LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
shadee wrote:nogi - jak balerony
ciśnienie - jakbym na jakimś speedzie była
cukier - jak na rollercostrze góra/dół
zgaga - dotychczas sprawdzone sposoby przestały działać
przepona - podniesiona do góry tak że dyszę jak stara lokomotywa
gówniarz- kopie po wszystkim czego może dosięgnąć
aaaaaaaaaaaaaaaaaa jak jaaaaaaaaa nie lubię być w ciąży
To kwintesencja ciazy :p jeszcze troche i bedzie gorzej bo bedzie drzec koparke a Ty nie bedziesz wiedziec czemu xd
Milego dnia! U Nas burza na dzien dobryPixiDixi, Britty, melbusia88, katka84 lubią tę wiadomość
-
Dobry dzien
Ja mam jakos nisko chlopakow bo do zeber im mega daleko.
Cos czuje,ze dzisiaj moja gin mnie polozy do szpitala bo wyskoczylo mi nadciśnienie, na ktore dopegyt jest za slaby. Wczoraj pomimo zazycia mialam nadal wysokie cisnienie.
Milego dnia
-
Duzaa wrote:Mój tyłek ma z lewej strony i jak go wypycha mam wrażenie że płat skóry mi rozerwie... Zawsze w tym samym miejscu zawsze takie "kółeczko" które boli jakby mnie tam coś poparzylo :p
PixiDixi dziś wizytujesz? Ja również, kciukami!
Shadee idealnie to ujęłas! Ja też mam taki ucisk na przeponę, od dwóch dni, nie mogę tchu złapać.
Anecz_kaa daj nam trochę deszczu, bo tu susza już zagrożenie pożarami mamy.
Miłego dnia dziewczyny!02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Pixi kciuki!
Shadee to już ostatnia prosta, damy radęnie będziesz miec szybciej wywoływanego ze względu na skaczące cukry i nadciśnienie?
Na pierwszej stronie lista do szpitala, jakbym o czymś nie wspomniała, to dajcie znac. Lista oczywiście do waszej weryfikacji.
Lecę do dentysty, miłego dnia :-*PolaP lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pomóżcie mi ogarnąć o co chodzi
Wczoraj i dzisiaj lekko mnie czyści... Ale właśnie nie np tak jak przy zatruciu ze brzuch boli wierci i dopiero. Tylko wstaje rano i ide do łazienki i pyk... I tylko raz-zaraz po wstaniu. Potem cały dzień spokój, żadnych dolegliwości -jest super pp prostuTak sie zastanawiam (bo jeszcze nie martwię
) o co może chodzić
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
melbusia88 wrote:Terka może maleństwo cię w nocy gdzieś na żołądek uciska ?
Kto go tam wiew sumie potrafi stopami połaskotać mnie po żebrach
ale zeby to powodowało czyszczenie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 08:59
21.01 69cm -
terka wrote:Dziewczyny pomóżcie mi ogarnąć o co chodzi
Wczoraj i dzisiaj lekko mnie czyści... Ale właśnie nie np tak jak przy zatruciu ze brzuch boli wierci i dopiero. Tylko wstaje rano i ide do łazienki i pyk... I tylko raz-zaraz po wstaniu. Potem cały dzień spokój, żadnych dolegliwości -jest super pp prostuTak sie zastanawiam (bo jeszcze nie martwię
) o co może chodzić
❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:A może pijesz więcej wody i jesz więcej błonnika? I działa jak miotełka w jelitach
Staram sie jeść zdrowo i przez upały więcej pije jasne ale czy aż tak więcej?
Chociaz w sumie lepsze to niz zaparcia nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 09:37
Britty lubi tę wiadomość
21.01 69cm -
terka wrote:Staram sie jeść zdrowo i przez upały więcej pije jasne ale czy aż tak więcej?
Chociaz w sumie lepsze to niz zaparcia nie?
Pewnie że lepsze to niż zaparciamoże spróbuj jeść kefiry albo zwykły probiotyk żeby wzmocnić florę bakteryjną? Z doswiadczenia wiem że to też moze być wina jakiś bakterii albo diety albo po prostu ciaza
jak się lekarza o coś pytam to zawsze jest jedna odpowiedź: w ciąży to wszystko może się dziac, to od ciąży itp :p
terka lubi tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Kaktus93 wrote:Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, dziewczyny
Britty - ja jestem lekko rozdrazniona ostatnio, a poza tym coraz bardziej przeraża mnie wizja porodu i zaczynam trochę świrować..
Będzie dobrze damy radę, zawsze się pocieszam że inne kobiety też dały radę więc nie może być aż tak źle.
To ja nie wiem co ze mną jest, wczoraj nawet pralka mnie denerwowała, dziś od rana też jestem zła bo wysprzątalam cała łazienkę wczoraj a dziś znowu syf, mieszkamy z dwoma wujkami którzy niespecjalnie dbają o porządek i higienę i przez to muszę ciągle sprzątać a ostatnio nie mam już siły żeby ciągle z mopem latać, na dodatek ciągle wymiotuje, moje dziecko nie zna litości ,02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
terka wrote:Staram sie jeść zdrowo i przez upały więcej pije jasne ale czy aż tak więcej?
Chociaz w sumie lepsze to niz zaparcia nie? -
Britty wrote:Dziewczyny czy wy też macie nerwy ostatnio czy tylko mnie tak bierze?
jak zaczynają mi wzrastać cukry po truskawkach, a już było ok,
jak zaczyna mi twardnieć brzuch, bo poszłam po małą do przedszkola i muszę leżeć 2 dni, a prasowanie, obiad czeka.Britty lubi tę wiadomość