz zarejestrować się na ich stronie (rejestracja zwiedzających), kod dostępu KT2017 i bilet przyślą Ci mailem. Może na miejscu tez będzie można bilet kupić, ale na wszelki wypadek ja się zarejestrowałam wczesniej. I bilet za darmo przysłali.
-
Ewela35 wrote:Mam pytanko czy ta rejestracja zwiedzajacych jest na stronie targow?bo nie moge znaleźć tej rejestracji
Teraz zobaczyłam, że chyba nie ma już możliwości rejestracji, chyba dlatego, że targi już trwają. Najlepiej chyba zadzwonić fo nich i zapytać, czy będzie możliwość wejścia w sobotę - żeby nie jechać na darmo.
-
Junioer wrote:Teraz zobaczyłam, że chyba nie ma już możliwości rejestracji, chyba dlatego, że targi już trwają. Najlepiej chyba zadzwonić fo nich i zapytać, czy będzie możliwość wejścia w sobotę - żeby nie jechać na darmo.
-
nick nieaktualnymamakejti wrote:Megi - teraz to banan nie będzie Ci schodził do lipca z twarzy;) nawet podczas akcji porodowej;)
Obejrzałam w gazetce ten szybkowar i wygląda dobrze W poniedziałek robię akcję -
Ewela35 wrote:A ja sie tak napalilam ale jest napisane ze jest mozliwosc wejscia po wypelnieniu formularza rejestracyjnego i pozostawieniu pieczątki firmowej a moj M prowadzi firme wiec dzis sprobujmy ja juz z pracy się zwolnilam
Ja też właśnie na firmę się rejestrowałam. Daj znać, czy Ci się podobało Ja jutro jadę dopiero. Podobno ogromne te targi, wszystkie hale zajęte.
-
nick nieaktualnyGabi co do połówkowych nie jesteś sama ja miałam mieć 03.03 ale, że 02.03 mam na echo serducha młodego to połówkowe przeniesione na 10.03. Od amnio nic nie wiem, ale wierzę, że wszystko ok szczególnie, że ruchliwy koleszka wczoraj nawet mój mąż miał przyjemność poczucia ruchów i był przeszczęśliwy.
gabi544 lubi tę wiadomość
-
Junioer wrote:Mam nadzieję, że się uda
Ja też właśnie na firmę się rejestrowałam. Daj znać, czy Ci się podobało Ja jutro jadę dopiero. Podobno ogromne te targi, wszystkie hale zajęte. -
Ewela35 wrote:Dzięki za info dam znac czy nam się udało. Liczę na mojego M ze to załatwi pozytywnie:) a ty jestes z Kielc?
Mieszkam pod Częstochową, do Kielc mam jakieś 120 km - ale wolę się raz przejechać i zobaczyć wszystkie wózki na miejscu, niż krążyć między Krakowem, Katowicami i Warszawą - a tu na miejscu akurat nie ma takich jak bym chciała - chociaż w Częstochowie to zagłębie wózkowe, większość polskich producentów jest stąd. -
gabi544 wrote:Cześć Dziewuszki
Przepraszam za milczenie, u nas wszystko w porządku, w sensie ciąży, ale miałam kipisz rodzinny i nie chciałam psuć Wam pozytywnego nastawienia.
gratuluję wspaniałych wieści po połówkowych
Megi - wiedziałam że takie będą wyniki !
czy tylko ja mam tak późno połówkowe? dopiero w czwartek i to będzie 21+6
Ja miałam taakie ambitne plany na dziś - sprzątanie piwnicy, a dziś rano wstałam z kaszlem i strasznym katarem, aż mi oczy łzawią od niego. Więc mleko z czosnkiem, syropek z cebuli już się kisi i trochę poleguję
Miłego dnia Kochane dziewczuszki.
P.S. Ja też chcę na facebooka!gabi544 lubi tę wiadomość
-
witam dziewczyny
dzis polowkowe i zapisalam sie wlasnie do szkoly rodzenia
milego dnia wam zycze po wizycie jak juz si enajem wstydu za zgubione dokumenty i karte ciazy to napisze co i jak
stresik jest o dzidzie, zeby bylo wszystko okkruszynka5, Nalunia, megi78 lubią tę wiadomość
-
PiKi wrote:witam dziewczyny
dzis polowkowe i zapisalam sie wlasnie do szkoly rodzenia
milego dnia wam zycze po wizycie jak juz si enajem wstydu za zgubione dokumenty i karte ciazy to napisze co i jak
stresik jest o dzidzie, zeby bylo wszystko ok
Będzie dobrzePiKi lubi tę wiadomość
Kruszynka5 -
No mnie już też stres powoli nachodzi..
Jeszcze mam 2 tyg.do polowkowych.. czy Wy też tak schizowalyscie,myslalyscie itp..zwariować mozna.. wcześniej ze 3 dni poczulam jakies puk,teraz od dwóch dni cisza, jedynie wczoraj przed snem i teraz coś jakby burczenie w brzuchu,przelewanie się, mam nadzieje,ze to moja Dzidzia
Kruszynka5 -
kruszynka5 wrote:No mnie już też stres powoli nachodzi..
ja nie schizuje ale sie boje czy wszystko ok, czy zdrowa, po tym wskazaniu na amniopunkcje i ryzyku 1:281 iii nie wykonaniu amnio troche sie teraz o wszystko obawiam, boje sie przelaczenia na usg na wersje 3d - boje sie widoku buzki czy ok, czy nic nie wyjdzie. byla spokojna i zapomnialam o tym prenatalnych ale teraz na polowkowe wrocilo na chwile ale wiem ze bedzie dobrze!!!! Moja Alutka jest zdrowa, musi być!
czas kupic dres na ta szkole rodzenia...
o 15.15 wizyta u gina
dziewczyny moja kuzynka urodzila 2 miesiace temu i mowi ze to jest niezastapiony gadzet http://www.empik.com/motherhood-2w1-gniazdo-niemowlece-i-kojec-junior-classics-szary,p1135020473,dziecko-p?gclid=CMGt5rW7qNICFQnPsgodJH0Ctw&gclsrc=aw.ds
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 11:22