Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Panna Natalia, z moich doświadczeń z corka, też było podobnie. Dostała za szybko mm i butle i zwyczajnie odrzucala pierś, bo to trudna praca. Na drugi raz ja bym od razu zaczęła pobudzać laktacje laktatorem,non stop przystawiala dziecko do cycka,i absolutnie nie butla tylko dreniki przy piersi, tak by dziecko jadło z drenikow (dreniki do strzykawki i dziecko zasada)i jednocześnie ssalo pierś. To taka moja rada, sama przez to przechodzilam i wtedy nic nie wiedziałam i na samym początku zrobilam duże bledy
Matka Rocku, Marciiik, PannaNatalia lubią tę wiadomość
Córeczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
Alimak, ja też coraz częściej odczuwam bóle jak na okres... A torba jak na razie tylko kupiona i czeka ...
Jedna taka, mogłabyś proszę napisać coś więcej o tym systemie z drenikiem? Co kupic, jak się za to zabrać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 13:44
-
nick nieaktualnyUdało sie! Oszukałam go osłonkami pobudziłam laktatorem, a właściwie mój mąż bo on pompuje bez litości teraz non stop wisi na cycku i śpi - prawdziwy noworodek aaa no i te saszetki Femaltiker
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 15:51
delilah11, jednataka, gabi544, Marzenie27, Nalunia, zimowa stokrotka, sisi, Marciiik lubią tę wiadomość
-
Panna Natalia, to super oby Wam się dobrze karmilo tez chyba zakupie ten specyfik, widziałam w aptece właśnie
Delilah to coś takiego jak wpiszesz sobie system sns medela w Google. Tam jest oczywiście wszystko mega profesjonalnie zrobione, ale zwykłym drenikiem (powinni mieć w szpitalu) i strzykawka gdzie jest mleczko powinno dać radę. Dreniki na plasterki przyklejasz do piersi i dziecko je to co jest w strzykawce i jednocześnie ssac pobudza laktacje. Byleby nie dać butli, bo noworodki to przebiegle istotkidelilah11, Marciiik lubią tę wiadomość
Córeczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
świetnie że mały załapał cyca - to musi być świetne uczucie mieć takiego szkraba przy sobie wiszącego na cycu !! ah za namową szukałam tej herbatki na allegro i znalazłam świetną okazję, dziewczyna sprzedaje 11 opakowań ekologiznych herbatek - z połowy wypróbowała tylko po 1 saszetce a reszta nie otwarte i wszystkie z długą datą ważności całość za 50 zł szał
sisi, jednataka, gabi544, PannaNatalia, Marzenie27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
PannaNatalia - wspaniały poród, oby same takie naszym gronie się pojawiały, a panie które mają cesarki, oby czuły się tak dobrze żeby śmigać zaraz jak młode sarenki
ja dziś byłam na KTG, żadnych rewelacji - wykres prawie płaski, skurczy brak mała miała wszystko w nosie i przespała całe badanie, więc nie wpycham się w kolejkę i nie rodzę
Ja teź nie chciałabym mieć wywoływanego porodu, wolałabym żeby się zaczęło naturalnie, samo z siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 15:15
-
nick nieaktualny
-
Ja mam jutro wizytę o 19 i miałam zrobić mocz i morfologię jeśli chodzi o wyparzanie to mam w razie czego 2 smoczki butelkę i ręczny laktator wyparzony i spakowany do torby szpitalnej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 17:19
-
Jutro to zrobię i wszystko wyparze w sumie jak się nowe ubranka to też tym bardziej trzeba wyparzyc
Tez zrobię te badania w sumie to już ostatnie
Wam też tak puchna nogi ???mi pozostały z butów tylko japonki bo w inne nie dałam bym rady wcisnąć stóp.może macie na to jakieś sposoby ?
-
Orbitka wrote:Jutro to zrobię i wszystko wyparze w sumie jak się nowe ubranka to też tym bardziej trzeba wyparzyc
Tez zrobię te badania w sumie to już ostatnie
Wam też tak puchna nogi ???mi pozostały z butów tylko japonki bo w inne nie dałam bym rady wcisnąć stóp.może macie na to jakieś sposoby ?
Łącze się z tobą w bólu
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Mi bardzo puchną, z dnia na dzień coraz bardziej.
Dziś położna powiedziała że mam w końcu centymetr rozwarcia, poradziła wziąć 6 kapsułek wiesiołka doustnie, 6 dopochwowo i dużo chłopa to jutro przyjdę rodzićMarciiik, wisienka1212, sisi lubią tę wiadomość