LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny :* Mały jest bardzo punktualny i urodził się dokładnie w dniu terminu do tego w moje imieniny i na dodatek strszemu wczoraj wypadł pierwszy ząb. Dzień pełen wrażeń. Ale dzisiaj już jestm szczęśliwa i zrelaksowana
katka84, MałaCzarna1988, terka, Urszulka89, anecz_kaa, Mmargotka lubią tę wiadomość
-
Aniu gratulacje! Najważniejsze że po wszystkim ale poród Cię rzeczywiście umeczyl kurcze.
A ja nie wiem już co robić. wt-sr to poleciał 2-3x śluz podbarwiony na różowo. Wczoraj był śluz z krwią. A dziś to mam wrażenie że to już sama zywoczerwona krew. I to nie tak że na wc w trakcie załatwiania się ale normalnie jak wstaje to to wylatuje, uwalilam koszulkę rano, a teraz znów mi polecialo po nogach nim dotarłam do WC. Fakt nie tyle co przy okresie, dochodzi 11 i w ostatnich dniach to rano może było różowo/czerwono ale do południa to zmieniało kolor na taką brązowa stara krew. A poza tym nic się nie dzieje, może ból podbrzusza jak na okres. Brzuch mam twardy, maleństwo czuję słabiej co dodatkowo mnie stresuje. Zajrzałby wczoraj na tym fotelu to bym była spokojniejsza, a tak nie wiem, czy to normalne czy znów grzać na IPWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 11:07
-
Loczek2018 wrote:Aniu gratulacje! Najważniejsze że po wszystkim ale poród Cię rzeczywiście umeczyl kurcze.
A ja nie wiem już co robić. wt-sr to poleciał 2-3x śluz podbarwiony na różowo. Wczoraj był śluz z krwią. A dziś to mam wrażenie że to już sama zywoczerwona krew. I to nie tak że na wc w trakcie załatwiania się ale normalnie jak wstaje to to wylatuje, uwalilam koszulkę rano, a teraz znów mi polecialo po nogach nim dotarłam do WC. Fakt nie tyle co przy okresie, dochodzi 11 i w ostatnich dniach to rano może było różowo/czerwono ale do południa to zmieniało kolor na taką brązowa stara krew. A poza tym nic się nie dzieje, może ból podbrzusza jak na okres. Brzuch mam twardy, maleństwo czuję słabiej co dodatkowo mnie stresuje. Zajrzałby wczoraj na tym fotelu to bym była spokojniejsza, a tak nie wiem, czy to normalne czy znów grzać na IPWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 11:09
❤Ada&Pola❤
-
Loczek2018 wrote:Aniu gratulacje! Najważniejsze że po wszystkim ale poród Cię rzeczywiście umeczyl kurcze.
A ja nie wiem już co robić. wt-sr to poleciał 2-3x śluz podbarwiony na różowo. Wczoraj był śluz z krwią. A dziś to mam wrażenie że to już sama zywoczerwona krew. I to nie tak że na wc w trakcie załatwiania się ale normalnie jak wstaje to to wylatuje, uwalilam koszulkę rano, a teraz znów mi polecialo po nogach nim dotarłam do WC. Fakt nie tyle co przy okresie, dochodzi 11 i w ostatnich dniach to rano może było różowo/czerwono ale do południa to zmieniało kolor na taką brązowa stara krew. A poza tym nic się nie dzieje, może ból podbrzusza jak na okres. Brzuch mam twardy, maleństwo czuję słabiej co dodatkowo mnie stresuje. Zajrzałby wczoraj na tym fotelu to bym była spokojniejsza, a tak nie wiem, czy to normalne czy znów grzać na IP
Skoro ten różowy śluz zmienia się bardziej w krew to ja bym nie ryzykowała tylko jechała do szpitala i nie wyszła dopóki ktoś by mnie nie zbadał. Tym bardziej że jesteś po terminie
-
Ania123467 wrote:Loczek jedz bo to nie musi być czop ale łożysko czy coś a co ci zależy. My dzisiaj na cycu ale Wojtek więcej się nim bawi niż je. Pociumka, pociumka coś tam poklnie i tak na zmianę a teraz śpi. Ciekawe czy on tam się najada
Ania123467 lubi tę wiadomość
-
Ania123467 wrote:Była niedawno pielęgniarka i robiła Wojtkowi te badanie przesiewowe uszu i lewe nie wychodzi prawe odrazu wyszło, że ok i teraz się martwię. Ma przyjść i wieczorem powtórzyć jak nie to jutro. Już myślę i się martwie❤Ada&Pola❤
-
Ania123467 wrote:Była niedawno pielęgniarka i robiła Wojtkowi te badanie przesiewowe uszu i lewe nie wychodzi prawe odrazu wyszło, że ok i teraz się martwię. Ma przyjść i wieczorem powtórzyć jak nie to jutro. Już myślę i się martwie
U nas nie wyszło badanie lewego uszka. Mamy miec ponownie badane po 3-4 miesiącach, bo prawdopodobnie to resztki mazi plodowej i tyle czasu może się ona ewakuowac z ucha więc "no stress" -
MałaCzarna1988 wrote:Dziewczyny jak u Was z pologiem? 10 dni już krwawie na ciemnoczerwony kolor. Nie ma tego dużo, tak jak na dziewczecy okres, ale zastanawiam się czy to normalne, czy powinnam już krwawic na jasno czerwono.