Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie jak byla położna po córce,to mało co mnie do płaczu niedoprowadzila... Prawie, że krzyczała, że pokarmu za mało, że dziecko za żółte, w ogole jakoś takiej delikatności obchodziła się z moją cora. Takze nie będę jej zapraszać
Alimak, gratuluję synka trochę udzielalam się na 88 i pamiętam Cie z tamtego wątku
W sb idę na Bezpiecznego Malucha, jest u mnie w mieście, idziemy z koleżanką, która zaraz rodzi. Hihi, ludze się,że wygram fotelik maxi cosi ;P przydałby sięCóreczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
Nalunia wrote:u mnie jeszcze nie ma żadnej linii, ale za to od 2 miesięcy mi nie rosną włosy na nogach w ogóle - mam cały czas jak po depilacji hehe
Alimak gratuluje synusia )))))
Ja tez tak chce!! Z chęcią oddam swoją linie w zamianNalunia lubi tę wiadomość
-
hehe czytałam że tak się dzieje jak się ktoś spodziewa córeczki - u mnie akurat się sprawdzilo, ale mysle że co organizm to inne objawy
-
Ale ze się ma czy sie właśnie nie ma włosów? U mnie córa nigdy wczesniej nie miałam włosów na brzuchu mnie sie zdaje ze to po prostu kwestia progesteronu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 22:15
Everything you need will come to you at the perfect time
-
My po wizycie, lekarz potwierdził dziewczynkę Według lekarza wszystko w porządku,wszystko pomierzył i posprawdzal. Mała waży około 321 g. Szyjka tez w porządku i ma 49 mm. A ja dzisiaj zaczynam 21 tc
Nalunia, Anga1989, Solane, Marciiik, bulkaasia, DarkPrincess, megi78, asiczka11, SteveS, cookiemonster, sisi lubią tę wiadomość
Kruszynka5 -
że się nie ma włosów - no widzisz każdy organizm inaczej reaguje na hormony bo u mnie też córa, jeśli chodzi o włosy na brzuszku to mi się też pojawiły, tylko na nogach zniknęły i przestały mi wypadać włosy na głowie, aa i skóra mi się baaardzo wygładziła - jak aksamit mięciutka - chyba tyle z moich obserwacji
:
Kruszynka super- świetna wiadomość - moja mała ważyła 380g jak byłam 20+6 ale z USG wychodzi starsza czyli 21+3Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 22:20
-
Dzień dobry
Ja w ciąży z synkiem po prostu kwitłam
Skóra jak pupa niemowlaka, cera gładka, zero podrażnień czy syfków, a teraz?
-na twarzy czerwone plamki, suche skórki, włosy jakieś takie nijakie.... Co ta córa ze mną robi
Tak podczytuję te marcóweczki i aż zazdroszczę, jakie tam są emocje
-
Dzień dobry
witam się w 24tc no za 3 miesiące to na torbach będziemy siedziec i przebierać nogami nie mogę się doczekać tej mojej kruszynki
miłego dniakruszynka5, Anga1989, gabi544, Marciiik lubią tę wiadomość
-
brzuchatki ćwiczycie coś?, może macie sprawdzone ćwiczonka godne polecenia? chętnie wypróbuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 10:28
-
Hej dziewczyny
Dziś w nocy obudził mnie ból brzucha, coś jakby kolka z prawej strony wysoko, trzymało mnie z 20minut. Masakra jakaś, czuje się nie wyspana i ogólnie bez życia.
Właśnie wróciłam z wizyty, moje maleństwo dziś było takie leniwe że tylko pomachało mamusi i na tym koniec, także dalej nie znam płci Ogólnie wszystko w porządku, dostałam namiar na lekarza, który zrobi mi dokładne połówkowe, także w poniedziałek dzwonię by się umówić, czeka się około tygodnia na wizytę, więc w miarę szybko. I tak jak większość z Was też już dostałam zalecenie wykonania testu obciążenia glukozą na następną wizytę czyli 7 kwietnia.DTEM lubi tę wiadomość
-
Leoparde wrote:Dzień dobry
Ja w ciąży z synkiem po prostu kwitłam
Skóra jak pupa niemowlaka, cera gładka, zero podrażnień czy syfków, a teraz?
-na twarzy czerwone plamki, suche skórki, włosy jakieś takie nijakie.... Co ta córa ze mną robi
Tak podczytuję te marcóweczki i aż zazdroszczę, jakie tam są emocje
odbiera urodę kochana!!! -
nick nieaktualnyNalunia wrote:brzuchatki ćwiczycie coś?, może macie sprawdzone ćwiczonka godne polecenia? chętnie wypróbuję
na yt są fajne, 15 minutowe fimiki z pilatesem w ciąży mi się fajnie to robi, czuję niedosyt ale fajnie się poruszać zaraz odpalam, bo później tradycyjnie do kuchni zrobić dobrego placuszka i to kalorycznego, bo kilo poleciałam w dół, dziwne -
Odnośnie zakupó- pomożecie wybrać kolor Thermo- Bunny, bo na 90% jestem przekonana, że go kupię za kilka godzin jak skończy się moje postanowienie- ale nie mogę zdecydować o kolorze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61a056294ffa.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/74c700a8e200.jpg
-
DTEM wrote:Witam się z Wami piątkowo- wskakując w 25 tydzień
cookiemonster- na połówkowych wszystko sprawdzą, a jak dzidziuś będzie chciał/a to pokaze mamusi w którą stronę ma ukierunkować zakupy
Nalunia- ja ćwiczę zakupy w internecie
DTEM - hahaha wszystkie już jesteśmy instruktorami w tej dziedzinie
PannaNatalia podeślij jakiś link -
DTEM na jakiej zasadzie ogrzewa sie wklady? No i jaka cena? termofor Ci się przydał przy blizniakach? Do czego,do brzuszków? Ja nigdy w zyciu nie używałam stad pytania może głupie a co do koloru to...nie pomogę bo sama miałabym problemEverything you need will come to you at the perfect time