Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny! nie wiem czy mnie pamiętacie , bo witałam się z Wami jakiś czas temu, a potem trudniej było się wbić bo nadrabiałam po kilku dniach
Dziś tak jak Anga i bulkaasia, również wkraczam w 21 tydzień (20+0 ). Najważniejsze jest to że jutro o 11 mam połówkowe!! odliczam już od dawna i w końcu jutro. Trochę się martwię, trochę stresuje i cieszę jednocześnie. Niestety do tej pory nie czuje ruchów maluszka i stąd te niepewności. Co prawda w ostatnich dwóch tygodniach brzuch się znacznie powiększył, więc dzięciątko chyba rośnie co?
Wiecie jak to jest wyobraźnia działa i raz jest wszystko super, a za chwilę lęk i niepewność.
Pierwsze prognozy z 12 tygodnia to syn:) ciekawe czy jutro się coś dowiem w kwestii płci:)
pozdrawiam wszystkichAnga1989, asiczka11, mamakejti, kruszynka5, megi78, Marciiik, sisi lubią tę wiadomość
-
Nicka90 wrote:Tylko ktory? Cybex aton 4 czy 5?
Aton 5 jest najnowszy i różni się nieco od 4. Chyba głównie możliwością wyjęcia wkładki w środku i zrobienia pozycji leżącej. Regulacja wysokości pasów jest duża w jednym i drugim.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/28f4f9ff5075.jpgOleczka ur. 10.06.2017
-
Nicka90 wrote:Tylko ktory? Cybex aton 4 czy 5?
Wszystkie testy ma aton 4 aton 5 to jego nowy model swiezo wypuszczony. Ja chyba zdecyduje sie na 5. To on ma wlasnie funkcje pozycji bardziej lezacej. Ja tez sprawdzalam czy do wozka ktory bym chciala sa dostepne adaptery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 13:49
-
Hejka, dawno mnie nie było. Ja kupiłam zwykłe foteliki Maxi Cosi Citi, na pasy. Bazy są drogie a ja muszę kupić wszystko razy dwa. I do wózka, którego mam na oku pasują. Dużo jeździć z maluchami nie będę bo wszystko mam pod nosem. Kolejne foteliki kupię lepsze, teraz nie ma sensu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 15:43
-
nick nieaktualny
-
hej brzuchatki, my bylismy a weekendzie w domu na spsokojnie i pojechaliśmy do sklepu z wózkami iiiiiiiii kupiliśmy już wózek dla małej wyoglądalismy inne ale zostaliśmy przey anexie sport foxy 2w1 )) na żywo ten kolor jest cudny, od 1 marca anexy idą do góry o 200-300 zł i zmieniają torbę na jakiś plecak tak więc pojazd dla małej już jest a w przyszłym tygodniu kupimy fotelik kiddy bo jezcze nie mają tych nowych na sklepie
Poza tym przyszły mi materiałki druga tura i jutro wrzucę fotkę miłej nocki :*Nicka90 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, strasznie współczuję zaparć. Z córką miałam od samego początku do samego końca. Najgorsze były te hemoroidy od tych zaparc...masakra!!
Nie wiem czy ta ciaza jest pod tym względem inna,ale teraz nie mam z tym problemu. Rano pije kawę z dużą ilością mleka i zajadam kanapka z ogórkiem... Jak nie zadziała to od razu popijam 0,5 l czystku i tu już efekt natychmiastowy do tego pije na czczo szklanke wody i odczekuje ok 30min przed śniadaniem.
Hihi niezły przepis mi z tego wyszedł, ale naprawdę wiem co to znaczy zaparcia w ciazy...Córeczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
Ja na szczęście nie mam...ale szczerze to nie wiem nawet na czym polega zaparcie, nigdy nie miałam...to jakbym miała to bym zauważyła chyba, nie? czuje ze jelita zwolniły znacznie, ale żadnych problemów innych niż mniejsza częstotliwość nie stwierdzam...
Zazdroszczę wam tych wózków! Ja zamówię w kwietniu mam nadzieję że ten który wybrałam nie podrożeje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 22:59
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Dziewczyny też miałam straszliwe zaparcia, nie pomagało nic z naturalnych sposobów. Już dostawalam boleści okropnych. Dopiero koleżanka poleciła mi syrop Lactulosum. Bezpieczny w ciąży. Dwie łyżeczki rano na czczo co 3-4 dni i się wszystko unormowalo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 23:51
-
Dziewczyny, ja z jelitami przeszłam straszne boje i w zasadzie wszystko - naturalne metody, leki - działa na chwilę. Podstawą jest zmiana diety, bardzo dużo picia wody, sporo błonnika, nabiału, owoców i warzyw (surowych). Ograniczyć czekoladę, kakao - zwłaszcza prawdziwe, bo prowadzą do zaparć. A tak to niestety pozostaje tylko ruch, można sobie robić delikatne masaże ciepłą wodą, porobić kilka ćwiczeń i wtedy wszystko się tam zruszy
gabi544 lubi tę wiadomość