Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia kciuki!
PannoNatalio gratuluję wejścia w 25 tydzień
Moja córka ostatnio jakaś spokojna, mało ją czuję, przeważnie wieczorami. Mam niedosyt bo tydzień temu już nieźle harcowała.bulkaasia lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Bulkaasia - jak co wtorek - kciuki za Was Dziewczyny!
U mnie na usg dwa tyg. temu było położenie poprzeczne więc grzecznie czekam na rozwój sytuacji.
Ostatnio słabiej Igiego czuję, nawet wpadam w lekką panikę, ale nad ranem zawsze coś się dzieje;)
ruszam na łowy zakupowe, ostatnio jakoś mało wydaję.....bulkaasia lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Megi78 - ja właśnie przed chwilą na męża zerknęłam i pytam z uśmiechem "masowanie krocza"? a on rozpina spodnie...zgasiłam go: "mojego skarbie", żebyś jego minę zobaczyła.....
sisi, megi78, PannaNatalia, cookiemonster, DarkPrincess, DTEM, Mania25, Leoparde, gabi544, Muszka15, lottinka, Marciiik, monika91, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
helloł Kobitki
widzę, że tu dosyć spory ruch
dzis dostałam paczkę, w której zamówiłam sobie bluzkę, sweterek i spodnie ciążowe. i tylko sweterek ładny, spodnie ciążowe o jakieś 2 rozmiary za duże, a bluzka jakaś babcina ;(
jakiś dziś stres mnie dopadł, że nie zdąrzymy wszystkiego kupić i kasy zabraknie hehe
wczoraj oglądaliśmy w smyku wózki i raczej to będzie adamex tylko nie wiemy czy pajero, barbeta czy aspena.
babka doradzila zeby nie brac 3w1 tylko 2w1 i dokupic nosidełko bo nosidełką z 3w1 nie mają atestów.
jutro 25 tydzień się zaczyna musze wreszcie zrobic krzywą cukrzycową, bo za tydzień w piątek wizyta
jak wasze ząbki? bo mi sie coś stało - zawsze miałam ładne a teraz nagle 2 dziurki i dentysta -
gabi544 wrote:U mnie też termin 7 lipiec z OM fajna data - 07.07.2017
PannaNatalia - tyle dobrego, że nie musisz powtarzać krzywej
duży już Twój synuś
a ogólnie to do którego tygodnia lekarze czekają żeby dziecko fiknęło główką w dół?
Fajna data ale ja mam nadzieje,ze moja lobuziara poczeka 3 dni dłużej i urodzi sie w moje urodziny ,macie już wybrane imiona?
23/05/17 moja kruszynka wazy już 2kg i 268 gram -
PannaNatalia- masz zasilony budżet to na zakupy, fajny chłopak rośnie:) ciekawe ile mój Idżi waży? (Kalina- Idżi przyjęty, nawet mężowi się ksywa syna zaraz po Bolku podoba)
Mamakejti- wygrałaś internety z tym masowaniem!
Piki- też stawiam na wózek 2w1:)
Bułkaasia jeszcze raz, super newsy dzisiaj!!!ejkej, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
u nas jest Marysia wczoraj mnie tak żebra zabolały po lewej stronie i pomyślałam że mała mnie kopnęła - może już się przekręciła?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 15:51
sisi, gabi544, EwusiaCh lubią tę wiadomość
-
PiKi mamy ten sam czas ciąży u nas chyba Jerzy... ale żadne imie męskie do mnie tak naprawdę nie przemawia, wszystkie mam jakieś popsute, głównie przez pracę z małymi chłopczykami,a że ci chłopcy łatwi nie są, to wszystkie popsute
PiKi lubi tę wiadomość
Córeczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
nick nieaktualnyJa już po wizycie, wszystko w porządku, Sandra jest nadal Sandrą, łożysko podniosło się do góry, 21t5d malutka waży 431g i mierzy ponad 18cm mam anemię, przepisał mi leki i następna wizyta za dwa tygodnie ;p i mam śliczne zdjęcie twarzyczki Sandrusia ułożyła się tak, że ma główkę na samym dole, a nóżki w górze
gabi544, Nalunia, sisi, DarkPrincess, Solane, mamakejti, Marciiik, DTEM, Alimak, bulkaasia, Muszka15 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwusiaCh wrote:Fajna data ale ja mam nadzieje,ze moja lobuziara poczeka 3 dni dłużej i urodzi sie w moje urodziny ,macie już wybrane imiona?
onaa123 - gratuluję córeczki wspaniale, że wszystko okWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 18:48
Nalunia, Tina85, onaa123 lubią tę wiadomość
-
chyba dziewczynki dominują u nas zamówiłam małej napis na drzwi do jej pokoju różowy PRINCESS mebelki też już wybraliśmy z ikei białe cudne
Jaguś_7810, EwusiaCh, gabi544 lubią tę wiadomość
-
Muszę przyznać, ze zboczliwce z Was Koleżanki, napisałam o masowaniu krocza i od razu 10 "lajków"
a tak serio to chyba nie będę masować krocza w celu porodowym, jakoś nie do końca dowierzam tej metodzie, podobnie balonikom......starej daty ze mnie ciężarówka, ale instruktaż na YT obejrzałam, z małżem, żeby go odstraszyć......
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 20:02
DTEM, gabi544 lubią tę wiadomość
-
kruszynka5 wrote:A my się jakoś zdecydować nie możemy czy Lena czy Nina chociaż za mną od początku Lena chodzi
oba imiona fajne - Nina zdecydowanie rzadsze w PL niż aktualnie Lena, ale absolutnie nie statystyki, tylko upodobanie rodziców się liczy;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."