Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Dziewczynki
Pewnie ze nie statystyki sie licza tylko to co sie Rodzicom podoba.
U Nas mial byc Antoni, Mikolaj lub Michal z przyczyn od Nas niezaleznych Michal odpadl wiec zostaje Mikolaj.
Zanim poznalismy plec rozwazalismy: Magdalena, Zuzanna, Alicja.
A jak bylam na wizycie i gin potwierdzil ze bedzie Chlopak to sie smialam bo czulam od poczatku ze tak bedzie i ze jakby bylo inaczej to niedziwie sie ze jeszcze Go nieczuje bo by moj sie obrazic ze mowie do Dziecia per Pan ale przeczucia jak narazie sie sprawdzaja -
mamakejti wrote:Muszę przyznać, ze zboczliwce z Was Koleżanki, napisałam o masowaniu krocza i od razu 10 "lajków"
a tak serio to chyba nie będę masować krocza w celu porodowym, jakoś nie do końca dowierzam tej metodzie, podobnie balonikom......starej daty ze mnie ciężarówka, ale instruktaż na YT obejrzałam, z małżem, żeby go odstraszyć......
Polubiłam- bo masowanie krocza to każda lajkuje a brak masowania to się już nie podoba??? na serio- ja też z tych "starawych" i te nowoczesne metody jakoś do mnie nie trafiają,a poza tym pomalutku oswajam się, że raczej będzie CC.
Imiona piękne wybieracieo oczywiście serce me najbardiej wędruje ku Alicji (z wiadomych względów) kruszynka Nina ślicznie, Lena ciut "osłuchane"
Dzisiaj 15sty więc już mi się nie uda pracy odłożyć na jutro ech... bierę sięmamakejti lubi tę wiadomość
-
DTEM wrote:1kaktus1- czemu odpadł? Myślałam, że synuś będzie Michasiem?
Pisalam Wam ze niestety ale w bliskiej rodzinie przy porodzie zamian dziewczybki wyskoczyl chlopak i jak na zlosc nazwali go Michal. A ze Panowie zapewne spotkaja sie w przedszkolu klasie itd a maja te samo nazwisko to zdecydowalismy sie na zmiane imienia i zostanie MikolajDTEM lubi tę wiadomość
-
1kaktus wrote:Pisalam Wam ze niestety ale w bliskiej rodzinie przy porodzie zamian dziewczybki wyskoczyl chlopak i jak na zlosc nazwali go Michal. A ze Panowie zapewne spotkaja sie w przedszkolu klasie itd a maja te samo nazwisko to zdecydowalismy sie na zmiane imienia i zostanie Mikolaj
-
Dzień dobry Mamusie
My z Niki od 5:00 na nogach, nawet spacerek z psem w parku zaliczyłyśmy
A teraz siedzimy w kuchni z inką karmelową i krzyżówka a no i szykujemy zupę pieczarkową na obiad.
Leniwy dzień się dzisiaj zapowiada ale pewnie coś wymyślę na zabicie czasu
-
I ja sie witam z rana z założonym pessarem moze teraz bede troche spokojniejsza u nas Zosia pozostaje jak narazie Zosia, ale synek aż do tygodnia po porodzie był Frankiem a potem jak mieliśmy złożyć papiery o paszport to nam sie odmieniło i został Gabrysiem
gabi544, DTEM, sisi, Marciiik lubią tę wiadomość
-
DTEM wrote:Polubiłam- bo masowanie krocza to każda lajkuje a brak masowania to się już nie podoba??? na serio- ja też z tych "starawych" i te nowoczesne metody jakoś do mnie nie trafiają,a poza tym pomalutku oswajam się, że raczej będzie CC.
Imiona piękne wybieracieo oczywiście serce me najbardiej wędruje ku Alicji (z wiadomych względów) kruszynka Nina ślicznie, Lena ciut "osłuchane"
Dzisiaj 15sty więc już mi się nie uda pracy odłożyć na jutro ech... bierę się
A czemu myslisz ze bedzie CC? -
Dzień dobry
Z radością wkraczamy dziś w 24 tydzień
Jeśli chodzi o imię dla dziewczynki, to strasznie podoba mi się Greta, dlatego też mój mąż nie przystał na propozycję podziału żeby to on szykował imię męskie a ja żeńskie stwierdził nawet, że każdy kto usłyszy to imię będzie stawał na baczność, jak przed niemiecką członkinią NSDAP .... tak więc u nas będzie słodka Kajasisi, Marciiik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle się tu zrobiło żywo
Witam Was dziewczynki w nowym, pochmurnym i deszczowym, ale cieplutkim dniu
jestem meega padnięta, poszłam spać po 2 w nocy a rano oczywiście budzik w głowie, o godzinie 6 oczy jak 5 złotych i nie zasnę może po południu trochę się zdrzemnę.
DTEM - czemu myślisz o cc? Masz jakieś wskazania? Lekarz coś Ci już sugerował? -
A ja już drugą noc z rzędu pobudka ok 3:00 na siusiu i potem spać nie mogę i leżę dość długo..
No ja to z imieniem mam zagwostke bo się zdecydować nie mogę,od początku gdzieś Lena wymyśliłam,potem doszło Nina, a mój parę dni temu wymyślił Sylwia haha ale mi się nie podoba wiec odpada a decyzje trzeba podjąć
Kruszynka5 -
nick nieaktualnyTo i ja się witam witam witam nie będę przepisywała wywodów z fb, ale jestem dziś strasznie nabuzowana na swojego lekarza i chyba faktycznie go zmienie
Synowi też się udziela, bo grandzi od rana
Mnie się bardziej Lena podoba. Takie subtelniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 09:51
-
Leoparde wrote:Dzień dobry
Z radością wkraczamy dziś w 24 tydzień
Jeśli chodzi o imię dla dziewczynki, to strasznie podoba mi się Greta, dlatego też mój mąż nie przystał na propozycję podziału żeby to on szykował imię męskie a ja żeńskie stwierdził nawet, że każdy kto usłyszy to imię będzie stawał na baczność, jak przed niemiecką członkinią NSDAP .... tak więc u nas będzie słodka Kaja
Hahahaha - już lubię Twojego M;)
Choć tak abstrakcyjnie Greta jest piękne......jak oderwać to NSDAP...."nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
U mnie miał być leniwy dzień, ale rzeczywiście przypomniałam sobie, że do 15 jakąś recenzję obiecałam oddać i jeszcze szefowa zadzwoniła z prośbą o zerknięcie w papiery, bo tylko ja sie niby na tym znam......więc piję kawe małą i zasuwam...."nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
kruszynka5 wrote:A ja już drugą noc z rzędu pobudka ok 3:00 na siusiu i potem spać nie mogę i leżę dość długo..
No ja to z imieniem mam zagwostke bo się zdecydować nie mogę,od początku gdzieś Lena wymyśliłam,potem doszło Nina, a mój parę dni temu wymyślił Sylwia haha ale mi się nie podoba wiec odpada a decyzje trzeba podjąć
to może jak Nina wchodzi w grę, to może Kalina, Malina, Olena;) Milena;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."