Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie dziewczyny jak liczycie ten 6 miesiąc? Wszędzie pisze, że 6 zaczyna się od 22+0, a belly podaje już 21+0. Wydaje mi się, że trochę bez sensu bo 3 trymestr, a 7 miesiąc zaczyna się po skończonym 27 tygodniu więc szósty musiałby trwać aż sześć tygodni, lekka przesada.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
nick nieaktualny
-
Cześć Brzuchatki Sisi piękną masz tą Helenkę ! ) u mnie się łatwo liczy bo OM miałam 30 września więc cały pażdziernik to 1 miesiąc, cały listopad to 2 miesiąc , i tak kolejno cały marzec to 6 miesiąc dla mnie wraz z początkiem każdego miesiąca ja też wskakuje w nowy teraz jestem w połowie 6 miesiąca cudnie brzmi
sisi lubi tę wiadomość
-
Nalunia, ja OM 29 września;) więc liczę sobie podobnie;)
pamiętam ten dzień jak dziś, wróciłam zjechana z wojaży alpejskich a tu @ i zaraz początek roku akademickiego i pomyślałam sobie, że znowu nic w wakacje nie zmajstrowaliśmy.....
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
ja też nie ogarniam tych miesięcy, a nawet i tygodni. Jak ktoś mnie pyta w którym miesiącu jestem, to po prostu mówię,że rodzę na początku wakacji widzę,że na forum liczy się jakoś dodając jeden tydzień do przodu...czemu tak? to kiedy macie termin w 39 czy 40? z takim czymś to tylko tu się spotkałam... w sumie to nie jest jakieś ważne, ale mnie to ciekawiCóreczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak, lekarze też posługują się zaczętymi tygodniami
Dzień dobry Pan Jan naprawdę jest leniuchem, przez weekend praktycznie go nie czułam. Przyszedł poniedziałek rano i od 6 harce bez przerwy. No i w końcu dziś o 15 się spotkamy ciekawe ile waży...sisi lubi tę wiadomość
-
PannaNatalia wrote:Tak, lekarze też posługują się zaczętymi tygodniami
Dzień dobry Pan Jan naprawdę jest leniuchem, przez weekend praktycznie go nie czułam. Przyszedł poniedziałek rano i od 6 harce bez przerwy. No i w końcu dziś o 15 się spotkamy ciekawe ile waży...
A ja już sama nie wiem jak liczą te tygodnie. Co lekarz to inaczej: byłam na wizycie u swojego jakiś czas temu i wpisał do karty 19tc a 10 dni później wizyta w związku z bardzo bolesnym brzuchem (tyle, że u innego lekarza) i też 19 tc
Moja Amelka ostatnio trochę się uaktywniła ale raczej w tym sensie, że co jakiś czas szturchnie mamę a nie tylko wieczorem07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Witam sie i ja!
U mnie licza zawsze stan rzeczywisty czyli skonczony...co do dnia wlasciwie.
Piekna pogoda sie u nas dzis zapowiada,a ja jak to na poniedzialek przystalo mam sporo do ogarniecia po weekendzie,w dodatku musze do podatkowego dzwonic a to pewnie bedzie mordega ...
Milego dnia Wam zycze -
Dzień dobry
Na dworzu ciepło, słoneczko świeci i zapowiadają 15 stopni. Cudownie!!!
Ja już w pracy, śniadanie zjedzone i chwila na forum.
Co do miesięcy to liczę skończone tygodnie a jak pytają to mówię, właśnie który to tc a nie miesiąc. Choć starsi ludzie wola ta druga opcje.
Jutro o 9 usg. Mam nadzieję, że wieści będą również dobre a może lepsze jak tydzień temu
Dziewczyny, kciuki i modlitwa mile widziana...
sisi, Marciiik lubią tę wiadomość
-
Trzymamy mocno kciuki za wizytujące dziewczyny !! trzeba myśleć pozytywnie !!
bulkaasia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Mam pytanko, do tych mamusiek które już po połówkowym
Jakie miałyście wartości AFI? czyli płynu owodniowego?
Ja jak już wiem, że łożysko sie troszkę podniosło to dowiedziałam się, że mam troszkę za dużo wód płodowych i muszę to czesciej kontrolować ;/
jestem już nawet po tescie na cukrzyce i ps.ta glukoza wcale nie jest taka obrzydliwa , a jak ktoś lubi słodkie to nawet spoko -
nick nieaktualny
-
u mnie ilość płynu: prawidłowa - tyle wiem
Gabi myslalam o ćwiczeniach wczoraj, przyznam bez bicia że zapominam nagminnie