Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez mam apetyt, właśnie opyliłam 4 zapiekanki z serem - 4 kromki chlebka, a po wizycie na mieście deser lodowy
jestem po wizycie, wszystko ok, malutka ma 712 gram i wazy na dokładnie taki tydzień w którym jestem (26)
krzywa cukrzycowa wyszła bardzo dobrze, wyniki krwi i moczu tez dobrze
mała się standardowo zasłania rączka i nie widać na 3d buźki, była bardzo ruchliwa przy badaniu jestem rozczarowana tym, że buzki nie udało się uchwycić, ale skubana zasłania się i koniec!
jak tam inne dziewczyny po wizytach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 20:26
sisi, DarkPrincess, Marciiik, gabi544 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
co do apetytu to w 1 trymestrze bylo dobrze, nie chcialo sie jesc i metabolizm byl rewelacyjny, bieganie do wc 3 razy dziennie, ubytek masy 4 kg, a teraz na opak, problem z zaparciami i apetyt, dlatego kupilam sobie syropek i jest poprawa
dzizasie, w tej tv to nic nie ma, tylko Barabasz na jedynce a reszta to politykaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 21:15
-
Witam wszystkie przyszłe Mamy
Ja mam termin na 24 lipca. I już nie moge się doczekać na Pole.
Jestem troche przestraszona, wybór ginekologa za pierwszym razem okazał się wielkim błędem... Mimo, że miałam ubezpieczenie na wszystkie badania umawiałam sie prywatnie, bo tak "podobno lepiej"... Koniec końców zmieniłam lekarke i okazało się, że poprzedni lekarz nie zauważyl anemii, hipoglikemii i niedoczynności tarczycy.... Myślałam, że nogi mi się ugną w kolanach.
Teraz po leczeniu u endokrynologa jest lepiej, ale mam nadzieje, że w poniedziałek będę mieć lepsze wiadomości od lekarza.DarkPrincess lubi tę wiadomość
Mm -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, jem właśnie brownie z karmelem i sprawdzam wyniki testu obciążenia glukozą szału nie ma, ale chyba jeszcze nie galopująca cukrzyca: 91-141-105, we wtorek profesorcia zinterpretuje;)
dobrej reszty soboty!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Mamakejti bardzo dobre wyniki super u mnie doszedł nowy objaw, wczoraj po godzinie stania strasznie spuchły mi na wieczór nogi, czasami tak miałam w upały ale nie w marcu hehe letni prysznic, masaż stop i przeszło
jak Wam Brzuchatki niedziela mija? u mnie mała dziś mnie nawet nie obudziła rano - dziś odpoczywa -
mamakejti wrote:Dzień dobry, jem właśnie brownie z karmelem i sprawdzam wyniki testu obciążenia glukozą szału nie ma, ale chyba jeszcze nie galopująca cukrzyca: 91-141-105, we wtorek profesorcia zinterpretuje;)
dobrej reszty soboty!
mi ginek powiedzial ze wynik po godz musi byc mniejszy niz 180, a po 2 godz mniejszy niz 140
my sie zaraz zbieramy na jakies jeziorko tylko nie wiem ktore a w lubuskim jest ich duzo -
Dzięki Dziewczęta za interpretacje wyników;)
Nalunia, mi też nogi puchna już, ale ja gruba jestem i tyle....
Byłam dziś z córką na Pięknej i Bestii, na koniec aż się poryczałam....ech....hormony
teraz idę ogarniać obiad, jakiś późny przez tę zmianę czasu;)
dobrej reszty niedzieli!DTEM lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Witajcie poweekendowo:)
Które wizytują w tym tygodniu? My w środę, ale nie nastawiam się na usg, gdyż moja lekarka ma stary sprzet więc pewnie zbada, zmierzy szyjkę i tyle- reszta to wyniki i pogaduchy:)
Pierwszy raz moja waga pokazała jakiś spadek- fakt 0,5 kg ale stwierdzam po wczorajszej rozpuście, że powinnam być na diecie ciastowej!!!Marciiik, megi78, mamakejti, sisi lubią tę wiadomość
-
Nalunia wrote:Panna Natali Ty to widzę trzymasz formę u mnie brzuszek wyskoczył do przodu dawno
muszę zrobić na dniach fotkę bo już 25 tydzień a pojutrze 26 zaczniemy z Malutką
u mnie wygląda brzuszek tak:
EJkej bylismy zainteresowni roanem soft bass ale w końcu padło na anex sport, z ciekawości zapytam, czemu sprzedajesz go?
Zmiana koncepcji nastapila maz mnie chce ubicWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2017, 08:09
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
mamakejti - ładny wynik
Elvira, PiKi - gratuluję udanych wizyt
Jak minął Wam weekend? U nas w sobotę pracowicie - (wykorzystałam męża, poprzestawiał meble w domu) - niedziela leniwie, bo cały dzień padało znów
Zaraz lecę na badania tarczycy, potem wyprawa do położnej (muszę wypełnić jakąś deklarację, bo mieszkamy w innym miejscu niż jestem zameldowana).
Miłego, lekkiego poniedziałku i całej reszty tygodniamamakejti lubi tę wiadomość
-
Rudzielec :) wrote:Hej, na początku się tu częściej udzielałam ale wkońcu przeszłam do sierpnióweczek ( termin z om na 27.07 ale z USG na 02.08),ale regularnie Was tu poczytuję
czemu chcesz sprzedać ten wózek coś z nim nie tak? Ja właśnie myślałam o zakupie tego modelu ale w innym kolorze i tak mnie zastanawia że coś chyba musi być z nim nie tak że sprzedajesz?
Ze tak to ujme nic z nim nie jest nie tak wszystko gra, mam gwarancje, kolor jest ladny, natomiast w mym ciazowym mozgu nastapila zmiana koncepcji Poza tym mam ponizej 160cm i ciut mala sie przy nim czuje choc dziewczyny mnie tu prostuja ze przesadzam wystawilam go, link: wózek Roan Bass Soft 3w1 NOWY - okazja + gratisy!
https://www.olx.pl/oferta/wozek-roan-bass-soft-3w1-nowy-okazja-gratisy-CID88-IDl7fHv.html -
nick nieaktualnyhej dziewczyny
jak po weekendzie? ja już w pracy i powiem szczerze, że już mi się nie chce rano wstawać. 6.04 mam wizytę i chyba to będzie mój ostatni dzień w pracy koniec udzielania się w imię nie wiem czego. czy jest tu jeszcze jakaś lipcóweczka, która pracuje?
Miłego dnia wam życzę w ten piękny słoneczny dzieńMarciiik lubi tę wiadomość
-
Hej, Ja pracuje jeszcze i jak wszystko dobrze pojdzie to chciałabym do końca maja ale wiadomo zależy jak samopoczucie, ze wstawaniem też już trochę gorzej, ale kładę się wcześniej spać i jest ok W pracy się absolutnie nie przepracowuje, ale mam nadzieje, że oprócz względów finansowych i to, że czas mi szybciej leci chyba jest na plus