LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
cuddlemuffin wrote:No dobra, kupilam karuzele z pozytywka bo mnie samą ona wycisza:) przy okazji tez kosz na pieluszki i same pieluszki, podklady, waciki, nozyczki do paznokci, szczotke, grzebyk itp. I niniejszym mam wszystko procz rozka/kocyka bo sie nie moge zdecydowac. A moze otulacz? Do spania mamy spiworek.. Co radzicie procz tego?❤Ada&Pola❤
-
Siedze wśród ubranek dla malego i wiecie co, ta rozmiarowka jest beznadziejna. Ciuchy z Pinokio są takie male w porownaniu do tych z HM czy z Ewa Klucze. Założyłam że Pinokio bedzie rozmiarowką wyjsciową i wyszło mi ze mam 4 pary pajacow na 56 i 11 na 62... i weź tu czlowieku sugeruj sie rozmiarowka na metce.
-
marta258 wrote:Nalia
Moja mała siedzi narazie głową do góry, mam nadzieję że w ciągu kilki tyg przekręci się głową w dół.
Cuddlemuffin
Na początku takiemu maluchowi nie potrzebne zabawki. Antoś dopiero po jakimś czasie miał karuzelę nad łóżeczkiem i książeczki kontrastowe: czarno-białe i kolorowe i widać było że się nimi interesuje. Później doszła grzechotka i gryzak.
Moja Niunia też siedzi główką do góry, ale lekarz powiedział, że jak na razie to dobrze, bo przynajmniej nie uciska mi główką szyjki -
kejt0192 wrote:Moja Niunia też siedzi główką do góry, ale lekarz powiedział, że jak na razie to dobrze, bo przynajmniej nie uciska mi główką szyjki
Czujesz malutka tak w dole brzucha? U mnie też położenie miednicowe i czuje córeczkę właśnie bardzo nisko jakby nóżkami kopała w pachwiny.02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
nick nieaktualny
-
Biedronka89 wrote:Ja dzisiaj powitałam dzień z leciutkim plamieniem nie wiem co z tym robić bo nie wiem skąd ta krew czy to pęknięte naczynko bo jest tego na prawdę malutko.
Na razie obserwuję sutuacje a jak coś tp za raz ip
Narazie na spokojnie obserwuj. Może to faktycznie naczynko.
-
Nalia wrote:Czy Wasze dzieci leżą już głowami na dół? Moja siedzi, a właściwie kuca.
głową nad pępkiem
U mnie też główka do góry - - od 27 tc i wtedy było to ok bo nie było nacisku na szyjkę. Ale póki co chyba maluszek nie chce zmienić położenia i obawiam się ze skończy się cc
Co do zabawek to my na razie nie kupujemy nic -
nick nieaktualny
-
terka wrote:Moj od początku co USG ma robione to siedzi głową w dół... Ze mu sie nie znudziła ta pozycja jeszcze
w sumie teraz to niech lepiej mu sie nie nudzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2018, 17:21
terka lubi tę wiadomość
-
Biedronka89 wrote:Jest tak że krwawienie mi się nasiliło. Wiec oczywiście ip.
Z dzidzia wszytko ok. Wszystko jest twarde i szczelnie zamknięte a krew to wynik podraznienia luteina podobno.
Jakoś nie chce mi się w to wierzyć i mam zamiar skonsultować to z moim ginem❤Ada&Pola❤