Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Meldunek z drugiego usg połówkowego;) podobnie jak cookiemonster wolę zweryfikować i też jestem bardziej zadowolona niż z pierwszego, dostałam płytę ze zdjęciami i filmikami, jak ogarnę kwestie techniczne, to coś wrzucę
tymczasem krótkie info:
1) wacek jest i zaprezentował się już na 1 ujęciu;)
2) 519 g żywej wagi (plus/minus 10% na tym etapie)
3) jak weszłam do gabinetu to dr mói, oooo po brzuszku widzę, że 30 tc, a ja na to: a zdziwi się pan bo 22....hehee, już wiadomo dlaczego nie wrzucam zdjęć....
4) Igi ruchliwy, biometria dwa dni do przodu, żadnych wątpliwości co do stanu;)
uffffff......
pozdro dziewczęta!
a i dorzucam news - moja szyjka w dniu szwu miała 33 mm, dzisiaj - cudownie 43 mm, dr zapytał, czy dużo leżę, bo szyjka się wydłużyła....Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 18:04
cookiemonster, Jaguś_7810, Leoparde, krolikan, Pikcia, megi78, DarkPrincess, Paula55, evcikm81, kruszynka5, gabi544, PiKi, DTEM, Marciiik, bulkaasia, sisi lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualny
-
PannaNatalia wrote:Leoparde, nic nie załatwiałam w zusie już pracodawca dał numer księgowej i przelali na konto ale dziwne, bo nie wypłacili mi pełnej kwoty tylko od 3.02 do 28.02
Mamakejti gratulacje!
Ja swojej szefowej podawałam dwa razy nr konta do wpłat i dzisiaj dzwoniłam do ZUSu i się okazało ze pracodawca nie podał im tego numeru w dodatku szefowa zwleka z dostarczeniem kolejnego zwolnienia wiec trochę poczekam na kasę...
Za pierwsze 33 dni płaci pracodawca, może dlatego nie dostałaś pełnej wypłaty?
-
PannaNatalia wrote:Leoparde, nic nie załatwiałam w zusie już pracodawca dał numer księgowej i przelali na konto ale dziwne, bo nie wypłacili mi pełnej kwoty tylko od 3.02 do 28.02
Mamakejti gratulacje! -
Dzień dobry!
Ja spać nie mogę, więc witam się z Wami o poranku;)
przysycha nam forum Dziewczęta...znak czasu, fb wypiera inne komunikatory;)
dobrego dnia!!!!!
o, i za to cenię bbf - zauważyłam, że kolejny tydzień za mną....a ten był trudny, choroba młodej, i ogarniamy niedobrego Alzheimera, który dopadł moją Babcię - dzisiaj kończy 80 lat, niby taki wiek, ale kurka znam ludzi w tym wieku, co maile do mnie piszą i są totalnie sprawni intelektualnie, ech.....życie.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 06:39
-
nick nieaktualnyHej dziewczęta witam się z Wami z rana, nie śpię już od ponad godziny z emocji Dzisiaj połówkowe i wizyta jednocześnie. Ciekawe, co tam słychać u mojego krasnala i czy Mikołaj zostanie MIkołajem, czy będzie kinder niespodzianka wizyta o 10, już się nie mogę doczekać
Mamakejti - gratuluję kolejnego tygodnia
no i za wszystkie wizytujące dziś kciukam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 07:15
mamakejti, cookiemonster, Jaguś_7810, megi78, kruszynka5, sisi lubią tę wiadomość
-
mamakejti wrote:Inspiracja imionami męskimi - imieniny dziś obchodzą Absalon i Prosper.....
Witajcie- trzymam kciuki za wizytujace dziś i proszę o rewanż, bo my dziś również spotykamy się z lekarkąJaguś_7810, mamakejti, kruszynka5 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej Dziewczyny!
I my jesteśmy po wizycie. Mania nadal jest Manią Ma 503 g, idealny średniaczek. Wszystkie parametry w normie, wygląda na zdrową dziewczynkę Łożysko mam z przodu, ale ruchy czuje od ponad miesiąc, regularnie, codziennie uffff... jakoś się strasznie stresowałam przed tą wizytą, bardziej niż przed wcześniejszymi.
Panna Natalia mi też ZUS przysyła w ratach. Za zakończony miesiąc i za zakończone L4 .
Też polecam srokao
Powodzenia na wizytach!megi78, Alimak, DarkPrincess, cookiemonster, kruszynka5, bulkaasia, PiKi, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
Mamakejti wyjęłaś mi to z ust bbf nam powoli umiera, ale nie możemy się dać .
widzę, że trochę osób wizytujących dzisiaj jest więc trzymam kciuki oczywiście
Ja wizytuję również, więc również proszę o kciuki co prawda dzisiaj to nie połówkowe, ale też bardzo ważne badanie bo echo serducha młodego.
Miłego dnia w ten piękny słoneczny poranek wszystkim dziewczynom śle ogromne buziakiJaguś_7810, mamakejti, Marciiik lubią tę wiadomość
-
Mamakejti, ja nie PannaNatalia wprawdzie ale osobiście jak cos odmierzam małego to klade caly sloiczek na wadze, zeruję wagę i wyciągam z niego tyle ile chce, czyli np -2gramy
mamakejti lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
DTEM wrote:Cokiemonster i Mamakejti- doczytałam Wasze relacje z wczoraj. Jestem zachwycona!!! Uwielbiam dobre newsy z samego rana. Gratuluję (Ignaś jaki duży!!!)
Nosz kurna - duża mam - duży synek....ja naprawdę już humbaka przypominam...od szyi w dół"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
lottinka wrote:Mamakejti, ja nie PannaNatalia wprawdzie ale osobiście jak cos odmierzam małego to klade caly sloiczek na wadze, zeruję wagę i wyciągam z niego tyle ile chce, czyli np -2gramy
Mój blond mózg w ciąży dostał jeszcze kalafiora....lottinka, dzięki;)
ja już kombinuję z łyżeczką z wbudowaną wagą...a pytałam PannęNatalię, bo ona pszczelara za przeproszeniem jest;)lottinka lubi tę wiadomość
-
Słoneczne dzień dobry wszystkim :-*
Próbuje się dobudzic kawą. Moje dzieci szaleją. Igor wstał przed 4 rano zadowolony i wyspany nie dał nam pospać (teraz cwaniak odsypia), Kaja kopała pół nocy do tego trzy pobudki na siku i ledwo patrzę na oczy... Mąż się śmieje ze dzieci chcą powoli nas przyzwyczajać
Trzymam kciuki za wizytujące!
-
hej piękne panie piękne słoneczko za oknem aż chce się coś robić powodzenia na wizytach i połówkowych dziś ja też miałam średnio przespaną noc - Marysia wczoraj urządziła sobie cwiczenia z karate chyba aż mąż był zdziwiony że brzuszek mi tak podskakuje, było tak też przez pół nocy do tego 3 razy siku hehe a teraz mały cwaniaczek odsypia jutro stuknie nam 23 tydzień ale leci
Leoparde lubi tę wiadomość