LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dlaczego tylko z pochwy? Pobiera się z pochwy i z odbytu
Małaczarna nie strasz tymi przepowiadającymi :p bo ja miałam już taki ból może 2-3 razy. Jeszcze mówiłam ostatnio do męża że jak przy starszej w domu odeszły mi wody to pierwsze skurcze były właśnie takie jak na @ tylko o połowe mniejsze.
-
Shadee moc gratulacji i wszelkiej pomyślności!!
Od wczoraj wieczora już jesteśmy razem, jest ciężko, ale ogarniam. Karmie co 2 godziny chłopaków plus w między czasie cyc. Raczej nas potrzymaja jeszcze bo jest zbyt duża utrata wagi u najmniejszego no i kłopoty z oddychaniem większego, ale wolę posiedzieć w szpitalu niż w domu od zmysłów odchodzić. Postaram się jakoś poczytać i nadrobić Was, ale to prędzej jak wrócę do domu i jakiś tryb już będziemy mieli bo teraz to cyc, butelka, kupa, rzyg i tak wkoło razy 2Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 08:56
Duzaa, Decadence, Urszulka89, katka84, MałaCzarna1988, karolcia87, Loczek2018, dżelka, anecz_kaa, Kaktus93, Mmargotka, krooolik lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2870c51a7eaf.jpg
To moje chłopaki, Julek i Janek
Jeszcze chciałam bardzo Wam podziękować za kciuki, za każde dobre słowo :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 08:57
Urszulka89, Duzaa, MałaCzarna1988, katka84, karolcia87, shadee, Decadence, Mini89, cuddlemuffin, terka, Loczek2018, dżelka, anecz_kaa, Kaktus93, mięsko, Ove, melbusia88, Mmargotka, Vanilka, Ania1003, PolaP, krooolik, Carolline, Kinga40 lubią tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2870c51a7eaf.jpg
To moje chłopaki, Julek i Janek
Jakie słodziaki
Ja też myślę, ze lepiej dłużej trochę w szpitalu i wyjść w dobrej formie niż potem w domu zachodzić w głowęJeszcze z dwójką maluchów.
-
Urszulka no tak mi powiedziała
i że jak są do 4 razy na dobę to ok. Też mi się to nie podoba no ale co zrobić, w koncu co raz bliżej poród. Dzisiaj rano to naprawdę spanikowałam a to dopiero przepowiadające. Ciekawe jak to będzie przy normalnych skurczach... już się zaczynam schizowac
-
PixiDixi wrote:Shadee moc gratulacji i wszelkiej pomyślności!!
Od wczoraj wieczora już jesteśmy razem, jest ciężko, ale ogarniam. Karmie co 2 godziny chłopaków plus w między czasie cyc. Raczej nas potrzymaja jeszcze bo jest zbyt duża utrata wagi u najmniejszego no i kłopoty z oddychaniem większego, ale wolę posiedzieć w szpitalu niż w domu od zmysłów odchodzić. Postaram się jakoś poczytać i nadrobić Was, ale to prędzej jak wrócę do domu i jakiś tryb już będziemy mieli bo teraz to cyc, butelka, kupa, rzyg i tak wkoło razy 2Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 09:04
-
No właśnie Ula naczytałam się że GBS pobiera sie z 2 miejsc a nie 1
. Musze dopytać gin na wizycie za tydzien, najwyżej powtórzymy, jeszcze mam na to czas bo GBS robi sie chyba do 37t jakos..
Pixi ale przystojniaki!Słodkie kluseczki! :)No tak, podwójna kupa, podwójny płacz, przy jednym jest jazda a co mówić przy dwójce, musi być hardcorowo
, ale trzymam za was kciuki!
-
Loczek2018 wrote:No właśnie Ula naczytałam się że GBS pobiera sie z 2 miejsc a nie 1
. Musze dopytać gin na wizycie za tydzien, najwyżej powtórzymy, jeszcze mam na to czas bo GBS robi sie chyba do 37t jakos..
Pixi ale przystojniaki!Słodkie kluseczki! :)No tak, podwójna kupa, podwójny płacz, przy jednym jest jazda a co mówić przy dwójce, musi być hardcorowo
, ale trzymam za was kciuki!
No tak, przy starszej miałam pobierane z dwóch miejsc i tak się powinno robić. Teraz za dwa tygodnie będzie pobierała mi gin też z dwóch. A pobiera się z dwóch bo odbyt przecież jest blisko.
-
Ja wczoraj rano mialam taki lekki staly bol okresowy a dzisiaj to taki bolący i trwalo to kilka minut i nie byl skurczowy tylko stały. Po chwili puścilo jak sie obrocilam na drugi bok. Położna mowiła ze to skurcze przepowiadajace i ze macica przygotowuje sie do porodu. Jutro rano bede miala KTG to Wam napisze co tam sie zapisalo.